Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Crna gora dobila Srbiju
unistili ih Bosanci

cekamo sad da se jave sa foruma "treneri" da iznesu utiske sa tekme BIH - Holandija

-
- Kontakt:
reptil je napisao/la:cekamo sad da se jave sa foruma "treneri" da iznesu utiske sa tekme BIH - Holandija![]()

Nas je onaj odmor od 6 dana presjekao.. Kao da smo se bili ohladili protiv Latvije a Latvijci su fino to kaznili i kantali koliko su mogli. Ne znam ali nekako kad igramo svaki 3 dan u nekoj smo koliko tolikoj boljoj formi... Sad kad imamo dvije uvezane tkeme treca ce biti pobjeda nad Gruzijom 100%Zavidovici je napisao/la:reptil je napisao/la:cekamo sad da se jave sa foruma "treneri" da iznesu utiske sa tekme BIH - Holandija![]()
![]()
ACA uzima publiku a i igrace na pricu, dobar je teoreticar, a igra paa srednja zalost jedna trojka od 1-5 s ovom igrom bili bi tu negdje da smo igrali sa Latvijom
al vidim pobjedu u Gruziji

p.S: Kako je samo lijepo vidjeti ovo
Electric Teletovic Lights It Up

A dazzling display by Mirza Teletovic and an astonishing final quarter helped Bosnia and Herzegovina maintain their challenge in Qualification Round Group D as they racked up a 99-83 win against the Netherlands.
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 02 sep 2012, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
sto vise forsirat (u odnosu na predhodne tekme kad nisu dobijalu minut-dva) sinanovica pa i nurkica barem sredinom 2. cetvrtine pa i mitrovica koji se nije puno vidio ali radio timski u tim trenucima bio i bolji nego sto bi tada bio djedovic koji bi se jendom dvaput zabio u nekog dvometrasa jer je bio indisponiran to bi bio recept za pobjedu na vrucem terenu u dalekoj zemlji gruziji

Da zaboravih reci da je zanimljivo i to sto je Zeko prvi put osutao trojku u cijelim kvalifikacijama
nazalost fulio je ali trebao bi da poradi na tome 

**** zek da jos ima i sut za tri i svereptil je napisao/la:Da zaboravih reci da je zanimljivo i to sto je Zeko prvi put osutao trojku u cijelim kvalifikacijama![]()
nazalost fulio je ali trebao bi da poradi na tome

A gdje da zanamo kad' ništa ne zanamoreptil je napisao/la:![]()
![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Dobro sto nam je klupa kratka, ali zasto onda Aco nije iskoristio ove nase iskusnije igrace barem jos ovaj ciklus? Sigurno su se mogli nagovorit, pa i Kenan Bajramovic koji nam je svima toliko cupao zivce bi nam dobro dosao u ovom trenutku. Tu je i Ikonic. Hajde da stvara neku ekipu za buducnost, ali po njegovim pricama likovi poput Mitrovica i Naletilica nece bit ni na mapi za Eurobasket.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije da opravdavam Mirzino ispucavanje, al brate, pa covjek igra i 2 i 3 i 4 u timu. Mi nemamo klasicnog sutera u ekipi, Djedovic brzina ok, al je mehanika suta...FACEPALM , neznam ni kako uspije sakupit 20+ na jednoj tekmi, na forsiranje i ulaze jedino.. Mitrovic je amater, Persic i Masic su spot-suteri, tako da jedino Mirza zna istrcat iz blokova na postavljen napad
Nekako sto vise gledam ovu nasu repku, sve vise stecem dojam da oni kad hoce i kad im se igra i kad ozbiljno shvate utakmicu mogu dobiti koga hoce, oni su vec u svojim glavama plasirani na EP, pa zato nekad preopusteno igraju odbranu ili se ispucavaju u napadu. Kada budemo igrali na EP ( a nadam se da hocemo ) protiv jedne Francuske ili Spanije ocekujem dosta bolje izdanje nasih pogotovo u odbrani.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
*p!p!t@* je napisao/la:A gdje da zanamo kad' ništa ne zanamoreptil je napisao/la:![]()
![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo trenera da upise svoj komentar:
Samo "ga" Mirza forsiraj....to Djedovicu,udji,polozi,i nek izadje iz obruca,bravo....
Al cemo se provuci na Euro,bez igraca,i bez igre....postizemo mi dosta koševa,al odbrana nam je RUPČAGA!
Kikan veceras poceo skakati u 4/4...pa sta si druze moj radio do te cetvrtine....
I hajde sad,da "navičemo" pobjedu u Gruziji ,hahahah
- Pa da idemo kao drugi 
Samo "ga" Mirza forsiraj....to Djedovicu,udji,polozi,i nek izadje iz obruca,bravo....
Al cemo se provuci na Euro,bez igraca,i bez igre....postizemo mi dosta koševa,al odbrana nam je RUPČAGA!
Kikan veceras poceo skakati u 4/4...pa sta si druze moj radio do te cetvrtine....
I hajde sad,da "navičemo" pobjedu u Gruziji ,hahahah

