Rekonstrukcija stadiona u BiH

Probisvjet
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Probisvjet » 03 sep 2012, 16:03

slika
Auu Tito robijo! Jest ovo lijepo. Bravo Zenice!!! ;) Mnogi ce ti da zavide!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 sep 2012, 16:19

Nema sta teren je fenomenalan i konacno da se ne stidimo toga da nemamo normalan teren u BiH ,kako god svaka cast ljudima koji su ovo uradili,za stolice jest da su malo usr.ali al dobro izgleda da su to popravili ;) i jos samo da je jedan moderni semafor i da bude ko bombona :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 sep 2012, 16:33

*p!p!t@* je napisao/la:Samo da dođu nove stolice za igrače i stručni štab i ovaj dio projekta Bilino polje je uspješno završen. Sljedeće što očekujem da se radi na ovome stadionu su sjeverna i južna tribina.
slazem se! i novi semafor i imamo stadion od 20 hiljada sjedecih mjesta,ljepota!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2012, 16:55

bosnas_ je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Samo da dođu nove stolice za igrače i stručni štab i ovaj dio projekta Bilino polje je uspješno završen. Sljedeće što očekujem da se radi na ovome stadionu su sjeverna i južna tribina.
slazem se! i novi semafor i imamo stadion od 20 hiljada sjedecih mjesta,ljepota!
To bi bilo super ali ja ne vjerujem da ce biti u skorije vrijeme.

Sad je aktuelna prica oko "arene" (Grbavice) mada ja mislim da od toga nema nista.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 03 sep 2012, 17:18

Elegant je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
To bi bilo super ali ja ne vjerujem da ce biti u skorije vrijeme.

Sad je aktuelna prica oko "arene" (Grbavice) mada ja mislim da od toga nema nista.
Sta Bilino polje ima sa tim ne vidim logiku kao da je drzava,nogometni savez ili uefa nesto pomogla oko ovog renoviranja :roll:

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 03 sep 2012, 17:21

Svaka cast za Bilino, al nije potrebno ic na stadion svakih sat vremena i slikat da bi ovdje objavili :mrgreen:
Odradili su vrhunski, zavrseno je, vidjeli smo, sad dajte slike o necem sto se radi.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 sep 2012, 17:25

kad se na Bilinom Polju nadogradi sjeverna i juzna tribina i promjeni semafor mislim da cemo imati najljepsi stadion u bivsoj Yugi! cca 20 000 sjedecih mjesta ,na kojem bi se mogle igrati i utakmice grupne faze Uefinih takmicenja...

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 03 sep 2012, 17:45

Jack777Pott je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Samo se vi opustite taman da se i izgradi Grbavica super je za sve, jer ce na njemu pored reprezentacije i Zelje i ostali klubovi igrati svoje utakmice kada izobre evropu.

Mozda nece ovi iz Banje Luke i Sirokog jer su ograniceni kao balkon, njima je ispod casti doci u Sarajevo glavni grad BiH, a kamoli da igraju u tom gradu.

Kako stvari stoje sad ce se povecati kriteriju UEFA-e pa cemo morati iznajmivat stadione van drzave da igramo.
A zasto stadion nije dobio Mostar, pa da vi neogorceni idete dole igrat. AFH bi uz malo dorade dobilo licencu za grupnu fazu u koju ni jedan sarajevski klub nazalost godinama uc nece i tu bi mogli igrat i vi ako nekad udjete. U Mostaru imas dva stadiona koja zajedno nisu pola stadiona. Zasto dole nisu izgradili zdanje od 20 000 koje koriste oba kluba i reprezentacija? Simpatisem Zelju, al ovdje vidim nepravdu. Volio bi da se Grbavica izgradi, al zaista nije OK da to financira drzava. Pravi primjer kad drzava financira stadione imas u Srbiji. Raspise se natjecaj, klubovi i gradovi predaju zahtjeve, makete i sve kako bi izgledalo. Pola para da drzava, pola lokalna zajednica i gradi se. I to ne jednom klubu, vec vise njih i to je posteno. I ovo su sad trebali raspisat natjecaje i da recimo 6-7 najvecih gradova ima pravo za prijavu da dobije nacionalni stadion. Ni to nije pravedno prema manjim, al neka, nek bude i jednom vecem gradu i onaj tko ponudi najbolje nek dobije pare. Naravno, drzava daje pola, pola taj grad i dobijaju perfektan stadion.
bravo to sam i ja sa svojim postovima htjeo rec, nek se izgradi grbavica, nadam se i da hoce ali ne na taj nacin da se forsira prije drugi! ako ce se gradit drzavnim parama onda nek ide na tender i nek svi klubovi koji su zainteresovani ponude svoje, pa nek se bira najpovoljnija opcija!

