Pipita>>Benzema.*p!p!t@* je napisao/la:Pipita strijelac i u ovom kolu
Koji ono od vas ne misli kao ja, nebitno, citirat će me?!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Pipita>>Benzema.*p!p!t@* je napisao/la:Pipita strijelac i u ovom kolu
Benzema namjestio :ugeek:Oxygen je napisao/la:Pipita>>Benzema.*p!p!t@* je napisao/la:Pipita strijelac i u ovom kolu
Koji ono od vas ne misli kao ja, nebitno, citirat će me?!
Nije lave. Rekao je da je tuzan i da ljudi iz kluba razumiju zasto nije slavio golove. Ima izgleda nekih privatnih problema.Madridista_23 je napisao/la: ali, ono što me malo zabrinjava, primjetili ste da Ronaldo nije proslavio ni jedan od 2 gola, iako je postigao 150. pogodak u Realu.. ako je vjerovati Marci, Asu, izjavio je u tunelu da je tužan zbog ponašanja određenih ljudi u klubu i da zbog toga nije slavio pogotke
neo je napisao/la:Svima je jasno da je se ronaldo zasitio politike reala i da zeli nazad u Manchester, ali naravno u onaj bolji, United. Vjerovatno ce se taj "bum" i dogoditi u narednu godinu-dvije.
Upravo tako lave. Samo, imate li jedno 300 miliona za njega?neo je napisao/la:Svima je jasno da je se ronaldo zasitio politike reala i da zeli nazad u Manchester, ali naravno u onaj bolji, United. Vjerovatno ce se taj "bum" i dogoditi u narednu godinu-dvije.
Koda poštar slavi kad donese pismo?Raul_64 je napisao/la:Pa pravdao se glupim novinarima zasto nije slavio i rekao je da klub zna zasto..
sad jel prekino s Ruskinjom il nedaj Boze imao neki smrtni slucaj to je drugo..
izgleda da sam ja pogrešno sebi preveoD10S je napisao/la:Nije lave. Rekao je da je tuzan i da ljudi iz kluba razumiju zasto nije slavio golove. Ima izgleda nekih privatnih problema.Madridista_23 je napisao/la: ali, ono što me malo zabrinjava, primjetili ste da Ronaldo nije proslavio ni jedan od 2 gola, iako je postigao 150. pogodak u Realu.. ako je vjerovati Marci, Asu, izjavio je u tunelu da je tužan zbog ponašanja određenih ljudi u klubu i da zbog toga nije slavio pogotke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.