Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Medunjanin ce sigunro igrati poznavajuci Safeta - mozda ne od pocetka, meni licno on je jako drag i zahvalan igrac. Bilo bi super da se on vrati u formu u novom klubu, jer prethodne kvalifikacje nam je puno pomoga.
Ibro je u teskoj situaciji sa formom, mozda bi njega trebali izostaviti ali ne i odbaciti.
@Goalgetter jel Mujdza ranije igrao na toj poziciji u reprezentaciji tu gdje si ga ti stavio ?
Ibro je u teskoj situaciji sa formom, mozda bi njega trebali izostaviti ali ne i odbaciti.
@Goalgetter jel Mujdza ranije igrao na toj poziciji u reprezentaciji tu gdje si ga ti stavio ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
U reprezentaciji cini mi se da je cak protiv Grcke igrao kratko na toj poziciji, ispravite me ako grijesim (mozda je bilo u drugoj prijateljskoj), ali je u Freiburgu u proljetnom dijelu sezone (nakon sto se oporavio od one povrede protiv Francuske), igrao je poziciju lijevog beka. Mislim da to protiv slabijih ekipa moze proci, kao sto su Lichtenstein, dok protiv Latvije ne bih rizikovao.Elegant je napisao/la: @Goalgetter jel Mujdza ranije igrao na toj poziciji u reprezentaciji tu gdje si ga ti stavio ?
Ako je Ibricic u teskoj situaciji sa formom,onda je Mudonja ''klinicki mrtav'' sa formom.Elegant je napisao/la:Medunjanin ce sigunro igrati poznavajuci Safeta - mozda ne od pocetka, meni licno on je jako drag i zahvalan igrac. Bilo bi super da se on vrati u formu u novom klubu, jer prethodne kvalifikacje nam je puno pomoga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slazem se,zapad koji prima najvise gledalaca mozda vise nego sve ostale zajedno kosta 30 km .Elegant je napisao/la:Nisu jefitne karte za nase ekonomsko stanje.
damirfile je napisao/la:Slazem se,zapad koji prima najvise gledalaca mozda vise nego sve ostale zajedno kosta 30 km .Elegant je napisao/la:Nisu jefitne karte za nase ekonomsko stanje.
Valja otplatiti novu travu. Nemoze i jare i pare
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ja ne kontam Papeta..sto zove povrijedjene i van forme igrace.Pa valjda imamo jos igraca 
Ne shvatam ljude koji se zale na cijenu na karata. Ljudi moji, kao prvo sve zivo u ovoj drzavi je poskupjelo, pa tako i karte. Davno su prosla vremena kad je zapad bio cenera, eventualno 15 KM kad igra repka. Sto se tice cijene zapada, nije bitno koliki je kapacitet, logicno je, zbog pogleda na teren da su zapad i istok skuplji nego tribine iza gola. Izjave poput "cijene su evropske, preskupo za nase uslove", je smijesna. Pogledajte malo na internetu cijene karata kad igra Francuska, Njemacka kuci... Ko je nadje ispod 30 eura svaka mu cast. To jesu zemlje koje su ekonomske sile za nas, al' opet nema smisla govoriti da su karte od 15, 20 i 30 KM skupe. Zasto? Zato sto nasem covjek nije skupo dnevno popit 3 kafe i ispusit dvije kutije cigara, nije problem otic vikendom u klub, ubit se Smirnofom i Jegerom, i potrosit petobanku za petak i subotu, a u ponedjeljak pricat kako je kokuz i psovat drzavu. Al' je problem dat 15, 20 KM da gledas svoju reprezantaciju u kvalifikacijama za SP.
Imam takvih jarana, kad im predlozis na odes u skenderiju na utakmicu, il' sad u Zenicu, odgovor je u fazonu: "'ocu ku*ac ba, sto bi ja punio njihove kase", a taj isti svakodnevno puni kase fabrike duhana sarajevo sa 6 KM, i kase gazdi sarajevskih kafica. Logika?
Imam takvih jarana, kad im predlozis na odes u skenderiju na utakmicu, il' sad u Zenicu, odgovor je u fazonu: "'ocu ku*ac ba, sto bi ja punio njihove kase", a taj isti svakodnevno puni kase fabrike duhana sarajevo sa 6 KM, i kase gazdi sarajevskih kafica. Logika?