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 03 sep 2012, 18:51

Evo malo sam ganjao nekih slikica da uporedim stadion prije desetak god. i sad.

slika

slika

i stanje trave pred Portugal i sad

slika

slika

Lijepog se posla uradilo, malo pomalo postade ovo super stadiončić :D

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 03 sep 2012, 23:00

RajKoothrappali je napisao/la:Evo malo sam ganjao nekih slikica da uporedim stadion prije desetak god. i sad.

slika

slika

i stanje trave pred Portugal i sad

slika

slika

Lijepog se posla uradilo, malo pomalo postade ovo super stadiončić :D
Jel' slučajno ili ovi se ovi poslužiše mojim postom :lol: :lol: :lol: . Conspiracy :o

slika

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 sep 2012, 00:19

Treba sliku travnjaka a BP arhivirati i ostaviti u pamcenju jer trava sada je ovakva i vise nikada . Steta sto mi nismo u stanju da ovo odrzavamo i garantovano ce biti sve ovo "devastirano". Kako su postavljeni grijaci i drenaza ispod i dokle ce trajati ne smijem ni pomisliti.

Ja bi BP ostavio samo za sve utakmcie repke (i mlade repke) kao i za utakmice kupova. Kemberovic je vise nego uslovan i dovoljan za Celika , grehota je ovo trositi na neke utakmice PL BH>
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 04 sep 2012, 00:21

Sreca pa se ne pitas.Celik na Bilinom,a repka na Kosevu. 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 sep 2012, 00:55

Jesu humoristicni ovi Mostarci. Savez i reprezentacija nista nisu ucinili za BP i sda da dobiju stadion samo oni na koristenje :lol: :lol: :lol: :lol: Logicno zar ne. I da ko kaze da je Celiku dovoljan onaj stadion?
Celik!3,2,2.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 04 sep 2012, 10:13

Ovaj kimbo bas voli da nasmije ljude. Zar ti stvarno mislis da je to netko uradio samo za reprezentaciju? Da se isplati radit samo za reprezentaciju davno bi novi stadion napravili. A cemu bi sluzio? Propadao bi, jer se ne koristi dovoljno. U BiH nacionalni stadion nikad nece proc, jer je BiH mala zemlja da bi svako malo punili taj stadion s nekim koncertima i dogadjanjima i sa zaradjenim novcem odrzavali isti. Ja nikad na takvo sto pristao nebi. Sta ce ti stadion koji ce bit pun 2 puta godisnje? Radije uradis ovako, pomognes klubu da malo popravi svoju infrastrukturu, a onda da i reprezentacija to koristi. Nacionalni stadioni su za Francuze, Engleze i te vece zemlje. Cak ni jedna Njemacka, a ni Spanjolska nemaju nacionalne stadione, a da BiH ima. Da je bivsa Yuga opstala nebi joj nacionalni stadion trebao, a da treba jednoj od republika. Dzabe se prosipas, mi sa ovih prostora nismo na tom nivou.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 04 sep 2012, 11:35

kimbo je napisao/la:Treba sliku travnjaka a BP arhivirati i ostaviti u pamcenju jer trava sada je ovakva i vise nikada . Steta sto mi nismo u stanju da ovo odrzavamo i garantovano ce biti sve ovo "devastirano". Kako su postavljeni grijaci i drenaza ispod i dokle ce trajati ne smijem ni pomisliti.

