Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

soe
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la soe » 01 sep 2012, 14:18

Juznjak hocel se igrat u ponedeljak sa Betisom?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 sep 2012, 14:26

Odgođena je tekma sa Betisom, koja se trebala igrati u pon ;)

Ocjene za sinoćnji trijumf, prema Marci ;)

slika

Evo kako je to sinoć Cholo izveo 8-)

slika

Raspored i protivnici Atletia u grupi Europa lige ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 01 sep 2012, 19:23

Očekujem da Falkao razbije Real u oba susreta :!:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 sep 2012, 20:27

SiamoNoi,da ,dvije sedmice/tjedna pauze :cry: . A Cebolla ,koji mangup,za pola sata zaradio osmicu 8-) . Kada je usao ,odma je poceo praviti probleme odbrani Chelsea, strano pojacanje . Interesantno da Torres nije uputio udarac prema golu Atletica :D na kraju ,cak sam uhvatio jedan smjesak na njegovom licu ,izgledao mi je kao da bi najradije skinuo dres Chelsea i otisao medju navijace Atletica da slavi :mrgreen: . Inace, zanimljivo da su super Cup Spanije i Evrope zavrsila u Madridu :ugeek:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 01 sep 2012, 22:11

slika
Sta vi i za ovo idete na Neptuno :D Fino bogami. 4 trofeja ove godine zavrsise u Madridu.

Procitah jucer negdje izjavu Cereza, kaze: "Nakon ovoga, idemo slaviti na Cibel... ovaj, Neptuno" :lol:

Juznjace, Forlan ili Falcao?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 sep 2012, 14:56

Ko je bolji igrac,ili ko mi je drazi? :D Pa ,evo odgovoricu u oba slucaja. 8-)

Falcao je trenutno najbolja'' 9''.Ima sve, brzinu, tehniku, sut sa 2 obje noge, iako nije pretjerano visok,odlican je u igri glavom . Dosta cesto u skok igri nadvisi igrace koji su za dobrih 20 cm veci od njega 8-) . Svidja mi se i njegovo ponasanje ,kako na terenu tako i van njega .
Znamo koliko je placen,ali i pored toga , nije ni sekunde umisljen ,bori se za Atleticov dres ko pravi Tigar ,nerijetko ga mozes i u odbranbenim zadacima .
Jedino sto nije pretjerano kvalitetan van sesnaesterca,ali unutra je pravi kralj sesnaesterca.

Za raziliku od Falcaa ,Forlan je bio odlican igrac van sesnesterca .Takodje, dok je bio u Atleticu ,spadao je medju najbolje napadace u Evropi ! Bio je dobar razigravac ,imao dosta dobar pregled igre ,kakvu je samo sutinu imao i ljevom i desnom nogom :o imao je dosta dobru tehniku , dobar dribling, jedino sto nije bio pretjerano brz .

Licno,mislim da je Falcao napadac ,i igrac koji trenutno pise historiju s Atleticom . Ali Forlan mi je drazi, jer pored toga sto je svojim golom donio Evropski trofej Atleticu , zahvaljujuci njemu i onoj njegovoj sezoni kada je zabio 32 gola i bio zlatna kopa Evrope, Atletico zaigrao i LP . Falcao je na najboljem putu da mozda ponovi tu sezonu . Nekako mi i mirise na to da ce Falcao zabiti preko 30 golova, a Atletico zaigrati u LP.

slika
:P
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 02 sep 2012, 15:29, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 sep 2012, 15:21

:D
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 sep 2012, 10:58

Radamel izgleda ce u Chelsea naredne godine.Evo i njegov caca izjavio da je kao mali sanjao da igra u Chelseau :lol:
Nisam mogao vjerovati toj izjavi,zar je od malena Falcao tezio igrati u prosjecnom engleskom klubu? :(
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 03 sep 2012, 12:01

Adi_Zepce je napisao/la:Radamel izgleda ce u Chelsea naredne godine.Evo i njegov caca izjavio da je kao mali sanjao da igra u Chelseau :lol:
Nisam mogao vjerovati toj izjavi,zar je od malena Falcao tezio igrati u prosjecnom engleskom klubu? :(
Nevjerujem da je ovo izjavio a i da jeste sagledaj njemu je 26 godina i eto sa 12 godina nek je pratio desavanja u engleskoj i tako, chelsea je u to vrijeme bio ko i arsenal sada.. U vrhu al ne osvaja, ne bas kao arsenal malo slabiji jer nisu svaki put uspjeli se kvalificirati za LP isli su i u EL.. Tak da ti kao nebi sanjao igrati npr u tottenhamu ? ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 sep 2012, 12:36