Upravu si.ribery je napisao/la:Ne shvatam ljude koji se zale na cijenu na karata. Ljudi moji, kao prvo sve zivo u ovoj drzavi je poskupjelo, pa tako i karte. Davno su prosla vremena kad je zapad bio cenera, eventualno 15 KM kad igra repka. Sto se tice cijene zapada, nije bitno koliki je kapacitet, logicno je, zbog pogleda na teren da su zapad i istok skuplji nego tribine iza gola. Izjave poput "cijene su evropske, preskupo za nase uslove", je smijesna. Pogledajte malo na internetu cijene karata kad igra Francuska, Njemacka kuci... Ko je nadje ispod 30 eura svaka mu cast. To jesu zemlje koje su ekonomske sile za nas, al' opet nema smisla govoriti da su karte od 15, 20 i 30 KM skupe. Zasto? Zato sto nasem covjek nije skupo dnevno popit 3 kafe i ispusit dvije kutije cigara, nije problem otic vikendom u klub, ubit se Smirnofom i Jegerom, i potrosit petobanku za petak i subotu, a u ponedjeljak pricat kako je kokuz i psovat drzavu. Al' je problem dat 15, 20 KM da gledas svoju reprezantaciju u kvalifikacijama za SP.
Karte za utakmicu Lihtenstajn - BiH su oko 120 KM. Pa eto sad poredite europske cijene i nase cijene. Jos njihova repka je ko kod nas Gosk gabela..
Ma ja ba,Saban pEvac da dodje 50 mari ulaz nebi bilo puno za pojedine,jer to je Sapke.ribery je napisao/la:Ne shvatam ljude koji se zale na cijenu na karata. Ljudi moji, kao prvo sve zivo u ovoj drzavi je poskupjelo, pa tako i karte. Davno su prosla vremena kad je zapad bio cenera, eventualno 15 KM kad igra repka. Sto se tice cijene zapada, nije bitno koliki je kapacitet, logicno je, zbog pogleda na teren da su zapad i istok skuplji nego tribine iza gola. Izjave poput "cijene su evropske, preskupo za nase uslove", je smijesna. Pogledajte malo na internetu cijene karata kad igra Francuska, Njemacka kuci... Ko je nadje ispod 30 eura svaka mu cast. To jesu zemlje koje su ekonomske sile za nas, al' opet nema smisla govoriti da su karte od 15, 20 i 30 KM skupe. Zasto? Zato sto nasem covjek nije skupo dnevno popit 3 kafe i ispusit dvije kutije cigara, nije problem otic vikendom u klub, ubit se Smirnofom i Jegerom, i potrosit petobanku za petak i subotu, a u ponedjeljak pricat kako je kokuz i psovat drzavu. Al' je problem dat 15, 20 KM da gledas svoju reprezantaciju u kvalifikacijama za SP.
Logika? zaboravi,ovo je BejHa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako ne moze da igra radi temperature, onda mars iz reprezentacije. Barem neki minimum zelje i pozrtvovanosti mozemo ocekivat.maxuz baxuz je napisao/la:Eno sad i Medunjanin..... Pa nek' ga nakljukaju andolima i ima da bude k'o prepelica (bar tako kaze reklama).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A fakat,da je par njih umjesto Spahica nebi ga u repci vidio do BrazilaCartman je napisao/la:Ako ne moze da igra radi temperature, onda mars iz reprezentacije. Barem neki minimum zelje i pozrtvovanosti mozemo ocekivat.maxuz baxuz je napisao/la:Eno sad i Medunjanin..... Pa nek' ga nakljukaju andolima i ima da bude k'o prepelica (bar tako kaze reklama).
