EDIT: jos da ode Sulejmani i to bi bilo to

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Moze i moja komsinica od 60 igrati ali kako?SiggySinatra je napisao/la:Nemojteee Anitu baSto se tice Blinda sta to liku fali? Nije Vertonghen al moze igrat sta fali
Kad ce ovo vise stati sa prodajom igraca, umjesto da koriste najbolju skolu fudbala za Europske titule oni koriste za zaradu, a taj novac se ne ulaze nigdje...
EDIT: jos da ode Sulejmani i to bi bilo to![]()
Pa da je onaj stari od prije 3-4 sezone, igr˙o bi u Engleskoj ili SpanijiSamoZeljo je napisao/la:
P.S. Babel nije ni B od onog Babela kad je otis'o iz Ajaxa.
Zato sto nema para da se ulozi. Jednostavno, holandska liga nije interesantna sponzorima. Zato veliki sponzori i ne ulazu. nadji mi neki veci brend na dresovima nekog kluba u Holandiji?jukan je napisao/la:Utakmica je bila repriza grešaka Ajaxove, odbrane iz prošle godine, koje očito niko nema namjeru ni ispravljati.
Nakon što Ajax treba da vodi 2,3-0.., odbrana iz ko zna kojeg razloga vraća loptu golmanu,koji je uz široki osmjeh na licu, poklanja protivničkom igraču i slijedi izjednačenje.
Naravno da je ostatak ekipe tada totalno psihički sjeban(dobo je da ne izađu).., dok Ajaxov golman nastavlja i dalje da se smije ,kao da gleda crtani film....i čovjek i dalje ostaje na golu ????
Također me brine sviranje penala protiv ajaxa, jer je pomoćnik morao vidjeti koliko je crveno lice(od lopte)Ajaxovog branića..Tajođer pažljivo pogledajte situaciju kod drugog gola protivnika...u terenu je bila jiš jedna lopta( u momentu ubacivanja lopte u teren),koja je na sekund zbunila Ajaxovog odbrambenog igrača na lijevoj strani...to je sudija morao prekinuti.
No generalno me više brine politika rukovodstva kluba.
Dok se širom Europe u klubove ulaže novac, kako bi se došlo do titula u Ajaxu je obrnuto.
Tako da bi se klub mogao komotno zvati "Ajax import-export club".
Kakav je više uopšte smisao ovakog načina poslovanja...to nema veze sa sportskim duhom..
Bolje reci igrac poluvremena.Devil je napisao/la:Ryan Babel igrac utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.