NLB liga sezona 2009/10
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NLB liga sezona 2009/10
Eh naprvio sam dva tima, kasnije cu i treci
Prvi tim, Game:
1. Z. Jovanovic
2. Pero Bozic
3. Suad Sehovic
4. Bojan Krstovic
5. Nemanja Bjelica
6. Strahinja Milosevic
7. Ivan Ivanovic
8. Zarko Rakocevic
9. Darko Planinic
10. Emir Zimic
Drugi tim, Horde Zla:
1. Stefan Markovic
2. Boris Bakic
3. Dusan Kecman
4. Marin Rozic
5. Filip Videnov
6. Mladen Jeremic
7. Dragan Labovic
8. Boris Savovic
9. Branislav Djekic
10. Oliver Stevic
Prvi tim, Game:
1. Z. Jovanovic
2. Pero Bozic
3. Suad Sehovic
4. Bojan Krstovic
5. Nemanja Bjelica
6. Strahinja Milosevic
7. Ivan Ivanovic
8. Zarko Rakocevic
9. Darko Planinic
10. Emir Zimic
Drugi tim, Horde Zla:
1. Stefan Markovic
2. Boris Bakic
3. Dusan Kecman
4. Marin Rozic
5. Filip Videnov
6. Mladen Jeremic
7. Dragan Labovic
8. Boris Savovic
9. Branislav Djekic
10. Oliver Stevic
I meni se svidja to sto ti se svidjaalan_kardec je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Sta reci zvezda je ime sampiona ima nas dvijesta miliona idemo zvezdo
sviđa mi se kako čovjek razmišlja

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- alan_kardec
- Kontakt:

Stigao i Bejli
Moris Bejli, pojačanje Crvene zvezde na mestu plejmejkera, koji je na Mali Kalemegdan došao iz ljubljanske Olimpije rekao je na predstavljanju da odlično zna gde je došao, ko je najveći rival crveno-belima u Srbiji, kao i to da mu je drago što će ponovo sarađivati sa trenerom Acom Petrovićem, sa kojim je trenirao u Vladivostoku, kao i što je u tim došao njegov bivši saigrač, bugarski internacionalac Videnov.
- Pet godina igram u Evropi, znam mnogo o Zvezdi, znam i za rivalitet sa Partizanom. Dobro poznajem i trenera, znam šta želi, sa Filipom Videnovim sam igrao u Nansiju, tako da verujem da ću se brzo uklopiti. Letos sam trenirao i spreman sam. Volim da igram za tim. Da uključim saigrače u igru, poentiram ako to trener traži, asistiram. Verujem da mogu da ispunim sve zadatke koje mi trener postavi, uključujući i one u odbrani - dodao je 28-godišnji Amerikanac, visok 183 cm.
Generalni menadžer Milan Opačić istakao je da su miran temperament i velika profesionalnost Bejlija glavni razlozi njegovog dolaska na Mali Kalemegdan.
- Moris nam stiže iz Njujorka, a zna se da najbolji plejmejkeri dolaze iz tog grada i iz Čikaga. Ali, Bejli nije tipičan predstavnik te njujorške škole. On je fakultetski obrazovan, kao i njegova verenica, koja je nastavnik. Primećujete da nema vidljivijih tetovaža - naveo je genaralni menadžer crveno-belih.
On je dodao da je Bejli doveden jer je procenjeno da, posle odlaska Marka Marinovića i Stivena Markovića, 18-godišnji Nemanja Nedović ne bi mogao sam da iznese celu sezonu.
- I dalje tražimo igrača na poziciji pet. Želeli smo da taj problem rešimo do ponedeljka, ali je to možda nerealno. To nije jednostavan zadatak, a ni Zvezda nije klub koji sebi može da dozvoli da menja igrače u toku sezone - ocenio je Opačić.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Za Zagreb je pred potpisom dugogodišnji Cibonin kapetan i hrvatski reprezentativac Nikša Prkačin. Sve pojedinosti će biti objavljene u ponedjeljak na press konferenciji
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Evo i moga tima 1. za fantasy ligu
1.Nemanja Gordic (Buducnost-BIH)
2.Muhamed Pasalic(Bosna-BIH)
3.Ivan Opacak(Cedevita-BIH)
4.Vuk Radivojevic(Crvena Zvezda-SRB)
5.Marko Sutalo(Hemofarm-SRB)
6.Ivan Ivanovic(Bosna-MNG)
7.Emir Zimic(Bosna-BIH)
8.Edin Bavcic(Olimpija-BIH)
9.Saso Ozbolt(Olimpija-SLO)
10.Dzenan Rahimic(Zagreb-BIH)
1.Nemanja Gordic (Buducnost-BIH)
2.Muhamed Pasalic(Bosna-BIH)
3.Ivan Opacak(Cedevita-BIH)
4.Vuk Radivojevic(Crvena Zvezda-SRB)
5.Marko Sutalo(Hemofarm-SRB)
6.Ivan Ivanovic(Bosna-MNG)
7.Emir Zimic(Bosna-BIH)
8.Edin Bavcic(Olimpija-BIH)
9.Saso Ozbolt(Olimpija-SLO)
10.Dzenan Rahimic(Zagreb-BIH)
BosnaE
Je li ima kakav kod za neku ligu da se igra?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Napravi svoju ligu npr: Sport.ba, postavi šifru, a zatim šifru podeli sa drugima ovde na forumu, kako bi i drugi upisali svoje timove u ligu...Devil je napisao/la:Je li ima kakav kod za neku ligu da se igra?
Zlatko Jovanović
Mirza Sarajlija
Bekovi i krila
Suad Šehović
Sead Šehović
Božo Đurasović
Dušan Kecman
Krilni centri i centri
Ivan Ivanović
Goran Bajić
Tomislav Zubčić
Branislav Đekić
eo moje ekipe
Mirza Sarajlija
Bekovi i krila
Suad Šehović
Sead Šehović
Božo Đurasović
Dušan Kecman
Krilni centri i centri
Ivan Ivanović
Goran Bajić
Tomislav Zubčić
Branislav Đekić
eo moje ekipe
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- alan_kardec
- Kontakt:
Prema pisanju pojedinih medija,Zvezda je zainteresovana za nigerijskog centra Uče Nsnovu Amadija koji je u karijeri igrao za Ostende,Gravelin,Hapoel,Asvel,a prošlu sezonu je proveo u ukrajinskom Azovmašu gdje je imao prosjek od 13 poena i 7,7 skokova po meču.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma nisam je ni pravio da bude pri vrhuBijeljinac je napisao/la:E' ova ti ekipa nema sanse da bude pri vrhu, jer ti je pola ekipe iz KK BosnaMelo15 je napisao/la:Zlatko Jovanović
Mirza Sarajlija
Bekovi i krila
Suad Šehović
Sead Šehović
Božo Đurasović
Dušan Kecman
Krilni centri i centri
Ivan Ivanović
Goran Bajić
Tomislav Zubčić
Branislav Đekić
eo moje ekipeJa sam se jedva suzdrzao da ubacim vise od trojice iz Zvezde
(samo u jednoj od tri moje ekipe). Ali je i ovo dodatni smisao nadmetanja, navijacke strasti i ljubav prema klubu. Ja sam eto uspio nekako ubaciti dvojicu Amera
Srecno ekipi KK Bosna & Co

izmjenice se onda i to dosta tokom sezone sad nisam imo para(poena)

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Red je da Zvezda uzme kad vec nece Bosna moci red je da Zvezda uzme ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
kod za fantasy **** ligu 1552-35
manje od 24 sata je preostalo...pa se reguj te...trenutno je samo 3 prijavljena..znači samo 9 timova...hajde regaj te se...barem preko 10 igrača znači preko 30 ekipa....da vidimo ko je najbolji manager...
EDIT: kod je za **** ligu sa dva a ne sa jednim....
manje od 24 sata je preostalo...pa se reguj te...trenutno je samo 3 prijavljena..znači samo 9 timova...hajde regaj te se...barem preko 10 igrača znači preko 30 ekipa....da vidimo ko je najbolji manager...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- alan_kardec
- Kontakt:
TaRgEt_ je napisao/la:Red je da Zvezda uzme kad vec nece Bosna moci red je da Zvezda uzme ...
Ne znam što Bosna uopšte učestvuje u ligi ako veće "neće" da je osvoji?

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
treba biti realan....da vidimo dali mogu Zvezdini igrači makar u Fantasiu osvojiti NLB ligualan_kardec je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Red je da Zvezda uzme kad vec nece Bosna moci red je da Zvezda uzme ...
Ne znam što Bosna uopšte učestvuje u ligi ako veće "neće" da je osvoji?

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ima li jos kakvih kodova za lige ?
Ово - " " ? $ $.
Наравно $ " " $ $ ово ".
.
& " ? & се " & ' о овој % ".
Е $ $ ? сте $ се " % прогноза & " ? сезоне.
PARTIZAN
došli:
Aleksandar Marić (Granada), Stefan Sinovec (Vizura, Himki), Aleksandar Mitrović (Mega), Dušan Kecman (Panatinaikos), Branislav Đekić.
otišli:
Milenko Tepić (Panatinaikos), Čedomir Vitkovac (Budućnost), Novica Veličković (Real), Uroš Tripković (Huventud), Stefon Lazme (Makabi), Dejan Milojević (penzija), Vukašin Aleksić (Radnički Kg).
CRVENA ZVEZDA
došli:
Vuk Radivojević (Fuenlabrada), Moris Bejli (Spartak Vladivostok), Filip Videnov (Granada).
otišli:
Lorens Roberts (Indijana Pejsers), Andre Ovens (Turk telekom), Stiven Marković, Mirko Kovač, Marko Marinović (Kaha Laboral), Filip Šepa (Radnički Kg).
HEMOFARM
došli:
Marko Šutalo (Vojvodina), Raško Katić (Tubingen), Džarod Stivenson (Marusi).
otišli:
Nebojša Joksimović (Rostov), Vladan Vukosavljević (Ostende), Marton Bader, Boris Savović (Budućnost).
FMP
došli:
otišli:
Nikola Ilić (Asesoft).
RADNIČKI Kragujevac
došli:
Bojan Setenčić, Vukašin Aleksić (Partizan), Slobodan Radulović, Nenad Mišanović (Igokea), Marko Brkić, Dragan Milosavljević, Mladen Pantić, Vladimir Vuksanović Filip Šepa, Artur Urazmanov (Avtodorož), Aleksej Kotiševski (Avtodorož).
CIBONA
došli: Antonio Grejvs, Jamont Gordon, Bojan Bogdanović, Dalibor Bagarić, Marko Tomas
otišli: Erl Kalovej (Kahasol), Alan Anderson (Makabi), Davor Kus (Beneton), Džared Homan (Marusi), Nikša Prkačin (Zagreb), Filip Krušlin, Marko Petrović.
ZADAR
došli: Mika Dejvis, Trent Plaisted.
otišli: Todor Gečevski (Aris), Džulijus Džonson (Azovmaš), Jere Macura.
ZAGREB
došli: Ante Mašić, Pankracije Barać, Nikša Prkačin
otišli: Jakov Vladović (Rostov), Ivan Papac (Lijež), Vedran Morović, Mario Dundović (Helios), Luka Drezga, Dženan Rahimić.
CEDEVITA
došli: Džermejn Anderson, Tomas Mobli, Bariša Krasić, Ivan Opačak, Srđan Subotić, Damjan Rudež, Andrija Žižić, trener Slobodan Subotić.
otišli:
BUDUĆNOST
došli: Čedomir Vitkovac, Goran Jeretin, Boris Savović, Marko Lekić, Marko Ljubičić.
otišli: Žarko Čabarkapa, Vladimir Micov (Kaha Laboral), Majkl Dženkins (Valter Tajgers), Ivan Maraš, Milorad Šutulović (Olimpija), Vladimir Dašić (Real), Marko Ljujić (Jedinstvo), Miloš Bojović (Pečuj).
OLIMPIJA
došli: Edin Bavčič (Keln), Dušan Đorđević (Bosna), Pavel Kikovski (Katovice), Metju Volš (Šarlroa), Nemanja Aleksandrov, Gašper Vidmar, Sani Bećirović (Roma), Uroš Slokar.
otišli: Lorinza Herington, Aleksej Nešović (Aliaga), Brajan Grin (Antalija), Jasmin Hukić (Beneton), Mirza Sarajlija (Bosna), Marko Maravić, Damjan Rudež (Cedevita), Miha Zupan (Tirkala), Mirza Begić (Žalgiris).
HELIOS
došli: Dejan Delić, Mario Dundović (Zagreb).
otišli: Nikolas Džejkobson (Šarlroa), Vuk Ivanović, Aljaž Janža.
BOSNA
došli: Zlatko Jovanović (Sloboda DITA), Goran Bajić (Vojvodina), Mirza Sarajlija (Olimpija), Matija Češković (Zrinjski).
otišli: Dušan Đorđević (Olimpija), Goran Ikonić (Donjeck), Miljan Rakić, Elvir Ovčina, Amar Suljagić (Sloboda DITA).
ŠIROKI
došli: Aron Nikson
otišli:
petak:
Bosna - Zagreb 1
subota:
Hemofarm - Radnički 1
Budućnost - Crvena zvezda 2
Zadar - Olimpija 2
Cibona - Široki 1
Helios - Cedevita 1
Наравно $ " " $ $ ово ".
.
& " ? & се " & ' о овој % ".
Е $ $ ? сте $ се " % прогноза & " ? сезоне.
PARTIZAN
došli:
Aleksandar Marić (Granada), Stefan Sinovec (Vizura, Himki), Aleksandar Mitrović (Mega), Dušan Kecman (Panatinaikos), Branislav Đekić.
otišli:
Milenko Tepić (Panatinaikos), Čedomir Vitkovac (Budućnost), Novica Veličković (Real), Uroš Tripković (Huventud), Stefon Lazme (Makabi), Dejan Milojević (penzija), Vukašin Aleksić (Radnički Kg).
CRVENA ZVEZDA
došli:
Vuk Radivojević (Fuenlabrada), Moris Bejli (Spartak Vladivostok), Filip Videnov (Granada).
otišli:
Lorens Roberts (Indijana Pejsers), Andre Ovens (Turk telekom), Stiven Marković, Mirko Kovač, Marko Marinović (Kaha Laboral), Filip Šepa (Radnički Kg).
HEMOFARM
došli:
Marko Šutalo (Vojvodina), Raško Katić (Tubingen), Džarod Stivenson (Marusi).
otišli:
Nebojša Joksimović (Rostov), Vladan Vukosavljević (Ostende), Marton Bader, Boris Savović (Budućnost).
FMP
došli:
otišli:
Nikola Ilić (Asesoft).
RADNIČKI Kragujevac
došli:
Bojan Setenčić, Vukašin Aleksić (Partizan), Slobodan Radulović, Nenad Mišanović (Igokea), Marko Brkić, Dragan Milosavljević, Mladen Pantić, Vladimir Vuksanović Filip Šepa, Artur Urazmanov (Avtodorož), Aleksej Kotiševski (Avtodorož).
CIBONA
došli: Antonio Grejvs, Jamont Gordon, Bojan Bogdanović, Dalibor Bagarić, Marko Tomas
otišli: Erl Kalovej (Kahasol), Alan Anderson (Makabi), Davor Kus (Beneton), Džared Homan (Marusi), Nikša Prkačin (Zagreb), Filip Krušlin, Marko Petrović.
ZADAR
došli: Mika Dejvis, Trent Plaisted.
otišli: Todor Gečevski (Aris), Džulijus Džonson (Azovmaš), Jere Macura.
ZAGREB
došli: Ante Mašić, Pankracije Barać, Nikša Prkačin
otišli: Jakov Vladović (Rostov), Ivan Papac (Lijež), Vedran Morović, Mario Dundović (Helios), Luka Drezga, Dženan Rahimić.
CEDEVITA
došli: Džermejn Anderson, Tomas Mobli, Bariša Krasić, Ivan Opačak, Srđan Subotić, Damjan Rudež, Andrija Žižić, trener Slobodan Subotić.
otišli:
BUDUĆNOST
došli: Čedomir Vitkovac, Goran Jeretin, Boris Savović, Marko Lekić, Marko Ljubičić.
otišli: Žarko Čabarkapa, Vladimir Micov (Kaha Laboral), Majkl Dženkins (Valter Tajgers), Ivan Maraš, Milorad Šutulović (Olimpija), Vladimir Dašić (Real), Marko Ljujić (Jedinstvo), Miloš Bojović (Pečuj).
OLIMPIJA
došli: Edin Bavčič (Keln), Dušan Đorđević (Bosna), Pavel Kikovski (Katovice), Metju Volš (Šarlroa), Nemanja Aleksandrov, Gašper Vidmar, Sani Bećirović (Roma), Uroš Slokar.
otišli: Lorinza Herington, Aleksej Nešović (Aliaga), Brajan Grin (Antalija), Jasmin Hukić (Beneton), Mirza Sarajlija (Bosna), Marko Maravić, Damjan Rudež (Cedevita), Miha Zupan (Tirkala), Mirza Begić (Žalgiris).
HELIOS
došli: Dejan Delić, Mario Dundović (Zagreb).
otišli: Nikolas Džejkobson (Šarlroa), Vuk Ivanović, Aljaž Janža.
BOSNA
došli: Zlatko Jovanović (Sloboda DITA), Goran Bajić (Vojvodina), Mirza Sarajlija (Olimpija), Matija Češković (Zrinjski).
otišli: Dušan Đorđević (Olimpija), Goran Ikonić (Donjeck), Miljan Rakić, Elvir Ovčina, Amar Suljagić (Sloboda DITA).
ŠIROKI
došli: Aron Nikson
otišli:
petak:
Bosna - Zagreb 1
subota:
Hemofarm - Radnički 1
Budućnost - Crvena zvezda 2
Zadar - Olimpija 2
Cibona - Široki 1
Helios - Cedevita 1
- " $...
Ja mislim da je u Partizan dosao i Milton Palacio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
otjeran je prije dolaska na pripreme, ustvari nije ni dosaoDevil je napisao/la:Ja mislim da je u Partizan dosao i Milton Palacio.
olimpija zijanila 20 razlike od zadra

zdovc dobio glavne igrace prije koji dan, a zmago vec 3 mjeseca uigrava ekipu, zato ce zadar na pocetku biti beton, ali vremenom ce se druge ekipe uigravati i biti bolje dok ce zadar opasno padati u formiMelo15 je napisao/la:olimpija zijanila 20 razlike od zadra![]()
![]()
to im je mac sa dvije ostrice jer ako se ne nakupe puno pobjeda na pocetku kasnije ce veoma tesko zadrzati ovu trenutnu formu i samim tim pobjedzivati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.