Mada ima i ona takticka zamisao,prevari protivnika sa ''povredama''jer u svakoj repci vreba po jedan Stange.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- molotovljev
Cijena karte za utakmicu Francuska- BiH iznosila je 16 eura ili 30 km. Tribina gdje su bili smjesteni nasi navijaci.ribery je napisao/la:Ne shvatam ljude koji se zale na cijenu na karata. Ljudi moji, kao prvo sve zivo u ovoj drzavi je poskupjelo, pa tako i karte. Davno su prosla vremena kad je zapad bio cenera, eventualno 15 KM kad igra repka. Sto se tice cijene zapada, nije bitno koliki je kapacitet, logicno je, zbog pogleda na teren da su zapad i istok skuplji nego tribine iza gola. Izjave poput "cijene su evropske, preskupo za nase uslove", je smijesna. Pogledajte malo na internetu cijene karata kad igra Francuska, Njemacka kuci... Ko je nadje ispod 30 eura svaka mu cast. To jesu zemlje koje su ekonomske sile za nas, al' opet nema smisla govoriti da su karte od 15, 20 i 30 KM skupe. Zasto? Zato sto nasem covjek nije skupo dnevno popit 3 kafe i ispusit dvije kutije cigara, nije problem otic vikendom u klub, ubit se Smirnofom i Jegerom, i potrosit petobanku za petak i subotu, a u ponedjeljak pricat kako je kokuz i psovat drzavu. Al' je problem dat 15, 20 KM da gledas svoju reprezantaciju u kvalifikacijama za SP.
Obzirom na kapacitet Bilinog Polja, to i nije mozda skupo, jer ce se stadion popuniti.
Ali, recimo da se igra na Kosevu to bi vec bilo puno. U tom slucaju stadion bi bio poluprazan.
F.K.SARAJEVO
Ma dobro,svaka se trava placa.Nema djabe ni u Djamajci ,plus valja ljudima i bjele linije metnuti...po terenu 
Nego gledam pola stranice ispisano kako mozda iz repke ne znaju da Lulic ima crveni i da je jedan mec suspendovan.A lijepo ima ima video zapis gdje Pape kaze da Lulic nece igrati u prvoj utakmici zbog suspenzije.
Nego gledam pola stranice ispisano kako mozda iz repke ne znaju da Lulic ima crveni i da je jedan mec suspendovan.A lijepo ima ima video zapis gdje Pape kaze da Lulic nece igrati u prvoj utakmici zbog suspenzije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 sep 2012, 17:31, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- TheVerminator
- Kontakt:
Ma pare nisu problem, para nema
Što jest, jest, nije mi žao dat 60 KM i otići na utakmicu i barem je rahat odgledati
Što jest, jest, nije mi žao dat 60 KM i otići na utakmicu i barem je rahat odgledati
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Upravo tako, nažalostDado je napisao/la:Da sumiramo
Povrijedjeni, suspendovani ili zauzeti (U21):
Pjanic
Lulic
Medunjanin
Pandza
Stevanovic
Besic
U behutu:
Ibricic
Misimovic
Salihovic
U (relativnoj) formi:
Ibisevic
Spahic
Dzeko
Begovic
Zahirovic
Vranjes
Mi prakticno igramo sa ovih 6 igraca. Ostale rokade koje su zabunom dosli u A-tim je nepotrebno navoditi. Da nije Lihtenstajn u pitanju bio bih pravo zabrinut a ako do ponedjeljka barem tri povrijedjena ne ozdrave bice spektakl na Kosevu.
Uzeo si mi riječ iz ustaharishp je napisao/la:Ako je Ibricic u teskoj situaciji sa formom,onda je Mudonja ''klinicki mrtav'' sa formom.Elegant je napisao/la:Medunjanin ce sigunro igrati poznavajuci Safeta - mozda ne od pocetka, meni licno on je jako drag i zahvalan igrac. Bilo bi super da se on vrati u formu u novom klubu, jer prethodne kvalifikacje nam je puno pomoga.
Protiv Lintestajna mora da bude lagana pobjeda i da se nabere jedno 3,4 gola a protiv Latvije ce biti malo teze, ali opet ocekujem pobjedu.
Ocekujem 6 bodova i potencijalni kiks Slovacke ili Grcke.
Ocekujem 6 bodova i potencijalni kiks Slovacke ili Grcke.
Evo moja formacija

Evo sportsport najavio mogucu formaciju... najavljuju Vrancica u pocetnoj
et prilike
- el-fighter
- Kontakt:
Zna li neko provjereno da li je pocela prodaja ulaznica za utakmicu sa Latviom, jer nesto nmgu naruciti ulaznice preko one stranice, valjda je nesto do njih, a kontam sutra u Zenicu pa da mogu uzeti?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.