NK Zvijezda Gradačac

nexus7
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la nexus7 » 03 sep 2012, 15:09

Ljudi ohladite malo , Zrinjski je ove godine veoma kvalitetna ekipa , sam dokaz je i dolazak Vucine Scepanovica iz Sarajeva ... Igraci su ginuli na terenu i to je jedino sto smo trazili nismo trazili barcelonu i neku lijepu igru trazili smo da ostave srce na terenu i to su i ucinili, a hvala Bogu uspjeli su eto i da pobijede...Sad ce biti malo lakse igrati , nismo vise u tom' velikom grcu , samo steta sto je sad ova pauza zbog reprenzetacije , sad cu momci dobili samopouzdanje i krila ...nadam se da to nece izlapiti do slijedece utakmice ...:

sto se tice kojica nije neka klasa al drugo poluvrijeme je odigrao extra , ko je bio na utakmici vidjeo je ,,, momak je trcao znaci neprestano i ganjao stopere , i ometao sredu :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 03 sep 2012, 15:55

Meni nesto nije jasno,nigdje nije sluzbeno napisano da je Emir Halilovic presao u tim iz Ceske,samo je prije par dana pisalo da je blizu potpisa,nakon toga nema zvanicne potvrde niti medija niti naseg kluba da je potpisao za cehe.
Bio je pod ugovorom sa nasim klubom i prema tome Zvijezda bi trebala dobiti obestecenje.
Prema transfermarktu on je trenutno slobodan igrac, nesto mi tu smrdi.
http://www.transfermarkt.de/de/emir-hal ... 35883.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 03 sep 2012, 17:17

mozel se sada pratit trening na banji prvog tima??????????????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 sep 2012, 17:51

Bosanski zmaj je napisao/la:Meni nesto nije jasno,nigdje nije sluzbeno napisano da je Emir Halilovic presao u tim iz Ceske,samo je prije par dana pisalo da je blizu potpisa,nakon toga nema zvanicne potvrde niti medija niti naseg kluba da je potpisao za cehe.
Bio je pod ugovorom sa nasim klubom i prema tome Zvijezda bi trebala dobiti obestecenje.
Prema transfermarktu on je trenutno slobodan igrac, nesto mi tu smrdi.
http://www.transfermarkt.de/de/emir-hal ... 35883.html" onclick="window.open(this.href);return false;
halil je u cetvrtak razduzio opremu i ponovo otputovao u cesku.kakve smo kurate srece mozda karinu dobijemo.dosta nasih igraca je pod amaterskim ugovorom sto znaci da klub snjima moze raskinuti kad hoce ali isto tako i igraci mogu traziti slobodne papire kada hoce.ipak nadati se da cemo dobiti minimalno bi trebali dobiti ako bude imao ugovor 150 000 eura

ovaj post od nexusa je lijepo napisan.i ja se slazem sa njim .neki bi da nakon 4 vezana poraza odigramo jednu ljepoticu na banji i da sve pljusti od golova i prilika..trebamo biti zadovoljni i nadati se da uz malo laksi raspored i malo srece mozemo nastaviti pobjedivati i krenuti ka gornjem dijelu tabele
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 03 sep 2012, 21:50

Gledao sam utakmicu i niste loše igrali.Malo vam desna strana škripi brate.Malo mi se nije sviđalo što pojedini navijači onako psuju Kuntiću.Po meni je čovjek sve uradio kako treba.Imate trenera za poželjet samo mu morate brate dati veću podršku.Niko od mene nije bio sretniji kad je naš bivši Halil onako dao gol,ali momak je već duže povrijeđen i naše dijete-kad kod dobije priliku, ono će je iskoristiti, jer to je Slobodina škola.Zvijezdi sve najbolje u nastavku prvenstva želim od srca.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 03 sep 2012, 21:59

