Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

harishp
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 19:00

Papastathopoulos je napisao/la:Ma bolan @princi, glavni razlog sto zukanovic ne dobija poziv je taj sto igra..
Po toj logici,70 % igraca bi morali pokupiti iz Premier(ali nase lige).Jer ovi ostali vecinom ne igraju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 03 sep 2012, 19:04

harishp je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ma bolan @princi, glavni razlog sto zukanovic ne dobija poziv je taj sto igra..
Po toj logici,70 % igraca bi morali pokupiti iz Premier(ali nase lige).Jer ovi ostali vecinom ne igraju.
Kad bi se vrli selektor drzao svojih rijeci, tako bi i bilo..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 19:07

Papastathopoulos je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Kad bi se vrli selektor drzao svojih rijeci, tako bi i bilo..
Kad bi se recimo Ciro drzao svojih rijeci,bilo bi tu neplanirane Portugalsko-Bosanske djece koliko hoces.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 19:13

@Principatus, Pandza je godinama u repci, bio i u mladoj i sigurno je lakse ubaciti u tim nekog ko je godinama u toj repci, jer pratis njegov razvoj, znas mu mane, znas ono sta dobro radi itd. Trebala se dati sansa svakome ko je potencijalni reprezentativac i to stoji, ali uzdizanje ovog lika je prevazislo sve moguce okvire zdravog razuma. Kako ne prepoznase najbolje ekipe Belgije taj talenat Zukanovica? Ako je odlikovan kao jedan od najboljih stopera u Belgiji, daj link da vidim molim te, ali oficijelno, ne na nasem. Kad ukucam Zukanovic Ervin na google, izbaci mi par clanaka o njemu na nasem jeziku, u timu kola ovo ono, par golova iz slobodnih, njegove izjave kako je zasluzio poziv, kako kaze da novinari traze pare za clanak, kako losiji dobijaju poziv, kako se Zeljo lose prema njemu ponio i da su trazili da njegov otac placa da igra za Zelju.

Gdje je to oficijelno da je biran u najboljih 11 lige ili da je najbolji stoper lige, ima li? U tom slucaju nije samo Susic budala, nego su i mnogi budale, pocev od vodstva Anderlechta, C. Bruggea, Standarda, Genta itd.

Bas cu poceti gledati tekme Kotrijka, nadam se da cete mi pomoci sa linkovima kada ga i vi gledate (ako ja ne mognem naci sam link tekme).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 03 sep 2012, 19:13

Ne skreci s teme..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2012, 19:14

Igrao je u Schalkeovim juniorima prije par godina onaj Kodak, pardon Nikon Jevtic i bio oznacen kao super, mega, ultra, giga, naj naj naj talenat. Eno ga negdje u Madjarskoj, a do sada je realno trebao imati vec par titula lige prvaka iza sebe po prici od prije nekoliko godina. Imali smo i mi naseg Kucukovica u HSV-u kao slican primjer. Nadam se da nece i Besic tim putem....
Ako neko uspije kao igrac imacemo koristi od njega narednih 10-15 godina. Ne valja zuriti sa mladim igracima, par mjeseci, pola godine, godina, ne igra veliku ulogu sto se tice reprezentacije.
P.S. To je za ove koji misle da bi Kolasinac odmah trebao dobiti poziv u A repku.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 19:18

calcio je napisao/la:Igrao je u Schalkeovim juniorima prije par godina onaj Kodak, pardon Nikon Jevtic i bio oznacen kao super, mega, ultra, giga, naj naj naj talenat. Eno ga negdje u Madjarskoj, a do sada je realno trebao imati vec par titula lige prvaka iza sebe po prici od prije nekoliko godina. Imali smo i mi naseg Kucukovica u HSV-u kao slican primjer. Nadam se da nece i Besic tim putem....
Ako neko uspije kao igrac imacemo koristi od njega narednih 10-15 godina. Ne valja zuriti sa mladim igracima, par mjeseci, pola godine, godina, ne igra veliku ulogu sto se tice reprezentacije.
P.S. To je za ove koji misle da bi Kolasinac odmah trebao dobiti poziv u A repku.
Tacno tako,ako je Kolasincu stvarno zelja da zaigra za BIH i bude imao odredzeni kvalitet.Zaigrat ce,gotovo sigurno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2012, 20:02

harishp je napisao/la:ako je Kolasincu stvarno zelja da zaigra za BIH i bude imao odredzeni kvalitet.Zaigrat ce,gotovo sigurno.
Odredjeni kvalitet. Kao ko? Vrancic ili Vrsajevic?
Ili mora prvo ostati bez kluba kao Vranjes da pokaze odredjeni kvalitet?

calcio je napisao/la: P.S. To je za ove koji misle da bi Kolasinac odmah trebao dobiti poziv u A repku.
Susic dakle pravilno dijeli pozive?

Ok. Onda kratko i jasno jos jedan put. Ako ovi koje sam 100 puta naveo imaju opravdane pozive u repku. Vrancic, Vrsajevic, S.Vranjes itd. Ako je to creme de la creme.

