Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Ma dobro udarac u glavu, bit ce valjda ok.
Kako rece Bernd Stange: Emir Spahic ne dobiva glavobolju, nego glavobolja dobiva Emira Spahica.
Kako rece Bernd Stange: Emir Spahic ne dobiva glavobolju, nego glavobolja dobiva Emira Spahica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Joj Emir nam bogami vec 32 godina..mogu se sjecat kad je bio Rahima u te godine
Ovi su za mene kandidati koji bi mozda mogli zamijeniti Spahica u buducnost..
Ognjen Vranjes - 22
Edin Cocalic - 24
Ervin Zukanovic - 25
Ermin Bicakcic - 22
Muhamed Besic - 20
Sead Kolasinac - 19
Boris Pandza - 25
Ognjen Vranjes - 22
Edin Cocalic - 24
Ervin Zukanovic - 25
Ermin Bicakcic - 22
Muhamed Besic - 20
Sead Kolasinac - 19
Boris Pandza - 25
Spaha moze izgurati i oprostiti se na svjetskom. Iako ga ne gotivim zbog gluposti u Parizu, Spaha moze nauciti dosta ove mladje, posebno Pandzu i Vranjesa.
Zao mi je sto tu nema Zukanovica jer bi i on uz Spahica naucio neke stvari.
Inace imamo fine nasljednike, stoperski par bi trebao biti Pandza - Zukanovic, tu su jos Sunjic, Vranjes koji moze igrati i beka, zatim ovi mladji Kolasinac i Bicakcic (ukoliko sredi papire).
Inace imamo fine nasljednike, stoperski par bi trebao biti Pandza - Zukanovic, tu su jos Sunjic, Vranjes koji moze igrati i beka, zatim ovi mladji Kolasinac i Bicakcic (ukoliko sredi papire).
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Gledao sam Kolasinca par puta i mene se bas i malo lici na Emira u stil igre. Komandant (bio i kapiten Njemacke u19), pametan, jak ko zemlja, tehnicki nije los.. Besic i Bicakcic isto malo na Emira ali za mene Besic je najbolji za vezni.. ponekad grijesi bogami ali je isto mlad. Bicakcic je brz, dobar u skok igre, agresivan, jedan od najbolji cvajte. Ustvari Bicakcic i Kolasinac su za mene prioritet broj jedan za iduce godine. Mladi su (19, 22) i imaju neki status u Njemackubhsport je napisao/la:Spaha moze izgurati i oprostiti se na svjetskom. Iako ga ne gotivim zbog gluposti u Parizu, Spaha moze nauciti dosta ove mladje, posebno Pandzu i Vranjesa.
Zao mi je Zukanovica i Cocalica kako jos nisu dobili pozive, stvarno je sramota.
Neka nama Spahica,moje misljenje je da ce se pojavit igrac kojeg trenutno niko nema na umu i da ce biti jaci i od Spahica.To u vecini slucajeva bude tako. 
Kako Spaha na sredini terena malo prije raznese Özila.
Spaha se ubio za defanzivnu liniju u NFL-u. Cak mislim da bi dobio nagradu DPoY.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
dobar je spaha za sada
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Prognoze pojedninih forumaša
-Spahića Sevilla očajnički želi prodati,jedino se prosječni ruski timovi interesuju za njega
-ako i ostane,klupa mu ne gine,doveli su Botiu kao zamjenu za Spahića,na njega se više ne računa
Realnost
-Spahić u početnom sastavu Seville u svakoj utakmici dosadašnjeg toka Primere
Samo 2 primljena gola Seville do sada u sezoni,evo i protiv Reala se još drže,fakat su se "optimistične" prognoze u vezi nastavka Spahićeve karijere pokazale ispravnim
-Spahića Sevilla očajnički želi prodati,jedino se prosječni ruski timovi interesuju za njega
-ako i ostane,klupa mu ne gine,doveli su Botiu kao zamjenu za Spahića,na njega se više ne računa
Realnost
-Spahić u početnom sastavu Seville u svakoj utakmici dosadašnjeg toka Primere
Samo 2 primljena gola Seville do sada u sezoni,evo i protiv Reala se još drže,fakat su se "optimistične" prognoze u vezi nastavka Spahićeve karijere pokazale ispravnim
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bicakcic odlican u skok igri i ''visinskim''duelima ali mu je mana sto je prespor kakav brz.Zato je i izletio iz Stutgarta i prve BL.redarmy0 je napisao/la:Gledao sam Kolasinca par puta i mene se bas i malo lici na Emira u stil igre. Komandant (bio i kapiten Njemacke u19), pametan, jak ko zemlja, tehnicki nije los.. Besic i Bicakcic isto malo na Emira ali za mene Besic je najbolji za vezni.. ponekad grijesi bogami ali je isto mlad. Bicakcic je brz, dobar u skok igre, agresivan, jedan od najbolji cvajte. Ustvari Bicakcic i Kolasinac su za mene prioritet broj jedan za iduce godine. Mladi su (19, 22) i imaju neki status u Njemackubhsport je napisao/la:Spaha moze izgurati i oprostiti se na svjetskom. Iako ga ne gotivim zbog gluposti u Parizu, Spaha moze nauciti dosta ove mladje, posebno Pandzu i Vranjesa.
Zao mi je Zukanovica i Cocalica kako jos nisu dobili pozive, stvarno je sramota.
Zukanovic je tu jos vise donji.
Spahic u prvom poluvremenu neprikosnoven.I sudije ga se vise boje
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Spaha izvrstan u prvom poluvremenu. Samo nije mi jasno kako jos nije pozutio. 
Polahko ima jos 45 minuta haha! Stvarno dobro poluvrijeme Spahica. Igra super u tandemu sa Botiom, nesto slicno kao sto je to bilo sa Faziom prosle sezone. Sve u svemu dabogda uzeli makar jedan poen a sto ne i tri?!Donnie Darko je napisao/la:Spaha izvrstan u prvom poluvremenu. Samo nije mi jasno kako jos nije pozutio.
Hajmo Spaha!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- majestic24
- Kontakt:
Spaha ce dokrajciti Real oko 60-te minute
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
za sada super stoje...sevilja imala dobru priliku za 2-0
To Spaha reci koju tom Cryonaldu yebo ga Mourinho u supcic onaj. A publika odma podrsku daje nasem zmaju!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ili ce ga primit ili dat iz kontre...
Nemoj spahu da ureknete 
joj prostora u zadnjoj liniji resla ..sevilja lisa u ofanzivi zotslno za sad
Ha????ahmic je napisao/la:joj prostora u zadnjoj liniji resla ..sevilja lisa u ofanzivi zotslno za sad
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kralju koja je droga u pitanju daj podjeli sa namaahmic je napisao/la:joj prostora u zadnjoj liniji resla ..sevilja lisa u ofanzivi zotslno za sad
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Laganini1986 i 26 gostiju.