S obzirom kako igramo u gostima,velike su šanse da nas dobijetebadblueboylivno je napisao/la:
Jedva čekam tu utakmicu, odnosno jedva čekam vidjeti velikana u Livnu i pobjedu nad tim velikanom.
Valjda se šta promijeni do tada
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
S obzirom kako igramo u gostima,velike su šanse da nas dobijetebadblueboylivno je napisao/la:
Jedva čekam tu utakmicu, odnosno jedva čekam vidjeti velikana u Livnu i pobjedu nad tim velikanom.
Pa, pod potopom podrazumijevam to da u gostima imate 0 bodova i 0 golova, a poprilično ambiciozne najave su bile pred početak sezone, a od nekih iste i dalje dolaze.staragarda je napisao/la: dobro sad jarane...malo pretjerujes sa tim POTOPIMA...2 PORAZA PO 1 0 nije potop...plus da smo u gracanici pokradeni...stoji to da ekipa igra lose i tesko pod pritiskom i imperativom pobjede al da nas je neko razvalio na strani...nije
zla2 je napisao/la:ma najlakse je samo pisat na forumima i slicno![]()
mogli ste doci svi juce bar na okupljanje pogurat s 2-3 km jer nam je falilo za prevoz i jedva smo skupili.ajde razumijem ove starije ljude sto rade i to,al Vi mladji samo lupate po forumima :![]()
Sto se tice igre ono je jad svih jadova,ebenom podgrmecu ne stvoriti prilike kako treba![]()
I sta sad ne treba psovat manekenima jel?predjes 500 km oni poslije tekme nece da pridju da nas pozdrave,da upute izvinjenje?jedan Jackson koji je mjesec dana u Slobodi,koji jedva progovri rijec bosanskog jzika prilazi i govori ¨izvinite¨a nasa djeca tuzlanska nista?treba gledat ravnodusno kako setaju terenom kao po korzu?ma dajte ba.
i mene je odusevio,jer se jedini borio kao lav,kad se vrate Šišic i Stana valjda ce to bolje bit,a ovako ne ide ama bas nikako.ja dugo goreg igraca od onog Muminhodzica nisam vidio.nadam se da ce bar Šmigi dici malo fizicku spremu jer bi nam on bio bas od pomociRUDARSKA2 je napisao/la:zla2 je napisao/la:ma najlakse je samo pisat na forumima i slicno![]()
mogli ste doci svi juce bar na okupljanje pogurat s 2-3 km jer nam je falilo za prevoz i jedva smo skupili.ajde razumijem ove starije ljude sto rade i to,al Vi mladji samo lupate po forumima :![]()
Sto se tice igre ono je jad svih jadova,ebenom podgrmecu ne stvoriti prilike kako treba![]()
I sta sad ne treba psovat manekenima jel?predjes 500 km oni poslije tekme nece da pridju da nas pozdrave,da upute izvinjenje?jedan Jackson koji je mjesec dana u Slobodi,koji jedva progovri rijec bosanskog jzika prilazi i govori ¨izvinite¨a nasa djeca tuzlanska nista?treba gledat ravnodusno kako setaju terenom kao po korzu?ma dajte ba.
brate mene je jackson odusevio u svakom pogledu . momak se zalagao u sve tri tekme vise od svih ostalih i posebno te djece slobode koja ne zasluzuju da nose crveno crni dres ... dzeki je skolovan igrac , fin momak , dobar igrac , nekako u njega najvise vjerujem , mislim vec u subotu nikolic se vraca i vec bi Jackson trebo imati vise lopti koje moze iskoristiti , ovako nema ga ko uposliti !!!
ma ko je reko za Iskru,Jedinstvo i Rudar da su seljacke ekipe,de molim te kopiraj taj post i posalji ja cu te u qrc poljubit,ne laprdaj i sta ovdje dolazis da svadju izazoves,znamo mi dobro kako stvari stoje ne moras nam ti solit pamet.dovidjenjaMakavelii je napisao/la:Ne udjete li saa necete jos dugo dugo vremena! Ista je sudbina zadesila Iskru, Jedinstvo, Rudar... i to nisu seljakce ekipe kao sto vi volite reci za svakoga...
jesi ti smor neki teski,jaraneMakavelii je napisao/la:Ne udjete li saa necete jos dugo dugo vremena! Ista je sudbina zadesila Iskru, Jedinstvo, Rudar... i to nisu seljakce ekipe kao sto vi volite reci za svakoga...
16:30MakeTZ je napisao/la:Ukolko je utakmica u Orasju ?
Zato sto zadnji put kad su se palili reflektori radilo je jedno 10% sijalica, sad ako se koja upali treba slavitBenjo_AFC86 je napisao/la:Zašto ne igrate utakmice u noćnom terminu kad imate reflektore
hahaclassic je napisao/la:Zato sto zadnji put kad su se palili reflektori radilo je jedno 10% sijalica, sad ako se koja upali treba slavitBenjo_AFC86 je napisao/la:Zašto ne igrate utakmice u noćnom terminu kad imate reflektore
classic je napisao/la:Zato sto zadnji put kad su se palili reflektori radilo je jedno 10% sijalica, sad ako se koja upali treba slavitBenjo_AFC86 je napisao/la:Zašto ne igrate utakmice u noćnom terminu kad imate reflektore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.