TO sto vidis na sjeveru je svakako haman pola juga
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta tebe boli cundara?
[/quote]
!!!! CUNDARA
da te jos zaboli cura ti se smije 
Željeznicar za život cijeli !
ovdje je oko 1000 gore-dole ljudi, sto je nesto manje od trecine jugapuding je napisao/la:Sta tebe boli cundara?
A sto se tice gledanja u ledja, vi i sljedecu utakmicu igrate kao domacini, to znaci od 6 odigranih utakmica, 4 ste igrali kao domacini, dvije kao gosti i to jednu u Sarajevo, dok cemo mi u tih sest utakmica imati 4 gostovanja (inace sva cetiri van Sarajeva) i samo dvije domace
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 02 sep 2012, 20:17, ukupno mijenjano 3 puta.
na sjeveru je malo preko 5 milja. Izbbroj one podioke na sjeveru ima ih 5 znaci ako su 100 % puni po milju a ovdje je ja vidim na pola pun ili malo vise. Znaci nema vas preko 700 hahahahha.AnelZ je napisao/la:ovdje je oko 1200 ljudi, sto je oko trecine jugapuding je napisao/la:Sta tebe boli cundara?
nisam ja jedan od njih... Samo govorim realno. Sjever prima oko 5200, onde ima 5 podioka, ali nisu svi iste velicine, rekao bi da onaj podiok gdje su oni prima oko 1300-1400 ljudi, znaci oko 1000 gore-dole ih ima posto je pri vrhu širi podiok...damirfile je napisao/la:na sjeveru je malo preko 5 milja. Izbbroj one podioke na sjeveru ima ih 5 znaci ako su 100 % puni po milju a ovdje je ja vidim na pola pun ili malo vise. Znaci nema vas preko 700 hahahahha.AnelZ je napisao/la:ovdje je oko 1200 ljudi, sto je oko trecine jugapuding je napisao/la:
Sta tebe boli cundara?
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 02 sep 2012, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
trpaj hadžija trpaaaaaj!!!
Beli je trenutno najskuplji igrac Sarajeva. 
Mozete mi reci kako je GOŠK izgledao na terenu (unatoc ovom porazu), cujem da je Jusufbasic imao 2 dobre sanse... Opisite mi malo njihovu igru (ako vam nije tesko) 
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
eto nama kospa da nam pricaju o broju gledalaca na AFH
raja ne ulazite u pricu sa njima,malo sto su potpunonevazni a malo sto se jedu od muke
ima ih da su rega ali su rijetki
raja ne ulazite u pricu sa njima,malo sto su potpunonevazni a malo sto se jedu od muke
YES.WE.DID.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Može li šta proći, a da ti ne vidiš i ne odgovoriš? K'o da si zakupio forum.payton je napisao/la:eto nama kospa da nam pricaju o broju gledalaca na AFH
Za zivot cijeli!
a sto bi proslo..moj grad moj klub
jel treba da sutimo dok vi istresate svoj jad ovdje
kadovo bude tvoj privatni forum ondaradi sta hoces a do tada vozdra
jel treba da sutimo dok vi istresate svoj jad ovdje
kadovo bude tvoj privatni forum ondaradi sta hoces a do tada vozdra
YES.WE.DID.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odlicno,perfektno! Dominacija 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
To je Saraj'vo koje želim gledati. Momci, svaka čast!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Igrali su otvoreno što jest jest ali nisu bili Bog zna šta dobri puno foliraju i padaju uglavnom brzo su pali za desetak minuta i to je bio kraj.Te šanse nisu vala ništa posebno bolje rečeno polušanse a ne bih sad o šansama Sarajeva uglavnom ma dobro ste prošli igrali ste hrabro i to je jedino vrijedno spomena što se vas tiće.LG97DM je napisao/la:Mozete mi reci kako je GOŠK izgledao na terenu (unatoc ovom porazu), cujem da je Jusufbasic imao 2 dobre sanse... Opisite mi malo njihovu igru (ako vam nije tesko)
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta je bilo navijaci? Jesu to biciklisticka trka i kosarkaska reprezentacija bitniji od kluba?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
**** ih. Poželio sam ove premijerligaške utakmice i ovu atmosferu pred tekmu sa Gradinom, GOŠK-om, Rudarom ili Radnikom. Poželio sam situaciju kad ne moraš 3 dana prije tekme kupovati kartu, već je možeš uzeti i dvije minute prije početka tekme. Poželio sam da nema euforije, šalova i dresova Rome, Manchestera, faca koje nikad nisam vidio na sjeveru i onih fb i forum navijača koji su dolazili kad je bio Levski i Zeta. Sarajevo ne može biti furka, ne može biti moda ili nešto što je samo u određenom periodu zanimljivo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- molotovljev
heh..to je pitanje za sociologe i psihologe.
Poređenja radi, G.Rangerse u 4.ligi na domacim utakmicama prati 50.000 navijaca.
Poređenja radi, G.Rangerse u 4.ligi na domacim utakmicama prati 50.000 navijaca.
F.K.SARAJEVO
Nasa dva igraca su ujedno ii najbolji strijelci PL u ovom trenutku.afa97 je napisao/la:Zna li se lista strijelaca?
Belosevic 4 gola,2 asistencije
Hadzic 4 gola
Zadnja izmjena: HzSM, dana/u 02 sep 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
To je to,to se trazi ovakvo Sarajevo hocemo da gledamo,recimo mi smo odigrali najbolji dio susreta tamo od pocetka drugog pa do negdje polovine istog,iako nismo tad dali gol,nasi su tad bukvalno jeli teren i pored 3-0,i to je ono sto se samo trazi od ove ekipe,zelja za pobjedom,samo jace i jace bez obzira na rezultat i tako je i bilo
Prelijepo je veceras bilo gledati ovako rastrcano i borbeno Sarajevo,iako su golovi takvi kakvi su sve neki cudni splet okolnosti
Uglavnom prelijepo vecer na Kosevu,momcima skidam kapu za borbu,za zelju i na kraju za visoku pobjedu koja nije mogla izostati jel su igrali s mudima jel su ginuli za sve i jednu loptu,ako sam ih protiv Olimpica kritikovao jel su setali u drugom,veceras ih moram milion puta pohvaliti...svaka cast
Taman brate lijepo tabela da se gleda dok je ova pauza
Prelijepo je veceras bilo gledati ovako rastrcano i borbeno Sarajevo,iako su golovi takvi kakvi su sve neki cudni splet okolnosti
Uglavnom prelijepo vecer na Kosevu,momcima skidam kapu za borbu,za zelju i na kraju za visoku pobjedu koja nije mogla izostati jel su igrali s mudima jel su ginuli za sve i jednu loptu,ako sam ih protiv Olimpica kritikovao jel su setali u drugom,veceras ih moram milion puta pohvaliti...svaka cast
Taman brate lijepo tabela da se gleda dok je ova pauza
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je l' vas dosta više? Kako vam ne dosadi?
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Laganini1986, napoleon72 i 20 gostiju.