RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mikki21
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mikki21 » 03 sep 2012, 14:35

prati li iko rezultate omladinaca? evo vidim kadeti u vrhu tabele sa omjerom 3-0-1, bod iza olimpica na prvom mjestu! ocigledno daje rezultate malo ozbiljniji rad sa mladjim uzrastajem, sjetimo se samo zadnji godina gdje su uvijek i juniori i kadeti bili pri dnu tabele! pogotovo kadeti koje vodi zaim uveliko napreduju, prosle sezone kad ih je zaim preuzeo na polusezoni digli su se iz borbe za opstanak do mjesta u gornjem dijelu tabele, a evo vec ove sezone jos bolje izgledaju i nalaze se u samom vrhu! nadodat da se dobili gradinu ni manje ni vise nego 6-0 u proslom kolu!

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 03 sep 2012, 14:42

mikki21 je napisao/la:prati li iko rezultate omladinaca? evo vidim kadeti u vrhu tabele sa omjerom 3-0-1, bod iza olimpica na prvom mjestu! ocigledno daje rezultate malo ozbiljniji rad sa mladjim uzrastajem, sjetimo se samo zadnji godina gdje su uvijek i juniori i kadeti bili pri dnu tabele! pogotovo kadeti koje vodi zaim uveliko napreduju, prosle sezone kad ih je zaim preuzeo na polusezoni digli su se iz borbe za opstanak do mjesta u gornjem dijelu tabele, a evo vec ove sezone jos bolje izgledaju i nalaze se u samom vrhu! nadodat da se dobili gradinu ni manje ni vise nego 6-0 u proslom kolu!
jel u sub il u nedjelju igrana utakmica juniora Velez -Gradina 0:1 je bilo...
MOdric..MOdric..MOdric..

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 03 sep 2012, 16:57

mikki21 je napisao/la:prati li iko rezultate omladinaca? evo vidim kadeti u vrhu tabele sa omjerom 3-0-1, bod iza olimpica na prvom mjestu! ocigledno daje rezultate malo ozbiljniji rad sa mladjim uzrastajem, sjetimo se samo zadnji godina gdje su uvijek i juniori i kadeti bili pri dnu tabele! pogotovo kadeti koje vodi zaim uveliko napreduju, prosle sezone kad ih je zaim preuzeo na polusezoni digli su se iz borbe za opstanak do mjesta u gornjem dijelu tabele, a evo vec ove sezone jos bolje izgledaju i nalaze se u samom vrhu! nadodat da se dobili gradinu ni manje ni vise nego 6-0 u proslom kolu!
Samo ispravka druze, ne vodi ih Zaim nego Šice.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 17:01

Sarajlijc@ je napisao/la:Bice bar 3 komada u vasoj mrezi na Kosevu :mrgreen:
Joj to ti nije trebalo :twisted: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 sep 2012, 17:49

Mi smo najaci iz kontra napada , to cemo da i pokazemo na Kosevu

0-2 u 30.minuti , nakon toga slijedi sok za 0-3 i na kraju privesti utakmicu sa jos jednim golom ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 17:59

ANTIFA ! je napisao/la:
Mi smo najaci iz kontra napada , to cemo da i pokazemo na Kosevu

0-2 u 30.minuti , nakon toga slijedi sok za 0-3 i na kraju privesti utakmicu sa jos jednim golom ;)
Evo ga, evo ga :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 sep 2012, 18:02

Dobar start prvenstva za omladinsku školu
Monday, 03 September 2012 14:48
There are no translations available.

Uvodni dio prvenstva Bosne i Hercegovine u sezoni 2012/2013 pokazuje da su mlade nade „Rođenih“ napravile evidentan pomak u odnosu na ranije sezone. Stabilizacija omladinske škole koja je započeta početkom ove godine potpisivanjem dvogodišnjih ugovora sa trenerima počinje pokazivati dobre rezultate. Nakon četiri kola kadeti Veleža nalaze se na 3. mjestu sa 9 bodova i gol razlikom + 6. Najbolji strijelac ekipe je očekivano Adnan Bašić, U-17 reprezentativac Bosne i Hercegovine. Mladi napadač postigao je za četiri kola i 4 pogotka. Trener Enes Spahić nastavio je dobar rad iz prošle sezone i rezultatski je dodatno unaprijedio, te trenutno predvodi trećeplasirani tim lige.

Juniorska selekcija proteklih sezona vrlo često, na žalost brojnih simpatizera „Rođenih“, prve bodove bi počela kupiti tek sredinom prvenstva. Ove sezone, nakon četiri kola imaju 4 boda i nalaze se na 11. mjestu. U prilog dobrom radu trenera Igora Remetića ide i činjenica da su dvojica igrača koji su prošle sezone nastupala za juniore sada članovi seniorske ekipe Veleža, dok još njih dvojica pokušavaju kroz posudbe u Podgrmeču i Lokomotivi ispraviti nedostatke i u drugom pokušaju nametnuti se stručnom štabu Veleža.

Treba istaći i podatak da je Dženan Zaimović, nakon skoro jednogodišnjeg rada u omladinskoj školi, prekomandovan u stručni štab seniorske ekipe, što je i još jedan doprinos temeljitom radu i stvaranju igrača i kadrova na duže staze.

Kada su u pitanju uslovi za rad sigurno da stanje nije na nivou određenog broja klubova u premier ligi BiH, posebno onih koji i predvode omladinski fudbal u našoj zemlji. Ipak, činjenica je da kadeti i juniori Veleža koriste pomoćni teren stadiona Veleža korak je naprijed u odnosu na sve ranije sezone. Ovim klubovima najveću i presudnu pomoć u izgradnji infrastrukturnih kapaciteta napravile su njihove matične opštine i gradovi .

Ipak, i bez ovakve logističke podrške Velež čini sve da se i u ovom segmentu napravi iskorak. Administracija Veleža u prošloj sezoni doživjela je stvarnu stabilizaciju i po prvi put naš klub je dobio i licencu za UEFA takmičenja. To je omogućilo da Velež pokrene aktivnosti za dobijanje umjetne trave za pomoćni teren, kao dio UEFA podrške klubovima koji se pridržavaju standarda i propisima o načinu rada koje je propisala krovna fudbalska organizacija. ;)

Raspored u sljedećim kolima u Mostaru donosi niz derbija mladih selekcija. Do kraja proljetnog dijela Velež će ugostiti Sarajevo, Borac, Željezničar, Široki Brijeg i Zrinjski. Sigurno da će ovi dueli privući i pažnju znatiželjnih navijača Veleža.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 03 sep 2012, 21:08

[youtube][/youtube]
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 sep 2012, 21:25

Crveni_1922 je napisao/la:[youtube][/youtube]
16:40 smo mi

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 21:36

Ma dobri su momci, samo nek' se uigravaju, istina, spasio nas je u drugom poluvremenu Bobić sa one dvije sjajne intervencije, ali " puhalo " je i Olimpicovom golmanu " oko ušiju "
Ono što mi se svidjelo jeste, da sam vidio neke izrađene akcije, kod gola Okića i prilike u drugom poluvremenu ( velike prilike ) postoji nevjerovatna sličnost, polako se slaže ekipa, i dobiva svoj prepoznatljiv stil igre.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 03 sep 2012, 22:12

Rodjeni ,je li vise vrijeme da se donesu ta sva 3 boda sa Koseva(fakat ,to niste odavno uradili ;) ),dosta mi je vise nerijesenih rezultata (preko glave),sta imamo od jedne bobe ,nista :D Nego fino Bandovica kazniti sa 2 gola za izdaju :P
IDEMO RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 03 sep 2012, 22:15

rodjak je napisao/la:Rodjeni ,je li vise vrijeme da se donesu ta sva 3 boda sa Koseva(fakat ,to niste odavno uradili ;) ),dosta mi je vise nerijesenih rezultata (preko glave),sta imamo od jedne bobe ,nista :D Nego fino Bandovica kazniti sa 2 gola za izdaju :P
IDEMO RODJENI
Ma nije brate, neka makar jos jedna sezona, da vratimo za onaj auto gol Dupovca od prosle godine, da i vama naplatimo kao i Gosku, pa onda do godine aBd :) I naravno sve to u fer, sportskom i kao uvijek prijateljskom ambijentu :) A sto se Deje tice, mozda nije korektno al jbga brate pitar je cijeli zivot morao je doci kod nas kad tad :D
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

dalton
Kontakt:

Post Postao/la dalton » 03 sep 2012, 22:51

Evo nekoliko provjerenih informacija: nakon pobjede u prvom kolu prisustvovao sam raspravi kada je Nermin iskazao nezadovoljstvo igrom iako smo pobijedili... Nakon poraza od Rudara covjek je trazio objasnjenja za lose igre zatrazio punu mobilizaciju za Gradinu i izmjene u timu... Sada sam cuo iz provjerenih izvora da je insistirao na pojacanjima u upravi i da je dogovorio povratak u upravu kluba profesora Đubura, sa kojim je zajedno bio u upravi kada smo bili najjaci... I za kraj postoji sansa da se vrati Lakicevic... Dosta od mene za ovu heftu... Pozdrav za sve Rođene ma gdje bili...

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 03 sep 2012, 23:02

dalton je napisao/la:Evo nekoliko provjerenih informacija: nakon pobjede u prvom kolu prisustvovao sam raspravi kada je Nermin iskazao nezadovoljstvo igrom iako smo pobijedili... Nakon poraza od Rudara covjek je trazio objasnjenja za lose igre zatrazio punu mobilizaciju za Gradinu i izmjene u timu... Sada sam cuo iz provjerenih izvora da je insistirao na pojacanjima u upravi i da je dogovorio povratak u upravu kluba profesora Đubura, sa kojim je zajedno bio u upravi kada smo bili najjaci... I za kraj postoji sansa da se vrati Lakicevic... Dosta od mene za ovu heftu... Pozdrav za sve Rođene ma gdje bili...
Ako je istina ovo za lakija i Đubura, onda si za mustuluka, mozda se neki nece slagati, ali ja mislim da Đubur moze dosta dobrog donijeti, pogotovu sto se tice vracanja publike na stadion ;)
i tito je volio velež :D

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 03 sep 2012, 23:25

E jesam se obradov'o Džuburu. Evo sve od sreće skačem po stanu. Vraća li se i Šešlija s njim? Ne mogu da vjerujem da neko te varalice može smatrat dobrim izborom za klub...

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 03 sep 2012, 23:41

kerzen je napisao/la:E jesam se obradov'o Džuburu. Evo sve od sreće skačem po stanu. Vraća li se i Šešlija s njim? Ne mogu da vjerujem da neko te varalice može smatrat dobrim izborom za klub...
A nemoj brate ni ti zaebavat, kad je najviše trebalo oni su nas spasili, cijeli stadion je skandirao njihova imena, realno samo govorim.

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 03 sep 2012, 23:43

kerzen je napisao/la:E jesam se obradov'o Džuburu. Evo sve od sreće skačem po stanu. Vraća li se i Šešlija s njim? Ne mogu da vjerujem da neko te varalice može smatrat dobrim izborom za klub...

nisam ni ja baš za povratak džubura. a nisam baš nešto ni za lakičevića. ne može velež biti nekim igračima sigurna rezervna opcija pa da idu po svijetu tražiti angažmane, a ako ne uspije, eto ih u sred sezone nazad u velež. prošlu sezonu je završop povrijeđen, onda otišao i tražio klubove, nije ni pripreme odradio, ko zna u kakvom je sad stanju.

dok je džubur imao tada najjaču političku mašinu iza sebe i svašta se radilo, a daleko od toga da smo tada bili najjači.

ne znam, imam donekle povjerenje u nermina i nadam se da će donjeti ispravne odluke. bolje bi bilo da se pobrine da sudija u vrapčićima ne sudi protiv veleža.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 23:45

kajl je napisao/la: a nisam baš nešto ni za lakičevića. ne može velež biti nekim igračima sigurna rezervna opcija pa da idu po svijetu tražiti angažmane, a ako ne uspije, eto ih u sred sezone nazad u velež. prošlu sezonu je završop povrijeđen, onda otišao i tražio klubove, nije ni pripreme odradio, ko zna u kakvom je sad stanju.
Pa zar Laki nije otišao u Pecsi ? :shock: jašta, kad te neće niko, ima ko hoće, pa opet ako ispadne dobra prilika, zbogom Bosno, odoh ti u Sarajevo :twisted:
No dobro, eto ih tamo :D

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 03 sep 2012, 23:51

zizu1991 je napisao/la:
kajl je napisao/la: a nisam baš nešto ni za lakičevića. ne može velež biti nekim igračima sigurna rezervna opcija pa da idu po svijetu tražiti angažmane, a ako ne uspije, eto ih u sred sezone nazad u velež. prošlu sezonu je završop povrijeđen, onda otišao i tražio klubove, nije ni pripreme odradio, ko zna u kakvom je sad stanju.
Pa zar Laki nije otišao u Pecsi ? :shock: jašta, kad te neće niko, ima ko hoće, pa opet ako ispadne dobra prilika, zbogom Bosno, odoh ti u Sarajevo :twisted:
No dobro, eto ih tamo :D

i ja sam to kontao, ali koliko vidim nema kluba. i ovo je već drugi put da čujem da bi se mogao vratiti. ako je to istina i ako će tražiti veliku platu, a hoće, draže mi je da igra npr. mehremić nego on.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 03 sep 2012, 23:54

nek dodje al pod uslovom da potpise ugovor na 2.3 godine da ne moze otic na kraju sezone.....
mora se nesto uradit da se vrati raja na tribine
svaki potez uprave je dobar....ja sam za povratak dzubura jer samo kad se sjetim punog stadiona u 2 ligi,po 1000-2000 navijaca u gostima eh to su bila lijepa vremena.

mada sumnjam u ovo jer on i tana nisu u dobrim odnosima

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []