Jos jeste legao gol, kao slag na tortu...Emir ZENICA je napisao/la:
Jaooo
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ovo je steta da BHT sa svojim prahistorijskim kamerama i analognim signalom snima utakmicu sa ovog terena ovo samo treba HD resolutionEmir ZENICA je napisao/la:
Jaooo
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
adnanhz je napisao/la:Ovo je steta da BHT sa svojim prahistorijskim kamerama i analognim signalom snima utakmicu sa ovog terena ovo samo treba HD resolutionEmir ZENICA je napisao/la:
Jaooo![]()
![]()
Kako bi ovo bio extra stadion samo da se jos podignu sjeverna i juzna tribina, u rangu istocne i zapadne...To bi bio bombona stadion...
Pravda za Papeta!
U engleskom stilu, i bilo bi fantastično nekad podići sjevernu i južnu tribinu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mada i ovo sto je uradjeno, duboki naklon Zenici, golovi su perverzija...Dufresne je napisao/la:adnanhz je napisao/la:Ovo je steta da BHT sa svojim prahistorijskim kamerama i analognim signalom snima utakmicu sa ovog terena ovo samo treba HD resolutionEmir ZENICA je napisao/la:
Jaooo![]()
![]()
Kako bi ovo bio extra stadion samo da se jos podignu sjeverna i juzna tribina, u rangu istocne i zapadne...To bi bio bombona stadion...
Pravda za Papeta!
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Uvijek sam maštao da Bilino bude nešto kao Craven Cottage, da se dignu sjever i jug u visinu zapada, a istok ostane kakav jest i da se lijepo natkriju. Takvi stadioni su lijepi, a imaju i neku dušu zbog te jedne tribine. Ono kad je sve isto je super, ali meni stvara osjećaj k'o da se ti stadioni prave u fabričkim serijama.
Teren je prosiren rekonstucijom i sad je po propisiama UEFA.DzoleZeljo je napisao/la: Jos jeste legao gol, kao slag na tortu...A hoce li se fakat prosirivati teren ili je to supja prica?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kako ti vidiš na ovoj slici gdje je tačno postavljen golzmaj_Bosne je napisao/la:Jel oni ovo postavise gol gdje je i prije bio,il ce se produziti teren? Nece valjda dimenzije terena ostat iste...zamorano je napisao/la:
Ma jaruga ne vidi se na ovoj slici to,al sam bio jucer na BP i izgleda da su na istom mjestu...Znaci duzina ista,a sirina moze veca biti i 15 metara koliko prostora ostane za sirinu
::::SAMO ČELIK::::
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sve je vrhunsko sem ovih mreža na istoku i zapadu!?!!!kavaz_ je napisao/la:Joj da nisu postavili onu ogradu, uletio bi prije utakmice da malo protrcim terenom![]()
Šta će im to?
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa upravo je sa Zapada sudija neki dobio upaljac u glavu na utakmici reprezentacije.
Celik!3,2,2.
Bile mreze ili ne uvijek ce se naci neki papak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Je li ovo svako moze uci i pogledati stadion ili treba neka veza?
Samo malo ljudi, a kako vama nije jasno da i ovo sto smo malo jada popravili je zaista veliki korak? Pa ne moze se preko noci sve napravi.. Neki sanjaju podignut Sjever i Jug, a koliko bi se love ulozilou to samo bi repka (pod znakom upitnika, u vecim tekmama mogla napuniti taj stadion). Postavlja se pitanje bi li to bilo prihvatljivo u ovom trenutku. Mozda ako odemo na SP, pa se privuce veca paznja za reprezentacijom, ali vako ne. Isti slucaj i sa Kosevom. Svi nesto govore daj stolice na zapad, a nismo u stanju naputi sjever, istok, jug. Vec je to dvije tribine u vrh glave i to kada se igra evropa, zaokruzi nekih (13.000 navijaca).
Svako ima svoje videnje, da me pogresno ne svatiti. Sto se tice Zenice ja bi jedino promijenio jos krovne kostrukcije i nema vise nikakve potrebe za nekim sminkanjem u blizoj buducnosti. Svakako se na ovakvom stadionu veoma lako stvara paklena atmosfera, ne kao na sirim, gdje pola stadiona zjapi prazno..
Samo malo ljudi, a kako vama nije jasno da i ovo sto smo malo jada popravili je zaista veliki korak? Pa ne moze se preko noci sve napravi.. Neki sanjaju podignut Sjever i Jug, a koliko bi se love ulozilou to samo bi repka (pod znakom upitnika, u vecim tekmama mogla napuniti taj stadion). Postavlja se pitanje bi li to bilo prihvatljivo u ovom trenutku. Mozda ako odemo na SP, pa se privuce veca paznja za reprezentacijom, ali vako ne. Isti slucaj i sa Kosevom. Svi nesto govore daj stolice na zapad, a nismo u stanju naputi sjever, istok, jug. Vec je to dvije tribine u vrh glave i to kada se igra evropa, zaokruzi nekih (13.000 navijaca).
Svako ima svoje videnje, da me pogresno ne svatiti. Sto se tice Zenice ja bi jedino promijenio jos krovne kostrukcije i nema vise nikakve potrebe za nekim sminkanjem u blizoj buducnosti. Svakako se na ovakvom stadionu veoma lako stvara paklena atmosfera, ne kao na sirim, gdje pola stadiona zjapi prazno..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 sep 2012, 18:21, ukupno mijenjano 3 puta.
Kakav bio ovo stadion bio kad bi se sjever,jug i istok podigli na nivo Zapada i povezali.Prava bombonjera.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Potpis!Elegant je napisao/la:Bile mreze ili ne uvijek ce se naci neki papak.
Beeze mi je skroz! Da su betonske stavili to neke BUDALE ne bi zaustavilo.
--------------- Neuer -----------------
Izgleda da je neko čitao kad sam ja dosađivao s ovim...Elegant je napisao/la:Teren je prosiren rekonstucijom i sad je po propisiama UEFA.DzoleZeljo je napisao/la: Jos jeste legao gol, kao slag na tortu...A hoce li se fakat prosirivati teren ili je to supja prica?
![]()
ne znam koliko si upoznat...ali krovna konstrukcija na zapadnoj strani stadiona Bilino Polje je u potpunosti izmijenjena prošle ili pak pretprošle godine, nisam siguran..ali je sigurno to da je izmijenjenaDzoleZeljo je napisao/la:Je li ovo svako moze uci i pogledati stadion ili treba neka veza?
#samoČelik
Stadion i radove mozes svaki dan uci i vidjeti...Sjever je uvijek otvoren,da se moze pogledat ko hoce sta se radi na stadionu...A i samo slikanje na terenu ne brani niko vala,jedino sad ako baš smetaš 
::::SAMO ČELIK::::
Gledaj gdje je sad gol, možeš golmana pljunuti u facuIlPrincipe je napisao/la:
Čelik Zenica 1945
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Odlicno vrijeme za testiranje drenaze.... 
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.