Ko bi od njih imao mjesta u Schalke? Ako su kvalitet iznad Kolasinca.
harishp je napisao/la: Pu' yebem ti corave skaute jedan od najboljih stopera Belgija a ovaj jos u Kortrijku.
Vec kad smo kod scouta kao argument protiv Zukanovica. Sto ih ne otkrise take jake? Sto je S. Vranjes bez kluba? Sto Vrancic u losem drugoligasu bude na klupi? Jeli to Susic nesto veliko prepoznao u Vrsajevicu, sto ne prepoznase scouti, pa se ovaj iz slabih istocnih liga vrati u PL BiH pa u Ajduk?

Pu` yebem ti corave scoute.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 20:21

@Princi,repku pratim od pocetka postanka,jos kad dodas i onu bivsu kojoj smo prije svi djuture pripadali.Ima tu staza,jako puno.
I sta ,nikad bas nikad ni u jednom pozivu repke,drustvo od pet deset ili koliko hoces ljudi nije se u potunosti slozilo sa izborom selektora.Ili je neki igrac bio viska,ili je tu falilo.
Zukanovic osim bubamare,teke Zelje i Belgijskih klubova nije zaigrao ni za u-11 BIH repku.
Nemoguce da su ga svi redom izbjegavali,ili je moguce.Ipak tako visokokotirajuci igrac da bude bas toliko zapostavljen od strane repke,svih uzrasta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2012, 20:33

@Princi, da li bi Music ili Beslija imali mjesta u HSV-u dok je za njih igrao Kucukovic? To je bilo onda kada je i Barbarez igrao tamo i kada su se borili za titule a ne ova sadasnja propast od kluba. Znamo koliko su nam valjali ti igraci ali tesko da bi imali mjesta tamo, sto jest jest.
Ismijavas Vrsajevica ali on igra u klubu koji je gigant u poredjenju sa Kortrijkom. Ali ne samo on, i Sesar i Svraka igraju za klubove koji su giganti za taj mali belgijski klub. ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2012, 20:48

Pa mlade repke su ignorisale Ibrahimovica, tako da bas nebi trebale sluziti kao mjera rezona i pametnog rada.

Naravno da se ljudi nikad nece sloziti oko poziva selektora. Inace nebi ovdje sta imali razglabati. Ne trazim dlaku u jajetu. Vratio je O. Vranjesa sto je dobro. Pozvao Sunjica sto bi moglo biti dobro. Pozvao Stevanovica, sto je dobro. Vratio ga u U21, sto je lose... Upropastio prijateljske utakmice pozivima igracima koji ih definitivno ne zasluzuju. Sto je lose, jer nam moze jako stetiti u kvalifikacijama. Nije sve crno i lose kod Susica, ali definitivno nije sve ni dobro.
calcio je napisao/la: Ismijavas Vrsajevica ali on igra u klubu koji je gigant u poredjenju sa Kortrijkom. Ali ne samo on, i Sesar i Svraka igraju za klubove koji su giganti za taj mali belgijski klub. ;)
A megagigant Maribor je konkurent Barceloni. U istoj ligi je mozda jedino crnogorska Zeta. Sta reci...predajem se.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 sep 2012, 20:51

Pusti ba dogmase i iz Somalijske lige poziv bi bio pokusan opravdati na stetu zdravog razuma...princi@ kako ono ide "gdje prestaje logika ......."
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 20:55

Ima tu gresaka @Princi i kod Papeta, to je ocito i kod poziva i nepoziva igraca.
Ali je fazon da to nije u tolikoj mjeri kao recimo u slucaju onomad nepoziva Rahimica tada osvajaca kupa UEFE i Ruskog prvenstva da bi se umjesto njega stavili igraci Borca ili pitaj koga sve ne.
To je vec apsurd.Ibrahimovic je po ko zna koji put ponovio da mu nije padalo na pamet da zaigra za BIH.I to bi bilo to.
Ovi potencionalni pozvani i nepozvani su vecinom u pet deka razlike,zasad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 sep 2012, 20:57

@Principatus, pa ni u Zelji nije igrao u prvoj :? , ne znam da li ga se navijaci Zelje sjecaju, ali ja kao navijac Sarajeva, nikad nisam cuo za njega do ovih famoznih pljuvanja po Papetu sto ga ne poziva. Nije valjda da su svi propustili angazovati takvog majstora lopte jbt. Bas moram poceti gledati tekme Kotrijka, da vidim svojim ocima da li je to bas tako kako vi govorite. Btw. zatrazio sam link na kojem oficijelno stoji njegovo ime pored te nagrade najboljeg stopera Belgije, nadam se da ce neko postaviti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 sep 2012, 21:00

adriano_leite je napisao/la:@Principatus, pa ni u Zelji nije igrao u prvoj :? , ne znam da li ga se navijaci Zelje sjecaju, ali ja kao navijac Sarajeva, nikad nisam cuo za njega do ovih famoznih pljuvanja po Papetu sto ga ne poziva. Nije valjda da su svi propustili angazovati takvog majstora lopte jbt. Bas moram poceti gledati tekme Kotrijka, da vidim svojim ocima da li je to bas tako kako vi govorite. Btw. zatrazio sam link na kojem oficijelno stoji njegovo ime pored te nagrade najboljeg stopera Belgije, nadam se da ce neko postaviti.
Pa zar i Dzeko nije bio sljivotres u Zelji ili Spahic neozbiljan u Celiku...? :?

