Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ziga utrpao za Valenciu, Lane za Standard, Krasic za CSKA, Kezman za Zenit, Ivanovic igrao u prvoj vs Liverpoola, Vidic kapiten Uniteda, Deki ga zvekno Udineseu, za koji su igrali Lukovic i Basta, Dragutinovic upravo bio 1 od najboljih u Sevilli vs Reala...pa i nije tako lose!
Jos samo da sledeci vikend svi budu u takvoj ili pribliznoj formi i smijesi nam se Afrika! 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Planule i ostale karte za utakmicu Srbija Rumunija na Marakani.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Srbin iz RS
- Kontakt:
Antic kaze za Petrovica da ce mu dobro doci druzenje sa ostalim reprezentativcima
doduse nemam nista protiv neka ga zove ali mozda je bolje da je pozvao jos nekog napadaca jer kako god da se okrene Petroviceva uloga u reprezentaciji je ista kao i npr. da je Antic pozvao nekog igraca iz zonske lige. Nema veze, najbitnije je da nekako dobijemo utakmicu bilo protiv Rumuna ili Litvanaca a koga ce Antic da zove i ko ce da igra to je najmanje bitno.
B92Da se nelazemo svako iz Bg-a i iz Srbije ko dolazi na utakmice Srbije zna da najvise problema prave navijaci koji dolaze iz Republike Srpske. Svaka cast zemljaci sto ste uz Srbiju, ali nemojte da nas upropastavate. Ja sam licno na utakmicama gledao kako ljudi na Marakani lome sedista zato sto ih je nesto iznerviralo (sudija ili tako nesto) Mozete da mislite sta hocete,ali ovo je cinjenica.
Još jedna baklja i Srbija će SP gledati na TV-u.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:B92Da se nelazemo svako iz Bg-a i iz Srbije ko dolazi na utakmice Srbije zna da najvise problema prave navijaci koji dolaze iz Republike Srpske. Svaka cast zemljaci sto ste uz Srbiju, ali nemojte da nas upropastavate. Ja sam licno na utakmicama gledao kako ljudi na Marakani lome sedista zato sto ih je nesto iznerviralo (sudija ili tako nesto) Mozete da mislite sta hocete,ali ovo je cinjenica.
Hehe levati nam sad traže dlaku u jajetu.Ma nema ništa od tih baklji kojima se ti, vjerujem,nadaš svim srcem.Realno,ako već mafijaši iz uefe hoće da kažnjavaju,prvo bi trebali kazniti Hrvate npr. zbog velikih nereda na Malti prije par godina ili kukastog krsta u Livornu,a BiH bi trebala bit kažnjena zbog velikih bakljada u Oslu i Genku.Ali ne bojte se,Ćiro je rekao da čitava Evropa navija za BiH.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja sam ovo samo kopirao sa B92.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne kontam zasto toliko omalovazavate ovaj tekst,odnosno ove "prijetnje" jer ne bi bilo prvi put da neki tim iz Srbije bude "udaljen" sa sportskih takmicenja...nisu ni Hrvatska ni BiH u idealnoj situaciji po tom pitanju ali zvanicno stoji da bi poslije sljedeceg nereda Srbija bila najbliza drasticnim kaznamaBijeljinac je napisao/la:I ovo citirano, i ovo ispod istog napisano, je toliko jadno, da nije vrijedno komentara.Virtu4l je napisao/la:B92Da se nelazemo svako iz Bg-a i iz Srbije ko dolazi na utakmice Srbije zna da najvise problema prave navijaci koji dolaze iz Republike Srpske. Svaka cast zemljaci sto ste uz Srbiju, ali nemojte da nas upropastavate. Ja sam licno na utakmicama gledao kako ljudi na Marakani lome sedista zato sto ih je nesto iznerviralo (sudija ili tako nesto) Mozete da mislite sta hocete,ali ovo je cinjenica.
P.S.
Cuo sam da Farska ostrva vrijedno treniraju, jer ce kako se suska u krugovima FIFA oni najvjerovatnije zamijeniti Srbiju na SP
sta je bola, boli li istina??Bijeljinac je napisao/la:
I ovo citirano, i ovo ispod istog napisano, je toliko jadno, da nije vrijedno komentara.
P.S.
