Boris Pandža
Re: Boris Pandža
Ima vremena kad ce se ovaj spomenuti.Samo se bojim da ne bude,eh da nam je on bio,nebi ovako prosli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ne sluti, ali toga se i ja bojim.harishp je napisao/la:Ima vremena kad ce se ovaj spomenuti.Samo se bojim da ne bude,eh da nam je on bio,nebi ovako prosli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- el-fighter
- Kontakt:
Ratnice da nam sto prije ozdravis i vratis se na zelene terene.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- storm_raider
- Kontakt:
Dushi_Rob je napisao/la:IZDRZI BOKI !!!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- adriano_leite
- Kontakt:
Vjerovatno uz kapitena Spahica, nas najsrcaniji igrac. Gine za svaku loptu i mnogo je popravio svoju igru. Neke kikseve uvijek nadomjesti borbenoscu i svaka mu cast za to. Nevjerovatan borac, nadam se da ce i ovu prepreku sto prije da rijesi. Vrati nam se jos jaci Borise!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Šteta za povredu... jbm mu...
Ne daj se jaraniko... izdrži, samo laganini oporavak i da dobro protekne, da nam se vratiš jači i zdraviji...
Ne daj se jaraniko... izdrži, samo laganini oporavak i da dobro protekne, da nam se vratiš jači i zdraviji...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
mdss je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:IZDRZI BOKI !!!
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Goalgetter
- Kontakt:
Veliki hendikep za nas, protiv Lihtenstajna ce to biti mozda manje primjetno, ali protiv Latvije, i pogotovo protiv Grcke, bice ga tesko zamjeniti.
Izdrzi Borise, zelim mu sto brzi oporavak.
Izdrzi Borise, zelim mu sto brzi oporavak.

Bokiju se sve sastavilo ovo ljeto
Treba mu dati svu podrsku,sto sa foruma,sto iz repke.
Ako nalete kakvi padobranci koji likuju na njegovu povredu kao jucer opomena ili karta za rudarsko mjesto.Nista bolje nisu zasluzili.

Ako nalete kakvi padobranci koji likuju na njegovu povredu kao jucer opomena ili karta za rudarsko mjesto.Nista bolje nisu zasluzili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Bokiju se sve sastavilo ovo ljeto![]()

- Principatus
- Kontakt:
Standard.Selektor Safet Sušić u jednoj je izjavi konstatovao kako na tebe neće računati sve do jeseni naredne godine, obzirom da ima iskustva sa prirodom tvoje povrede.
“Ne znam kako bilo ko može izjaviti tako nešto, pogotovo kada ne zna ništa o operaciji i stanju mog koljena, obzirom da me niko iz stručnog stožera nije nazvao nakon operacije da me pita kako sam i da vidi kako je prošla operacija. Samim tim ne znam odakle pravo bilo kome davati izjave i prognoze na tut emu.” iskreno će fudbaler Mechelena.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma jasno je već da što se tiče komunikacije sa aktuelnim i potencijalnim reprezentivcima trenutni ljudi u stručnom stožeru i savezu nisu ništa bolji od Munibove generacije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Cekaj, je li mu bio upaljen mobitel?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- velez_mostar
- Kontakt:
Jedan period je Boris bio u reprezentaciji jer nije bilo boljeg igraca, i da se nije povrijedio sumnjam da bi zadrzao mjesto u pocetnih 11, jer budimo realni, cak je i Vranjes bolji od njega, Zukanovic je za njega Rio Ferdinand.
Nema se kome zaliti, imao je priliku igrati non stop, nije nasao kvalitetan angazman(cak ga ni mrtvi ukrajinski Arsenal nije htio), i sada malo isfrustriran.
Evo da je zaustavio Ronalda i kompaniju da nas ne kar.aju, pa da smo otisli na Euro, ili da je postigao gol u Francuskoj(imao je jednu ili dvije sanse), nego igrac objektivno za nase lige, polunio rupu, i sta sad, treba mu ulicu dat'!?
Nema se kome zaliti, imao je priliku igrati non stop, nije nasao kvalitetan angazman(cak ga ni mrtvi ukrajinski Arsenal nije htio), i sada malo isfrustriran.
Evo da je zaustavio Ronalda i kompaniju da nas ne kar.aju, pa da smo otisli na Euro, ili da je postigao gol u Francuskoj(imao je jednu ili dvije sanse), nego igrac objektivno za nase lige, polunio rupu, i sta sad, treba mu ulicu dat'!?
Ne bas ulicu, reprezentativac je kakav god, po meni solidan. Trebali su ga nazvati, onako barem da pitaju kako je. Sta li samo onaj Piplica i Baljic radevelez_mostar je napisao/la:Jedan period je Boris bio u reprezentaciji jer nije bilo boljeg igraca, i da se nije povrijedio sumnjam da bi zadrzao mjesto u pocetnih 11, jer budimo realni, cak je i Vranjes bolji od njega, Zukanovic je za njega Rio Ferdinand.
Sramotan odnos ljudi iz strucnog stozera reprezentacije prema Borisu.Ne kontam ni ove koji ga kritikuju,mozda nije nas najbolji stoper,ali je među 4-5 najboljih sigurno.Realno klasa je za Mravca ili recimo Sunjica,a to sto nije otisao u Arsenal iz Kieva,nije kriv on vec Ukrajinci koji nisu imali love da ga plate 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
U potpunosti si upravu, po meni su samo Spaha i Zuka bolji od njega trenutno a Vranjes je svkako vise desni bek. A Borisova borbenost i zalaganje je posebna prica koju smo ovdje hiljadu puta spominjali.Adi_Zepce je napisao/la:Sramotan odnos ljudi iz strucnog stozera reprezentacije prema Borisu.Ne kontam ni ove koji ga kritikuju,mozda nije nas najbolji stoper,ali je među 4-5 najboljih sigurno.Realno klasa je za Mravca ili recimo Sunjica,a to sto nije otisao u Arsenal iz Kieva,nije kriv on vec Ukrajinci koji nisu imali love da ga plate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.