Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

AÐ_Official
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la AÐ_Official » 04 sep 2012, 22:08

Dado je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Nemojte me pogresno shvatiti , al Vrsajevic je za krilo i treba mu dati protiv lihtenstajna sansu jer to cemo pobijediti kako god on odigra... budite sigurni...

On je najbrzi igracu reprezentaciji zato je i pozvan, momak kad je bio u Sparti Prag jednu sezonu , ljudi se nisu mogli nacuditi njegovoj brzini.. al u to vrijeme losu tehniku imao , sad je malo ko popravio ... jednostavno zadatak mu je probiti po krilu gurni loptu napadacima i to je to .. nista ubacaji ovo ono samo povratna i to je to.. eto recepta za uspijeh ja vam garantujem... a predpostavljam da ce tako i biti... jedino sto pape ima to pravilo da nijedan igrac koji je prvi put pozvan , odma bude u pocetnoj postavi ... al ja se nadam da ce ovaj put biti izuzetak... nemozes ibricica i medu na krilo da hebe rak raka... vrsajevica slobodno nece se pokajati , naravno kako god da odigra kasnije se vraca Stevanovic , al ako se dokaze bice mu zamjena sto nije lose da imamo rezervno krilo .. pozz

Jakog li protivnika da se dokaze :roll: . Neka se dokaze u Hajduku ili jos bolje iz Hajduka neka ode u neki bolji klub pa cemo znati realno njegove kvalitete. Dosta je stvarno bilo prodavanja anonimusa preko reprezentacije. Zbog toga i nemozemo nigdje dalje od baraza.
Ono kao dobra predstava protiv Intera...iz Milana...dva puta nije dovoljan dokaz da zasluzuje poziv? Mislim upravu si, ko je taj neki Inter iz Milana.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 04 sep 2012, 22:25

AÐ_Official je napisao/la:
Dado je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Nemojte me pogresno shvatiti , al Vrsajevic je za krilo i treba mu dati protiv lihtenstajna sansu jer to cemo pobijediti kako god on odigra... budite sigurni...

On je najbrzi igracu reprezentaciji zato je i pozvan, momak kad je bio u Sparti Prag jednu sezonu , ljudi se nisu mogli nacuditi njegovoj brzini.. al u to vrijeme losu tehniku imao , sad je malo ko popravio ... jednostavno zadatak mu je probiti po krilu gurni loptu napadacima i to je to .. nista ubacaji ovo ono samo povratna i to je to.. eto recepta za uspijeh ja vam garantujem... a predpostavljam da ce tako i biti... jedino sto pape ima to pravilo da nijedan igrac koji je prvi put pozvan , odma bude u pocetnoj postavi ... al ja se nadam da ce ovaj put biti izuzetak... nemozes ibricica i medu na krilo da hebe rak raka... vrsajevica slobodno nece se pokajati , naravno kako god da odigra kasnije se vraca Stevanovic , al ako se dokaze bice mu zamjena sto nije lose da imamo rezervno krilo .. pozz

Jakog li protivnika da se dokaze :roll: . Neka se dokaze u Hajduku ili jos bolje iz Hajduka neka ode u neki bolji klub pa cemo znati realno njegove kvalitete. Dosta je stvarno bilo prodavanja anonimusa preko reprezentacije. Zbog toga i nemozemo nigdje dalje od baraza.
Ono kao dobra predstava protiv Intera...iz Milana...dva puta nije dovoljan dokaz da zasluzuje poziv? Mislim upravu si, ko je taj neki Inter iz Milana.

Prvu zijanili na Poljudu 0:3 drugu, sto jest jest uhvatili Inter na spavanju u Milanu i ocitali im lekciju. Neznam kako jedna solidna utakmica protiv Intera, koji je realno u behutu od ljeta, sumira kompletnu karijeru jednog igraca u Hajduku.

Nebunim se da Vrsajevic dobije minute u utakmici (nikako pocetni sastav) niskog profila za reprezentaciju ukoliko budemo imali solidan rezultat, ali tesko da ce ova utakmica uopste biti uzor njegovog kvaliteta koliko god dobro odigrao. Kako neko rece, cak i ako je igrao sa Sejom i ostalima u U21 morao je do sada puno vise ostvariti u svojoj karijeri da zasluzi ovaj poziv.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 sep 2012, 22:28

Latvija nije za podcjeniti, prije godinu dana su kod kuce Grcima odigrali 1:1, a kad uzmemo u obzir da smo mi uvijek gubili od Grka (u kvalifikacionim utakmica).

