Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

hoshtapler
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la hoshtapler » 03 sep 2012, 14:57

VAM je napisao/la:hoštapleru,te tvoje tvrdnje razmjeni na pp sa elegantom i vama slicnima,obzirom da nije ni vrijeme ni mjesto.a posto je tvoj kolega elegant toliko opterecen Republikom Srpskom,morao se dotaći iste pa malo pokusati da baci u stranu fasisticko ponasanje na grbavici.Kao sto rekoh vi ste Banjaluku vec deklarisali kao naci grad,i tu nema dalje price,nego mene interesuje sta se to kod multietnićara desava u zadnje vrijeme?kakvi su to povici na ubijanja,paljenje zastava,veličanja zločinaca...Uh ko vas ne zna...
Činjenica je da ste vi međedi i nemate se namjeru promijeniti. Sa međedom ne možeš lijepo. Moraš ga dresirati. Ako lijepo pričaš, pojede te za doručak. Ne treba nikada ne zaboraviti da imaš posla sa divljom životinjom.

Uostalom, koga zanima šta ti baljezgaš. Ovdje ima vrlo malo onih koji se slažu sa tobom. Nećete vi nigdje, glavni grad, entitet, priznate institucije, bla, bla al imate BiH pasoš i živite u BiH sa glavnim gradom Sarajevom. Rahat patnja pa ko duže izdura.

Razguli sad.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 03 sep 2012, 15:24

" onclick="window.open(this.href);return false;

u bl se pjevalo ovo znaci niakkvo vrijedjanje nista lose samo pjesma posvecena generalu veljku radenovicu.utakmica je prekinuta dok se nije prestalo.na grbavici se zapalila zastava i pjevalo da ne pisem sta.i nije prekinuta?samo to je problem razliciti arsini nista vise.molim one ogranicene da ne odgovaraju gluposti vec samo da neko odgovori zasto su razliciti arsini i to je to

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 sep 2012, 15:27

fredi je napisao/la:

u bl se pjevalo ovo znaci niakkvo vrijedjanje nista lose samo pjesma posvecena generalu veljku radenovicu.utakmica je prekinuta dok se nije prestalo.na grbavici se zapalila zastava i pjevalo da ne pisem sta.i nije prekinuta?samo to je problem razliciti arsini nista vise.molim one ogranicene da ne odgovaraju gluposti vec samo da neko odgovori zasto su razliciti arsini i to je to
fredi kao mercuri...?O kakvoj ti zastavi pričaš, ko je palio zastavu, ne razumjem, el'to neka nova propaganda, tipa berdžajev, da ti fred nisi is one koreje sjeverne.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 15:33

ŠB_Fidelis je napisao/la: Pa ustvari i jesu, fakticki svi ljudi na ovim prostorima, a posebno ti boldirani, jer je sustinski rijec o jednom nedjeljivom narodu, cinjenicno i genetski.
Turska s tim nema veze.
Nego eto, zanimljivo svima drugom nogu podapinjati.

Moze li sad malo o Premijer ligi BiH?
Nije tačno, zna se po najnovijim IGENEINIM istraživanjima koliko ko genetski sadrži čega u svojoj DNK, a 3 naroda na ovim prostorima istu DNK, za razliku od onih preko Une, Save, i Drine.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 sep 2012, 15:34

Actually, no, ne tako davno je uradjena relevantna studija, plus sto to po sociolosko-genetskoj prirodi uopce nije jedini segment koji cini jednu grupu ljudi, jedan narod, onim sto jest, mada znam na sto se pozivas konkretno, al nemam vremena, a nit je forum da ti pojasnjavam kako i zasto, pa se bolje vratiti temi.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 03 sep 2012, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 15:38

Shvatam kako je kada su ljudi ograničeni u vremenu.
Iduće kolo Premijer lige, ako može neko da izlista parove ?
Znam da Velež ide na Koševo, ove ostale sam slabo upratio, koji se mečevi nameću kao derbi kola ?

EDIT :
6. KOLO
15.09.12. - 16:30
GOŠK ---:---Slavija

Zrinjski ---:---Željezničar

Rudar ---:---Travnik

Čelik ---:---Borac

Sarajevo ---:---Velež

Radnik ---:---Zvijezda

Olimpic ---:---Leotar

Gradina ---:---Široki B.
Ova 3 susreta po meni plijene najviše pažnje, i nadam se da će se imati šta vidjeti na pomenutim
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 03 sep 2012, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

High

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 15:41

Sarajevo -- : -- Velež
Radnik B. -- : -- Slavija
Gradina -- : -- Široki Brijeg
Čelik -- : -- Borac
Zrinjski -- : -- Željezničar
Rudar P. -- : -- Travnik
Olimpic -- : -- Leotar
GOŠK -- : -- Slavija

Po meni, imaju tri jako zanimljive utakmice. Derbi na Koševu, ali i u Zenici i Mostaru.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 15:42

High je napisao/la:Sarajevo -- : -- Velež
Radnik B. -- : -- Slavija
Gradina -- : -- Široki Brijeg
Čelik -- : -- Borac
Zrinjski -- : -- Željezničar
Rudar P. -- : -- Travnik
Olimpic -- : -- Leotar
GOŠK -- : -- Slavija

Po meni, imaju tri jako zanimljive utakmice. Derbi na Koševu, ali i u Zenici i Mostaru.
Imas dvije neke Slavije pasa moj :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

High

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 15:45

Sarajevo - Velež

Zrinjski - Željezničar

Olimpic - Leotar

GOŠK - Slavija

Čelik - Borac

Gradina - Široki

Rudar - Travnik

Radnik - Zvijezda

To je to. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 15:58

Sarajevo - Velež 1

Zrinjski - Željezničar X2

Olimpic - Leotar 1

GOŠK - Slavija X

Čelik - Borac 1

Gradina - Široki X

Rudar - Travnik 1

Radnik - Zvijezda 1

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 03 sep 2012, 16:02

Rios je napisao/la:Sarajevo - Velež 1

Olimpic - Leotar 1

GOŠK - Slavija X

Čelik - Borac 1

Gradina - Široki X

Rudar - Travnik 1

Radnik - Zvijezda 1
Samo zamijeni "X" i "X2" i dobar :)
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 16:09

HannahMontana je napisao/la:

Olimpic - Leotar 1

GOŠK - Slavija X

Čelik - Borac 1

Gradina - Široki X

Rudar - Travnik 1

Radnik - Zvijezda 1
Mislis umjesto X2 da stavim X jel? Ili..? :)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 sep 2012, 16:18

Eh' kada ste poceli o DNK da i ja nesto kazem, posto sam mjerodavan i strucan u ovoj oblasti.
Ovi ovdje narodi imaju nekoliko deformacija. Genetskih!
Umjesto da radimo da nam bude bolje i ljepse, bezbriznije i lakse, nas ta deformacija u strukturi DNK cini kontraproduktivnim.
Tesko je to popraviti, jer je to bas onako kolektivno. Kod svih nas. Nekih manje, nekih vise.
Yebo li vas patak i genetika, dajte da bude bolje. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 03 sep 2012, 16:24

neznam za ovu sarajevo-velez, nisam bas ubijedjen da ce sarajevo dobit, malo navijacki a malo i iz zadnji iskustva ovog derbija ja vise vjerujem u X! meni se cini da su zadnje 3 tekme izmedju veleza i sarajeva zavrsile podjelom bodova pa stim mogla bi i ova! sto jest jest sarajevo izgleda dobro ove sezone, ali i mlada ekipa veleza je sve bolja i bolja iz utakmice u utakmicu! naprimjer mada je olimpic uzeo bod za vikend u mostaru gledao sam utakmicu i velez je izgledao vrlo dobro, vecinom su diktirali tempo utakmice od pocetka do kraja uz to da je olimpic imao svojih mali perioda, sto je jos pokazatelj dobre igre je i aplauz publike na kraju tekme mada se nisu uzela tri boda, ko poznaje mostarsku publiku zna da je to velika rijetkost i da se nikad nedesava ako bas igra nije bila na nivou! racunajuci i to da sarajevo voli upravljat tokom tekma u kojim igraju a da velezovi malci igraju dobro na kontre moglo bi se stvorit puno prostora da se sarajevo ugrozi, stim vjerujem da bi velez mogao do boda ili uz solidnu dozu srece cak i do citavog plijena!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 03 sep 2012, 16:25

