Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

NeToBoLa
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la NeToBoLa » 02 sep 2012, 16:38

obi-punk-kenobi je napisao/la:´jutro Evertonians...ipak je bio BUuuM :D
Everton je u potpisao Ovieda (CopenhagenFC) za nekih 2m.funti
Mladog Mathew Kennedeya iz Killmarrocka za kikiriki (desni krilni)
i zadnje je da je na Goodison došao (još jedan ;) :lol: ) Belgijanac Vadis Odjida Ofoe (ClubBrugge) na seasone-long loan sa pravom otkupa na kraju sezone.(vezni)
Moyes još jednom brilijantno odigrao prelazni rok :D
COYB
[youtube][/youtube]

Legenda djeluje vrlo opasno. Moglo bi od njega nešto biti.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 sep 2012, 00:28

Hetingu izgleda trazi Fener i Fiorentina? Ne bih volio da ode mada sa ovim Turcima je sve moguce.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Katamaran
Kontakt:

Post Postao/la Katamaran » 04 sep 2012, 01:33

A tu se izgleda masu dobro radi sa odvratnim Fenerom.Kombina je bila i sa Yobo-om,valjda nije ovo sledece sto cemo videti...
Ja želim tako smešno malo
u par lakih golova sve bi stalo
samo nemoj reći da tražim sve.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 05 sep 2012, 11:58

Fener gleda svoja posla sta da im radis.

Vincent Kompany igrac Cityja izjavio: "Everton fans might not even know it but their club has done an incredible bit of business. Vadis Odjija is a top player, mark my words".

Mali dokazi se :lol:
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 06 sep 2012, 14:14

Dok ne dokaže to na terenu, ne treba ga dizati. Da se ne bi obilo o glavu to veliko očekivanje.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 sep 2012, 17:32

Evo gledam tekmu mladih repki BIH-Grcka i kazu za onog grka sto je potpisao za Everton da godisnje zaradzuje 250.000 funti?? Nije mala para Boga mi.
Who is your čampion??

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 sep 2012, 17:54

zeljocity je napisao/la:Evo gledam tekmu mladih repki BIH-Grcka i kazu za onog grka sto je potpisao za Everton da godisnje zaradzuje 250.000 funti?? Nije mala para Boga mi.
5k sedmično
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2012, 01:16

zeljocity je napisao/la:Evo gledam tekmu mladih repki BIH-Grcka i kazu za onog grka sto je potpisao za Everton da godisnje zaradzuje 250.000 funti?? Nije mala para Boga mi.
Smesna cifra.Godisnje 250000 funti za igraca koji je proglasen za najboljeg mladog u Evertonu. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 sep 2012, 15:13

Nije mala para u očima nas, fukare :mrgreen: .

Ali kad se gleda iz drugog ugla- tog njihovog zapadnoevropskog fudbalskog, sitno.
Who dares, wins !

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 09 sep 2012, 15:18

ja tolko prodam paprika godišnje a gdje su krastavci trešnje cvjeće
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 sep 2012, 14:02

Nedimko je napisao/la:ja tolko prodam paprika godišnje a gdje su krastavci trešnje cvjeće
:lol:

Baines na meti Arsenala

Lijevi bek Evertona i engleski reprezentativac, Leighton Baines, mogao bi uskoro promijeniti sredinu.

Već duže vremena, špekuliše se o njegovom odlasku iz kluba iz Liverpoola, a najveće interesovanje su pokazivali Crveni đavoli sa Old Trafforda. Ipak, prema posljednjim informacijama, u trku se uključio i Arsenal, koji smatra da bi Baines bio odličan izbor na poziciji lijevog beka.

Problem bi mogao biti visoka odšteta koju Everton traži u iznosu od 15 miliona funti, što Topnici vjerovatno neće prihvatiti.
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 10 sep 2012, 14:15

Neće ga Moyes pustiti ispod 20 miliona funti milijardu posto.

Kakve se gluposti sve pišu, nevjerovatno.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 sep 2012, 14:47

Ma ko ce ga znati?? Sto vise to bolje ali da ne bude opet, prodaj pa kupi?
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 10 sep 2012, 21:01

zeljocity je napisao/la:Ma ko ce ga znati?? Sto vise to bolje ali da ne bude opet, prodaj pa kupi?
Rahat smo do januara. Sumnjam da će Moyes najboljeg beka u Premiershipu tek tako prepustiti na prvu ponudu. Evo čitam da se Fellainiju ide ali zatim ide njegov demant, hvala Bogu. :)
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 sep 2012, 02:03

FIFA have decided not to ratify the loan transfer of Vadis Odjidja-Ofoe to Everton, despite the full support of the Premier League and the FA.