Aferim tkanton na ovom misljenju! Svaka cast i nasoj zvijezdi jer dignut se poslije 4 poraza i onih sudijskih lakrdija je umjetnost! niko normalan nije ni ocekivao lijepu tekmu vec samo taktika i borbenost i u tome smo uspjeli!Boli jedna cinjenica da ova generacija se vrlo tesko uigrava al ima potencijala kao rijetko koja ekipa u pl.Na nama je da budemo strpljivi a uspjeh je zagarantovan onoliko koliko nam ljudi u crnom dozvole!Licno me boli cinjenica da nas je gospodin u crnom izmaltretirao sa onim tzv. prekrsajima da me glava zabolila! JAVNO BI ZAMOLIO BAR JEDNOG SUDIJU DA I NAMA NEKAD POMOGNU BAR DA VIDIMO I MI KAKO JE TO PA NEK IZGUBIMO :oops: :oops: :oops: ! IMA DA MU KARTON PIVA KUPIM PA CAK I MEZE IMA AKO PENAL BUDE ZA NAS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 sep 2012, 22:03

Kvota je napisao/la:Aferim tkanton na ovom misljenju! Svaka cast i nasoj zvijezdi jer dignut se poslije 4 poraza i onih sudijskih lakrdija je umjetnost! niko normalan nije ni ocekivao lijepu tekmu vec samo taktika i borbenost i u tome smo uspjeli!Boli jedna cinjenica da ova generacija se vrlo tesko uigrava al ima potencijala kao rijetko koja ekipa u pl.Na nama je da budemo strpljivi a uspjeh je zagarantovan onoliko koliko nam ljudi u crnom dozvole!Licno me boli cinjenica da nas je gospodin u crnom izmaltretirao sa onim tzv. prekrsajima da me glava zabolila! JAVNO BI ZAMOLIO BAR JEDNOG SUDIJU DA I NAMA NEKAD POMOGNU BAR DA VIDIMO I MI KAKO JE TO PA NEK IZGUBIMO :oops: :oops: :oops: ! IMA DA MU KARTON PIVA KUPIM PA CAK I MEZE IMA AKO PENAL BUDE ZA NAS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nema jarane od moljakanja nista... samo pare i sve ce bit kako kazes, ne samo u fudbalu svugdje u svijetu.... nisu ba bosanci izmislili mito i korupciju i oni su se negdje naucili.... a bice to dobro da mi stadion napravimo opstanak nije pod znakom pitanja

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 03 sep 2012, 22:05

joksimovic je napisao/la:Gledao sam utakmicu i niste loše igrali.Malo vam desna strana škripi brate.Malo mi se nije sviđalo što pojedini navijači onako psuju Kuntiću.Po meni je čovjek sve uradio kako treba.Imate trenera za poželjet samo mu morate brate dati veću podršku.Niko od mene nije bio sretniji kad je naš bivši Halil onako dao gol,ali momak je već duže povrijeđen i naše dijete-kad kod dobije priliku, ono će je iskoristiti, jer to je Slobodina škola.Zvijezdi sve najbolje u nastavku prvenstva želim od srca.
Ne zamjeri u nekih zena dobila pa se dole istresu :lol: :lol: :lol:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 03 sep 2012, 22:08

Tkanton je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Aferim tkanton na ovom misljenju! Svaka cast i nasoj zvijezdi jer dignut se poslije 4 poraza i onih sudijskih lakrdija je umjetnost! niko normalan nije ni ocekivao lijepu tekmu vec samo taktika i borbenost i u tome smo uspjeli!Boli jedna cinjenica da ova generacija se vrlo tesko uigrava al ima potencijala kao rijetko koja ekipa u pl.Na nama je da budemo strpljivi a uspjeh je zagarantovan onoliko koliko nam ljudi u crnom dozvole!Licno me boli cinjenica da nas je gospodin u crnom izmaltretirao sa onim tzv. prekrsajima da me glava zabolila! JAVNO BI ZAMOLIO BAR JEDNOG SUDIJU DA I NAMA NEKAD POMOGNU BAR DA VIDIMO I MI KAKO JE TO PA NEK IZGUBIMO :oops: :oops: :oops: ! IMA DA MU KARTON PIVA KUPIM PA CAK I MEZE IMA AKO PENAL BUDE ZA NAS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nema jarane od moljakanja nista... samo pare i sve ce bit kako kazes, ne samo u fudbalu svugdje u svijetu.... nisu ba bosanci izmislili mito i korupciju i oni su se negdje naucili.... a bice to dobro da mi stadion napravimo opstanak nije pod znakom pitanja
Pa zar nisam ponudio mito :lol: :lol: :lol: :lol:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 sep 2012, 22:20

