FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 sep 2012, 20:06

Said ima oko 86 kg, bar je nedavno imao, a imao je oko 92 kad je došao. :mrgreen: :roll:

Lijen je na treninzima, stara priča, ali jbg, može mu biti.

Aki je u ovome trenutku ključni igrač Sarajeva, jer sve što napravimo ide preko njega. Glupost je ovaj karton, još ne mogu prežaliti i malo se pribojavam kako će to protiv Veleža izgledati. Žare je izuzev tekme protiv Hiberniansa na Koševu pružao dosta blijede igre i nisam zadovoljan njegovom formom. Istina, igra desno, pa se stalno namješta na lijevu nogu, ali mora bolje. Tako fin i lagan korak i dribling ima, veoma je elegantan, odličan centaršut i šut i veliki bi dobitak bio da i on proigra.

Čitam raja kritikuje Nuhanovića, a meni je sinoć sasvim solidan bio. Dosta je pretrčao, trudio se i treba mu utakmica da dođe na svoje. Mislim da može, jer meni je sasvim solidan sinoć bio.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2012, 20:17

ma vidi, ne mora on imati kilažu po Versaćiju. On i s 92 je bio najekplozivniji igrač u ligi. Projuri pored i najbržeg defanzivca u prva dva koraka ko od šale. Također, nije ga lahko ni srušiti, vidio si sinoć kroz dvojicu prođe ko kroz dva čunja. 80kg bi bila neka idealna težina za njega.

Da, i meni je solidan bio. Ništa specijalno, ali nije zaslužio neku sad paljbu po njemu. Prvih 20ak minuta bio je pomalo izgubljen, djelovao je malo impresioniran debijem na Koševu, osjetila se trema u njegovoj igri. Kako je utakmica odmicala popravljao se. Odigrao je jednu tekmu, neka ljud da ga bar vidimo u još 4-5 pa d adamo konačni sud.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 sep 2012, 20:24

Usput, info vrijedan pažnje. Po prosjeku godina naša ekipa je starija samo od Travnika 8-)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 20:26

Najbolju gol-razliku imamo, strijelci nam raspoloženi, najviše golova uvalili protivnicima, a najmanje primili od svih ostalih premijerligaša.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

brunoconti
Kontakt:

Post Postao/la brunoconti » 03 sep 2012, 20:30

HannahMontana je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Svasta procitati od pojedinaca.......Po mojoj slobodnoj procjeni ovaj nije vidio Koseva ove sezone ni u prolazu :D
Ako vam je Sunjevaric igrac koji "drzi sredinu teren"( takav tip igraca definitvno ne pravi faul u 45min protiv zete, i primimo gol iz slobdnjaka, a nije nista previse pokazao da se kaze da drzi sredinu) a sta cemo onda reci za sesara ako vam je ovo igrac koji drzi sredinu? sesar je igrac za kojeg se moze reci da "drzi sredinu terena", igrac koji digne glavu i pogelda raspored saigraca, a to bas i ne mogu reci za sunjevarica.
HannahMontana je napisao/la: Znao sam da ces to napisati i da ti je to razlog zasto mislis da treba otjerati sunjevarica! I naravno bio sam upravu kad sam rekao da si Sarajevo ove sezone samo mozda preko tva gledao i to protiv Zete kad je napravio faul za pogodak na kosevu, i kad je ispao u podgorici! Postujem svacije misljenje, al malo buraz otidji na Kosevo, fulio si vec 5 kola vidi se da si totalno ne informisan sto se tice ekipe Sarajeva i igraca koji igraju u istoj!!
prvo uvijek mi je smjesno kad covjek iznese sovje misljenje i to odmah ako nije tako covjek ispadne da ne prati sarajevo, al kome da se ja pravdam idem li ili ne :)
drug koliko god podrzavao sunjevarica, neke stvari je pogrijesio i sam si nabrojao i po meni su to kljucne greske bile. gledajuci forum mnogi nisu ni zadovoljni karamaticem, i dosta vjeruje u njega, slazem se, al ne sudi po tudjem misljenju dali je covjek upucen ili nije :D

pozdrav, svi se mi nadamo da ce ovo sarajevo napokon koliko toliko krenuti pravim putem, a ne odlukama ljudih koji su najmanje ukljuceni u ovaj klub!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 sep 2012, 21:25

Neka Saida nama ovakvog bucmastog jos dugo godina meni ne smeta 8-) Kad krene u prodor da vidim tog sto ce ga srusiti, jedino bi to mozda Sesar u duelu mogao ali sreca igraju u istoj ekipi :mrgreen: Usput kako Sesar onog Bosnjaka odnese kod aut linije sinoc ovaj ne zna sta ga je snaslo :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

19RA81
Kontakt:

Post Postao/la 19RA81 » 03 sep 2012, 21:31

" onclick="window.open(this.href);return false; aBd i 15.9 ovako ;) Vidimo se na Kosevu,pozdrav. ;)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