The Belgian midfielder completed a deadline day loan move to Everton from Club Brugge during the final few minutes of the window; however, FIFA believe that the move was not completed in time and have refused to allow it after over a week of consideration.

Belgijanac ipak nije potpisao za Everton. Fifa smatra da dogovor nije postignut na vrijeme? ako imate vise informacija o ovome samo tipkajte.
Who is your čampion??

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 11 sep 2012, 13:37

Jao debilizma, FIFA MAFIA !
Who dares, wins !

Katamaran
Kontakt:

Post Postao/la Katamaran » 12 sep 2012, 01:16

'Hahaha,ljudi,**** vam sunce...Sta nas briga ko ce da navija za klub a ko nece?Njihova stvar uostalom,mi treba da smo srecni sto nas ima i ovoliko,a sto se tice toga da niko za nas ne navija jer nemamo velike zvezde u klubu,za to me bas zabole,ti fenseraj klinci koji bi navijali za nas kad bi igrali Romi poput Ronalda,Mesija ili Kake ne trebaju ni meni a ni vama.Lepo kaze jedan transparent koji sam daaaavno video na Goodisonu I was Born like Evertonian,not manufactured,i upravo to treba da vodi i nas ovde.Ne moze svako ko gleda Premier ligu prvih par puta da zgotivi isti klub kao i mi.Meni se to pre 15-ak godina desilo sasvim slucajno,gledao sam onaj cuveni tim po prvi put,i srce koje su ostavljali u tom mecu koji su dobili 3-0 na strani,ne secam se protiv koga bas,a igrali su cuveni Hutchinson-Ferguson u spicu,a pozadi Weir,Collins,Ball,Unsworth...Nick Barmby bio velika zvezda kluba(i na srecu kasnije propao zato sto je presao na Anfield),Jedna od poslednjih sezona legendarnog Southola i dva do tad najbolja stranca u ekipi Amokachija i Andreasa Limpara....E,moja poenta je, da ako neko gleda te ljude,koji nisu za opsti pojam bili zvezde,ali su bili borci,i ako mu srce zaigra i onako spontano uz TV pocne da ih bodri,onda je to to.Za taj klub navijas i tacka...Tad sam bio jos klinac,ali niko me nije terao,vec sam gledao one preglede Premier lige na trecem kanalu,i ****,desilo se...A danasnja deca imaju sansu da gledaju vise meceva nego mi tad.Pa ako mu se svidja Everton on ce gledati i sam ce postati navijac,a ako ne,onda nema svrhe mi da ga nesto posebno animiramo.Jesam malo smorio,li nadam se da hvatate sustinu price...
8-)

Citat je od pre par godina iz jedne ''true blue'' teme.Kratak al dovoljan da opise neke stvari.Nije internet bio tada u modi kao sad',svako je mislio da jedini voli.Eh,vraga :D
Ja želim tako smešno malo
u par lakih golova sve bi stalo
samo nemoj reći da tražim sve.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 12 sep 2012, 17:48

Ljep post, Katamaran, tako nekao sam i sam zaljepio se...došlo jer mi se sve ,ali sve oko kluba svidjelo-imidž,istorija,srce,boja...i sad da animiram nekoga ja-pa kako ako neljepi se na ništa klinac nego na "celebrity" igrače...a ovdje je srce...ma ,kontaš, ako sam neuvidi nema svrhe ni naturati...uživam ja , ti, NTBoLa,Muxonja,Fuhrer,Cittadella,raja koja nije pobrojana i tu i srbiji i hrvatskoj i ...u liverpoolu i u stockholmu i...i želi da "Moyes' Army" porobi Premiere i da se vidimo u Evropi. Aferim.
Fella mi je nešto digao živac :shock: :o ,ali onda kontam -opet lavor zvekeče neki novinarski, ono ;) :evil: , i onda Big Fella to demantuje i sad ostaje da se beru bobe(bodovi) i čeka januar i da vidimo o čemu je to pičao-jel istina što novinari kažu ili demant njegov!.Kontaš?
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 12 sep 2012, 19:19

Fella ostaje najvjerovatnije. Ali u slučaju da ide, ogromna će odšteta biti. Tako da mi je svejedno. Može Moyes uvijek naći solidnog veznjaka na njegovoj poziciji a pri tome da mu ostane gomila para.
Who dares, wins !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 sep 2012, 19:38

Ako neko ima link za vecerasnju tekmu zamolio bih ga da postavi. Unaprijed zahvaljujem.
Who is your čampion??

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.