Kad pregledam njihove rezultate unazad, jednom ubodu pozitivan rezultat, pa onda slijedi serija poraza, i tako u krug.

Imam neki predosjecaj da cemo se mi namuciti sa Latvijom u utorak, mada ako zelimo na EP, trebamo ih dobiti.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 sep 2012, 22:32

Goalgetter je napisao/la:Latvija nije za podcjeniti, prije godinu dana su kod kuce Grcima odigrali 1:1, a kad uzmemo u obzir da smo mi uvijek gubili od Grka (u kvalifikacionim utakmica).

Kad pregledam njihove rezultate unazad, jednom ubodu pozitivan rezultat, pa onda slijedi serija poraza, i tako u krug.

Imam neki predosjecaj da cemo se mi namuciti sa Latvijom u utorak, mada ako zelimo na EP, trebamo ih dobiti.
I ja imam takav osjecaj,jer sam ih gledao prosle godine protiv Hrvatske kad su u gostima igrali.Jako se dobro brane sa svih 11 igraca,a kontre su im izuzetno opasne.Samo cini mi se nedostaje im zavrsnica.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 sep 2012, 22:33

Aj nek odigra taj Varesanovic ili Vrsic, kako god.
Dabogda se prodo u njemu najace mogucu ekipu.

U Inter naprimjer. iz Zapresica
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 sep 2012, 22:34

AÐ_Official je napisao/la:
Dado je napisao/la:

Zalosno je da jedan takav igrac dobije priliku u repki prije Cocalica i Zukanovica :evil:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2012, 22:39

scorpion je napisao/la:Zalosno je da jedan takav igrac dobije priliku u repki prije Cocalica i Zukanovica :evil:
Jos zalosnije da se mjesaju pozicije na kojima igraju.Razliciti svjetovi i pojmovi,kao i tipovi igraca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 sep 2012, 22:43

Ovaj potez da se pripreme odrade u Austriji mi se svidja. Nema novinara, nema navijaca i nema izlazaka. Jedino trening i ozbiljan rad. Vjerujem i da su uslovi tamo bolji. Pravi potez Susica (eto da ga pohvalim i ja jednom :D ).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2012, 22:57

Cartman je napisao/la:Ovaj potez da se pripreme odrade u Austriji mi se svidja. Nema novinara, nema navijaca i nema izlazaka. Jedino trening i ozbiljan rad. Vjerujem i da su uslovi tamo bolji. Pravi potez Susica (eto da ga pohvalim i ja jednom :D ).
Gringo i Nichudin bi mu i tu nasli zamjerku. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 sep 2012, 22:59

Elegant je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ovaj potez da se pripreme odrade u Austriji mi se svidja. Nema novinara, nema navijaca i nema izlazaka. Jedino trening i ozbiljan rad. Vjerujem i da su uslovi tamo bolji. Pravi potez Susica (eto da ga pohvalim i ja jednom :D ).
cudo pa hare nije pohvalio ovaj potez prije cartmana :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2012, 23:05

i koja bi postava mogla istrcati na teren :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 sep 2012, 23:05

astra1922 je napisao/la:i koja bi postava mogla istrcati na teren :)
Begovic
Mujdza - Vranjes - Spahic - Salihovic
Pjanic - Zahirovic - Medunjanin - Misimovic
Ibisevic - Dzeko

Moj tip.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 sep 2012, 23:09

Cartman je napisao/la:
Begovic
Ibisevic - Dzeko

Moj tip.
zar Vranjesu nije prirodna pozicija desni bek,prije da ce Sunjic zaigrati na stoperu uz Spahu.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Rios

Post Postao/la Rios » 04 sep 2012, 23:10

---------------------Begovic-----------
----Vranjes-----Sunjic-----Spahic----Mujdza----
------------------Zahirovic---------------
---Medunjanin---Misimovic---Salihovic---
--------------Dzeko-----Ibisevic----
Moja prognoza ;) Ne vjerujem da ce se rizikovati sa Pjanicem,nema potrebe..Bolje da bude 100% spreman za Latviju..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 sep 2012, 23:14

ennis je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Begovic
Ibisevic - Dzeko

Moj tip.
zar Vranjesu nije prirodna pozicija desni bek,prije da ce Sunjic zaigrati na stoperu uz Spahu.
Igrao je vise na beku, ali moze on i stopera. Tu je dosta igrao za Krasnodar, a ranije i za mladu repku. Nesto sam sigurniji s njim nego sa Sunjicem, ovaj je vrlo neiskusan.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 sep 2012, 23:20

Sto se tice ovih utakmica sa ekipama od kojih smo objektivno jaci ne bojim se Safet je sa svojom koncepcijom igre ucinio da smo nadmocni u takvim tekmama za razliku od nekih godina prije,ali belaj je kad budemo morali odigrati takticki (slovacka,grcka),tu je tanak Sajo ko lizalo,mozda je razlog tome i losa selekcija potencijalnih reprezentativaca koju mnogi ovdje potenciraju,jednostavno nemamo protivnika cime iznenaditi...
SLOBODA NAVIJAČIMA

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 04 sep 2012, 23:21

Sa Spahicem u tandemu mogu i ja igrati zajedno, najbitnije je da ga susaju kad on kaze bjezi moja hahaha
Limvo Likce

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 sep 2012, 23:54

Papastathopoulos je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
cudo pa hare nije pohvalio ovaj potez prije cartmana :lol:
@curtmo je vec dosao na tobe,ali ti ....tesko.
Inace u blizini Feldkirsha dolazi Kemal Malovcic bez Juznog vEtra,zato su i uzeli taj dio smEstaja :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 05 sep 2012, 02:37

Evo kako bih ja postavio formaciju protiv Lichtensteina :

-----------------------------------------------Begovic---------------------------------------------

----------------------------------Spahic-------------------Mujdja---------------------------------

---------------------Lulic-------------------------------------------Salihovic----------------------

-----------------------------------------------Zahirovic---------------------------------------------

----------------------------------------------Medunjanin-------------------------------------------

----------------------Pjanic-------------------------------------------Misimovic-----------------

------------------------------------------Dzeko-----Ibisevic--------------------------------------

Ovaj sastav u poluvremenu bih nafurao da im zabiju minimalno 3 gola a onda bih pruzio sansu :

Vrsajevicu umjesto Dzeke ili Ibisevica :)
Ibricicu umjesto Pjanica :)
I Sunjicu umjesto Lulica a Mujdju bi stavio na Lulicevo mjesto a malom bi dao da igra malo sa Spahicem,da osjeti to jer Bog samo zna sta ce nam se dogodoti do Zenice :)

Mozda pozicije bas nisu tacne gdje sam stavio,ali msm prvih 11 nebi trebalo da bude drugacije iako imamo na papiru slabog protivnika,trebaju minimalno 3 gola zabiti na poluvremenu,i onda pruziti sansu ostalim :)
Rudar Kakanj !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 sep 2012, 03:56

GK1996 je napisao/la:Evo kako bih ja postavio formaciju protiv Lichtensteina :

-----------------------------------------------Begovic---------------------------------------------

----------------------------------Spahic-------------------Mujdja---------------------------------

---------------------Lulic-------------------------------------------Salihovic----------------------

-----------------------------------------------Zahirovic---------------------------------------------

----------------------------------------------Medunjanin-------------------------------------------

----------------------Pjanic-------------------------------------------Misimovic-----------------

------------------------------------------Dzeko-----Ibisevic--------------------------------------

Ovaj sastav u poluvremenu bih nafurao da im zabiju minimalno 3 gola a onda bih pruzio sansu :

Vrsajevicu umjesto Dzeke ili Ibisevica :)
Ibricicu umjesto Pjanica :)
I Sunjicu umjesto Lulica a Mujdju bi stavio na Lulicevo mjesto a malom bi dao da igra malo sa Spahicem,da osjeti to jer Bog samo zna sta ce nam se dogodoti do Zenice :)

Mozda pozicije bas nisu tacne gdje sam stavio,ali msm prvih 11 nebi trebalo da bude drugacije iako imamo na papiru slabog protivnika,trebaju minimalno 3 gola zabiti na poluvremenu,i onda pruziti sansu ostalim :)
Utakmica bi ti taman bila registrovana na tri nula al za Lihtenstajn.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []