Evo od mene jedan
Bilo prije dvije godine, kad smo igrali onaj baraz sa portugalom prvi put, prva utakmica kad su bile one stative. Otiso ja sa jaranima na telex u Tuzli bio prenos ono platno ogromno sva se raja skupila. nas petorica. I tako gledamo mi raja baca petarde nerviramo se, malo pivo saljevamo malo cips vako nako, super nama a i nasi igraju dobro.
Kad ovog hajvana poce bolit stomak, i ne prestaje i ne prestaje, hoce coek da se usere. Ode on do prodavnice i kupi sebi neki vlahov il sta ti ja znam ko fol dobro za stomak to. Popije to on, ma nista opet sve isto, liku jos gore, i tako mi se zagledali u tekmu i ja primjetim nema ovog lika sto ga stomak boli, tam vam dje je, niko ne zna, vraca se on poslije pola sata i meni sapne na uho "Ako ti smrdim reci, pricacu ti kasnije" Haj ono ja znam bolio ga stomak al dje ce srat u po grada nigdje ni wc-a ni kukurza ni sume da se mores sakrit

I tako mi izgubismo, kuci onakvi nikakvi, meni to nije padalo napamet da on meni prica sav sam sjeban bio.
I ujutro mi nesto tako pricamo dok smo se vracali kuci sa autom kad on meni poce oko toga stomaka i vice:
"Jarane popi ja onaj Vlahov mene jos gore zaboli, sta cu nisam vise mogo da izdrzim, poceo sam trcati po gradu da nadjem dje sta al dje ces srati u kaficu. I ja odem iza pozorista (ko je iz Tuzle znat ce

) Obavim ja to kaze i zamisli kaze kolko sam se ja bio usro da samo moro gace skinut i brisat se, jedva sam ziv osto, bacim gace ondje iz pozorista i vratim se vama, kad sam doso kod Seme (Jaran, kod njega smo nocili) nadjem od njegovog djeda neke moze u njih tri coeka stati."
Znaci ja sam bukvalno plako nekih 10 minuta bez prestanka, jedva sam do zraka dolazio.
I kasnije kad je Frenkie izdo spot za pjesmu "Haj To" on kaze; "**** majku snimo spot dje sam ja srao"

I don't believe in God, but I'm afraid of him.