Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ako na evropsko odemo kao trećoplasirani u kvalifikacijonoj grupi pa zbog toga završimo u grupi sa lupam Španijom,Grčkom,Turskom nemojte za to kriviti nesreću u žrijebu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nisam ni ja rekao da temo treba daMu ostavljati,ali brate svi smo vec ubiljezili poraz tamo,evo prvi ja..Sto kaze @Fanfara nisu oni SAD majku mu..Treba pokusati napraviti nesto,izaci sa prvom petorkom i vidjeti ide li..Ali zapeti dobro prvih 10-15 min,pa ako ne bude ni tad islo,onda ubaciti drugu postavu nek nas nabiju jedno 20 razlike,al bar cemo imati odmornu prvu petorku za Rumune,to uzeti i EP je tu aBd..To je i najvaznije u konacnici..
Budimo posteni,sa 3 mjesta cemo vjerovatno upasti u hebenu grupu na EP i drugi krug ce nam biti tesko dostici..Zato ja govorim da treba tamo otici sa zeljom da se sta napravi,ali ne pod svaku cijenu,slazem se..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
sa ovih 7 igraca koji se rotiraju trenutno + pasalic, gordic, bavcic, savovic i jos 1-2 pojacanja i "domaci" teren grka i turaka se nemoramo bojati. pa grci nas i zadnje godine jedva dobili a mirza dao 5-6 poena samo.
i nije aco kriv sto imamo ovoliko povreda. nek dodje ko god hoce, mi sa kompletnim sastavom i ovako konstantnim teletom se mozemo nositi sa ekipama iz drugog/treceg sesira, i ako budemo imali dobar dan mozemo i neke dobiti.
i nije aco kriv sto imamo ovoliko povreda. nek dodje ko god hoce, mi sa kompletnim sastavom i ovako konstantnim teletom se mozemo nositi sa ekipama iz drugog/treceg sesira, i ako budemo imali dobar dan mozemo i neke dobiti.
ma u biti, vidjecemo kava bude nafaka u srijedu.
bez obzira na sve, nadam se dobroj utakmici i borbi za pobjedu. mislim da je mozemo ostvariti i ako malo odmorimo ovu trojicu. po pet minuta po poluvremenu, ne bi trebo biti problem
u tom slucaju se trebamo skoncentrisati na odbranu i gledati da ne primimo puno poena.
licno nisam ljubitelj nikakvih kalkulacija.
bez obzira na sve, nadam se dobroj utakmici i borbi za pobjedu. mislim da je mozemo ostvariti i ako malo odmorimo ovu trojicu. po pet minuta po poluvremenu, ne bi trebo biti problem
u tom slucaju se trebamo skoncentrisati na odbranu i gledati da ne primimo puno poena.
licno nisam ljubitelj nikakvih kalkulacija.
Nikako da nadjem informacije u vezi sa tim povredama... Kada se vračaju otprilike?dino-92 je napisao/la:sa ovih 7 igraca koji se rotiraju trenutno + pasalic, gordic, bavcic, savovic i jos 1-2 pojacanja i "domaci" teren grka i turaka se nemoramo bojati. pa grci nas i zadnje godine jedva dobili a mirza dao 5-6 poena samo.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Isto X-MEN.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovaj Mašić mi je drag košarkaš još iz vremena dok sam ga gledao dok je igrao za Zrinjski u našoj ligi,momak je dominirao našom ligom kada je bila svakako jača nego danas,ali ova slika me podsjeti na nešto što sam primjetio,od kako je u reprezentaciji stalno ima facu ko žalosna sova,oboren pogled,dok je himna svi gledaju uspravno on u pod,ne znam šta mu je.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Pazi Nećka što se uživio u uloguBIHfan je napisao/la:
Isto X-MEN.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Joj Djedovića hipstera

Mog'o mu je vala neko reći da mu ne stoji ona bradica. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- majestic24
- Kontakt:
a vala ni friz mu nije nista bolji.High je napisao/la:Mog'o mu je vala neko reći da mu ne stoji ona bradica.
Ko da ga je sisao onaj s "fanta reklame"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
hahahaha Sinana kako je stao ko da brani Nihada od ovog sto slika pa stao **** li ti sunce jesil ga ti diro*p!p!t@* je napisao/la:Pazi Nećka što se uživio u uloguBIHfan je napisao/la:
Isto X-MEN.![]()
![]()

a dobra konstatacija ovo u vezi Masica ko zalosna vrba isto da mu je neko zaprijetio da ne smije igrat za BiH ( sto i nije iskljuceno)
Dijasporska frizura. Meni gore nema, a i onaj fazon sa bradicom mu je katastrofalan.majestic24 je napisao/la:a vala ni friz mu nije nista bolji.High je napisao/la:Mog'o mu je vala neko reći da mu ne stoji ona bradica.
Ko da ga je sisao onaj s "fanta reklame"

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Aco veli da bi mogo izvest rezervnu ekipu protiv gruzije , mogu mislit samo na kojim je on mukama , ako izgube 3-4-5 razlike mislit ce mogo sam ih forsirat pa bi uzeli , a opet ako igraju a izgube istrose se sta cemo sa rumunijom. Nadam se da ce nam prednost bit makar puna skenederija ako uopce bude ... Joj al me sikiraju najradje bi lego i spavo do cetvrtka da nista ne mislim 

Meni ovdje samo fali onaj soundtrack iz Kill Bill-a, ne znam kako se zove.BIHfan je napisao/la:
Isto X-MEN.

Joj kad bi holandija uzela latviju ubio bi se odma
- Papastathopoulos
- Kontakt:
grgr je napisao/la:Joj kad bi holandija uzela latviju ubio bi se odma

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- kupus army
- Kontakt:
Ma blefira Aco sa rezervnom postavom,nema od toga nista.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
RajKoothrappali je napisao/la:Joj Djedovića hipstera![]()
![]()
Hahahahaha, ma lik sada zivi u Berlinu, pa se prilagodio

Ali natpis na majici mu je strasnVolvic je napisao/la:RajKoothrappali je napisao/la:Joj Djedovića hipstera![]()
![]()
Hahahahaha, ma lik sada zivi u Berlinu, pa se prilagodio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.