Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Imaš obraza nešto se javljati nakon onog "crvenog" danas ?sasagmp je napisao/la:Majo Vujovic-Dolazim za 5 minuta![]()
![]()
Jbg, nezgodno je kad ti protivnici znaju koji je njihov gol a još nezgodnije kad nisu upućeni da Zvezda mora biti šampion. Sreća pa je Majo tu kad god zagusti.sasagmp je napisao/la:Majo Vujovic-Dolazim za 5 minuta![]()
![]()
Faul jeste ali za drugi žutisasagmp je napisao/la:Nije bio?
Gde si bio da pises o cudnovatom poslovanju onih za koje navijas? Ima/bilo je u JSDPu isuvese zivopisnih likova. Neki su cak odatle upadali u premijerske fotelje, neki u predsednicke, a nekima je to bila klasicna rekreacija, dok su se odmarali od "teskog" rada u vrhu tadasnje JNA.DANTES je napisao/la: @magica čudi me da ne primjecuješ cudnovato odlično finansijsko stanje društva CZ? Na ovu skupotinju i recesiju kada i Arapi počinju da štede...
Naravno da boli... Tadašnje JNA? Još jedan istoričar? Ti znaš, ti se sjecas? Ako je to tako daj prosvjetli nas...MaGiCa je napisao/la:Gde si bio da pises o cudnovatom poslovanju onih za koje navijas? Ima/bilo je u JSDPu isuvese zivopisnih likova. Neki su cak odatle upadali u premijerske fotelje, neki u predsednicke, a nekima je to bila klasicna rekreacija, dok su se odmarali od "teskog" rada u vrhu tadasnje JNA.DANTES je napisao/la: @magica čudi me da ne primjecuješ cudnovato odlično finansijsko stanje društva CZ? Na ovu skupotinju i recesiju kada i Arapi počinju da štede...
Lepo jednom rekoh: ne boli vas to sto se nekome pomaze, vec to sto se pomaze bas Zvezdi.![]()
Zato ste gomila licemernjaka, koji se ovde izdaju za korifeje istine.
DANTES je napisao/la: Naravno da boli... Tadašnje JNA? Još jedan istoričar? Ti znaš, ti se sjecas? Ako je to tako daj prosvjetli nas...
Bucko je to najavio i pred svoj odlazak.A Lukic to sada koristi jer zna da Delije od uprave najvise poverenja imaju u Bucko i Brocica i zeli da vidi kako ce se oni sada ponasati kada je Bucko tu iza njega.On zvanicno nece biti uposlen u klub niti ce da bude stalno tu,vec ce cisto da bude neka podrska.Nikakva znacajna funkcija ionako ce tu da se zadrzi mesec-dva.alan_kardec je napisao/la:Bucko ipak ostaje u Zvezdi (tako rekoše ovi na sos-u) kao nekakav lukićev savjetnik.![]()
Jel' to Andjus ili ?alan_kardec je napisao/la:Kako na sos-u rekoše, primanja na novoj funkciji mu neće biti mala, što, logično, znači da će biti stalno zaposlen.
Obzira? Nemoj ti da mi pričaš o obziru i ratu. To ne dozvoljavam nikom preko grane. Nego reci mi neke konkretne konkretne koristi koje je Partizan imao od premijera? Svi ti političari samo izvlače iz Partizana. U zadnjih 6 godina Partizan je po mojoj računici od igrača i sportskih evro rezultata zaradio oko 60 miliona eurica... U zadnjih 12 godina ta cifra je još i veća, štaviše mnogo veća. Gdje su te pare? Na pojačanja nisu otišle, na stadion takođe... Ali zato je jedna partija, jedna zaboravljena, mala, uništena, poražena partija ponovo povampirena i jaka na sceni. Kakva sreća za nas! Ono da se us.ereš! Uostalom ono što je očigledno, ne mora uvijek biti istinito... Ubuduće nećemo raspravu o Partizanu voditi na Zvezdinih temi.MaGiCa je napisao/la:DANTES je napisao/la: Naravno da boli... Tadašnje JNA? Još jedan istoričar? Ti znaš, ti se sjecas? Ako je to tako daj prosvjetli nas...
Jasno mi je da te boli, nema potrebe da to istices. Glupo mi je samo sto ne vidis razlog "dominacije porodice uspesnih".
Filosof, ne istoricar. A istina i jednakost arsina su filosofske teme, a ne istorijske. Istorija samo konstatuje stvari.![]()
Dvojicu premijera pamtim. Jedan je pokojni, a drugi je aktualan. Dok su radili zajedno, plata u mojoj drzavi je bila 5 DEM, a u tvojoj je besneo rat. Malo vise obzira sledeci put, @DANTES.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.