joksimovic je napisao/la:Gledao sam utakmicu i niste loše igrali.Malo vam desna strana škripi brate.Malo mi se nije sviđalo što pojedini navijači onako psuju Kuntiću.Po meni je čovjek sve uradio kako treba.Imate trenera za poželjet samo mu morate brate dati veću podršku.Niko od mene nije bio sretniji kad je naš bivši Halil onako dao gol,ali momak je već duže povrijeđen i naše dijete-kad kod dobije priliku, ono će je iskoristiti, jer to je Slobodina škola.Zvijezdi sve najbolje u nastavku prvenstva želim od srca.
Jarane jesil ti cuo za Ratka Ninkovica i jesil cuo a pogotovo gledo Zvijezdu u njegovo vrijeme.E ako si cuo i gledo raja i navijaci u Gradaccu su zeljni onakve igre,pa su zato malo ljuti.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 sep 2012, 22:34

A jel netko spomenuo da imamo 10 igrača ispod 21 godinu. ;)
Vidim da nitko još nije primijetio da je Kuntić promijenio formaciju ekipe i ne igra klasično kao prošlu sezonu. Tip igra formaciju koja se koristi u najjačim ligama. Sada nemamo izrazite kril igrače , sada imamo špicu i polušpicu. Imamo pojačani vezni red. To je odlika hrabrih trenera, mada puno rizikuje ali se može nakraju isplatit.
Dragon Town

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 sep 2012, 22:41

zmaj_Bosne je napisao/la:A jel netko spomenuo da imamo 10 igrača ispod 21 godinu. ;)
Vidim da nitko još nije primijetio da je Kuntić promijenio formaciju ekipe i ne igra klasično kao prošlu sezonu. Tip igra formaciju koja se koristi u najjačim ligama. Sada nemamo izrazite kril igrače , sada imamo špicu i polušpicu. Imamo pojačani vezni red. To je odlika hrabrih trenera, mada puno rizikuje ali se može nakraju isplatit.
Ja bi volio da igramo ko npr.Zeljo nemora bas ko u najjacim ligama Europe.

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 04 sep 2012, 00:46

zmajevac je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:A jel netko spomenuo da imamo 10 igrača ispod 21 godinu. ;)
Ja bi volio da igramo ko npr.Zeljo nemora bas ko u najjacim ligama Europe.
Mislim da nema razloga da budete nezadovoljni igrom svom kluba jer najvažnije je da ste pobijedili. Istina da nije to bila ona igra što ovdje neki spominju od Ratka Ninkovića ali zaboravite vi na to. Niste imali boda četiri kola i sad ste dobili jednog Zrinjskog i opet ste nezadovoljni. Šta trebaju reći ovi u Gradini ili u Slobodi? BUdite sretni što ste pobijedili i pobjegli sa začelja. Vidite koliko je ovo jeftinija ekipa i čuo sam kako je Cimos u pravoj krizi i da je otkazo potpuno klubu sponzorstvo. Dolaze teška vremena i budite sretni. Igra ko igra, tu i tamo. Momci su pokazali kako se bori za svoj klub i na tome im treba čestitat. Pobijedili su zahvaljujuči borbenosti i ja to cijenim. Doće i igra vremenom.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 sep 2012, 06:35