Kod: Označi sve

http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=31822
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 03 sep 2012, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2012, 21:03

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la: Ismijavas Vrsajevica ali on igra u klubu koji je gigant u poredjenju sa Kortrijkom. Ali ne samo on, i Sesar i Svraka igraju za klubove koji su giganti za taj mali belgijski klub. ;)
A megagigant Maribor je konkurent Barceloni. U istoj ligi je mozda jedino crnogorska Zeta. Sta reci...predajem se.
Izvini ali ovo je klasicno supljiranje. Mogu sad Zeljo i Sarajevo zaredati niz losih rezultata i ispasti u trecu ligu ali i dalje ce biti giganti za taj Kortrijk zbog svoje historije, zbog svojih mnogobrojnih navijaca i zbog svoje tradicije. To se ne moze promjeniti preko noci.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2012, 21:06

@adriano_leite

Moj nizozemski je dobar kao tvoj. Pa sam tvoja pitanja postavio Belgijancima. Evo vec jednog odgovora. A bit ce vise.

Covjek kaze kako je istina da Zukanovic vazi kao jedan od najboljih stopera Belgije. (Sigurno mrzi Susica ovaj Belgijanac) Transfer u Anderlecht je bio konkretan, ali ga je van Holsbeck jedan od odgovornih kod Anderlechta uspio upropastiti. U cemu je pitanje neznam. Kaze da je Zukanovic uperio prst na njega poslije gola protiv Anderlechta. To pise ovdje na linku. Eto vam scouta Anderlechta. Bili su u pregovorima. Ode ja nes pametnije raditi.

http://www.7sur7.be/7s7/fr/2757/Courtra ... eeck.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Crombach je napisao/la: Crombach: Es stimmt schon, dass er als einer der besten IV in Belgien gilt, es gab sogar Gerüchte über einen Wechsel nach Anderlecht, die waren relativ konkret. Scheinbar ist es aber an einem Verantwortlichen von Anderlecht, van Holsbeeck gescheitert.

Hier ein Artikel, der darüber berichtet. Zukanovic hat nach einem Tor gegen Anderlecht auf v Holsbeeck gezeigt, den er als Verantwortlichen ausgemacht hat, dass der Wechsel scheiterte.

http://www.7sur7.be/...-ses-comptes-ave ... eeck.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 21:07

Upravu si @ calcio, samo ih hebe sadašnjost, isto kao da kažemo sada Nottingham forrest ( valjda sam dobro napisao :lol: ) je bolji klub od Norwicha, jeste po historiji, odnosno prošlosti, al niko od prošlosti ne živi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 sep 2012, 21:12

Principatus je napisao/la:@adriano_leite

Moj nizozemski je dobar kao tvoj. Pa sam tvoja pitanja postavio Belgijancima. Evo vec jednog odgovora. A bit ce vise.

Covjek kaze kako je istina da Zukanovic vazi kao jedan od najboljih stopera Belgije. (Sigurno mrzi Susica ovaj Belgijanac) Transfer u Anderlecht je bio konkretan, ali ga je van Holsbeck jedan od odgovornih kod Anderlechta uspio upropastiti. U cemu je pitanje neznam. Kaze da je Zukanovic uperio prst na njega poslije gola protiv Anderlechta. To pise ovdje na linku. Eto vam scouta Anderlechta. Bili su u pregovorima. Ode ja nes pametnije raditi.

http://www.7sur7.be/7s7/fr/2757/Courtra ... eeck.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Crombach je napisao/la: Crombach: Es stimmt schon, dass er als einer der besten IV in Belgien gilt, es gab sogar Gerüchte über einen Wechsel nach Anderlecht, die waren relativ konkret. Scheinbar ist es aber an einem Verantwortlichen von Anderlecht, van Holsbeeck gescheitert.

Hier ein Artikel, der darüber berichtet. Zukanovic hat nach einem Tor gegen Anderlecht auf v Holsbeeck gezeigt, den er als Verantwortlichen ausgemacht hat, dass der Wechsel scheiterte.

http://www.7sur7.be/...-ses-comptes-ave ... eeck.dhtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Au... Vidim ja da ti mrzis BiH repku gdje ces postaviti link :roll: :roll: :roll:
Ja vjerujem da ovo nije istina jer u Vozaca Times-u pise da nije provjereno.... :lol:
Isto i ovi lazu 100%

Kod: Označi sve

http://sportin.ba/vijesti.aspx?id=31822
Samo vjerujem u Vozuca Times . :roll: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 21:16

Ili da nisu Cekrcici Times.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, DanijelTZ, dedo26, Futbol, Godfather, MostarskiSin, napapijri1987, Proximic, Roki50, Varta i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []