Ma ljudski je da se covjek istrese AL KAD JE U PRAVU al ipak i tome ima mjesto i vrijeme!Nisam ni ja cvjecka po tom pitanju dosta sam tekmi preskocio zbog ljudi u crnom il kako ih vec nazvat, jer su mi moji zivci preci od bilo cega!!! Bolje je nekad i u kuci ostat nego da se dovodis u iskusenje da se blamiras,al ipak je ovo moje misljenje za dobrobit kluba pozzz!!!astra1922 je napisao/la:i ja se slazem da bi se malo trebalo poraditi na onih par budala sa male tribine koji psuju i sramote klub i grad ,nema ih puno ali ne gase se cijelu utakmicu .i ja nekad opsujem i protestujemali ono je previse.
nadam se bar jednoj prijateljskoj na banji pred gostovanje u bijeljini,kuntic je nesto nagovijestio
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dzin je napisao/la:Nemoj da mi dirate rodaka Nahida,sa zapadne tribine

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dzinDzin je napisao/la:Nemoj da mi dirate rodaka Nahida,sa zapadne tribine

Toga ima svugdje samo sto uvijek kod nas kamere to uhvate
poslije RD ta tribina je uvijek bila rećemo nabrijana za svaku tekmu..koliko su samo puta zeznuli sudiju sa povicima "izmjena"

ssve to stoji ali psovati nasem treneru zbog izmjena je stvarno za svaku osudu al takvi smo mi uskoro cemo ih svi u zvijezde ukivati 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sreca sto je covjek stabilna licnost i ne mari mnogo za tim uostalom naslusao je se on toga kroz bogatu karijeru pa vjerovatno i ne registruje to zdravo za gotovo! neki ljudi znaju upotrijebit dva uha na jedno udje a na drugo .....!astra1922 je napisao/la:ssve to stoji ali psovati nasem treneru zbog izmjena je stvarno za svaku osudu al takvi smo mi uskoro cemo ih svi u zvijezde ukivati

Pokušali su da ga isprovociraju al covjek je to iskulioraoKvota je napisao/la:Sreca sto je covjek stabilna licnost i ne mari mnogo za tim uostalom naslusao je se on toga kroz bogatu karijeru pa vjerovatno i ne registruje to zdravo za gotovo! neki ljudi znaju upotrijebit dva uha na jedno udje a na drugo .....!astra1922 je napisao/la:ssve to stoji ali psovati nasem treneru zbog izmjena je stvarno za svaku osudu al takvi smo mi uskoro cemo ih svi u zvijezde ukivati![]()
![]()

ako neko sazna da ima u prodaji duks kao u kuntica neka napise ovdje i cijena kolko je??
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Pitaj Kuntu da ti prodabondich je napisao/la:ako neko sazna da ima u prodaji duks kao u kuntica neka napise ovdje i cijena kolko je??

bas mene nebi otvorila u struku...Shorty je napisao/la:Pitaj Kuntu da ti prodabondich je napisao/la:ako neko sazna da ima u prodaji duks kao u kuntica neka napise ovdje i cijena kolko je??mada njemu bolje stoji nekako ga otvara u struku AHAHAHA

Ma bi vjerovatno iako te nezz al našao bi ti brojku pa da te otvori xD nego da se malo našalimo kad svi spavajubondich je napisao/la:bas mene nebi otvorila u struku...Shorty je napisao/la:Pitaj Kuntu da ti prodabondich je napisao/la:ako neko sazna da ima u prodaji duks kao u kuntica neka napise ovdje i cijena kolko je??mada njemu bolje stoji nekako ga otvara u struku AHAHAHA

prije nas je bilo vise na forumu jbt kad god udjem zvijezda u vrhu 

zvijezda na dnu a na forumu u vrhu sad se malo mijenja situacijabondich je napisao/la:prije nas je bilo vise na forumu jbt kad god udjem zvijezda u vrhu

e pa legijaaaa je nabavio sebi kupio od prutine xD ne moze se nac nigdje xDBosanski zmaj je napisao/la:
Dobar dux kod Kunte, kako se moze nabaviti ???
Krajne je vrijeme da nasi otvore fan shop.
Hvala Boze pa se nasi sjetili napraviti i prvu press konferenciju nakon 5 godina igranja u PL.
nego frenteri pitanje...... jel istina da je ovaj dzafic dosao nama :S bio sam odsutan dugo??????
Trenutno nema materijaa za dusmane, trenere i kojekakve talente pa je zato posjecenost foruma malo opalaKvota je napisao/la:zvijezda na dnu a na forumu u vrhu sad se malo mijenja situacijabondich je napisao/la:prije nas je bilo vise na forumu jbt kad god udjem zvijezda u vrhu![]()
![]()
![]()
![]()

sta je sa husica sto neigra onTkanton je napisao/la:Trenutno nema materijaa za dusmane, trenere i kojekakve talente pa je zato posjecenost foruma malo opalaKvota je napisao/la:zvijezda na dnu a na forumu u vrhu sad se malo mijenja situacijabondich je napisao/la:prije nas je bilo vise na forumu jbt kad god udjem zvijezda u vrhu![]()
![]()
![]()
![]()
Ko kaze da neigraRedd je napisao/la:
sta je sa husica sto neigra on
Pretpostavljam da nije mislio na SenadaTkanton je napisao/la:Ko kaze da neigraRedd je napisao/la:

Imaju u Zvijezdi dva Husica Senad i Edin,ako pratis Zvijezdu mimo foruma trebo bi primjetit da neigra Edin Husic sad da li je u pitanju povreda ili nesto drugo treba pitat Kuntica.Tkanton je napisao/la:Ko kaze da neigraRedd je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.