Cuo sam da Farska ostrva vrijedno treniraju, jer ce kako se suska u krugovima FIFA oni najvjerovatnije zamijeniti Srbiju na SP
moje misljenje o srbiji i srbima je manje-vise poznato, ali treba biti iskren i reci da bi bilo nepravedno ako ih izbace
igrali su, borili se i zasluzili sp ali fifa je stara ku..a i svasta se moze ocekivati
igrali su, borili se i zasluzili sp ali fifa je stara ku..a i svasta se moze ocekivati
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- alan_kardec
- Kontakt:
Prva stvar,mene,a vjerujem i veliku većinu ostalih Srba zaboli đon kakvo je tvoje mišljenje o nama,uostalom niko tvoje mišljenje nije ni tražio.secer je napisao/la:moje misljenje o srbiji i srbima je manje-vise poznato, ali treba biti iskren i reci da bi bilo nepravedno ako ih izbace
Druga stvar,gledajući iz nekog neutralnog ugla,Srbija je sigurno zaslužila prvo mjesto u grupi.Uporedimo rezultate Srbije i Francuske i stvar je kristalno jasna.Srbija je pobijedila i u Austriji i u Rumuniji,a Francuzi su popušili kod Austrijanaca,a kod Rumuna su gubili 2:0 i nekako izvukli 2:2.Znači sve je jasno.
Što se tiče ovog komentara koji je navodno postavljen na B92,nema se puno šta reći.Niti ima vrijeme ni datum kad je postavljen tamo,ni ko ga je postavio,nema ništa.Ako već ovaj forumaš koji ga je ovdje kopirao,hoće da ukaže na njega,trebao je jednostavno postaviti link i kraj priče.Sve i da ovakav komentar postoji na forumu B92,mogao ga je postaviti bilo ko,pa čak i forumaš koji ga je ovdje kopirao.Inače ja za Srbiju ne navijam zbog toga što me neko tjera na to ili što mene neko u Srbiji voli ili ne voli,već zato što ja osjećam da tako treba.Uostalom i Sandžaklije koji žive u Srbiji,nisu nimalo popularni među Bošnjacima u BiH,pa ipak njih 95% navija za BiH.Ispravite me ako griješim.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Cedo, niti sam a niti bih odgovarao da nije bilo nekih komentara forumasa s kojima sam dobar.
Od srca vam zelim da se komsije, odnosno srbija, kvalifikuje na SP i da bude u grupi sa Argentinom
Od srca vam zelim da se komsije, odnosno srbija, kvalifikuje na SP i da bude u grupi sa Argentinom
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
Obzirom da redovno čitam B92 i komentare, ovaj sam našao i kopirao ga. To je uglavnom mišljenje većine, koji su također rekli da se incidenti na Marakani nikada nebi desili da nisu došli ovi iz RS, isto kao što na rukometnoj utakmici između Srbije i BiH u Nišu domaći nisu mogli doći do ulaznica jer su sve pokupovali ovi iz RS.
Što se tiče prijetnji od strane FIFA, one su sasvim opravdane. Upozorili su, kaznili jednom, kaznili drugi put, kaznili treći put, četvrti put će udariti gdje najviše boli - oduzimanjem dragocjenih bodova.
Što se tiče prijetnji od strane FIFA, one su sasvim opravdane. Upozorili su, kaznili jednom, kaznili drugi put, kaznili treći put, četvrti put će udariti gdje najviše boli - oduzimanjem dragocjenih bodova.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
% је & /, а / $........................
& је83 ".
Е $ % се & " ' & па % $.
$ & $ ¥ " $ се пјева " 50000 ?.
" је сутра на " " " " ? ? &.
- ?
edit:
$ - " то је ". " не ' $ се &. ' $ " $, јер $ " " не / % су " " " $ $ за нас &.
У " & $ " 2 & а то су Црно ' " ".
& је83 ".
Е $ % се & " ' & па % $.
$ & $ ¥ " $ се пјева " 50000 ?.
" је сутра на " " " " ? ? &.
- ?
edit:
$ - " то је ". " не ' $ се &. ' $ " $, јер $ " " не / % су " " " $ $ за нас &.
У " & $ " 2 & а то су Црно ' " ".
- " $...
Ja sam u Beogradu i sve pirotehnicke radnje nerade vec 7 dana tako da se piromani bas moraju potruditi da kupe baklje a i ako kupe nevidjene mere bezbednosti ce biti na ulazu u stadion.
- alan_kardec
- Kontakt:
secer je napisao/la:Cedo, niti sam a niti bih odgovarao da nije bilo nekih komentara forumasa s kojima sam dobar.
Hehe vjeruješ da i se i ja svim srcem nadam da na SP dobijemo u grupi Argentince i da im se osvetimo za onu blamažu na prošlom SP.Ali s obzirom na to da su gaučosi u jako teškoj situaciji i da im je igra kriminalna,lako se može desiti da čak i ne dođu do J. Afrike.Ipak nadam se da će se kvalifikovati i da će El Pibe preživjeti na klupi do juna.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Srbija na najnovijoj Rang listi zauzima 11 mesto i time ulazi u drugi sesir za SP posto ne moze ni uci u prvi a ne moze ni izaci iz drugog.