Kindže, kindže...
Oscilacije ne smiju biti u igri,izgubimo 15 poena prednosti u 5 minuta još pri tome svoje napade trošimo na ispucavanja za 3pts na pocetku vremena,nema organizovanih napada,izradjenih akcija nego čisto ono sa reklame "ovako" izvuci se mirza uzmi loptu i sutiraj 

Adibhf88 je napisao/la:Evo trenera da upise svoj komentar:
I hajde sad,da "navičemo" pobjedu u Gruziji ,hahahah- Pa da idemo kao drugi
Ti opet po svome ,Dokazao si sa izjava koliko pratis basket.!!Ali bice bolje,mlad si ti jos.
Sigurno više od tebe pratim,medjutim,nije mi cilj da dajem objektivne komentare...jedino sto mi nacelnik Imamovic ne dozvoljava da uzivam u kosarci u svom Mejdanu kako sam uzivao prethodnih godina. Al ko ga **** !!!lumani je napisao/la:Adibhf88 je napisao/la:Evo trenera da upise svoj komentar:
I hajde sad,da "navičemo" pobjedu u Gruziji ,hahahah- Pa da idemo kao drugi
Ti opet po svome ,Dokazao si sa izjava koliko pratis basket.!!Ali bice bolje,mlad si ti jos.
Bez obzira koliki sam patriota i navijac svoje repke, toliko sam i kriticar. Jer ako neshto ne valja,onda ne valja! - sta me boli ona stvar za Acom,da je pravi trener,kakvim ga svi smatraju, sastavio bi 12 igraca da ova repka lici na neshto. Ovako smo pravi amateri....
Kindže, kindže...
- storm_raider
- Kontakt:
Odakle vise izlazite? 

Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Baš gledam grupe i mogu da zaključim da ako dobijemo Rumune idemo 100% na EP ;
Grupa A :
Srbija 4/3
Estonija 4/3
Izrael 4/3
Srbija i Izrael igraju utakmicu, znači neko ide na 4 poraza
Estonija idu CG i čekaju kod kuće Srbiju što će reći da trebaju samo jednu utakmicu da izgube ( vjerujem da će fasovati obje ).
Grupa B
Bugarska 3/3
Azerbejdžan 3/3
Švedska 3/2
Njemačka Bugarska
Azerbejdžan Švedska
Švedska Njemačka
Njemačka Azerbejdžan
Švabe trebaju da dobiju Bugarsku i Azerbejdžan kući ( što će se i dogoditi ). Onda nas ostalo ne zanima.
Grupa C
Austrija 2/4
Mađarska 2/3
Austrija Mađarska
Mađarska Hrvatska
Mađari trebaju da izgube jednu utakmicu.
Grupa E
Poljska 4/3
Belgija 3/2
su prošli 100%
Grupa F
Češka 4/2
Turska 3/2
su također prošli mada Turci čekaju kući Italiju i Češku te moraju dobiti barem jednu od tih utakmica.
Uglavnom, da možete pratiti
Estonija treba da izgubi jednu utakmicu kao i Mađarska odnosno da Švabe dobiju kući Bugare i Azerbejdžance ili Švedi da izgube obje utakmice.
Uglavnom, prošli smo ako dobijemo Rumune. Da je pameti, treba sačuvati snagu u Gruziji, ovdje dobiti Rumuniju bez znojenja i to je to.
Grupa A :
Srbija 4/3
Estonija 4/3
Izrael 4/3
Srbija i Izrael igraju utakmicu, znači neko ide na 4 poraza
Estonija idu CG i čekaju kod kuće Srbiju što će reći da trebaju samo jednu utakmicu da izgube ( vjerujem da će fasovati obje ).
Grupa B
Bugarska 3/3
Azerbejdžan 3/3
Švedska 3/2
Njemačka Bugarska
Azerbejdžan Švedska
Švedska Njemačka
Njemačka Azerbejdžan
Švabe trebaju da dobiju Bugarsku i Azerbejdžan kući ( što će se i dogoditi ). Onda nas ostalo ne zanima.
Grupa C
Austrija 2/4
Mađarska 2/3
Austrija Mađarska
Mađarska Hrvatska
Mađari trebaju da izgube jednu utakmicu.
Grupa E
Poljska 4/3
Belgija 3/2
su prošli 100%
Grupa F
Češka 4/2
Turska 3/2
su također prošli mada Turci čekaju kući Italiju i Češku te moraju dobiti barem jednu od tih utakmica.
Uglavnom, da možete pratiti

Uglavnom, prošli smo ako dobijemo Rumune. Da je pameti, treba sačuvati snagu u Gruziji, ovdje dobiti Rumuniju bez znojenja i to je to.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.