Travnjak super izgleda. Ali kad vidim one mreze sto su postavili fino mi bude krivo sto Muslimovic nije pozvan, kako bi se on pentrao po njima kada bi proslavljao pogodakzizu1991 je napisao/la:Sve 5Rios je napisao/la: Slazem se da nije vrijeme,to sam i napisao odmah..Safetu dati sansu a na kraju kvalifikacija se pogledati u oci sto se kaze..Kandidate sam naveo samo kao odgovor na pitanje zasto niko ne navede zamjene za Safeta ako bi on otisao..
Joj travnjak u Zenici, gledao sam slikecalcio je napisao/la:Haters gonna hate![]()
Idemo uzeti 6 bodova, prvo preletiti ovaj Lihtenstajn a onda isprobati novi travnjak u Zenici.
6 bodova bez primljenog gola je moja prognoza, ma biti će to uredu, i ja očekujem 6 bodova
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Pa eto,sposobnost da se ponekad suzdržiš iskazivanja svog mišljenja,i to je nešto.
Probaj i ti da probaš da se suzdržiš da ne odgovoriš na svaki post,evo počni od ovog.
Probaj i ti da probaš da se suzdržiš da ne odgovoriš na svaki post,evo počni od ovog.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Cemu svrha foruma.Bio bi oglasnik a ne forum.Filozofiras nakon faksa da je to cudo jednoDylan Dog je napisao/la:Pa eto,sposobnost da se ponekad suzdržiš iskazivanja svog mišljenja,i to je nešto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
trazis nemoguce od njega. nemozes natjerati kera da ne lajeDylan Dog je napisao/la:Pa eto,sposobnost da se ponekad suzdržiš iskazivanja svog mišljenja,i to je nešto.
U kopovima oko Banovica,mozda ti i to uspije.Sakuragi je napisao/la:trazis nemoguce od njega. nemozes natjerati kera da ne lajeDylan Dog je napisao/la:Pa eto,sposobnost da se ponekad suzdržiš iskazivanja svog mišljenja,i to je nešto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
oklen si ti jel?harishp je napisao/la:U kopovima oko Banovica,mozda ti i to uspije.Sakuragi je napisao/la:trazis nemoguce od njega. nemozes natjerati kera da ne lajeDylan Dog je napisao/la:Pa eto,sposobnost da se ponekad suzdržiš iskazivanja svog mišljenja,i to je nešto.
Ponekad tipke na racunaru ni krive ni duzne,svasta pretrpe.Sakuragi je napisao/la:
oklen ?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znači ništa ni od Pjanića. Sreća imamo veznjaka za izvoz, tu ne trebamo da aludiramo da pozove još nekoga. 
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma opet ce se "aludirati" jer ce vjerovatno Medunjanin biti zadnji vezni sa Zahirovicem, a Ibro ce biti desno, odnosno Miske lijevo, tako da ima dosta materijala da se vode razne polemike
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
koristim taj tvoj malo "seljacki" rijecnik da bi me bolje razumio.harishp je napisao/la:Ponekad tipke na racunaru ni krive ni duzne,svasta pretrpe.Sakuragi je napisao/la:
oklen ?
samo taj bezmisleni potpis kojeg koristis dokazuje da ti je IQ ravan nuli ili cak ispod.
Sto se ove novajlije kace sa Haretom u zadnje vrijeme. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Sto se ove novajlije kace sa Haretom u zadnje vrijeme.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma neka malo, da se nauce reda.mdss je napisao/la:Hare@ sto napadas novajlije![]()
![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ima li karti gdje za kupit zna li neko?
Ima na oficijelnoj stranici reprezentacija . ba, za Latviju
za lichtenstein druze..
E to ti ne bih znao reći 
Pa ja tako vi u plemenu vasem koju rastaborite.Sakuragi je napisao/la:koristim taj tvoj malo "seljacki" rijecnik da bi me bolje razumio.harishp je napisao/la:Ponekad tipke na racunaru ni krive ni duzne,svasta pretrpe.Sakuragi je napisao/la:
oklen ?
samo taj bezmisleni potpis kojeg koristis dokazuje da ti je IQ ravan nuli ili cak ispod.
A,potpis te isto velis tangira,tu smo dakle @saka-rage,hajde makar znamo iz kojeg si plemena
@Curtmo,uvijek neki novi indijanci a staro ......
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ide zima dobro ce i ovakav selektor dociSakuragi je napisao/la:ekskluzivno
safet susic objasnjava zasto nije naknadno uputio nove pozive za odbranu![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.