- alan_kardec
- Kontakt:
Bijeljinac je napisao/la:Pozdrav iz prevruceg Beograda, gdje je luuudnica, evo cujem od svojih da je u Bijeljini slavlje koje ce se vjerovatno protegnuti do ranih jutarnjih casova, a isto tako u cijeloj Republici Srpskoj sve 'gori', posebna podrska brcanskim navijacima koji su danas jos jednom potvrdili svoju privrzenost naciji i dosli u pozamasnom broju na Marakanu. Sta da kazem? Ovo je bilo preslikano iz one novembarske noci 1997. kada su Madjari bili ispraseni peticom, ali ovo niti je bio one-man-show kao tada (Mijatovic), a i protivnik je bio mnogo ozbiljniji, Rumuni su nastupili u najjacem mogucem sastavu, sa istim onim sastavom kojeg su se mnogi do prosle godine pribojavali pred evropsko prvenstvo, koji je bio bolji i od Francuza i od Italijana na terenu, ali danas je u Srbiji nasao svog majstora koji mu je ocitao lekciju iz modernog fudbala. Ne zelim nikoga posebno da izdvojim, strasno sam ponosan na sinove Republike Srpske Zdravka Jovanovica, Nevena Subotica i prije svega covjeka koji je 'Bog' u Republici Srpskoj, narocito svojoj privrzenosti istoj, Milana Jovanovica Laneta koji je danas odapeo dvije neodbranjive strijele. Ali isto tako je Nemanja Vidic potvrdio da ima veliko srce, da nije slucajno najbolji defanzivac na svijetu, najbolji igrac s ovih prostora, zvjezda svjetskog fudbala, pa kapiten Deki koji je igrao kapitenski, Pantelija koji je kapetanski otpozdravio rumunskoj odbrani, pa vihorni Krasic, sigurni Neno, stameni Kolarov, Sremac Bane - pokretna stijena ispred srpskih vrata, pa mec-viner odlucujucih utakmica za odlazak na mondijale Ziga (kao i protiv Bosne 2005. covjek odluke svojom izuzetnom igrom). Posto sam malo stariji, za mene je jurnjave za danas dosta, ekipa je tu, ide boemska pijanka i uzivancija na terasi stana sa predivnim pogledom na veceras bljestavi i usijani Beograd koji slavi svoje junake nacije, Beograd koji je steciste mnogih ljubitelja fudbala na ovim nasim fudbalskim prostorima. Uz Nijemce, Engleze, Spance, Italijane, Holandjane i Dance osigurali smo vizu za JAR, kakvi su nam zivotni uslovi, ovo je veliki uspjeh za ovu malu naciju koja me iz dana u dan ovog ljeta zaprepastava svojom smjeloscu, svojim znanjem, svojom inteligencijom, poceli su vaterpolisti, nastavili kosarkasi, dovrsili fudbaleri. Malo li je za ovo ljeto? Gledao sam i Francuze, strasna su ekipa, Anri, Riberi, Banzema, Anelka i ostali, strasna su ekipa, a ostali su iza nas i to kolo prije kraja. Kako su igrali u Beogradu i danas, i u kakvoj su im formi njihovi glavni igraci, tesko onom ko im dopadne u barazu, bez obzira na prosjecnog Domeneka. Sa Francuzima se opet vidimo dogodine, ali na drugom kontinentu. Evo pivo je hladno, pozdrav Srbima sirom svijeta, welcome to South Africa!!! A ovi pacenici koji kalkulisu koliko je potrebno bodova oduzeti Srbiji da bi ostala bez plasmana na mondijal, neka racunaju i dalje i tjese se notornom istinom da je Srbija vizirala pasos za smotru najboljih svjetskih nacija u fudbalu. Igraci su igrom i navijaci svojim navijanjem veceras pokazali gdje nam je mjesto!!! Zivjela Srbija!!!
Pozdrav i tebi brate iz Istočnog Sarajeva.
Šta reći za tekmu osim..........................SA STILOM!!!!!!
urban corps je napisao/la:OD SVEG SRCA VAM ŽELIM SVU NESREĆU OVOG SVIJETA
hehe samo ti želi...
vjerovatno si zbog ovih želja,glavna faca in mahala
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Začu' se glas: "čitav svijet je protiv nas"alan_kardec je napisao/la:Realno,ako već mafijaši iz uefe hoće da kažnjavaju,prvo bi trebali kazniti Hrvate npr. zbog velikih nereda na Malti prije par godina ili kukastog krsta u Livornu,a BiH bi trebala bit kažnjena zbog velikih bakljada u Oslu i Genku.Ali ne bojte se,Ćiro je rekao da čitava Evropa navija za BiH.
100% sportski i krajnje opušten potpis
$ ",? ?," % " $ /,$ " & ¥!? $ " $ " за ове & поноса % ' $ & $!
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.