Napokon da i mene krene. Uvijek sretni kladionicarski ponedeljak, najbolji dan za kladjenje. Vikend pretrpan parovima, utorak, srijeda i cetvrtak se uvijek navucem na europske utakmice pune iznenadjenja, a petak tradicionalno los za kladjenje
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

Amen. Idemo!dijabola je napisao/la:Del Potro 1 @ 1.40 (P.P.)
Ferrer 1 @ 1.30
Bryan/Bryan 1 @ 1.20
-----------------------
2.18
u samo jednom mecu Kole nije uzeo seta Janku... pa tebi sretnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ferrer Gasquet 3 0
Tipsarevic Kohlschreiber 3 0
Del Potro Roddick 1
Djokovic Wawrinka z2
Sharapova Bartoli z2
Azarenka Stosur 1
to si rek'o i protiv bakera pa smo i ja i ti trehnuliCitizen-X je napisao/la:u samo jednom mecu Kole nije uzeo seta Janku... pa tebi sretnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ferrer Gasquet 3 0
Del Potro Roddick 1
Djokovic Wawrinka z2
Sharapova Bartoli z2
Azarenka Stosur 1![]()
ja imam suhvu da ce uopste janko i dobit....
Ma jašta prijatelju, al neka, dobro mi je došla pauza. Sad ide nfl i nba, to mi je najdraže, a i ovaj tenis nije loš. Nadam se uspješnoj sezoniCitizen-X je napisao/la:bas sam se pit'o da nije i tebe pogodila sušadijabola je napisao/la:Del Potro 1 @ 1.40 (P.P.)
Ferrer 1 @ 1.30
Bryan/Bryan 1 @ 1.20
-----------------------
2.18

Ne znam jesil' ucio kombinatoriku brojeva iz matematike, al' sanse da ovo pogodis su manje od 1%hodža je napisao/la:
*zp1+ - jedan ili više golova u prvom pol.
IdemoEdin TM87 je napisao/la:Evo jedan biti ili ne biti sto se tice tenisa, ako budem preko 50% nastavljam igrat na tenis, ako bude ispod na moj listic vise nece![]()
Ferrer - Gasquet 3,5+ ht1 1,50
Tipsarevic - Kohli 2 2,65 (P.P.)
Del Potro - Roddick 9,5+ zs2 1,50
Djokovic - Wawrinka 31,5 z2 1,85
Puyol/Lopez - Peja/Soar 1 1,50
16,55
Naravno Navarro prosao i vec sam na svome, sad ova dvojica bi mi mogli donijeti +30€Tracy3McGrady je napisao/la:I. Navarro - Van Der Meer 1
Simone Bolelli vs Stephane Robert 1
--->@1.92
Norbert Gombos vs James Ward
Jose Rubin Statham vs Tsung-Hua Yang
Nick Van Der Meer vs Ivan Navarro
--->@3.13
Ovaj Navarro bi trebao lagano proci, toliko od mene za danas. Za vikend sam bio dobar na nasoj ligi inace me nigdje nebi biloi Manchester naravno
Gdje je to moguce igrati 2 para Challenger Serije ? ja kolko znam nigdjeTracy3McGrady je napisao/la:Naravno Navarro prosao i vec sam na svome, sad ova dvojica bi mi mogli donijeti +30€Tracy3McGrady je napisao/la:I. Navarro - Van Der Meer 1
Simone Bolelli vs Stephane Robert 1
--->@1.92
Norbert Gombos vs James Ward
Jose Rubin Statham vs Tsung-Hua Yang
Nick Van Der Meer vs Ivan Navarro
--->@3.13
Ovaj Navarro bi trebao lagano proci, toliko od mene za danas. Za vikend sam bio dobar na nasoj ligi inace me nigdje nebi biloi Manchester naravno
Edin TM87 je napisao/la: Ne znam jesil' ucio kombinatoriku brojeva iz matematike, al' sanse da ovo pogodis su manje od 1%![]()
aaaaaaaaaaaaaaEmir ZENICA je napisao/la:Portsmouth-Bournemouth oba tima daju gol 1,70
Port Vale-Tranmere oba tima daju gol 1,70 2:0![]()
sve sam stavio na ova 2 para
jos cu dodati
Accrington -Morecambe oba tima daju gol 1,60 0:2![]()
ma nisam gled'o statistiku, samo sam onako odigrao, mislio sam na janka pobjedu, al mi mala kvota bila, bolje ovakoCitizen-X je napisao/la:u samo jednom mecu Kole nije uzeo seta Janku... pa tebi sretnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ferrer Gasquet 3 0
Del Potro Roddick 1
Djokovic Wawrinka z2
Sharapova Bartoli z2
Azarenka Stosur 1![]()
ja imam suhvu da ce uopste janko i dobit....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.