AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sta je sa Montolivom koliko ce biti odsutan ,znaci Abate povrijedjen i Mexes al oni bi se trebali uskoro vratiti na teren
a Muntari,Strasser i Didac oni su duze odsutni sa terena a Robinho i Pato jos jedno mjesec
a Muntari,Strasser i Didac oni su duze odsutni sa terena a Robinho i Pato jos jedno mjesec
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipe
- Kontakt:

CASSANO UOMO DI MERDA
[youtube][/youtube]
crudelli

grazie signore moratti grazie inter. najjače kad hoće poljubiti ovog iz intera starog da mu se zahvali na pazziniju

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Oj dan ti poljubim
Odma prve dvije utakmice 3 povrijeđena
Montolivo will undergo medical tests in the upcoming days to determine the exact extent of his muscular injury. @OfficialMonto
Montolivo is expected to be sidelined for the next 3-4 weeks, according to the first reports. @OfficialMonto

Montolivo will undergo medical tests in the upcoming days to determine the exact extent of his muscular injury. @OfficialMonto
Montolivo is expected to be sidelined for the next 3-4 weeks, according to the first reports. @OfficialMonto
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
pa nije strašno ide sad ona pauza reprezentativna. mogao bi monto izostati samo dva meča.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
nikako nije strasno Monto 4 sedmice van terena to znaci nema ga do oktobra ,a boateng sutra operacija ruke i van terena par sedmica..
znaci:Pato ,Robinho ,Muntari,Strasser,Didac,Abate ..........vec imamo 6 povrijedjenih igraca ,a tek su prosla 2 kola
i plus ova dva to je 8 igraca
znaci:Pato ,Robinho ,Muntari,Strasser,Didac,Abate ..........vec imamo 6 povrijedjenih igraca ,a tek su prosla 2 kola
i plus ova dva to je 8 igraca
Kevin-Prince Boateng will undergo surgery on his fractured right hand and reassured fans he’ll be back for Milan very soon.
The Ghanaian was seen in pain during last night’s 3-1 win over Bologna and today tests showed he has fractured the metatarsal in his right hand.
Boateng will take the opportunity to undergo surgery during the break for international duty, as there are no Serie A games for two weeks.
“I will be fine, thanks to everyone,” wrote the midfielder on his Twitter account.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Joj crnjaka zesceg, taman krenulo nabolje sto se igre tice i rezultata kad ovo. Znaci 4 prvotimca odmaraju po mjesec, i ako tu dodamo Abatea i Mexesa
. Nocerino pod hitno mora popraviti formu, a opet cemo gledat Ambru u veznom redu a Emanuelsona u ulozi traquartistte
. U napadu smo dobro popunjeni te ce Pazzo, Bojan, El Shaarawy nadoknadit izostanak Pata i Binha. Sad kao nikad nam je potrebno da se isproba 4-3-3 !
SUPER PAZZO

SUPER PAZZO

- francobaresi
- Kontakt:
Abate manje- više , De Sciglio ga odlično mjenja , Mexes manje- više , bez Pata smo već navikli , Binho možda malo fali , jedino bi se mogao osjetiti neigranje Montoliva kojeg neće biti 3 sedmice :S
A Boateng će biti fit za 10-ak dana
A Boateng će biti fit za 10-ak dana

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ja skonto da ce i Boa bit odsutan mjesec dana
, ajd dobro je da ce doc ranije. Mexes nam je najbolji stoper kolko god to bezveze zvucalo. Kad se on vrati makar necu morat gledat Boneru i Yepesa. Pato mora pročepit ebemu mater, ako sad ne proradi valja mu bit na klupi kad je zdrav.

- IlPrincipe
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Kako smo mi uvjek baksuzni, nije ni počela sezona kako treba a već nas povrede smoriše.. sreća pa je sad pauza,bar nam to ide u korist.. Pazzini odličan, kad nam se Pato napokon zdrav i sposoban vrati onda će bit problema

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
IlPrincipe je napisao/la:![]()
![]()

nema veze samo će biti slađe podići ligu na kraju sezone

FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!
[youtube][/youtube]
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Niang i oficijalno potpisao ugovor sa Nike-om ..
OFFICIAL: Boateng will be sidelined for 2 weeks. Montolivo is out for 2-3 weeks. Boateng 2 sedmice out, Montolivo oko 20 dana.
Montolivo is out for 2-3 weeks.#Pazzini: "It was an unforgettable night'' #BolognaMilan
Van Bommel: "De Jong has the perfect characteristics to play in the same role as I played at Milan." @NDJ_Official
Prince nakon operacije

OFFICIAL: Boateng will be sidelined for 2 weeks. Montolivo is out for 2-3 weeks. Boateng 2 sedmice out, Montolivo oko 20 dana.
Montolivo is out for 2-3 weeks.#Pazzini: "It was an unforgettable night'' #BolognaMilan
Van Bommel: "De Jong has the perfect characteristics to play in the same role as I played at Milan." @NDJ_Official
Prince nakon operacije

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Nešto nisam siguran al mislim da ste ono vi u grupi sa zenitom koji evo doveo Hulka,pa da vam samo kažem nek vam je Bog na pomoći i sve najbolje dok se ne sretnete s nama 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Valja vam protiv hulka u ligi prvaka 

Ta ce Hulk pored Antoninija
Inace Acerbi i Pazoo u timu kola po goal.com

Inace Acerbi i Pazoo u timu kola po goal.com

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Moze li mi iko objasniti kako to da neki klubovi sada dovode igrace,a prelazni rok zavrsen ??
nemojte sad odgovarat kao jao sto si glup i tako too !
stvarno nisam upoznat sa tim

-
- Kontakt:
U nekim državama prelazni rok traje duže.UrbyEmanuelson je napisao/la:Moze li mi iko objasniti kako to da neki klubovi sada dovode igrace,a prelazni rok zavrsen ??

Prelazni rok nije zavrsen istog dana za sve lige, npr u Turskoj se zavrsava tek večeras, kao i u Rusiji.UrbyEmanuelson je napisao/la:Moze li mi iko objasniti kako to da neki klubovi sada dovode igrace,a prelazni rok zavrsen ??
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Mozeš potpisivati slobodne igrače i kad završi prijelazni rok, a imaš još zemalja gdje je otvoren prijelazni rok Rumunija, Turska, mislim Rusija i još neke zemlje ne znam sad. S tim da možeo samo prodati igrače u te zemlje, a ne kupiti.UrbyEmanuelson je napisao/la:Moze li mi iko objasniti kako to da neki klubovi sada dovode igrace,a prelazni rok zavrsen ??
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina