P.S. U znak podrske dobio je avatar novi
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Zenichanin
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Oni su samo i trazili dlaku u jajetu, da ga mogu kritikovati.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
pa dobro, ne sjećam se ni da ih je nešto prečesto izvodio. U hofenhajmu to nije bilo njegovo, ovo prošle polusezone, ne znam kakav mu je bilans.zizu1991 je napisao/la:Najveći je tu problem što njemački komentatori nisu iz Bosne porijeklom![]()
A to jeste ne realno @ ibizevicu, ovo mu je prvi penal da je promašio, a oni odmah osuli po njemu, takvi su mediji, ne praštaju, a komentatori i šira javnost se povodi za njima
Pa davao je većinom iz igre, a za penale si upravu @ teferič, tek ih je od ove sezone ja mislim počeo da izvodi, iskren da budem, slabo sam dobivao info o postizanju golova Ibiševića iz penala, većinom bi to bilo iz igre.
Al vidim od ove sezone da je prvi izbor pri izvođenju penala u ekipi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Samo da ne bude ko Dzeko sa penalimazizu1991 je napisao/la:Pa davao je većinom iz igre, a za penale si upravu @ teferič, tek ih je od ove sezone ja mislim počeo da izvodi, iskren da budem, slabo sam dobivao info o postizanju golova Ibiševića iz penala, većinom bi to bilo iz igre.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Zenichanin
- Kontakt:

"Kafica u Moskvi, radujemo se plasmanu u Euroligu" tako nam Ibišević napisa na fejsu
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- Principatus
- Kontakt:
Bobic je zestoku kritiku medija nad Ibisevicem oslovio kao bez respekta. Drago mu je sto je Vedad odgovorio pozitivno na ovo sve. U istom clanku pise kako je Misimovic morao na kazneni trening i raditi ekstra runde trcanja.
http://www.abendblatt.de/sport/article2 ... ktlos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW navijaci Stuttgarta jako kupuju dres sa njegovim imenom, kako kaze jedan tip, na stadionu bude mnogo Ibisevica.
http://www.abendblatt.de/sport/article2 ... ktlos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW navijaci Stuttgarta jako kupuju dres sa njegovim imenom, kako kaze jedan tip, na stadionu bude mnogo Ibisevica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Stuttgart dobio sigurno jednu od lakših grupa u Evropa ligi Kopenhagen, Steaua i Molde.
Vedo je izvodio penale za Hoff u onoj polusezoni kad je bio prvi strijelac.
Principatus je napisao/la:Bobic je zestoku kritiku medija nad Ibisevicem oslovio kao bez respekta. Drago mu je sto je Vedad odgovorio pozitivno na ovo sve. U istom clanku pise kako je Misimovic morao na kazneni trening i raditi ekstra runde trcanja.
U pravu si.Kad su igrali sa Dynamom gledam neko dvoje djece u dresu Stuttgarta,reko sad Gentner i Tasci,kad ono dva Ibisevica.
sta se ovo desava sa stuttgardom. nemogu da vijerujem koliko su losi
6 - 1
isto ko da trenira bayern
6 - 1
isto ko da trenira bayern
Potop. Primice oni cenera ovdje.
Ohaj,slag na tortu,Vedo k'o i jaran mu Sejo jucer.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 sep 2012, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koja glupost Vedada Ibisevica i sada mu od strane DFB-a slijedi kazna od minimalno tri utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
I mi se pitamo zasto nam igraci ne igraju u klubovima.....
- maximusdecimus
- Kontakt:
usra i sefa i stanicu
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nije za crveni bilo, nije.. Evo stari mi govori, namjerno nam ovo rade, da nam ujebu reprezentaciju.. Spahića ošamutiše, Salihović 2 žuta za 5 minuta, Ibišević sad bezveze.. Naštimali da Rendžersi bankrotiraju, da se Papac oprosti
Prije 4 godine nam povrijediše Vedu, da nisu potpiso bi za Inter garant.. E jesmo baksuzi.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 02 sep 2012, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ko gubi ima pravo da se ljuti... Ovaj put je Boateng nastradao, nek' mu je pokazao da s Bošnjom nema zaje'bancije. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Šta je uradio ? Nisam pratio utakmicu ,nakon preokreta na 2 : 1 sam prestao da gledam ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hahah,Benjo snimi klip o sabotiranju reprezentacije.BenjooJutub je napisao/la:Nije za crveni bilo, nije.. Evo stari mi govori, namjerno nam ovo rade, da nam ujebu reprezentaciju.. Spahića ošamutiše, Salihović 2 žuta za 5 minuta, Ibišević sad bezveze.. Naštimali da Rendžersi bankrotiraju, da se Papac oprostiPrije 4 godine nam povrijediše Vedu, da nisu potpiso bi za Inter garant.. E jesmo baksuzi.
Lazar ponovo u akciji.