FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Koje sranje u Sirokom Brijegu....bas mi je zao momka bez obzira sta je bilo u pitanju,ko je prvi poceo itd,itd....R.I.P.
Pitanje je da li cemo uopste igrati tamo u Sirokom Brijegu u srijedu,mislim da je poslije ovoga malo kome do fudbala....
Pitanje je da li cemo uopste igrati tamo u Sirokom Brijegu u srijedu,mislim da je poslije ovoga malo kome do fudbala....
-
borac_sampion
- Kontakt:
najbolje da dole idu igrati...siroki treba biti izbacen iz lige
TREĆI PUT ČASTIMO
A ja jos htio ici u siroki u srijedu :S Vjerovatno ce ta utakmica biti odgodjena ...
I molim vas nemojte i ovu temu ocrnjivati sa prethodnim dogadjajima u sirokom ,sta je bilo bilo je...Pisite samo o Borcu
I molim vas nemojte i ovu temu ocrnjivati sa prethodnim dogadjajima u sirokom ,sta je bilo bilo je...Pisite samo o Borcu
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
jebte ovako nesto kad procitam "Sukob se proširio na obližnje ulice. Pojedini huligani upadali su i u obližnje kuće i napadali osobe koje su u njima zatekli. Dvije su osobe ozlijeđene noževima u vlastitoj kući. Jurnjava po gradu potrajala je sat vremena.......... Navodno je ubijeni navijač Vedran Puljić (24) oteo pištolj policajcu nakon čega je policija pucala na njega i na grupu navijača prilikom čega su još četiri navijača Sarajeva ustrijeljena." tacno se najezim pa koji k.rac im to treba a jebte pa dokle?! zao mi je momka...
u sirokom su najveci nacionalistii na balkanuu ja sam iz mostara i navijam za zrinski al ovo sto je se dole desiloo sramotnoo a kako mi rodjaci pricaju iz sirokog niko nije ulazio u kuceee . sramota!
& прво ово је ' о &! не " о " ? $ $
" ' за то..
" & $, па $ $ ? & ' " ? ? " "!!!!! ја стварно не ' $ '
аааааааа
" пут $ се & % $ $ се " 5 ? " ", а & " све " $ $ " $ се то ' " " " " ? се по ? $ $ не $ & " "
$ " је ' " & су " ? " " те ? ? "...
не зна се & је ", " % то ? ? $ & ? вјерују у то " преносе ? $
" ' за то..
" & $, па $ $ ? & ' " ? ? " "!!!!! ја стварно не ' $ '
аааааааа
" пут $ се & % $ $ се " 5 ? " ", а & " све " $ $ " $ се то ' " " " " ? се по ? $ $ не $ & " "
$ " је ' " & су " ? " " те ? ? "...
не зна се & је ", " % то ? ? $ & ? вјерују у то " преносе ? $
"" ПУТ ""
- Жика Павловић
- Kontakt:
Potpisujem!!! I jos jednom potpisujem! A kad cujem sta je danas bilo u Sirokom Brijegu, onda svi treba da se zamislimo i zapitamo gdje je granica NORMALNOG navijanja i ljubavi za svoj klub?! Da li na navijackim pjesmama? Ili je na mladim zivotima?AlcoholBoysPD je napisao/la:Kolega potpuno si upravu,svidja mi se tvoje razmišljanje.I meni je poslije Prijedora,Banja Luka jedan od najdražih gradova.Samo kad je derbi tu se malo preserava,obostrano.Daleko je to od stvarnosti,kakva mržnja kakvi bakrači? & je napisao/la:ajoj jes se izbijem kad neko napise mrznja između dva kluba, a pogotovo između dva grada.
kod mene na faxu ide 5 kolega siz PD, i kazu da to nema veze sa vezom i da se to grce ili malumna djeca ili ortodoksne seljacine. ja protiv PD nemam nista, cak mi je posle BL najdrazi grad i bio sam tamo dosta puta, i zaista mi se sviđa. sta se vi vise lozite? koliko ljudi iz PD zivi u BL, koliko ih dolazi zbog faxa ili posla ili sta ti ja znam.
