Sportski komentatori

Padovan
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Padovan » 01 sep 2012, 00:04

Saša "Očekivali ste Sulejmana Veličanstvenog, dobili ste Falcaa Veličanstvenog!

Al neda na Skominu i njegove pomoćnike, kao da su mu najrođeniji :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 sep 2012, 01:59

E zbog ovih provala ja njih gotivim,pa bar ce nasmijati,a ne oni roboti sa ftv i bht isto da sahranu prenose.
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 01 sep 2012, 14:13

[quote="calcio"]slika

prilikom izvlacenja grupne faze lige sampiona kaze vugdalic - A SADA VELIKI GEORGE WEAH , JOS UVIJEK SE SJECAM NJEGOVOG PLESA ZA KAMERUNSKU REPREZENTACIJU NA SVJETSKOM PRVENSTVU 1990 U ITALIJI ...... HA HA HA E MOJ SAŠA COVJEK JE IZ LIBERIJE I NIKAD NIJE IGRAO ZA KAMERUN :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 sep 2012, 14:20

Mene je nasmijao dečko što je radio pregled na HRT2.... Počeo je sa odličnim akcentovanjem i izgovorom De Zeva... Ali kasnije se izbrukao i navaljao gluposti, plus ne zna sklapati rečenice.... Onaj dečko sa FTV je Niče za njega...
Inače bi volio kad bi neko komentatore RTS obavijestio da Tim Kejhil ne igra za Čelzi niti je Englez...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 02 sep 2012, 02:27

Onaj Igor Kristić sa BHT-a je inače solidan komentator, ali izgleda da danas definitivno nije bio njegov dan.

Sve je donekle bilo uredu, dok nije spomenuo da je sa Tottenhamom u grupi "grčki PANTIANIKOS", a kasnije je u pola prijenosa počeo sa pričom kako su novinari Sky Sportsa predlagali da se Walcott i Lennon utrkuju na 100m, da se vidi ko je brži.

Msm, wtf? :?

Inače, ko nije gledao, radi se o utakmici Tottenham-Norwich.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

High

Post Postao/la High » 02 sep 2012, 07:45

One sa Arene treba na goli otok poslati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 04 sep 2012, 14:07

mmmirza je napisao/la:
calcio je napisao/la:slika

prilikom izvlacenja grupne faze lige sampiona kaze vugdalic - A SADA VELIKI GEORGE WEAH , JOS UVIJEK SE SJECAM NJEGOVOG PLESA ZA KAMERUNSKU REPREZENTACIJU NA SVJETSKOM PRVENSTVU 1990 U ITALIJI ...... HA HA HA E MOJ SAŠA COVJEK JE IZ LIBERIJE I NIKAD NIJE IGRAO ZA KAMERUN :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
George Mila je plesao ples za Kamerun :D A oni su super,bolje i njih slusati nego neke koji se trude da budu zanimljivi a samo kontra efekat izazovu :D
::::SAMO ČELIK::::

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 sep 2012, 23:20

Smiljan Banjac... Od njega imam alergijske napade... Neki dan mrtav ladan priča o njemačkim timovima u LŠ i koga su dobili u grupe. Ladno pročitao sastave od prošle godine... I nastavio komentarisati... Ej nije mu bilo čudno da u LS igra tim iz druge španske, da igraju Napoli, Marsej, Genk? A juče komentariše boje na foniinijevom, conginom i verdaskovom dresu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 05 sep 2012, 02:23

evo Face tv prenosit ce gostujuce utakmice repke, dal da ocekujemo Marjana da komentarise :?:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

High

Post Postao/la High » 05 sep 2012, 07:21

Ma sve je to kod nas u pet deka, niko nema da je baš kvalitetan i da možemo reći kako je broj jedan, da je nedostižan za ove ostale. Ostaje nam to da od ovog smeća našeg biramo onog što bar nešto zna, a nema ih dvoje-troje, u vrh glave. I ono što smo imali da valja, odu van BiH. Savršen primjer za to je Edin Avdić. Al' po meni, od ovog što imamo mi je najbolji (za košarkaške utakmice) Vladislav Vlado Majer, što se fudbala tiče ... No comment.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 sep 2012, 21:06

Kristic onako veceras. Imao je par dobrih izjava, ali i nekoliko glupih. Najvise mi je zapala za uho ona 'Otvara se prilika za ubjedljivu pobjedu' pri rezultatu od 4:0. :mrgreen:

I da, frajer je predvidio sve golove 5 sekundi prije nego su se uopste desili slika

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 07 sep 2012, 21:07

Donnie Darko je napisao/la:Kristic onako veceras. Imao je par dobrih izjava, ali i nekoliko glupih. Najvise mi je zapala za uho ona 'Otvara se prilika za ubjedljivu pobjedu' pri rezultatu od 4:0. :mrgreen:

I da, frajer je predvidio sve golove 5 sekundi prije nego su se uopste desili slika
vidoviti Kristić gleda u viljuške :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 sep 2012, 21:28

Donnie Darko je napisao/la:Kristic onako veceras. Imao je par dobrih izjava, ali i nekoliko glupih. Najvise mi je zapala za uho ona 'Otvara se prilika za ubjedljivu pobjedu' pri rezultatu od 4:0. :mrgreen:

pa normalno da će predvidjeti ako je bio u Lihtenštajnu, zvuk putuje brže od svjetlosti :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 sep 2012, 00:02

Ako me ista nervira kod prenosa to je kad dobijamo ton brze od slike,tacno bi mi draze bilo slike nikako da nema nego onako...nevezano za veceras ovo je i dobro bilo kako zna biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 08 sep 2012, 00:05

Ma ne gleda mi se tekma kad kasni,jarane lopta na centru a kod njega vec korner,ma daj nosi mi to :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 sep 2012, 00:57

A to se jednostavno moze uraditi. Samo ton da se podesi da kasni malo, ali sta ces kad je kod nas sve nesposobno.
Celik!3,2,2.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 sep 2012, 14:26

Vala baš su nesposobni. Koji glup osjećaj, Kristić vrišti ''gooooll'' a Miske se tek zaletio prema lopti. :D Tako me iznenadio prva dva puta, ostalih 6 sam već naslućivao. :D

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 09 sep 2012, 22:28

anonimni je napisao/la:

pa normalno da će predvidjeti ako je bio u Lihtenštajnu, zvuk putuje brže od svjetlosti :mrgreen:
:lol: ebem ti profesoricu fizike...
NAPRIJED NARODE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 sep 2012, 22:59

Ma mislio je čovjek na sliku....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 sep 2012, 21:40

@ DANTES
dobro si shvatio :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.