FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 18:35

Ja sam mislio da će Karamatić biti pravo pojačanje, ali izgleda da nije tako. Nema priliku igrati koliko sam mislio da će, ali imam osjećaj da se usere kad uđe i totalno izgubi. Dobar je Žare, ja vjerujem u njega.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 sep 2012, 18:37

High je napisao/la:Ma dobar je on. Mene samo brine ko će Suljića zamijeniti protiv Veleža.. Koliko god on nama smetao svojim glupiranjem sa loptom koje često ponavlja iz utakmice u utakmicu, opet nam je dosta koristan igrač i bez njega dosta mrtvo igramo.
vjerovatno ce ga zamijeniti Karamatic koji je lose odigrao protiv GOSK-a. Ne znam sta je sa njim bilo. Valjda je izgorio u prevelikoj zelji da se pokaze.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 sep 2012, 18:38

Da je pametan staviti Saida na stranu,jel jedini on kolko tolko moze proci onako kako Asmir prolazi,ostali su sve nekako na drugi kalup niko nije u stanju nanizati par igraca pretrcati pola terena,strovaliti se do gola....mada vjerovatno ce poceti ili Karamatic ili Nuhanovic sto je po meni losija opcija u smislu jel cemo od njih imati samo eventualno neke centarsuteve vrlo tesko ulaze u sami 16-rac preko te desne strane
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2012, 18:39

High je napisao/la:Ja sam mislio da će Karamatić biti pravo pojačanje, ali izgleda da nije tako. Nema priliku igrati koliko sam mislio da će, ali imam osjećaj da se usere kad uđe i totalno izgubi. Dobar je Žare, ja vjerujem u njega.
Najbolji nam je asistent ekipe, iako je zamjena.
Mislim da bi mnogo više bio korisniji na lijevoj strani, jer desnom samo u tramvaj ulazi.

@miky_hz

Jah, a ko će onda u fazi odrane pomagati beku? Pa da imamo isti slučaj ko s Kojaševićem gdje nam je bek u svakoj polukontri ostajao sam 2:1 na toj strani.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 03 sep 2012, 18:40

High je napisao/la:Ja sam mislio da će Karamatić biti pravo pojačanje, ali izgleda da nije tako. Nema priliku igrati koliko sam mislio da će, ali imam osjećaj da se usere kad uđe i totalno izgubi. Dobar je Žare, ja vjerujem u njega.
Ma sinoc pricam sa jaranom na tribini, maahhhh mozda tu svasta ima ko ce ga znati! Ima jos uvijek oko kluba "onih" koji nekad odlucuju ko ce kad igrat! Pa nidje veze, protiv Olimpika lika nema na klupi, nikakvog saopstenja, nista, tek 2-3 dana poslije kao povrijedjen bio.....Samo se bojim da nije kao i sa Bajraktarevicem prosle god....Mozda je glupost ovo sve napisano, mozda nije jer ne bi bilo prvi put da se tako nesto desava kod nas....A momak je izuzetno dobar igrac, pa prosle sezone je izvuko Slaviju od ispadanja, i po meni bi trebao dobijati mnogo vise prilika samo me nervia sto ga forsira po desnoj strani a on ljevak, isto kao Kojasevica da gledam, taman kad treba centrirat on se okrene na lijevu :)
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2012, 18:42

Ne možemo bolan imati više od 6 stranaca u zaspiniku. A trenutno ih imamo 8. Npr., protiv Gradine Tadejević nije bio u zapisniku. A Žarko jeste imao lakšu povredu te je stoga on i ostao an tribinama u toj rotaciji.

High

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 18:42

**** majku, ako se sad okliznemo protiv Veleža, ja ne znam šta ću od sebe uraditi. Lijepo bi bilo uzeti 16 bodova od šest utakmica i onda ići u Trebinje, srušiti onu lošu seriju kad su u pitanju gostovanja na Policama. Neigranje Suljića bi nas moglo i koštati tri boda sad protiv Rođenih...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 sep 2012, 18:43

Desni bek je svakako Tatomirovic on je sa ofanzivom i onako nula i nema potrebe da odlazi previse naprijed,kaze mu se da centra ne prelazi,da striktno ganja i drzi nasu polovicu,Said moze ispratiti do centra i sinoc je trcao nazad i moze zaganjati igraca,nemoraju oba beka biti ofanzivna
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 03 sep 2012, 18:45

