KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Pa ja i nisam za te egzotične strance... Ako je stranac nek je sa Baltika ili Amerikanac...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Izgleda da ce resenje za pleja biti Amerikanac Torey Thomas, dolazi iz Spartaka Primorye-a (prva ruska liga)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili je dobar suter ili ga je samo islo u ovom mecu

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili je dobar suter ili ga je samo islo u ovom mecu
Sigurno lošije rješenje od Pullena, mada treba sačekati još malo, i Pullen je bio "gotova stvar" pa ode u Izrael, navodno baš zbog toga što je prerano procurila informacija. Kontam da je i ova namjerno puštena.
Torey Thomas ili po naski Tori Tomas i zvanicno novi igrac Partizana
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1097" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1097" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta znamo o njemu, tj. njegovim performansama?Trezegol je napisao/la:Torey Thomas ili po naski Tori Tomas i zvanicno novi igrac Partizana
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam nigdje nasao neki tekst o njemu, sa klipova na yt-u se cini da ima dobar sut za 3, brz je al nisam primjetio da ide cesto na ulaz, solidan asistent...ovo je ugrubo sa par klipova tako da ne oslanjaj se puno na to
Tori Tomas je čovek koji je u ruskoj ligi prošle sezone beležio 15,3 poena, 4,8 skokova, 4,6 asistencija... za mene dovoljno!
Inače Dru je veliko pojačanje,protiv Mege 29 poena u pripremnoj koju smo dobili....
Stigao je i neki mladi plej kengur srpskog porekla Đerić, 17 godina reprezentativac mlade selekcije kengura... Istakao da će dati sve od sebe da ostane u Partizanu..... videćemo....
Iskreno (možda preterujem ili nedovoljno cenim generaciju Pekmen,Kaleba i društva) odavno nismo imali ovako jak tim.....
Inače Dru je veliko pojačanje,protiv Mege 29 poena u pripremnoj koju smo dobili....
Stigao je i neki mladi plej kengur srpskog porekla Đerić, 17 godina reprezentativac mlade selekcije kengura... Istakao da će dati sve od sebe da ostane u Partizanu..... videćemo....
Iskreno (možda preterujem ili nedovoljno cenim generaciju Pekmen,Kaleba i društva) odavno nismo imali ovako jak tim.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- djoleprijedor
- Kontakt:
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja bi rekao jak i veoma talentovanunderPFC je napisao/la:Tori Tomas je čovek koji je u ruskoj ligi prošle sezone beležio 15,3 poena, 4,8 skokova, 4,6 asistencija... za mene dovoljno!
Mens sana in corpore sano.
$ 
" " се $ & " ? " ? ?,? " ? $ остане " & $ " & ? $ у $.... " ' $ $ " $ $ " у " "," ? ' " $....
" " се $ & " ? " ? ?,? " ? $ остане " & $ " & ? $ у $.... " ' $ $ " $ $ " у " "," ? ' " $....
Pobeđena Karšijaka u pripremnoj 77-69, blistao Vesterman sa 27 poena. 
DANTES
Naravno i nisam mislio da su igrali zajedno,već na timove gde su bili lideri
DANTES
Naravno i nisam mislio da su igrali zajedno,već na timove gde su bili lideri
U taboru kluba iz Humske kao i na samoj utakmici, najefikasniji je bio Vesterman sa postignutih 29 poena. Dvocifreni učinak imali su još Gagić 16 i Bogdanović 11 poena. U listu strelaca upisali su se: Milosavljević 8, Đekić 6, Bešović 4, Čakarević 2 i Čekovski 1. Marinković i Miljenović nisu bili efikasni na ovoj utakmici.underPFC je napisao/la:Pobeđena Karšijaka u pripremnoj 77-69, blistao Vesterman sa 27 poena.
Bogami ja pročitah 27
suštinski svejedno, Gagić pokazuje iz tekme u tekmu da će verovatno biti važna karika ove sezone....
Ja na sajtu Partizana pokupio 29
Ne pise na sajtu, a jel neko zna sto nije igrao Gordon?
Odmara Dule
može nam se imamo 20-ak igrača koji su u prvom timu
..... Ustvari bubnuo sam,verovatno je želeo ovaj put nekim drugim dati šansu ili je Dru imao nekih obaveza ko bi ga znao.... 
Povreda stopala.Trezegol je napisao/la:Ja na sajtu Partizana pokupio 29![]()
" $ за $,' & се не $,не $ &....' - $ ' "...
Супер ово $.....
Ja čekam da ih vidim u EL.. To je mjerilo svega.GT1970 je napisao/la:" $ за $,' & се не $,не $ &....' - $ ' "...Супер ово $.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.