Nema nista od toga . Cisti supljak i pokusaj destabilizacije Atletica . Uvijek kada Atletico nesto napravi ,ne prodje ni 24 casa a da ne izadje neka vijest o tome kako Torres,Aguero ,Forlan i sada Falcao idu u neki drugi klub . A znamo koliko su ostali u klubu navedeni igraci . Ocigledno je da klub nema namjeru da proda Tigra,niti Falcao zeli napustiti ekipu . Da nije tako prihvatili bi onu bezobraznu ponudu Anzia zar ne? A bilo jos mnogo interesanata za njega . Uostalom ,i da je tacno to da ide u Chelsea naredne sezone(a nije!!!!), pues bien (sto bi rekli spanci ;) ) dajte 70 milki i nema prolema,uzivacemo u njegovim igrama u dresu Atletica jos ove sezone, a za te pare Atletico ce napraviti jos jacu ekipu :lol: 8-) . Ponavljam nema nista od njegovog odlaska ,pogotovo ako se klub kvaliifikuje za Champions ligu . Sami svi vidite da Atletico konacno ima jedan ozbiljan projekt,sa jednim pravim trenerom,trenerom koji zna sta je Atletico . Sama cinjenica da se tim nije uopste promjenio od prosle sezone dovoljno govori .

PS: Falcao sanjao od malena da igra u Chelseau :lol: ja sam negdje citao da je on Madrista :mrgreen:

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 03 sep 2012, 12:39

Kad se igra sa Betisom?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 sep 2012, 12:46

soe je napisao/la:Kad se igra sa Betisom?
26 septembra 8-)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 03 sep 2012, 13:35

Evo i skysports prenosi izjavu oca.. Hmm meni je nekako pouzdan skysports njima najvise vjerujem.. Inace otkupna klauzula je 43 mil funti ( 55 mil eura ).

Opet ako torres bude igrao dobro ovu polusezonu nece nista od toga biti. Ako vec slabije bude opet nevjerujem da bi taj napadac bio falcao koji bi se kupio

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 sep 2012, 13:47

Ja bas citam na AS-u kako se Chelsea nikada nije interesovao za Falcaa,te da da je Cavani jedini napadac kojeg oni zele dovesti . Kazem ja ,nema nista od ljubavi izmedju Falcaa i Chelsea .

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 sep 2012, 15:07

Otkupna klauza 43 miliona funti ? :o Pretpostavljam da je ista samo za domace klubove, kako je i praksa u Spaniji ?
Nema mi logike da ga puste za onoliko koliko su ga doveli :S
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 sep 2012, 15:11

Evo izjava Gil Marina o ovome, koji kaže da je tim na prvom mjestu, a onda sve ostale financijske obveze, a tako i plaćanje poreza :mrgreen:
“Atletico can afford to have players like [Radamel] Falco, yet it’s also true that these players need to be competing in the Champions League, which is what allows the club to have sufficient income for budget stability

“Otherwise we have to take very, very big risks. The President and I could take these risks but they are unnecessary,” explained Marin, who admitted the club needed an income of around €30m per season to remain within budget.

Nonetheless, he admitted there had been offers for players including star striker Falcao, with some clubs prepared to pay the €60m buyout clause in his contract, although they had been rejected despite it resulting in an economic imbalance for Atleti.

We have had offers for Filipe [Luis], Adrian[Lopez], [Diego] Godin, [Joao] Miranda, Falcao and Arda [Turan], but we understand there are players we don’t want to leave under any circumstances, so we have taken risks in that way.

“We fail when trying to do cash business with others, which will lead us to having a tough year, but sporting interests must come before economics.”
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 sep 2012, 00:36

Mene kopka ovaj ekonomski fair play koji se uvodi od slijedec sezone (ako se ne varam) i ne mogu a da se ne zapitam kako ce ekipa koja ima budzet od nekih 130 miliona eura uspjeti da dovede klasu od igraca a ima poreznog duga preko 500 miliona eura?? Sta zapravo kazu uefina pravila kada je u pitanju porez i dug prema drzavi??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 04 sep 2012, 01:28

[youtube][/youtube]

Jedini pravi, legitimni nasljednik Huge Sancheza. Ne boj se juznjace, nece njegovim stopama sigurno :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 sep 2012, 14:37

Sportski direktor Valencije kaze da zeli Maria Suareza u timu :D Valjda bi Atletico pustio za 7-8 miliona eura :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 05 sep 2012, 16:13

[youtube][/youtube]

Bolje devetke trenutno nema na svijetu, Bože dragi kakva zvijer :shock: :o šta radi lik i iz polušansi :o :o prava je uživancija gledati ovog majstora na djelu i bice velika šteta za Primeru ligu ako je napusti, ako ga neko kupi sa strane.

i da, bojim se da ce nafilovati Valdesa ove sezone :(

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: MisterGuardiola i 1 gost.