Ja bi BP ostavio samo za sve utakmcie repke (i mlade repke) kao i za utakmice kupova. Kemberovic je vise nego uslovan i dovoljan za Celika , grehota je ovo trositi na neke utakmice PL BH>
BP vec odavno prije postoji nego reprezentacija BIH...Nije pravljen nikako za repku BIH tih 70tih,vec za ČELIK...Sada sto mi nemamo drugih uslovnih stadiona u BIH sem ovog naseg to je druga prica...I svaki nas klub i stadion su puno stariji od nase repke...jer smo priznati 92g.Kamberovici su premali za ČELIK...
::::SAMO ČELIK::::

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 sep 2012, 12:08

kimbo je napisao/la:Treba sliku travnjaka a BP arhivirati i ostaviti u pamcenju jer trava sada je ovakva i vise nikada . Steta sto mi nismo u stanju da ovo odrzavamo i garantovano ce biti sve ovo "devastirano". Kako su postavljeni grijaci i drenaza ispod i dokle ce trajati ne smijem ni pomisliti.

Ovo je Celikov stadion koji povremeno koristi reprezentacija i nadam se da nece nikada odseliti iz Zenice.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2012, 12:16

Treba da budemo sretni sto se BP obnovilo, jer malo nam fali da reprezentacija mora iznajmivat stadione van BiH.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 04 sep 2012, 13:40

Ja se svaki put obradujem kada vidim da se gradi, bilo šta, u Tuzli, Zenici, Prijedoru, Banja Luci.... Ne kontam, otkud nekome ideja da Sarajlijama to smeta, osim možda nekim pubertetlijama. Neka repke zauvjek u nicaze, a svetinja na hadisonu.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 04 sep 2012, 13:58

Mreza na BP kojom je ogradjeno cijelo igraliste je ocajna za pregled i gledanje tekme...Svi koji budu bilo kad na BP uvjerit ce se u to...Kao gledanje tekme na lcd u ful HD bez kontrasta...
::::SAMO ČELIK::::

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 sep 2012, 14:18

FCS je napisao/la:Ja se svaki put obradujem kada vidim da se gradi, bilo šta, u Tuzli, Zenici, Prijedoru, Banja Luci.... Ne kontam, otkud nekome ideja da Sarajlijama to smeta, osim možda nekim pubertetlijama. Neka repke zauvjek u nicaze, a svetinja na hadisonu.
Stvar je sto se u Sarajevu samo grade shoping centri pa je nekad ljudima koji vole i prate sport,tesko shvatiti da grad sa najvise para nije u stanju da napravi stadion(dvoranu) kako trebaili bar da ga renovira,s druge strane u Sarajevu su ipak sve glavesine koje gledaju kako da na svakom zemljistu profitiraju na bilo koji nacin,pa makar to bio i javni wc.Zato se kod nas slabo grade sportski objekti u Sarajevu,zato su neki balavci ljubomorni mada nebi trebali biti bitno je da se zemlja gradi,i da bude sto ljepsa da se malo promjeni prica kako je ovdje jos uvijek razruseno,ratno stanje itd...

Stadion u Zenici super izgleda jos da se tribine malo srede,doda koja stolica mozda i natkrije i bice to super :)

da dodam onaj Sparkasse Banka umjesto sto je izgradila ono smece od Importane centra samo zbog potrebe Banke i prrofita mogli su stadion napraviti ili biti sufinancijer u izgradnji Zeljinog stadiona ili nekog drugog,nego tu prave se shoping centri na svako 100 metara kao da ovdje zive milijarderi....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.