Respect je napisao/la: Mislim da nema razloga da budete nezadovoljni igrom svom kluba jer najvažnije je da ste pobijedili. Istina da nije to bila ona igra što ovdje neki spominju od Ratka Ninkovića ali zaboravite vi na to. Niste imali boda četiri kola i sad ste dobili jednog Zrinjskog i opet ste nezadovoljni. Šta trebaju reći ovi u Gradini ili u Slobodi? BUdite sretni što ste pobijedili i pobjegli sa začelja. Vidite koliko je ovo jeftinija ekipa i čuo sam kako je Cimos u pravoj krizi i da je otkazo potpuno klubu sponzorstvo. Dolaze teška vremena i budite sretni. Igra ko igra, tu i tamo. Momci su pokazali kako se bori za svoj klub i na tome im treba čestitat. Pobijedili su zahvaljujuči borbenosti i ja to cijenim. Doće i igra vremenom.
Cuj to, ko ti je to provalio... jesil gledo sad najavu utakmice protiv zrinskog, pa kad su bila imena sponzora... mozda su smanjili al da su otkazali nevjerujem

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2012, 07:23

cimos kad otkaze sponzorstvo mi cemo se ugasiti.cimos je tu na celu sa fadilom grade stadion ulazu u ekipu i dok je tu nema straha...nekima nije jasno pitaju zasto je kuntic doveo 10 mladih neafirmisanih igraca pokusava se nesto zaraditi na igracima i tako ojacati budzet kluba da bi sto duze mogli funkcionisati..treba ovaj projekat podrzati momci ce se uigrati i vratit ce nam osmijeh na lice.sezona je duga svi su nas otpisali nakon 4 kola a moguce je da vrlo brzo budemo medu 5-6 ekipa.

Nova sezona nova nafaka

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 04 sep 2012, 11:16

Cimos se povlaci i ulaze puno manje para u klub,zato sto je tu uletio Zott,koji daje vise nego sto jedavao Cimos

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 04 sep 2012, 16:41

sutra prvi tim ide u srbiju na 7 dana,trebali su i danas ali su odgodli u planu su 2 tekme da odigraju sa spartakom i trebala je bit druga tekma s ofk beograd ali nece...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 04 sep 2012, 16:52

Gledam statistiku prvih pet kola PL.bih svi imaku po jedan penal za ili protiv a zvijezda tri protiv!!! :oops: :oops: :oops: ! Bravo savezu i i komitetu za normalizaciju pravo nas normalizujete jeli vas stid vise sarajte malo :oops: :oops: :oops: !!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2012, 17:39

Kvota je napisao/la:Gledam statistiku prvih pet kola PL.bih svi imaku po jedan penal za ili protiv a zvijezda tri protiv!!! :oops: :oops: :oops: ! Bravo savezu i i komitetu za normalizaciju pravo nas normalizujete jeli vas stid vise sarajte malo :oops: :oops: :oops: !!!
ma nije to do saveza i komiteta .to nas namjerno sudije unistavaju jer kod nas nema para u koverti,tako da na sve nacine pokusavaju da gubimo i na kraju ispadnemo...neka se stide sudije zalosno je sto su svi isti

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 sep 2012, 17:45

astra1922 je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Gledam statistiku prvih pet kola PL.bih svi imaku po jedan penal za ili protiv a zvijezda tri protiv!!! :oops: :oops: :oops: ! Bravo savezu i i komitetu za normalizaciju pravo nas normalizujete jeli vas stid vise sarajte malo :oops: :oops: :oops: !!!
ma nije to do saveza i komiteta .to nas namjerno sudije unistavaju jer kod nas nema para u koverti,tako da na sve nacine pokusavaju da gubimo i na kraju ispadnemo...neka se stide sudije zalosno je sto su svi isti
pa jbg, mozda nije bilo prilike da se vama sudi.. ali svakao da ta tri nisu bila korektna sva.. tako je kad igras u Sarajevu nebitno protiv koga :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.