Rios je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:

Olimpic - Leotar 1

GOŠK - Slavija X

Čelik - Borac 1

Gradina - Široki X

Rudar - Travnik 1

Radnik - Zvijezda 1
Mislis umjesto X2 da stavim X jel? Ili..? :)
Ma moze i tako :)

High

Post Postao/la High » 04 sep 2012, 12:43

Gledam nešto ove izvještaje na youtube-u, i ne mogu da shvatim ko sve ima mjesta u ovoj našoj Premijer ligi. Ne znam, recimo, zbog koga se igra ovaj fudbal u Trebinju? ''Stadion'' tamo uvijek prazan, uvijek 4-5 osoba na onoj istočnoj ''tribini'', bude ih nekad 10-20 kad dođe Sarajevo ili neki drugi poznatiji klub, i to je sve. Ne znam ni kako prežive ovu ekonomsku krizu, od kojih do prihoda, na koji način? S druge strane, meni je drago jer je jedna Zvijezda iz Gradačca u društvu najboljih, i da imaju moj respekt kad su u pitanju mnoge stvari. Od ulaska u Premijer ligu se stvarno trude, kako u igračkom kadru, tako i sa stanjem tribina. Kapa dolje! I stadion u Gradačcu je u više navrata znao biti solidno, da ne kažem odlično popunjen. Ni ostali klubovi nemaju nešto dobar prosjek kad su u pitanju domaće utakmice, odnosno posjeta, ali nekad se zapitam zbog koga igra jedan Leotar, ali i još par klubova ovdje. A druga priča je to što na Policama ni Newcastle ne bi mogao boda uzeti, zbog čega, pitam se. Kapa dolje i Travniku, koji unatoč uvijek istim rezultatima i lošem stanju u klubu opet ima solidnu posjetu. A ove naše velikane tipa Sarajeva, Željezničara i Veleža neka bude stid.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2012, 12:55

High je napisao/la:Gledam nešto ove izvještaje na youtube-u, i ne mogu da shvatim ko sve ima mjesta u ovoj našoj Premijer ligi. Ne znam, recimo, zbog koga se igra ovaj fudbal u Trebinju? ''Stadion'' tamo uvijek prazan, uvijek 4-5 osoba na onoj istočnoj ''tribini'', bude ih nekad 10-20 kad dođe Sarajevo ili neki drugi poznatiji klub, i to je sve. Ne znam ni kako prežive ovu ekonomsku krizu, od kojih do prihoda, na koji način? S druge strane, meni je drago jer je jedna Zvijezda iz Gradačca u društvu najboljih, i da imaju moj respekt kad su u pitanju mnoge stvari. Od ulaska u Premijer ligu se stvarno trude, kako u igračkom kadru, tako i sa stanjem tribina. Kapa dolje! I stadion u Gradačcu je u više navrata znao biti solidno, da ne kažem odlično popunjen. Ni ostali klubovi nemaju nešto dobar prosjek kad su u pitanju domaće utakmice, odnosno posjeta, ali nekad se zapitam zbog koga igra jedan Leotar, ali i još par klubova ovdje. A druga priča je to što na Policama ni Newcastle ne bi mogao boda uzeti, zbog čega, pitam se. Kapa dolje i Travniku, koji unatoč uvijek istim rezultatima i lošem stanju u klubu opet ima solidnu posjetu. A ove naše velikane tipa Sarajeva, Željezničara i Veleža neka bude stid.
care za posjetu je najvise kriva situacija u drzavi vecina naroda je nesretna siromasna bezvoljna za sve osim kako zaraditi marku da se prezivi.po meni to je razlog sto je sve manje ljudi na tribinama. nadati se boljem i to je to :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 04 sep 2012, 23:08

Nasa krovna kuca napokon uradila novi dizajn za stranicu :D http://www.nfsbih.ba
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 sep 2012, 08:34

vivaILchelik je napisao/la:Nasa krovna kuca napokon uradila novi dizajn za stranicu :D http://www.nfsbih.ba
hvala k..u
ovo je ekstra:
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... ice=159879" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 05 sep 2012, 10:12

I vrijeme je bilo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []