FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gori ste vi (naši) što ozbiljno pišete po ovom forumu.
A šta sam dugo i mogao očekivati od tebe kad su u pitanju postovi. Dobro, matematičar, samo me ne zamaraj postovima, molim te.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- molotovljev
Evo ja ne mislim da si provocirao, nisi sigurno, pogresno si shvacen i to je to.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Zato jer mi je pun **** tebe i tvojih postova? Jer ti i tebi slični svaki dan, ali svaki dan ovdje uskačete sa provokacijama.High je napisao/la:Neka tebe stid bude što si napisao ovo za provokacije u vezi momka kojeg nema tu. Odakle ti toliko bezobrazluka da povežeš to ikako? Ako sam ja igdje napisao da tim provociraš, onda ti pružam ruku. Zna se na šta sam mislio i ne trpaj mi u usta tvoje bezobrazluke koje smiljaš, jer me ne interesiraju. Ti, Paranoja i England ste faktički svaki dan ovdje i avazite o duplim krunama, posjeti na Koševu, koreografijama Hordi i brojnosti istih. Sad kontaš? Fino sam ti odgovorio na tvoj post da je momak fulio datum, a ti uzvratio paljbom ko je kakav? Šta je tu pogrešno? A naravno da ću odgovoriti na taj tvoj post, jer neću ostati dužan nikome, i nikoga nisam napao bez razloga.
Citiram tvoje rijeci.Naravno bilo je malo vulgarnosti, ali nista cudno.Posljednji put ti kazem, nisam provocirao sa tim, sa tim se ne mislim saliti, nije to moj nivo, ti povezuj sta god hoces i sta god zelis, to nije moj problem, nastoj da zaobidjes moje postove, jer oni ocito za tebe predstavljaju provokaciju, iako sam samo sugerisao da je momak pogresno napisao datum, kud ces dalje kad sugerisanje da pogresno napisan datum, predstavljaju provokaciju?
Sjetices se sigurno kako si me nazvao kada sam na objektivan nacin komentarisao utakmicu Zeljo-Siroki.
Sta si tada zakljucio? Rekao si da ja navijam za ubice i kako zelim da oni osvoje KUP, pored tvog Zelje.
Da li je to lijepo sa tvoje strane? Sta mislis, da li si me i koliko uvrijedio? Pored toga, nazvao si me idiotom.
Neces vjerovati, ali taj post je procitao profesor psihologije, i znas sta mi kaze, ipak si ti idiot ispao.
Jos nesto, nisam te tada prijavio administraciji.
Sto se trofeja tice, legendo, samo Sarajevo!
F.K.SARAJEVO

Sto ce biti lijepo sretnicima koji odu u Istanbul.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Bolje da je Uprava skontala nešto kako nagraditi one koji su došli protiv Gradine i GOŠK-a. Da se, recimo, trebao poslati serijski kod sa ulaznice tu i tu, i onda izvlačiti one koju si bili na ove dvije utakmice. Ovako će je dobiti neki lola koji palamudi na forumu i dolazi samo protiv Levskog, dok će oni pravi, istinski navijači ostati ''zakinuti''.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nece,moras iskesirati minimalno 50 mambi i biti clan kluba.High je napisao/la:Bolje da je Uprava skontala nešto kako nagraditi one koji su došli protiv Gradine i GOŠK-a. Da se, recimo, trebao poslati serijski kod sa ulaznice tu i tu, i onda izvlačiti one koju si bili na ove dvije utakmice. Ovako će je dobiti neki lola koji palamudi na forumu i dolazi samo protiv Levskog, dok će oni pravi, istinski navijači ostati ''zakinuti''.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Ma dobro, ali neki drugi put bi se moglo nešto slično uraditi kad je u pitanju posjeta na Koševu.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ne sjecam se da sam tebe licno nazvao tako, ali je moguce da sam nekome to rekao, jer je to i bilo na neki nacin tako.Koliko god da je cudno izgledalo, cinilo mi se u tom trenutku da je tako, mozda i jeste, mozda i nije, nadam se da nije.Sta sam ja mogao ocekivati od vas, kada vam je udarni transparent na tribini Mrzim Zeljeznicar? Da ce te nas voliti i navijati za nas, bez obzira ko je protivnik? To zasigurno ne, ali o tom po tom.Ukoliko sam te nazvao idiotom, ja ti se javno izvinjavam.Profesori su inace neke pametne osobe?molotovljev je napisao/la: Evo ja ne mislim da si provocirao, nisi sigurno, pogresno si shvacen i to je to.
Sjetices se sigurno kako si me nazvao kada sam na objektivan nacin komentarisao utakmicu Zeljo-Siroki.
Sta si tada zakljucio? Rekao si da ja navijam za ubice i kako zelim da oni osvoje KUP, pored tvog Zelje.
Da li je to lijepo sa tvoje strane? Sta mislis, da li si me i koliko uvrijedio? Pored toga, nazvao si me idiotom.
Neces vjerovati, ali taj post je procitao profesor psihologije, i znas sta mi kaze, ipak si ti idiot ispao.
Jos nesto, nisam te tada prijavio administraciji.
Sto se trofeja tice, legendo, samo Sarajevo!
Dosta mi je vise da mene banuju ni kriva ni duzna, a to se desilo vise puta, nije da mi zivot ovisi o tome, ali dosta mi je te vise nepravde prema meni licno, samo iz tog razloga sam ga prijavio.I administratori i moderatori kazu da se prijave postovi u kojima se vidi vrijedjanje, a i kada se prijavi nista se ne ucini, tako da sam to vjerovatno ucinio bezveze, nece imati nikakvog efekta vjerovatno.
Za zivot cijeli!
- molotovljev
Samo ti piši, popustite momka pošteno je rekao ja nisam svatio kao provokaciju. Momak pogriješio mjesec pa Bože moj dešava se namjera je bitna a o Žuji molim da se ovde ne komentarišeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Yebo njega, svakako nije neki covjek.HannahMontana je napisao/la:Jarane eno ti Zujo-ostavka pa tamo baljezgari i smaraj!!
Sarajevo ljubavi moja!
- TheVerminator
- Kontakt:

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Daj ba koji vam je ... Dvije stranice se prepirete oko "brzopletog"ispisivanja datuma vezanog za naseg brata kojeg nema vise.Hmm smisao je bitna a datumi i dani ce biti i prolaziti.Hajd sada zeljovci idite ba na svoju malo stranicu mozda ima sta i kod vas ovih dana zanimljivo.
alibi je napisao/la:Daj ba koji vam je ... Dvije stranice se prepirete oko "brzopletog"ispisivanja datuma vezanog za naseg brata kojeg nema vise.Hmm smisao je bitna a datumi i dani ce biti i prolaziti.Hajd sada zeljovci idite ba na svoju malo stranicu mozda ima sta i kod vas ovih dana zanimljivo.
Eh, nije im lahko. Hoce Amav da im dovede Ljubu Alicica za predsjednika.
YES.WE.DID.
- HannahMontana
- Kontakt:
Payton! Nema potrebe za tim na nasoj temi, al fakat nema!!payton je napisao/la:alibi je napisao/la:Daj ba koji vam je ... Dvije stranice se prepirete oko "brzopletog"ispisivanja datuma vezanog za naseg brata kojeg nema vise.Hmm smisao je bitna a datumi i dani ce biti i prolaziti.Hajd sada zeljovci idite ba na svoju malo stranicu mozda ima sta i kod vas ovih dana zanimljivo.
![]()
![]()
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
ok , tebra ali je fakat vise preslo svaku granicu njih par...(england , the maniacs...itd)\pa samo prebroj kolko je trolova u zadnjih par dana bilo sa njihove straneHannahMontana je napisao/la:Payton! Nema potrebe za tim na nasoj temi, al fakat nema!!payton je napisao/la:alibi je napisao/la:Daj ba koji vam je ... Dvije stranice se prepirete oko "brzopletog"ispisivanja datuma vezanog za naseg brata kojeg nema vise.Hmm smisao je bitna a datumi i dani ce biti i prolaziti.Hajd sada zeljovci idite ba na svoju malo stranicu mozda ima sta i kod vas ovih dana zanimljivo.
![]()
![]()
a sve je pocelo od nedelje kad su nam ponovo poceli gledatu u guzu na tabeli
YES.WE.DID.
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma ja niti citam, niti me doticu njihovi postovi! Jbga slobodan je forum tako da pise ko sta hoce, a kompleksasa ce uvijek biti nebitno sa koje strane!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Mladi Moris Fikić trenutno boravi u Sarajevu i sutra će trenirati sa našom prvom ekipom. Riječ je o igraču rođenom 20.06.1991, koji je nastupao u mlađim kategorijama FC Hansa Rostock.
Za svoj trenutni klub, FSV Optik Rathenow, postigao je 11 golova i upisao isto toliko asistencija u 56 utakmica. Njegova prirodna pozicija je lijevo krilo.
Skaut bordo kluba Ermin Avdić.
Ovaj se cesto spominje u zadnje vrijeme,neznam da smo prije imali ikakvog skauta i da se uopste spominjao da postoji neko ko prati igrace
Za svaku pohvalu u svakom slucaju ako je postavljen covjek striktno za to
Ovaj se cesto spominje u zadnje vrijeme,neznam da smo prije imali ikakvog skauta i da se uopste spominjao da postoji neko ko prati igrace
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uprava me svakim danom pozitivno iznenađuje. Neka nastave ovako i nema dalje, brate kad se svi iz uprave i tima zalažu rezultati su neizostavni!miky_hz je napisao/la:Skaut bordo kluba Ermin Avdić.
U novi boj...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Valjda je ovaj dobar igrac 
PS procitah da je Haskic zabio jos 1 gol za Vozdovac.
PS procitah da je Haskic zabio jos 1 gol za Vozdovac.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 23 gosta.