Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bolje tamo, nego na Šugavicu.almirr je napisao/la:a da je i vama tamo aaaaaaaaProbisvjet je napisao/la:Vama ostavljamo Trebinje.almirr je napisao/la:izgleda nista od naseg gostovanja![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav! Ja stvarno od malih nogu simpatisem Slobodu, zao mi je sto je u ovakvom rasulu. Valjda ce doci bolji dani. Moram samo da ti kazem da je Orasje tri stepenice iznad Slobode, a ne kako si ti napisao. To je realna slika posle danasnjeg susreta. Srecno dalje!!!Omerbavarac je napisao/la:Ma ku*** nema veze![]()
Svi bi mi htjeli da je Sloboda prosla u to glavno izvlacenje, ali ne ide. Ovo su danas morali dobiti, jednostavno morali.
Obecali su da ce pruziti maximum na narednim utakmicama a ako ce im kup biti alibi za nezalaganje onda neka ni ligu neigraju.
Licno sam ocekivao da ce danas napuniti Orasje, jer realno su barem dvije stepenice iznad domacina.
To bi bio organizovan dolazak Seljinih huligana iz Zavidovića?almirr je napisao/la:izgleda nista od naseg gostovanja![]()
![]()
Ne prisjedaš,polako postajem/o imuni na ovakva iznenađenjagreen je napisao/la:Ne bih da sjedam na muku ali ljudi u "Cigi " je rjesenje .. halo ba pa ovo je
treceligas ...... ako jos niste svjesni zabij mu onda
[youtube][/youtube]almirr je napisao/la:izgleda nista od naseg gostovanja![]()
![]()
1:1 primili smo go mozda u 87 minuti.badblueboylivno je napisao/la:A koji je bio točan rezultat, molim?
E jbg ti ko Meske zboris, a mi sve gori i gori!RUDARSKA2 je napisao/la:iskreno od srca .... NEK SMO ISPALI PRESRETAN SAM ... EBO KUP IDEMO SVE KARTE BACITI NA LIGU !!!
VRACAMO SE 100% OVE SEZONE , U SUBOTU SVI NA TUSANJ !!!
Koliko je bilo na penale, znaš li možda?zla2 je napisao/la:1:1 primili smo go mozda u 87 minuti.badblueboylivno je napisao/la:A koji je bio točan rezultat, molim?
a sto se Muminhodzica tice ako si bio vamo s nama znas koliko sam mu mater ****
3:2 za orasjebadblueboylivno je napisao/la:Koliko je bilo na penale, znaš li možda?zla2 je napisao/la:1:1 primili smo go mozda u 87 minuti.badblueboylivno je napisao/la:A koji je bio točan rezultat, molim?
a sto se Muminhodzica tice ako si bio vamo s nama znas koliko sam mu mater ****
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 8 gostiju.