High

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 21:34

Uvijek! Onaj prijem 04.10.2009. i povratak iz lištice ne mogu zaboraviti dok sam živ, ni ja, a ni ostali momci. Kad god pomislim na onaj dan i onaj prijem od strane Mostaraca, naježim se. Rođeni, dobrodošli u Sarajevo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 03 sep 2012, 21:43

Gdje ste drugovi? :D

Evo mene,sitg'o iz Banovica. :mrgreen:
Al' djaba,ne mogu mi nista. 8-)
Sinoc dominaciaj teska,samo polahko i titula je na Kosevu. 8-)
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 sep 2012, 21:44

Rodjeni prijatelji nasi uvijek ste dobro dosli ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 03 sep 2012, 21:52

Dionice se prodaju od 1 Oktobra.Ko ima love,bujrum. :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 sep 2012, 22:03

SA1946 je napisao/la:Dionice se prodaju od 1 Oktobra.Ko ima love,bujrum. :D
Dobro došao
Sarajevo ljubavi moja!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 03 sep 2012, 22:30

High je napisao/la:Uvijek! Onaj prijem 04.10.2009. i povratak iz lištice ne mogu zaboraviti dok sam živ, ni ja, a ni ostali momci. Kad god pomislim na onaj dan i onaj prijem od strane Mostaraca, naježim se. Rođeni, dobrodošli u Sarajevo!
Salzem se. Prvu pomoc, prvu hranu i sokove su nam RA pruzili. Kasnije i nasima u bolnici. ;)

Ako nista drugo, otpjevat ce se zajednicki himna na Kosevu. Sto je vec tradicija postala :mrgreen: 8-)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 sep 2012, 00:46

GaziHusrevbeg je napisao/la:Fakat ne želim da ulazim u neku dublju raspravu, ali Željo je veći klub od sarajeva, to je činjenica, broj trofeja, međusobni dueli, broj odigranih utakmica u Europi, sve ti podaci idu u korist Želji. Ovo su stvari koje ne možete pobiti.

Normalno, vi to sebi nikad nećete priznati, za sve ćete pronaći neko opravdanje jer ipak svi su uvijek protiv vas, ja vas razumijem i poštujem vaše mišljenje, ustvari suosjećam se s vama. :mrgreen:
Ispade Dinamo veci klub i od Hajduka i Partizana. A Hajduk je Real Madrid za Dinamo.Navijaci najvise govore o klubu.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 04 sep 2012, 02:00

HZ_ilidzaa je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Fakat ne želim da ulazim u neku dublju raspravu, ali Željo je veći klub od sarajeva, to je činjenica, broj trofeja, međusobni dueli, broj odigranih utakmica u Europi, sve ti podaci idu u korist Želji. Ovo su stvari koje ne možete pobiti.

Normalno, vi to sebi nikad nećete priznati, za sve ćete pronaći neko opravdanje jer ipak svi su uvijek protiv vas, ja vas razumijem i poštujem vaše mišljenje, ustvari suosjećam se s vama. :mrgreen:
Ispade Dinamo veci klub i od Hajduka i Partizana. A Hajduk je Real Madrid za Dinamo.Navijaci najvise govore o klubu.
daj ba sta ti je vise..jesi dobar ti?? aa..likaaaaa..u p.m. toliko si sitan i mali da ides u takvu krajnost s licemjerstvom da pises zelju sa velikim Z,a sarajevo s malim "S"...kralju imas li problem ili bilo kakav problem i ako te toliko zulja ovosezonsko SARAJEVO rado cemo ti izaci u susret da prespavas u dubokoj komi ostatak sezone,a boga mi bi mogao produziti i nakon narednog maja pa da se probudis tek tamo negdje u julu kad vi zavrsavate po obicaju euro nastupe,ili jos bolje za tebe da i to prespavas (jer mi tada uveliko igramo europu) pa se trznes negdje ovako pred jesen kad mi uglavnom odmaramo ili imamo pauzu od evrope.. ZAISTA MI NIJE JASNO ZASTO OVA ADMINISTRACIJA NE REAGUJE..BANANA LUDUJE ZA NJIM
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

High

Post Postao/la High » 04 sep 2012, 09:26

‎04.10.2009. - 04.09.2012.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 sep 2012, 09:32

daj ba sta ti je vise..jesi dobar ti?? aa..likaaaaa..u p.m. toliko si sitan i mali da ides u takvu krajnost s licemjerstvom da pises zelju sa velikim Z,a sarajevo s malim "S"...kralju imas li problem ili bilo kakav problem i ako te toliko zulja ovosezonsko SARAJEVO rado cemo ti izaci u susret da prespavas u dubokoj komi ostatak sezone,a boga mi bi mogao produziti i nakon narednog maja pa da se probudis tek tamo negdje u julu kad vi zavrsavate po obicaju euro nastupe,ili jos bolje za tebe da i to prespavas (jer mi tada uveliko igramo europu) pa se trznes negdje ovako pred jesen kad mi uglavnom odmaramo ili imamo pauzu od evrope.. ZAISTA MI NIJE JASNO ZASTO OVA ADMINISTRACIJA NE REAGUJE..BANANA LUDUJE ZA NJIM
Evo ja ne želim pisati Sarajevo sa s, al' ipak nije mi jasna činjenica da ti misliš da se neko uzbuđuje radi rezultata koji ste postigli u utakmicama u Sarajevu, pa sve ste utakmice igrali kući, a i prošle godine ste bili jedno vrijeme prvi, do raspada.
A što se tiče Euro nastupa tu imate jako veliki kontinuitet, nikada Željo nije ispao od CG, a vi ste to lijepo učinili, otmjeno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

High

Post Postao/la High » 04 sep 2012, 10:50

Suljić smatra da ekipa još uvijek nije u željenoj formi.

