Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la kimbo » 03 sep 2012, 00:24

Vedo ZMAJU .. super scena ova sa Boatengom . Neda zmaj na sebe a Boateng i sudija pravi **** !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 00:28

Evo sada gledam ovaj video... ponio se k'o dječarac, isto kao da gledam materazzija i zidanea, bezveze.
Ovo mu nije trebalo, mogao mu je opsovati šta god na njemačkom i kraj priče.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 sep 2012, 00:34

mozda se ponio kao djecarac ali nidje veze crveni karton. Cak ga nije ni dotakao kako treba, trebao ga je glavom trehnuti za potpuni uzitak. Yebo taj "udarac" jos pocrveni :roll:
15.10 - 15.06 ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2012, 00:34

Ma neka radi sta god hoce u klubu, ali ove pizdarije sto dalje od repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 00:36

Ma znam, ali opet mu nije trebalo, tamo su sudije pu - pu :D
@ cartmane, slažem se, mada, šta god da radio u klubu, najbitnije je da dođe u repku hladne glave, a takve neće doći sigurno niti Salihović, niti on, pa niti Ibričić ( 3 crvena )
Moram li napomenuti da je najveći hendikep to što je i Ibričić dobio crveni, takav nam je sigurno " težak " pri okupljanjima :D

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 sep 2012, 00:44

da budemo do kraja iskreni, kad bi onakav crveni dobio jedan igrac Bayerna ili Dortmunda odgovor je nikad, a narocito ako je u pitanju domaci igrac. Gomez ne bi ni usmenu opemenu dobio a kamoli karton
15.10 - 15.06 ...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 00:49

da, upravu si, to sam zaboravio da istaknem, al *ebaji ga, svaki sistem ima svoje nedostatke, pa i ovaj nije tu izuzetak. :roll:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 sep 2012, 00:58

Ovo nije za crvenog.
Nisam vidio šta je uradio do maloprije, po vašoj priči sam konto da mu je zube izbio iz glave, kad tamo ništa, čak sam se i nasmijao :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 sep 2012, 01:14

Imate na temi Bundeslige nova pravila koje je DFB usvojio pred pocetak nove sezone, tako da je crveni karton opravdan. Sto je najgore sada ce dobiti cetiri utakmice suspenzije od strane DFB-a i na okupljanje u Oktobru ce doci van forme i nece skoro mjesec dana imati utakmice u nogama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 sep 2012, 01:17

amerosm je napisao/la:Imate na temi Bundeslige nova pravila koje je DFB usvojio pred pocetak nove sezone, tako da je crveni karton opravdan. Sto je najgore sada ce dobiti cetiri utakmice suspenzije od strane DFB-a i na okupljanje u Oktobru ce doci van forme i nece skoro mjesec dana imati utakmice u nogama.

daj ba kakve 4 utakmice :shock: Za ono 4 utakmice. Smijesno svega mi. Pa sta je Balotelli radio prosle sezone pa mu je 3 utakmice bilo maximum. Ako mu to urade Bundes liga je cirkus. Sta da mu je sudija dao samo zuti ? Prosao bi nekaznjeno od saveza :roll:

Ponovo pitam mislite da bi Lahm ili neki igrac Bayerna onako prosao. Bi malo sutra :roll:
15.10 - 15.06 ...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 sep 2012, 01:21

Prave od Bundeslige novu NBA sa ovakvim pravilima. Za sta je dobio crveni :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 sep 2012, 01:25

skyisthelimit je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Imate na temi Bundeslige nova pravila koje je DFB usvojio pred pocetak nove sezone, tako da je crveni karton opravdan. Sto je najgore sada ce dobiti cetiri utakmice suspenzije od strane DFB-a i na okupljanje u Oktobru ce doci van forme i nece skoro mjesec dana imati utakmice u nogama.

daj ba kakve 4 utakmice :shock: Za ono 4 utakmice. Smijesno svega mi. Pa sta je Balotelli radio prosle sezone pa mu je 3 utakmice bilo maximum. Ako mu to urade Bundes liga je cirkus. Sta da mu je sudija dao samo zuti ? Prosao bi nekaznjeno od saveza :roll:
Da prosao bi nekaznjeno od strane saveza, a posto je dobio direktan crveni karton slucaj ide pred komisiju DFB-a u kojoj se kaze da pokusaj udaranja igraca i crveni karton sa sobom nose cetiri utakmice suspenzije. Vjeruj mi nema gore disciplinske komisije nego li je DFB-ova.

Danas ili sutra cemo znati iznos kazne, a ocekuj maksimalnu kaznu koju ce nakon zalbe spustiti na tri utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 02:23

Valjda DFB ne potpada pod Euro ligu i UEFA.ako da,onda ce opet to brzo odraditi.Jer im tekme u EL slijede.kako god brze ce on zaigrati,ili imati koju tekmu u nogama nego sto ti navede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 sep 2012, 09:24

harishp je napisao/la:
Valjda DFB ne potpada pod Euro ligu i UEFA.ako da,onda ce opet to brzo odraditi.Jer im tekme u EL slijede.kako god brze ce on zaigrati,ili imati koju tekmu u nogama nego sto ti navede.
naravno da ne potpada... dfb ili dfl ga moze kazniti samo za svoja takmicenja... on ce u svakom slucaju imati pravo nastupa u evropa ligi, a unarednih mjesec dana on svakako ima 2 nastupa za A repku i 2 nastupa u EL... kazna u BL ce mu doci kao prilika za odmor ;)... ako ga naravno i kazne s 4 tekme, obzirom da nije igrac kojem se to desava po drugi put...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 sep 2012, 11:14

Ibišević je zasluženo dobio crveni karton , sad ostaje pitanje hoće li dobiti 3 ili 4 utakmice suspenzije.Slijedeći put će dobro razmisliti prije nego li napravi sličnu glupost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 03 sep 2012, 12:06

Saurman je napisao/la:Ibišević je zasluženo dobio crveni karton , sad ostaje pitanje hoće li dobiti 3 ili 4 utakmice suspenzije.Slijedeći put će dobro razmisliti prije nego li napravi sličnu glupost.
Ja kada sam procitao tvoj post na temi Bayerna imao sam osjecaj da je Ibisevic uzeo dobru letvu i lupao Boatenga dok ga nisu sklonili sa njega, kada ono jedva ga ruzno i pogledao.

Institut13
Kontakt:

Post Postao/la Institut13 » 03 sep 2012, 12:34

LiliumBosniacum je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ibišević je zasluženo dobio crveni karton , sad ostaje pitanje hoće li dobiti 3 ili 4 utakmice suspenzije.Slijedeći put će dobro razmisliti prije nego li napravi sličnu glupost.
Ja kada sam procitao tvoj post na temi Bayerna imao sam osjecaj da je Ibisevic uzeo dobru letvu i lupao Boatenga dok ga nisu sklonili sa njega, kada ono jedva ga ruzno i pogledao.

hahaha isto sam to pomislio :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 sep 2012, 17:28

Udaranje glavom baš se i ne može svesti pod ružno ga pogledao osim ako je tebi to normalno.Sigurno mu DFB neće opaliti kaznu od 4 tekme bez razloga.Onako divljačko ponašanje može proći kod nas ali ne i u Njemačkoj.

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 03 sep 2012, 18:08

Saurman je napisao/la:
Udaranje glavom baš se i ne može svesti pod ružno ga pogledao osim ako je tebi to normalno.Sigurno mu DFB neće opaliti kaznu od 4 tekme bez razloga.Onako divljačko ponašanje može proći kod nas ali ne i u Njemačkoj.
Isti taj Boateng je imao i gore ispade u karijeri nego Ibisevic pa bolje prolazio, a ti si to tako dramaticnim na temi Bayerna napisao malo mi je falilo radi Boatenga da suzu pustim.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 sep 2012, 18:21

Pa dobro možda si ti očekivao da mu polomi i ruke i noge, pa bi valjda to bilo dovoljno dramatično.Ono što je važno a to je da je crveni bio zaslužen kao i kazna koju će dobiti.Svaki igrač zaslužuje drastičnu kaznu za namjerno udaranje bez obzira o kome se radilo.Mislim da je Boateng prošle sezone ako se ne varam dobio direktan crveni za sličnu situaciju i 3 utakmice suspenzije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, denza, husrefbeg, izdzezveubrazil i 45 gostiju.