Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Pa da, bio je jedan poduži tekst o njemu, veliki je vjernik, ne ide u diskoteke i ne pije alkohol, voli da čita.
Na kraju je bilo lijepo videti, zagrlio je Guidolina, inače trenera kojeg najviše cijenim u Italiji, nakon Contea naravno.
Na kraju je bilo lijepo videti, zagrlio je Guidolina, inače trenera kojeg najviše cijenim u Italiji, nakon Contea naravno.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
zuliani
" onclick="window.open(this.href);return false;!

" onclick="window.open(this.href);return false;!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Lagana pobjeda danas. Malo je ukupni dojam pokvarilo sve ono oko penala i crvenog ali šta se može. I Pozzo i Guidolin su konstatovali da je penal bio čist i da je samo taj crveni sporan. Nema potrebe da se sad tu nešto previše analizira, sudija je napravio grešku i to je to.
Ekipa odigrala puno bolje nego protiv Parme, mada su nakon treceg gola malo ubacili u ler i poceli sa zezancijom po terenu. Jesmo zabili i cetvrti ali onakvo opustanje ne volim vidjeti nikada.
Drago mi je zbog Sebe, ovo ce mu dici samopouzdanje koje mu je ocajnicki bilo potrebno.
Ekipa odigrala puno bolje nego protiv Parme, mada su nakon treceg gola malo ubacili u ler i poceli sa zezancijom po terenu. Jesmo zabili i cetvrti ali onakvo opustanje ne volim vidjeti nikada.
Drago mi je zbog Sebe, ovo ce mu dici samopouzdanje koje mu je ocajnicki bilo potrebno.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Asistencija Immobilea, očekujem i gol od njega.
Carrera: "Nismo odigrali idealano ovaj meč, prošle godine nikada ne bismo primili gol kod ovakvog rezultata".
Sviđa mi se ovaj mentalitet.
Marotta:"Giovinco je jedan od najboljih igrača u Italiji, kod Contea će još napredovati".
Takođe je rekao da je crveni karton prestrog i da bi savez trebao vidjeti i revidirati neka pravila, lijepo od Marotte ako tako misli.
Carrera: "Nismo odigrali idealano ovaj meč, prošle godine nikada ne bismo primili gol kod ovakvog rezultata".
Sviđa mi se ovaj mentalitet.

Marotta:"Giovinco je jedan od najboljih igrača u Italiji, kod Contea će još napredovati".
Takođe je rekao da je crveni karton prestrog i da bi savez trebao vidjeti i revidirati neka pravila, lijepo od Marotte ako tako misli.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- anton 1983
- Kontakt:
Ja igrače po tom neprocjenjujem, no i cijena ima ipak veze o kvaliteti određenog igrača. Mi smo za njega dali oko 15 milja previšejer 40 ne vrijedi, kao što je i sam Uli rekao, no imamo PREVIŠE PARA PA SMO PRISILJENI TROŠIT! To ti je tako kad si bogat i močan!Juvelandia je napisao/la: Ti igrace ocigledno gledas kroz cijenu a ne kvalitet, cesto ta cijena zamagli realno prosudjivanje.Pola vas svrsava na Martineza ne primarno jer je dobar nego jer je skup.Da je Martinez dosao za 10 miliona all the hype bi bio dosta manji, al to je danas normalno u doba preplacivanja igraca.
Al ti si inace poznat kao nerealan i u nekom svom svijetu.

Ja sam spomenuo Martineza čisto iz razloga da bi rekao i dokazao i pokazao što želim, a to je: klubu to treba, ti to dovedeš, pa taman bilo skupo.
Juveu trebo ŠPEK napadač, pa taman to bio nerazvikani Lllorente i Juve umjesto njega dovede jednog BENDETERA!

Štose tiće realnosti i nerealnosti, fala lepa ne bi o tome

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
- Kontakt:
boldano nije tacno, Bendtner nije doveden kao zamjena Llorenteu.Moras se malo informisat.anton 1983 je napisao/la:Ja igrače po tom neprocjenjujem, no i cijena ima ipak veze o kvaliteti određenog igrača. Mi smo za njega dali oko 15 milja previšejer 40 ne vrijedi, kao što je i sam Uli rekao, no imamo PREVIŠE PARA PA SMO PRISILJENI TROŠIT! To ti je tako kad si bogat i močan!Juvelandia je napisao/la: Ti igrace ocigledno gledas kroz cijenu a ne kvalitet, cesto ta cijena zamagli realno prosudjivanje.Pola vas svrsava na Martineza ne primarno jer je dobar nego jer je skup.Da je Martinez dosao za 10 miliona all the hype bi bio dosta manji, al to je danas normalno u doba preplacivanja igraca.
Al ti si inace poznat kao nerealan i u nekom svom svijetu.Usporedbu Martineza i Asamoaha ja uopće nisam pokrenuo, jer o Martinezu sve što ja znam je ono kaj sam pročitao, a to je jedno veliko ništa, jer ga moram vidjeti da igra kako bi sam prosudio o kakvom igraču se radi, kao što je to isto u slučaju Asamaoaha jer se radi o igraču kojeg nepoznam.
Ja sam spomenuo Martineza čisto iz razloga da bi rekao i dokazao i pokazao što želim, a to je: klubu to treba, ti to dovedeš, pa taman bilo skupo.
Juveu trebo ŠPEK napadač, pa taman to bio nerazvikani Lllorente i Juve umjesto njega dovede jednog BENDETERA!koji čak niti u gnjilom Arsenalu nije uspio, a što je najsmješije oni su išli sa namjerom da im se proda najbolja špica no čak i tada Wenger ga nije imao u svojim planovima.
Štose tiće realnosti i nerealnosti, fala lepa ne bi o tome
Sto se tice realnosti, prosla godina od Drogbe preko Lewandovskog i Ballotelia mi je sasvim bila dovoljna.
Pozdrav
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Immobile životinja ... prava šteta je što njega nismo ostavili u klubu.Oxygen je napisao/la:Asistencija Immobilea, očekujem i gol od njega.
Sviđa mi se ovaj mentalitet.![]()
Lik ubi i desnom i lijevom nogom, glavom takodje jako dobar ... brz, okretan a jak na nogama.
★★★
De ba na ignoriren ga staviti. Nije zanimljiv ni sekunde. Očito se puca nečim jakim.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Juvelandia, nemoj ga hraniti, pa i na "svom" pdfu je neki dan indirektno pozvao na provokaciju ovdje i smijao se kako se lahko isprovociramo.
Ohladite, prijavio sam zadnji post.
Edit: zahvaljujem Puma na reakciji.
Ohladite, prijavio sam zadnji post.
Edit: zahvaljujem Puma na reakciji.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 02 sep 2012, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- anton 1983
- Kontakt:
Obožavam kad je kritika jednaka provokaciji!
Toliko o realnosti i mogučnosti kvalitetne rasprave sa povređenim osobama!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Di Matteo na tribinama.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa ne znam sta ti hoces da kazes, da nije uredu sto Juve nije podlegao danasnjem trendu preplacivanja igraca i dao za Llorentea 36 mil.anton 1983 je napisao/la:Obožavam kad je kritika jednaka provokaciji!

Neka ne rade takve gluposti, kada bude prijeko potreban onda ce se dovesti bolji igrac a za manje novca.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Juventusov lijevi bek Peluso je dobio crveni karton. Dobio je dva žuta.
- anton 1983
- Kontakt:
Jesi li ti uopće vidio prvi post koji sam ja napisao, da je došlo do ove cijele zavrzlame? Ako jesi, a ovo pišeš, onda ti nisu sve na broju. A ako si vidio ne znam zaš me ovo pitaš? Pa zna se koliko kvaliteta košta i JUVE JE TO BIO SPREMAN DAT. Dali ste Persiu sve što je on htio no on je izabrao MUTD; što je kod Džeke pošlo po zlu ne znam, a Llorente vam je bio preskup, razumjem to. No to sve skupa NEPOBIJA ČINJENICU da niste doveli ono što ste htjeli, trebali, kako god oćeš!10DelPiero je napisao/la:
Pa ne znam sta ti hoces da kazes, da nije uredu sto Juve nije podlegao danasnjem trendu preplacivanja igraca i dao za Llorentea 36 mil.![]()
Neka ne rade takve gluposti, kada bude prijeko potreban onda ce se dovesti bolji igrac a za manje novca.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nismo jos na onom nivo od prosle god al pobjedjivamo i je znak koliko smo jaki. Vec imamo gol razlike 6-1 .. Samo da ovako nastavimo.. Drago mi je zbog Giovinca sto je dao oba gola, bit ce on dobro pojacanje ove sezone.
NIsam gledo tekmu tako da nemogu nista detaljno napisati al me raduje da smo u gostima dali 4 gola i da su napokon napadaci proradili..
NIsam gledo tekmu tako da nemogu nista detaljno napisati al me raduje da smo u gostima dali 4 gola i da su napokon napadaci proradili..
- 10DelPiero
- Kontakt:
Odgovorio sam ti na ovaj post jer sam mislio da aludiras na to da Juve nema dovoljno novca da plati ove igrace takoder sa Van Persiem nije istina nismo mu ponudili koliko mu je nudio Man Utd i za Dzekin transfer nije Conte odobravao, a slazem se kao i svi na ovoj temi da nismo doveli ono sto smo htjeli. Nadamo se da cemo dovesti to u januaru.anton 1983 je napisao/la:Jesi li ti uopće vidio prvi post koji sam ja napisao, da je došlo do ove cijele zavrzlame? Ako jesi, a ovo pišeš, onda ti nisu sve na broju. A ako si vidio ne znam zaš me ovo pitaš? Pa zna se koliko kvaliteta košta i JUVE JE TO BIO SPREMAN DAT. Dali ste Persiu sve što je on htio no on je izabrao MUTD; što je kod Džeke pošlo po zlu ne znam, a Llorente vam je bio preskup, razumjem to. No to sve skupa NEPOBIJA ČINJENICU da niste doveli ono što ste htjeli, trebali, kako god oćeš!10DelPiero je napisao/la:
Pa ne znam sta ti hoces da kazes, da nije uredu sto Juve nije podlegao danasnjem trendu preplacivanja igraca i dao za Llorentea 36 mil.![]()
Alessandro Del Piero !
Prandeli pozvao u repku italije:Bufona,Barzagli,Bonuci,Pirlo,Marchisio i Giovinco
-
- Kontakt:
Hajd ba ko te jbe, dosadan si ko proljev.anton 1983 je napisao/la:Obožavam kad je kritika jednaka provokaciji!
Idi gledaj spek ligu ili kako vec.

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
i koje sada glavni rival u borbi za scudetto...da nije mozda Torino?
S pola snage u drugoj brzini Juve prosao kroz Udine. Steta za onaj pogodak radi zavrsnog dojma. Ne bih da ubrzavam stvari, ali realno mogao bih Juve ranije osigurati titulu, naravno, ako ne bude povreda. Ne vidim da neko moze pratiti ritam Juventusa...
btw. Gdje je @Beg?

S pola snage u drugoj brzini Juve prosao kroz Udine. Steta za onaj pogodak radi zavrsnog dojma. Ne bih da ubrzavam stvari, ali realno mogao bih Juve ranije osigurati titulu, naravno, ako ne bude povreda. Ne vidim da neko moze pratiti ritam Juventusa...
btw. Gdje je @Beg?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.