- Simpatizer
- Kontakt:
Dosao jutros na posao i procitam ovo:
Mladen Grebenar, jedan od osnivača navijačke grupe banjalučkog Borca "lešinari" preminuo je u subotu u 47. godini, i to poslije borbe s bolešću. Sahrana Mladena Grebenara biće obavljena danas na groblju u Mrčevcima u 13 časova.
izvor Fokus
Neka mu je vjecna slava.
Mladen Grebenar, jedan od osnivača navijačke grupe banjalučkog Borca "lešinari" preminuo je u subotu u 47. godini, i to poslije borbe s bolešću. Sahrana Mladena Grebenara biće obavljena danas na groblju u Mrčevcima u 13 časova.
izvor Fokus
Neka mu je vjecna slava.
HAJ FAJV
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Dajte ljudi,cemu toliki izliv negativnih stavova na racun pojedinaca.Prvi poraz u osmom kolui.Treba samo da kapu skidate pred Stojnicem i momcima koji igraju za Borac,podrzite ih maksimalno.Borac je jedna od rijetkih lijepih prica koje se desavaju u Bosni I Hercegovini u posljednje vrijeme.Nego svaki mec da popunite tribbine gradskog stadiona i da i dalje slike i video prilozi sa stadiona Borca obilaze region.Bas sam se divno osjecao neku noc kada sam gledao na Novatv i PinkTv prilog iz Banjaluke i atmosfere koju su napravili navijaci i Borca i Zelje.Svaka vam cast i samo naprijed dalje.
BosnaE
Mladen Grebenar
Vultures, RBA.
Nek mu je vječna slava i hvala.
Vultures, RBA.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
lešinar
VB 1987 je napisao/la:Mladen Grebenar
Vultures, RBA.
VB 1987 je napisao/la:Mladen Grebenar
Vultures, RBA.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
borac_sampion
- Kontakt:
potpisujem...newton_heath_lyr je napisao/la:Dajte ljudi,cemu toliki izliv negativnih stavova na racun pojedinaca.Prvi poraz u osmom kolui.Treba samo da kapu skidate pred Stojnicem i momcima koji igraju za Borac,podrzite ih maksimalno.Borac je jedna od rijetkih lijepih prica koje se desavaju u Bosni I Hercegovini u posljednje vrijeme.Nego svaki mec da popunite tribbine gradskog stadiona i da i dalje slike i video prilozi sa stadiona Borca obilaze region.Bas sam se divno osjecao neku noc kada sam gledao na Novatv i PinkTv prilog iz Banjaluke i atmosfere koju su napravili navijaci i Borca i Zelje.Svaka vam cast i samo naprijed dalje.
TREĆI PUT ČASTIMO
- Simpatizer
- Kontakt:
$ % " " "
Monday, 05 October 2009
& " " $ у " " " првенствене " " " " " Сарајева, $ је " " & " $ ", $ савез & " " $ је $ о $ % ' " ? & & " ". & - &, ' 7. &, свој ' " " $ 21. & са & у 15 ¥.
Odgodjen kup!
Monday, 05 October 2009
& " " $ у " " " првенствене " " " " " Сарајева, $ је " " & " $ ", $ савез & " " $ је $ о $ % ' " ? & & " ". & - &, ' 7. &, свој ' " " $ 21. & са & у 15 ¥.
Odgodjen kup!
HAJ FAJV
-
Stari_Lesinar
- Kontakt:
R.I.P Mladen Grebenar, pocivaj u miru druze stari!
citam na sporskom portalu pise da je otkazano gostovanje protiv vojvodine kao iz tehnickih razloga....to nam je gostovanje trebalo pogotovo sad kad vojvodina igra dosta dobro ali uvjek neki zaj.eb... sad me bas zanima pravi razlog...
Simpatizer je napisao/la:Dosao jutros na posao i procitam ovo:
izvor Fokus
![]()
Neka mu je vjecna slava.
R.I.P.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
VFC1922MOSTAR
- Kontakt:
rip ram
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.