Nakon pet prvenstvenih kola, Sarajevo se nalazi na liderskoj poziciji. Jedan od zaslužnih za takav rezultat sigurno je Asmir Suljić, standardni prvotimac Sarajeva i mladi reprezentativac BiH.

Da li si zadovoljan igrama Sarajeva u prvih 5 kola?
Prije svega zadovoljan sam rezultatima, jer smo prvi na tabeli. Igra još uvijek nije na onom nivou kakav želimo, ali iz kola u kolo i to se popravlja.

Hoće li prvenstvena pauza pozitivno utjecati na formu ekipe?
Nadam se da ce prvenstvena pauza dobro doći i da ćemo spremni dočekati nastavak Premijer lige i utakmicu sa Veležom na Koševu.

Jesi li zadovoljan svojim nastupima?
Zadovoljan sam svojim igrama. Nadam se brzom pogotku u prvenstvu.

Koga smatraš za glavnog konkurenta FK Sarajevo u prvenstvu, a ko će se boriti za opstanak?
Mislim da nam je najveći konkurent Željezničar. Što se tiče borbe za opstanak tu ima više ekipa koje će se boriti da ostanu u društvu najboljih.

Da li se ekipa oporavila od šokantnog ispadanja iz Evropske lige?
Sigurno da jeste. To najbolje pokazuju rezultati (četiri pobjede zaredom u Premijer ligi).

Može li Sarajevo, konačno, do trofeja ove sezone?
Sigurno da ova ekipa ima potencijal i snagu da dođe do trofeja.

I za kraj popularni Šejtan je iskoristio priliku da pozdravi sve navijače bordo tima uz poruku da nastave podržavati klub i igrače, uz obećanje da će ekipa dati sve od sebe da ih obraduje u svakoj utakmici.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 04 sep 2012, 12:45

England je napisao/la:
Evo ja ne želim pisati Sarajevo sa s, al' ipak nije mi jasna činjenica da ti misliš da se neko uzbuđuje radi rezultata koji ste postigli u utakmicama u Sarajevu, pa sve ste utakmice igrali kući, a i prošle godine ste bili jedno vrijeme prvi, do raspada.
A što se tiče Euro nastupa tu imate jako veliki kontinuitet, nikada Željo nije ispao od CG, a vi ste to lijepo učinili, otmjeno.
Vidi sad ovoga,a ljudi moji sta je ovo reci...sad si ti umjereniji od ovoga gore jer si napisao veliko S,jel? I kome se ti uopste obracas sa nekakvom domacom i ino statistikom,zasto?? Iz kojih pobuda imate potrebu doci tu i nicim izazvani pisati o toboze velikom zelji ako to nije zbog vaseg licnog "straha" jer odvec postujete ovakvo Sarajevo?!! Jel neko pomenuo vas i nesto vezano za vas posljednjih nekoliko stranica?? Znas sta si ti,potpuno ista fela kao i ovaj tvoj gore,razlika je samo u onom "S" a ni ti ga nikad ne bi napisao da nije sto jeste..Dakle nemoj mi se obracati i replicirati kao da sam ja nesto tu potencirao,cak se nisam ni oglasio na temi do momenta dok nisam procitao onaj shit od posta tvog istomisljenika,pa sam reagovao u skladu s tim..Svaki vas upad ovdje,tipa "dupla kruna","odljepicemo se" "nama tek dolaze teske tekme" "i prosle smo sezone bili prvi,pa...raspad"i bez ikakvog valjanog razloga govori samo o tome sto sam vec rekao da nas cijenite itekako,i duboko ste svjesni koliko vam Sarajevo ove sezone steze omcu oko vrata..vama nije toliki neuspjeh ako ne uzmete titulu,nego cinjenica da vam je neuspjesna sezona tek onda ako je Sarajevo uzme,to je jasno kao majski suncani dan,sto za vas nece da vazi jer ce te taj dan biti u dubokom mraku,u zoni sumraka,pa i tebi preporucujem visemjesecno spavanje jer neces biti izlozen stresovima i paranojama...A PODSJECAM ADMINISTRACIJU DA SE SPISAK KANDIDATA ZA BANOVICE NEUMOLJIVO POVECAVA :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 sep 2012, 13:17

http://fcsarajevo.ba/info.php?n=661" onclick="window.open(this.href);return false;
Celnici Galate krajem mjeseca u Sarajevu ,dolaze da otkupe dionice;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, OzmoodPinglewood, PapakIzSa i 12 gostiju.