Novak-DJ Jankela
"Elegantni"-Marej
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa nije sutlijasoba 39 je napisao/la:Polufinale:
Novak-DJ Jankela
"Elegantni"-Marej
Safin se "sam penzionisao",kad je bio najbolji on se penjao po HimelajimaEdin TM87 je napisao/la:Pa nije sutlijasoba 39 je napisao/la:Polufinale:
Novak-DJ Jankela
"Elegantni"-Marej
![]()
Inace, sjeca li se neko da je Delpo penzionisao Safina?![]()
![]()
Delpo mu nije ležao ni kada je bio mlađi i bolji... Mada opet prati ga ta aura oproštaja... Možda nešto i uradi...Edin TM87 je napisao/la:Joj tebe, pa zadnji mec je odigrao protiv Delpa, Roddick ce dijeliti njegovu sudbinu...
Imao je nedavnu operaciju,izgleda da se nije trebao vraćati na teren ovako brzoretro je napisao/la:Sumnja se da su opet problemi sa srcem.
I really wouldn’t care at all if girls earn the same as guys if the same amount of effort is applied.#bestoffivesets
Or do we have idiots here that don’t think so…?Please stand up and say your name loud and clear…:)
Ok,so how many idiot do we have here thinking that,Wiliams,Stosur,Kirilenko,Li,Sharapova..ets(who are fitter then most of us guys)are physically unable to play #bestoffivesets ?…Please stand up and say your name LOUD and clear…:)
KraljHow many of you…...think that woman play 16 instead of 18 holes in golf?Please stand up and…well you know the drill..Football? Marathon? Hot dog eating contest?
I am done.. Love you all!!!!!Please unfollow me if you think I’m a dick
Što ? Raonić je jedno obično tele,klasičan američki(kanadski) tip tenisera,samo lupa one servise i uglavnom je to to. Nešto malo veće šanse ima kad se igra na 2 dobijena seta,na 3 on nemože dobiti nikoga iz top 10Edin TM87 je napisao/la:eh sad me je vec strah murraya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.