FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Direkt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Direkt » 05 sep 2012, 11:43

champions1921 je napisao/la:
pipe je napisao/la:Koga interesuju detalji a ima ih puno oko stadiona može se javiti na pp.Vjerujte mi da je pozitivna stvar u pitanju,a to za kazne oko utakmice sa Slavijom sačekajmo ništa još nije zvanično.
Ti bacio patku i usutio se..
A i ti nesto opasno peres na ruke..
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 sep 2012, 11:48

Direkt je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
pipe je napisao/la:Koga interesuju detalji a ima ih puno oko stadiona može se javiti na pp.Vjerujte mi da je pozitivna stvar u pitanju,a to za kazne oko utakmice sa Slavijom sačekajmo ništa još nije zvanično.
Ti bacio patku i usutio se..
A i ti nesto opasno peres na ruke..
Bojim se da tebe nista nisam pitao ;)
BUDI ŽELJO !!!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 05 sep 2012, 11:52

Paša, utakmica je nije pozorište, ti ako nisi navikao na psovke bujrum u pozorište pogledaš neku dramicu, hamleta ili slično i rješen problem...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 05 sep 2012, 11:55

https://www.facebook.com/fudbalski.klub ... r.sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;

Nova zvanicna stranica :)

Društvene mreže poput Facebooka i Twittera su veoma korisne i praktične za brzu razmjenu informacija, što Željezničaru, kao najtrofejnijem i najpolularnijem sportskom kolektivu u Bosni i Hercegovini, pomaže da svoje navijače, simpatizere, prijatelje i partnere na vrijeme obavijesti o aktuelnostima u Klubu.

Od sada sve novosti vezane za FK Željezničar možete pratiti na našim zvaničnim stranicama, na koje vas ovom prilikom upućujemo, kako bismo konačno stvorili jedinstvenu zajednicu svih ljubitelja plave boje, koji neće imati nedoumica u pogledu prave adrese, među mnogobrojnim nezvaničnim i lažnim profilima sa imenom našeg kluba.

Također, FK Željezničar će u narednom periodu pokrenuti akciju zaštite svog imena i suzbijanja lažnog predstavljanja i neovlaštenog korištenja imena FK Željezničar na društvenim mrežama.

Zvanična Facebook stranica: facebook.com/fudbalski.klub.zeljeznicar.sarajevo
Zvanični Twitter profil: twitter.com/fkzeljeznicar

SLIKE SA ZADNJE TEKME savrseno :D
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 05 sep 2012, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 sep 2012, 12:01

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo treba da nam je ideja vodilja, ovo treba da nam ispunjava srca, ovo i ljubav prema Zelji, a ne mrznja i nacionalizam. Koliko sam ponosan na ovaj potez kluba srazmjerno me stid ovih incidenata na tribinama koji ponistavaju sve ovo dobro i svode to na jednu nulu.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 sep 2012, 12:11

Ma mozda se i ne usvoji Zujina ostavka.. Koliko sam shvatio sutra ce se razmatrati na klubskoj skupstini.. A ako vec treba neko novi doci onda, po mom misljenju, to treba biti neki privrednik sa jakom firmom iza ledja i kojem materijalna korist nije primarno potrebna..
BUDI ŽELJO !!!

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 05 sep 2012, 12:23

Izvinite, nisam nesto upucen.
Pitanje glasi: Ima li Almir Gredic neku drugu funkciju osim one koju obavlja u klubu.
Hvala
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 sep 2012, 12:28

Gredić ti je menadžer u jednoj od sarajevskih banaka, plus što je nedavno postao magistar ekonomije...............

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 05 sep 2012, 12:29

Aco vracaj se sto prije molim te!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 05 sep 2012, 12:31

@Alem

Hvala drug puno
+1
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

mosaljoze1987
Kontakt:

Post Postao/la mosaljoze1987 » 05 sep 2012, 13:09

Kolko smo mi pogan narod, kad su nama jeb***** mater balijsku i zvizdali himnu, gadjali nas ciglama, niko nam se nije izvinuo mi sad trcimo da se izvinemo da ne bude da smo nacionaliste, e pa braco draga mi se u nasoj drzavi trebamo izvinjavat nekom zato sto se zapalila zastava Srbije, a isto tako recimo da smo zapalili zastavu neke Njemacke ili Austrije ne bi se nikakva frka digla, ko se god u ovo drzavi ne osjeca kao Bosanaca ili Hercegovac slobodno moze od**at iz nje, pa da vidimo bili ih primili oni u koje se kunu, a bila bi sramota da se kaznimo zbog "politicke" parole, jer ako u nasoj avliji ne moze branit zaborav na Srebrenicu je**s ti onda ovo sve je ovo otislo u *urac, ako se nasao uvrijedjen u rijecima "ubij cetnika" mislim da su upravo ti za osudu i njih treba sklonit sa BIH terena, nama se niko nije jos izvinuo za Srebrenicu, Markale itd. ne vidim ni sada potrebu tolku da se mi otlko opravdavamo, morao sam jednostavno napisat nesto jer fkt nije mi jasno da se mi sad neko pravdamo, ko ih *ebe, pozdrav !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 05 sep 2012, 13:32

mosaljoze1987 je napisao/la:Kolko smo mi pogan narod, kad su nama jeb***** mater balijsku i zvizdali himnu, gadjali nas ciglama, niko nam se nije izvinuo mi sad trcimo da se izvinemo da ne bude da smo nacionaliste, e pa braco draga mi se u nasoj drzavi trebamo izvinjavat nekom zato sto se zapalila zastava Srbije, a isto tako recimo da smo zapalili zastavu neke Njemacke ili Austrije ne bi se nikakva frka digla, ko se god u ovo drzavi ne osjeca kao Bosanaca ili Hercegovac slobodno moze od**at iz nje, pa da vidimo bili ih primili oni u koje se kunu, a bila bi sramota da se kaznimo zbog "politicke" parole, jer ako u nasoj avliji ne moze branit zaborav na Srebrenicu je**s ti onda ovo sve je ovo otislo u *urac, ako se nasao uvrijedjen u rijecima "ubij cetnika" mislim da su upravo ti za osudu i njih treba sklonit sa BIH terena, nama se niko nije jos izvinuo za Srebrenicu, Markale itd. ne vidim ni sada potrebu tolku da se mi otlko opravdavamo, morao sam jednostavno napisat nesto jer fkt nije mi jasno da se mi sad neko pravdamo, ko ih *ebe, pozdrav !
Molimo navijače Slavije da si kupe nove majce sa likom Ratka Mladića izlizanim genije, kojih je bila puna njihova tribina, a nisu se izvinili.Bolje ne igrati ovu ligu, to je sve osim onoga što bi trebalo biti.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 sep 2012, 14:49

slikaslikaslika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

magija
Kontakt:

Post Postao/la magija » 05 sep 2012, 14:51

Raja nije zujo otisao zbog navijaca i kazni, nego se malo farmavita pocela tresti, tako nemojte pisati
da je otisao zbog kazni sto smo u posljednje vrijeme dobijali. A i u klubu nije neka sjajna finansijska
situacija, tako da je sve utjecalo. Bez Zuje smo bili i poslije njega cemo. Samo bi sad napomenuo one sto
su ga podrzavali gdje je taj stadion koji je pricao ( prazna prica ). Prije Zujinog mandata kada je bio Talibecirevic
i ostali clanovi uprave ako nista oni su reflektore napravili. Iskreno Zujo nista nije ulozio u stadion, Osim sto je Dzela
uspio organizirat prostor za fan shop i otvorit ga. Nikoga ne gotivim, samo sa istinu rekao. Pozdrav

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 05 sep 2012, 15:03

Serete o manijacima a ne znate kako je bilo onima sto su bili u BL kada su stijenama krenuli na nas, ne znate kako je bilo dok na himnu BiH pjevaju "Boze pravde" , ne znate kako je kad cujes povike "Ratko Mladic" i "Noz,zica, Srebrenica" .. Ja sam protiv paljenja zastave i protiv onakvih skandiranja ali sta sad hocete!? Sve na navijace koji su tu bili kada ste vi muda hladili po zimi prije nekoliko godina kada je Zeljo u kurcu bio? Fuj..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2012, 15:12

to nije izgovor i mi se ne možemo spuštati na taj isti nivo. ne kažem da jesmo, ali krenuli smo u tom smjeru.

tim prije što ovakvih stvari nije bilo kad smo bili u najvećoj hali, šta će nam sad kad gazimo i slaviju i borca?

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 05 sep 2012, 15:15

AYAN je napisao/la:Ja mislim da je bilo dosta seljakluka na tribinama stadiona Grbavice, koliko god s to moje mišljenje nekome sviđalo ili ne. Objektivno, postoje elementi zbog kojih je Željo trebao biti kažnjen i kažnjen je. Ako želimo biti primjer drugima, to trebamo i biti, a ne da sada glavni uzrok priče o negativnim stvarima na tribinama u BiH u ovoj novoj sezoni budu navijači FK Željezničara.

Ja mislim da je Žujo i otišao jer mu je dosta kazni zbog neodgovornih navijača. 8-)
Pa dodzi ti na JUG u kop pa to reci,ma mojne vise sranja i dodvoravanja hebale te isprike k se nama kada ko ispricao kada ti pusta pjesme mars na drinui sl.
Muharemovicu odlazi iz Zelje

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 05 sep 2012, 15:18

Navijači tima sa Grbavice do sada su, uključujući kvalifikacioni meč za Ligu prvaka sa Mariborom i prva dva kola Premijer lige, zbog neprimjerenog ponašanja klub koštali 67 hiljada KM.
Zašto nakon ovoga i dalje se na tribinama pjeva "Volim te Željo"
Molim vas ko Boga dragog prestanite više,prestanite,zašto se crvenimo zbog te djece...
To nam ne treba,hiljadu puta smo bili uvrijeđeni,ali mi smo ponos,dika države,mi smo primjer drugima.
STOP NACIONALIZMU,imamo toliko dobrih pjesama da nam to nacionalističko sranje ne treba!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 sep 2012, 15:22

magija je napisao/la:Raja nije zujo otisao zbog navijaca i kazni, nego se malo farmavita pocela tresti, tako nemojte pisati
da je otisao zbog kazni sto smo u posljednje vrijeme dobijali. A i u klubu nije neka sjajna finansijska
situacija, tako da je sve utjecalo. Bez Zuje smo bili i poslije njega cemo. Samo bi sad napomenuo one sto
su ga podrzavali gdje je taj stadion koji je pricao ( prazna prica ). Prije Zujinog mandata kada je bio Talibecirevic
i ostali clanovi uprave ako nista oni su reflektore napravili. Iskreno Zujo nista nije ulozio u stadion, Osim sto je Dzela
uspio organizirat prostor za fan shop i otvorit ga. Nikoga ne gotivim, samo sa istinu rekao. Pozdrav
Drug oprosti, ali po meni ovakva prica je glupa. Cijenim svacije misljenje pa i tvoje, ali se ne mogu sloziti sa par stvari. Sitvacija kao sto si naveo nije bas sjajna. Problem najveci, bar po meni je da ovo sve mirise na onu prokletu 2003, kada smo se trebali bas izdici iz **** prosjeka Bh nogometa i onda je uslijedio neocekivan pad i period od 6 godina propadanja kluba sve dublje i dublje. O ovom slucaju jedina nasa prednost je sto je Amar zreliji, stariji i iskusnije nego sto je to bio slucaj u prvom mandatu. Smeta mi dosta stvari, a najvise mi smeta sto su se opet poceli razno razni klanovi stvariti kako u klubu tako i oko njega. Imamo mi dosta dusmana, vjerujete mi a ovi najgori su nam ujedno i najblizi, cast izuzecima jer je pola njih odlazak Zuje docekali kao svoj procvat u avliji. Neki ce me ovdje podrzati, neki me nece, ali ovo sto sam naveo je trenutno cinjenicno stanje. Mnogi ne mogu da svate da Zuju kakav god bio, valjao je dosta nama a to najbolje zna Amar. Hoce li sada on opet biti aktivan ili ne, ostaje nam da vidimo, ali ovo je za gubitak pa neka prica ko sta god hoce. Zuju mnogi ne vole radi njegovih ispada u medijima, iskreno nije ni meni srcu drag, ali radio je ono sto je od njega Amar trazio. Bilo je tu svega, ali sve je to pralazio na neke svoje nacine.

Mnogi isticu da je suret u Mariboru, samo za komplicirao stvar, ja opet kazem i da smo izvukli povoljan rezultat u prvom mecu, sumljam opet da mi prosli, jer protiv ekipe koja je prvenstveno psihicki spremnija od nas, nas prolaz je bio ravan naucnoj fanstastici. Ima tu dosta Amarove krivice (ja mu licno zamjeram sto nije Guso stajao na golu, plus stoperski dvojac Vasilic-Bogi, koji nisu meca izgubili, pa kud puklo da puklo), ali opet sa druge strane tu su i zakazali nasi najbolji igraci od kojih to nismo ni ocekivali. Zeba se tek u mecu protiv Slavije vratio u formu, dok Bogi izgleda i povreda ga **** ali i samopouzdanje...

Kako god, meni samo nece nikada biti jasno kako Dino Pekic smije ista govori predsjedniku kluba, koji cak radi svoj posao volenterski. Mozda je i ovo uzrok svega, tocnije mozda je upravo ovo i prelilo casu. Kakav kod da je Zuju bio, on je radio za nas koliko je mogao i ono najbitnije radio je iz ljubavi dok imamo u klubu pojedinaca koje se pozivaju kao legende a veze nemaju sa poslom koji trenutno rade.

A ovo sto misle da treba istom mjerom uzvracati navijacima iz RS kao oni sto nama rade, i to na stetu kluba , bolje receno ugleda koji je Zeljo gradio godinama, radom i zalaganjem, treba maksimalno truditi se ne podrzavati ih... Na svaku njihovu pjesmu koje ide na stetu kluba, odgovoriti zvizdanjem....

Rios

Post Postao/la Rios » 05 sep 2012, 15:22

Ocekujem samo novcanu kaznu,tamo negdje do 3 hiljade km zbog desavanja protiv Slavije..Utakmice bez navijaca ne dolaze u obzir!!! Pa niti je bila ugrozena sigurnost igraca na terenu,ni sluzbenih lica,ni gostujucih navijaca,nisu se ubacivale baklje u teren,nije bilo vrijedjanja na rasnoj ni vjerskoj osnovi..Transparent regularan,izuzev onog mozda oko Nyona,ali sustina poruke je bila korektna i niko nas zbog toga ne smije kazniti!! Znaci 3 hiljade,eto eventualno 4 hiljade km zbog paljenja baklji,paljenja zastave i bacanja one jedne baklje na gostujuce navijace koja nije ni dosla do njih,ali je bacena..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, knoa i 76 gostiju.