Ako se limitira transfer, onda ce veliki klubovi unistiti male klubove. Uzimace im djecu a to je malim klubovima jedini nacin da zarade pare.
Mali klubovi ce u tom slucaju dozivjeti totalnu katastrofu i pare koje bi neki sponzori dali njima ce opet otici velikim klubovima. Plus sto ce ostati bez zarade na igracima.
Vec sada veliki uzimaju malim klubovima talentovanu djecu za nista.
Bilo kako bilo, taj FFP je komplikovan i nece nista bolje napraviti. Opet ce veliki profitirati a mali jos vise zaostajati.....
P.S. Sjetih se pjesme KO JE JAMIO JAMIO. Izgleda da ce FFP zalediti situaciju kakva jeste.
Sta ste se napalili ko pubertetlije na sisatu komsinicu... to ne znaci nista, ama bas nista. A i da ga kojim cudom zele prodat, mislite li da ce Arsenal ponuditi onoliko, koliko bi to Barca trazila? Tako sam i mislio...
Merhaba domacini Evo i mene nakon duzeg odsustva,recimo samo da sam karao crnkinje po Amsterdamu
Wengeru braticu,j.ebes mi kevu,zasto Song out(ovdje treba doci upitnik al neam pojma gdje da ga nadjem na tastaturi kao i slova sa kvakama)..Ne znam za vas al meni je taj nabrijani cupo bio omiljena faca u timu,naravno uz naseg desnog beka na odsustvu,Bakarija Sanje,cim vidim Jenkinsona odmah se njega sjetim Salu na stranu nije Jenkinson bio kriminalan kako sam ocekivao da ce biti,dosta dobar u defanzivi ali je imao par komicnih dodavanja zadnju utakmicu..
Sto se tice Gire,vidim dosta se spominje na ovoj temi,ne zaboravite da je mozda i najvecoj legendi Arsenala,Denisu Bergkampu trebalo devet utakmica da postinge svoj prvi gol za Arsenal..
Wilshere bi trebao poceti sa treninzima naredne sedmice..
Eto,fino je ponovo biti s vama,pauza pa karamo Sotona..
@chily-rz pa nikad nisi igro cs aman upitnik ti je na donjoj strelici (_) ta . a kvaka vjerovatno nemaš haha. ja mislim da je tako . al jednostavno promijeni na bosanski jezik. Malo off al hajd.
joj ljudi ko će bez Arsenala 'vako dugo