NK Zvijezda Gradačac

Kvota
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kvota » 04 sep 2012, 19:11

Benjo_AFC86 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Gledam statistiku prvih pet kola PL.bih svi imaku po jedan penal za ili protiv a zvijezda tri protiv!!! :oops: :oops: :oops: ! Bravo savezu i i komitetu za normalizaciju pravo nas normalizujete jeli vas stid vise sarajte malo :oops: :oops: :oops: !!!
ma nije to do saveza i komiteta .to nas namjerno sudije unistavaju jer kod nas nema para u koverti,tako da na sve nacine pokusavaju da gubimo i na kraju ispadnemo...neka se stide sudije zalosno je sto su svi isti
pa jbg, mozda nije bilo prilike da se vama sudi.. ali svakao da ta tri nisu bila korektna sva.. tako je kad igras u Sarajevu nebitno protiv koga :mrgreen:
Naj bolji primjer sad protiv zrinjskog ni igranje rukom na ivici sesnaesterca nam ne sudi a kamoli penal :oops:

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 04 sep 2012, 19:31

Nije sve u lovi ima nesto i u parama :mrgreen: Ma nema brige ljudovi :D momci su zadnju tekmu ostavili srce na terenu a tako ce da bude i u narednim tekmama... PENJEMO SEE !!!!!!! :!: :!: :!: :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 sep 2012, 20:56

Shorty je napisao/la:Nije sve u lovi ima nesto i u parama :mrgreen: Ma nema brige ljudovi :D momci su zadnju tekmu ostavili srce na terenu a tako ce da bude i u narednim tekmama... PENJEMO SEE !!!!!!! :!: :!: :!: :D
Treba biti realan i priznati,bar pola ekipa PL.je bolje od nas ili uigranije od nas.Zato,za pozitivan rezultat se mora igrati bas srcem,ginuti za svaku loptu,kao u nedjelju, jer u suprotnom ko zna sta bi bilo u utakmici sa Zrinjskim i većinom drugih ekipa s kojim ćemo igrati dal kući ili na strani.

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 04 sep 2012, 21:22

vatreni je napisao/la:
Shorty je napisao/la:Nije sve u lovi ima nesto i u parama :mrgreen: Ma nema brige ljudovi :D momci su zadnju tekmu ostavili srce na terenu a tako ce da bude i u narednim tekmama... PENJEMO SEE !!!!!!! :!: :!: :!: :D
Treba biti realan i priznati,bar pola ekipa PL.je bolje od nas ili uigranije od nas.Zato,za pozitivan rezultat se mora igrati bas srcem,ginuti za svaku loptu,kao u nedjelju, jer u suprotnom ko zna sta bi bilo u utakmici sa Zrinjskim i većinom drugih ekipa s kojim ćemo igrati dal kući ili na strani.
Naravno da ima boljih ekipa od nas al ima brate i gorih :mrgreen: al najvaznije je da su se sad momci koliko toliko psihicki vratili i da su svjesni ozbiljnosti ovog "problema",ima tu jos dosta mjesta za napredak!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 04 sep 2012, 22:38

vatreni je napisao/la:
Neznam kako ti gledas igrace ili klubove al budi siguran da nisi u pravu!Upamti ovo sto ti pisem:ova ekipa kad se uigra ima da melje sve redom! Sporo ide al uskoro ces da vidis malo bolje!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 sep 2012, 22:55

idu nasi u srbiju i igraju sa spartakom prijateljsku.bice bas zanimljivo vidjeti kako cemo odigrati sa njima jer i oni su ko i mi u prva 4 kola zabiljezili 4 poraza :) dobro ce doci ova pauza to je sigurno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 05 sep 2012, 11:21

Nisam dugo pisao i izrevolitarn snimokm utakmice Zvijezda Zrinjski morao sam ovo da napisem. Kuntic vadi Savica i Pandzu oni njemu hebu majku i nema sta ne hebu iz publike ja sam se najezio. Nisam vjerovao da ima takvih ljudi da posle onakvog rezultata covjke onako provociraju nek ih je stid i sram. Znaci razocaran sam makimalno sa tim. I na kraju mu govore da izvadi i golmana. Sve neki strucnjaci sto oni ne treniraju kakav klub! Valjda Kuntic zna koliko njih dvojica imaju snage dal mogu ili ne mogu da izdrze citavu utakmicu. S R A M O T A G R A D A C A C A N I

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 sep 2012, 11:48

Gradacac je napisao/la:Nisam dugo pisao i izrevolitarn snimokm utakmice Zvijezda Zrinjski morao sam ovo da napisem. Kuntic vadi Savica i Pandzu oni njemu hebu majku i nema sta ne hebu iz publike ja sam se najezio. Nisam vjerovao da ima takvih ljudi da posle onakvog rezultata covjke onako provociraju nek ih je stid i sram. Znaci razocaran sam makimalno sa tim. I na kraju mu govore da izvadi i golmana. Sve neki strucnjaci sto oni ne treniraju kakav klub! Valjda Kuntic zna koliko njih dvojica imaju snage dal mogu ili ne mogu da izdrze citavu utakmicu. S R A M O T A G R A D A C A C A N I
Pandza konstano nekih 70 min je trco na zadnju liniju i vidilo se da je umoran, Savica je izvadio zbog zutog kartona, a svi znamo kakav je savic, samo nesta prica sa sudijom, tako da mu je visio drugi zuti... i Kojic mozda je izgledalo da nije nista napravio al i on je dosta vrsio pritisak na zadnju liniju

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 sep 2012, 12:20

Ma uvijek smo mi imali pune tribine kojekakvih trenera, selektora, menadžera, itd. Kada neki pojedinac tako radi najbolje bi bilo da svi ostali iz publike okrenu se i istom mjerom uzvrate njemu, da hebu sve redom. Mislim da ti pojedinci uzimaju sebi previše za pravo, blate nas normalnu publiku i još sve to zna gledat cijela BiH na TV.
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 sep 2012, 12:22

ma sada im ssvima treba dati podrsku i puno povjerenje.trener je dobar i bolje je sto miksa ekipu neka svi znaju da nikom nije zagarantovano mjesto u ekipi.prezivili smo ovaj tezak raspored pobjegli sa dna ne zaostajemo puno za sredinom tabele sta bi vise htjeli.logicno je da ce kako sezona bude odmicala i igra biti bolja a tako isto i uigranost..sada ce kuntic sve posvetiti utakmici u bijeljini vjerujem da ce napasti sa dva napadaca..ljudi vjerujte u zvijezdu i dajte joj podrsku vidite da nas niko nevoli

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 05 sep 2012, 13:01

Gradacac je napisao/la:Nisam dugo pisao i izrevolitarn snimokm utakmice Zvijezda Zrinjski morao sam ovo da napisem. Kuntic vadi Savica i Pandzu oni njemu hebu majku i nema sta ne hebu iz publike ja sam se najezio. Nisam vjerovao da ima takvih ljudi da posle onakvog rezultata covjke onako provociraju nek ih je stid i sram. Znaci razocaran sam makimalno sa tim. I na kraju mu govore da izvadi i golmana. Sve neki strucnjaci sto oni ne treniraju kakav klub! Valjda Kuntic zna koliko njih dvojica imaju snage dal mogu ili ne mogu da izdrze citavu utakmicu. S R A M O T A G R A D A C A C A N I
Sto se tice tog nesportskog ponasanja misljenja sam da bi nasa uprava tu trebala biti odlucnija i zabranit ulaz takvima,naravno mislim i na one koji konstantno psuju i gostujuce trenere i sudije,a delegat to sve pise i ispostavi racun klubu.To rade jedne te iste osobe i kvare ugled i kluba i nase sredine.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 sep 2012, 13:20

CUj zvijezda odrzala press konferenciju.... vidim ja jutros kisa pada,reko sta li ce ovo danas bit

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 sep 2012, 14:45

neke malo i mi licimo na pravi klub :mrgreen: bez zeze lijepo to sve izgleda moraju bar one izjave trenera poslije utakmice malo bolje organizovati imaju prostorija ispod tribine kolko hoces

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 sep 2012, 15:53

slika
Dobar dux kod Kunte, kako se moze nabaviti ???
Krajne je vrijeme da nasi otvore fan shop.
Hvala Boze pa se nasi sjetili napraviti i prvu press konferenciju nakon 5 godina igranja u PL.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 05 sep 2012, 16:45

Bosanski zmaj je napisao/la:slika
Dobar dux kod Kunte, kako se moze nabaviti ???
Krajne je vrijeme da nasi otvore fan shop.
Hvala Boze pa se nasi sjetili napraviti i prvu press konferenciju nakon 5 godina igranja u PL.
Imaš fan šop u kafiću Best, ne znam dali možeš naručit taj duks (pitaj) i ja ga prvi put vidim al dresove i zastave Zvijezde možeš tu naći. I kupovinom dresa, zastave, šala prihod ide navijačima tako da time spajaš ugodno s korisnim i podržavaš Zvijezdu, a i možeš na tekmu u goste besplatnim busem.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 05 sep 2012, 16:47

astra1922 je napisao/la:idu nasi u srbiju i igraju sa spartakom prijateljsku.bice bas zanimljivo vidjeti kako cemo odigrati sa njima jer i oni su ko i mi u prva 4 kola zabiljezili 4 poraza :) dobro ce doci ova pauza to je sigurno
Gdje će Spartak igrat dobro kad smo im uzeli sve dobre igrače :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 05 sep 2012, 20:03

Treba svima postavit uslov prije tekme da se dobro kod kuce i vec negdje dobro istresu zna se vec na kome pa onda na tekmu! KO JE UGROZEN NEKA SE ZALI UPRAVI PRIHODA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 sep 2012, 20:12

i ja se slazem da bi se malo trebalo poraditi na onih par budala sa male tribine koji psuju i sramote klub i grad ,nema ih puno ali ne gase se cijelu utakmicu .i ja nekad opsujem i protestujem :D ali ono je previse.
nadam se bar jednoj prijateljskoj na banji pred gostovanje u bijeljini,kuntic je nesto nagovijestio

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 05 sep 2012, 20:13

Sala na stranu al ja sam ponosan na ovaj klub upravu i sistem rada vjeruj te da se radi zdravo!Neki su vjerovatno nestrpjlivi al kad se ukaze prilika za vrh ovi gore navedeni ce je iskoristit bez umjetnih stvari sto rade pojedini klubovi!Ugled se gradi godinama a ne na precac! Svi znamo kako neki to rade pa pljuju po njima a po nama mogu pljuvati samo ljubomorne duse!!

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 05 sep 2012, 20:18

Nemoj da mi dirate rodaka Nahida,sa zapadne tribine :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.