Ma drug Tatomirovic jest dobar, al u ovom modernom nogometu su ti potrebna oba beka koja mogu i znaju ispratiti napad u pojedinim trenutcima....Jedini koji me brine u odbrani je Dupovac, nesiguran totalno...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2012, 18:50

miky_hz je napisao/la:Desni bek je svakako Tatomirovic on je sa ofanzivom i onako nula i nema potrebe da odlazi previse naprijed,kaze mu se da centra ne prelazi,da striktno ganja i drzi nasu polovicu,Said moze ispratiti do centra i sinoc je trcao nazad i zaganjati igraca,nemoraju oba beka biti ofanzivna
Ali troši se bez veze, još nije fit 100%. I nema to veze što ne prelazi centra, iako se i on svakom utakmicom sve više oslobađa i otvara prostor. Nebitno. Krilo mora u spomenuttoj situaciji pomagati beku. Imamo odlična krila, najbolja u državi. Said dobro obavlja svoj zadatak na trenutnoj poziciji. Također, u toku tekme imamo mogućnost da rotiramo najmanje 2 igrača. To se sinoć lijepo vidjelo. Said je znao preći na krilo, Suljić ući u sredinu. S karamatićem isti slučaj. Imamo 3 najmanje varijante rotaciej u toku sam etekme.... Ovoj ekipi fali samo još malo vremena i ima da se šprdamo sa svakom odbranom u PLBiH ko od šale.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 sep 2012, 19:04

Ne može Said igrati Suljićevu poziciju nema šanse, Suljić trči ko navijen, a Said... :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 03 sep 2012, 19:08

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne može Said igrati Suljićevu poziciju nema šanse, Suljić trči ko navijen, a Said... :mrgreen: :mrgreen:
Kile on nije smrsao :D

High

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 19:10

Ako ništa, bar izdrži igrati čitavu tekmu, što je za svaku pohvalu i korak naprijed.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 03 sep 2012, 19:13

High je napisao/la:Ako ništa, bar izdrži igrati čitavu tekmu, što je za svaku pohvalu i korak naprijed.
Drag mi je, ali brate ako je za profesionalnog fudbalera uspjeh odigrati 90 minuta onda ne znam...
Pritom ima 24 godine.
1946

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 03 sep 2012, 19:15

franklampard8 je napisao/la:
High je napisao/la:Ako ništa, bar izdrži igrati čitavu tekmu, što je za svaku pohvalu i korak naprijed.
Drag mi je, ali brate ako je za profesionalnog fudbalera uspjeh odigrati 90 minuta onda ne znam...
Pritom ima 24 godine.
Momak godinu dana nije aktivno igrao i kao takav vracen u nasu ligu i kao takav najdominantniji je igrac ove lige tako da.....O njegovom kvalitetu je suvisno pricati!!

High

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 19:35

Pa već se zaboravilo u kakvom je on stanju došao u Sarajevo. Sjetite se samo ismijavanja od strane ostalih kad je potpisao za Sarajevo. Kad je bio tema šprdancije i kad su se zbijale šale sa njegovom kilažom. I onda, tup, svi se ušutiše. On će za par mjesec-dva (najviše) biti ko bombon.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2012, 19:39

HannahMontana je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne može Said igrati Suljićevu poziciju nema šanse, Suljić trči ko navijen, a Said... :mrgreen: :mrgreen:
Vjeruj mi da jeste. Vidio sam ga dan pred tekmu u Grandu i izgubio je sigurno 3-4kh od Maltežana.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 03 sep 2012, 19:44

Ma ja ga mjerim prema sorcu! Vidim zategnut jos uvijek, puca na njemu! Al navikao sam vec na njega onako zdepastog, tako da ga mrsavog ne bih mogao ni zamisliti! A ja kako se sjecam jos iz dana slobode kad ga je malenima zavuko na grbavici a i nama cini mi se uvijek je bio ovako malo bucmast!

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 03 sep 2012, 19:57

VanBasten je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:
Vjeruj mi da jeste. Vidio sam ga dan pred tekmu u Grandu i izgubio je sigurno 3-4kh od Maltežana.
I to cudo da se desi ? :o
Ipak, ako momak hoce da se vrati u ligu 5tice, mora kondiciju poboljasat i jos smrsat... :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2012, 20:04

Ozbiljno, slučajno sam se zadesio u hotelu odmah poslije doručka. Sasvim pristojno izgleda u usporedbi od prije 2 mjeseca, još možda 2-3kg i taman. Jelovnik im je također uređen, nema više pretrpavanjem kolača, voćni jogurt za desert i to je to.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Laganini1986, soe i 15 gostiju.