Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

neo
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la neo » 30 avg 2012, 01:43

Devil je napisao/la:Sta da ukljucim u opcijama Google Eartha pa da mi kada malo vise zumiram neki grad prikaze nazive ulica ? :?
Pre sam to imao ali sada nemam. :roll:
". Just turn on the layer called "borders and Labels" in the sidebar. Also turn on the layer called "Roads".
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 31 avg 2012, 11:53

De mi recite gdje mogu skidat kljuceve za Eset Nod, gdje god odem uvijek neki virus jbt, nmg nigdje nac kakav treba. Instalirao sam ovaj TNOD passwort finder da automatski nadje jedno vrijem je islo sad nece ni to, prijedlozi su dobrodosli. :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 avg 2012, 12:24

rob do bagro je napisao/la:De mi recite gdje mogu skidat kljuceve za Eset Nod, gdje god odem uvijek neki virus jbt, nmg nigdje nac kakav treba. Instalirao sam ovaj TNOD passwort finder da automatski nadje jedno vrijem je islo sad nece ni to, prijedlozi su dobrodosli. :mrgreen:
Imao sam i ja takav problem, tj nod je fercerao i odjednom prestao raditi kako treba..kad kliknes da ti taj program trazi kljuc, u donjem desnom cosku bi ti trebalo izbacit nesto u crvenom oblacicu gdje pise nesto "tukero.****".. E u postavkama trebas kao blokirati tu adresu i onda ce ti normalno traziti kljuceve kao prije :) tako je bar u mene bio slucaj :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

rob do bagro
Kontakt:

Re:

Post Postao/la rob do bagro » 31 avg 2012, 13:56

Papastathopoulos je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:De mi recite gdje mogu skidat kljuceve za Eset Nod, gdje god odem uvijek neki virus jbt, nmg nigdje nac kakav treba. Instalirao sam ovaj TNOD passwort finder da automatski nadje jedno vrijem je islo sad nece ni to, prijedlozi su dobrodosli. :mrgreen:
Imao sam i ja takav problem, tj nod je fercerao i odjednom prestao raditi kako treba..kad kliknes da ti taj program trazi kljuc, u donjem desnom cosku bi ti trebalo izbacit nesto u crvenom oblacicu gdje pise nesto "tukero.****".. E u postavkama trebas kao blokirati tu adresu i onda ce ti normalno traziti kljuceve kao prije :) tako je bar u mene bio slucaj :)
E hvala care evo uspio sam. 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 31 avg 2012, 14:06

Ima li ko kakav savjet gdje da skinem drajvere za A4tech usb cameru za comp?? Nasao sam na netu ali me baca na oficijelnu stranicu i trazi registraciju.... Da li je pouzdano da potrazim preko torrenta??? Ajde ako ko ima kakav savjet ili link, hvala unaprijed :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 avg 2012, 20:16

Jel neko zna, kako da aktiviram USB kabel za kompjuter, koji prebaciva podatke na mobitel i suprotno ?
Ja sam uključivao kabel, međutim kaže mi da nemam hardver koji je potreban za njegovo aktiviranje, ili ako imam CD ROM ???
Onda je navjerovatnije da nemam CD ROM, na koji način bih ga mogao instalirati ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2012, 20:18

Koji mobitel imas?

Ja kad sam ima Sony Ericcson mora sam skidat i program određeni za prebacivanje podataka (PC suite) u protivnom uopce nebi prepoznalo mobitel.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 avg 2012, 20:20

LG T565-b, imam PC suite na ovom telefonu, al kao piše da mi treba CD ROM, meni se čini

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2012, 20:24

A neznam onda. Iskreno nema neke veze mobitel i prijenos podataka sa cd-romom. Vjerojatno je problem u necem drugom. Valjda ce ti se javit netko tko zna.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 avg 2012, 20:28

Ok, hvala u svakom slučaju

High

Post Postao/la High » 31 avg 2012, 22:27

Je l' ko imao iskustva sa zepto laptopom? Izletila mi je jedna ponuda, pa ne znam da li vrijedi kupovati ga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

neznamja
Kontakt:

Post Postao/la neznamja » 31 avg 2012, 22:47

od danas ova poruka ...
"Sorry, but http://www.facebook.com" onclick="window.open(this.href);return false; is blocked on this network."
"Sorry, but kat.ph is blocked on this network."
komp frisko formatiran, Windows XP Professional 32-bit SP3, wireless ... (ako treba detaljnije?)
pa ako neko zna, bujrum!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 31 avg 2012, 23:34

pa sta ti nije jasno ? Na internetu koji korsitis blokana je fb i ta druga stranica.
KOji net koristis ?
Takodjer, mozes pokusai preko ovog uci: http://hidemyass.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

neznamja
Kontakt:

Post Postao/la neznamja » 02 sep 2012, 11:22

nije mi jasno zašto bi blokirali pristup ovim stranicama al nejse. fercera sve ...

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 02 sep 2012, 12:51

Ako je net u firmi nista cudno sto su blokirali ta dva pristua. Facebook iz opcepoznatiih razloga, a torrente jer se skidaju uglavnom nelegalne stvari.

neznamja
Kontakt:

Post Postao/la neznamja » 02 sep 2012, 14:53

ok bi bilo da je u firmi, al nije ... koristim wireless i ne vidim razlog da mi moj provider blokira ove stranice. kakogod sad radi ...

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 02 sep 2012, 18:08

Sad mi se pojavi upozorenje:"There are several issues slowing down your computer".

Kako da to riješim? :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 03 sep 2012, 19:15

Na fb preko google chroma i racunar mi se ugasi prilikom nestanka struje i sve se gasi logicno i onda kad dodje struja i upalim racunar,udjem u chrome i na fb odmah sam prijavljen.Da li sam onda bio npr;3 sata online za vrijeme nestanka struje i ne rada racunara ili offline posto me buni ovaj automatski log in
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2012, 19:17

Senaid L.F.C je napisao/la:Na fb preko google chroma i racunar mi se ugasi prilikom nestanka struje i sve se gasi logicno i onda kad dodje struja i upalim racunar,udjem u chrome i na fb odmah sam prijavljen.Da li sam onda bio npr;3 sata online za vrijeme nestanka struje i ne rada racunara ili offline posto me buni ovaj automatski log in
Offline.Tacnije budes par minuta nakon toga prikazan kao online ali cim neko krene da ti posalje poruku izbaci da si offline. ;)
Ja se nikada i ne odjavljujem sa fejsa kuci. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 03 sep 2012, 20:00

Devil je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Na fb preko google chroma i racunar mi se ugasi prilikom nestanka struje i sve se gasi logicno i onda kad dodje struja i upalim racunar,udjem u chrome i na fb odmah sam prijavljen.Da li sam onda bio npr;3 sata online za vrijeme nestanka struje i ne rada racunara ili offline posto me buni ovaj automatski log in
Offline.Tacnije budes par minuta nakon toga prikazan kao online ali cim neko krene da ti posalje poruku izbaci da si offline. ;)
Ja se nikada i ne odjavljujem sa fejsa kuci. ;)
aha hvala,ma i ja sam vecinom online al kod ovakvih slucajeva nestanak struje,gasenje racunara i sl. ostanem online pa onda znas :? :?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []