FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 sep 2012, 11:01

'Desetorica koji dobacuju nisu ogledalo Željezničara'

''Ja to gledam iz navijačkog ugla. Navikao sam da ima ružnih stvari koje mi se govore, ali ako sjećate, stadion me pozdravio skandiranjem. Sada, nebitno je šta je bilo, ali ružno je da se dođe u situaciju da se o ovome razgovara, jer desetorica ljudi koji dobacuju nisu ogledalo kluba. Da, zapad je individualno psovao, a pravi navijači su me pozdravili. Smiješno je da išta komentarišem, jer ti isti koji su me psovali došli su da me potapšu po ramenu'', rekao je trener Slavije za Oslobođenje uz konstataciju da nije lijepo u isti koš stavljati 3.500 gledalaca koji su ga pozdravili, sa desetoricom onih koji su mu psovali.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 06 sep 2012, 11:12

[youtube][/youtube]
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

High

Post Postao/la High » 06 sep 2012, 11:16

Je l' ovaj u najavi rekao ''Železničak''?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 sep 2012, 11:19

High je napisao/la:Je l' ovaj u najavi rekao ''Železničak''?
Železnicar

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 06 sep 2012, 11:19

High je napisao/la:Je l' ovaj u najavi rekao ''Železničak''?
Malo je R futavo izgovorio al dobro je :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 sep 2012, 11:35

Stole iz Bora je napisao/la:'Desetorica koji dobacuju nisu ogledalo Željezničara'

http://www.r.a.d.i.o.sarajevo.ba/novost ... ljeznicara" onclick="window.open(this.href);return false;

''Ja to gledam iz navijačkog ugla. Navikao sam da ima ružnih stvari koje mi se govore, ali ako sjećate, stadion me pozdravio skandiranjem. Sada, nebitno je šta je bilo, ali ružno je da se dođe u situaciju da se o ovome razgovara, jer desetorica ljudi koji dobacuju nisu ogledalo kluba. Da, zapad je individualno psovao, a pravi navijači su me pozdravili. Smiješno je da išta komentarišem, jer ti isti koji su me psovali došli su da me potapšu po ramenu'', rekao je trener Slavije za Oslobođenje uz konstataciju da nije lijepo u isti koš stavljati 3.500 gledalaca koji su ga pozdravili, sa desetoricom onih koji su mu psovali.
Jos je jednom Vlado.C pokazao kolika je samo velicina od covjeka. ;) Svaka ti cast Vlado na ovome....
@jug-nostalgicar - ako dodje sirbegovic gradit ce se samo tako da on dobije prostore a mi stadion
nije ni on cist...
Prijatelju, pa nece nam covjek dzaba graditi stadion ako uopste do toga.. Svako gleda svoj interes, jer ako nema zarade, nema ni njega... :D

EDIT: Sto se tice Sirbegoiva, ja sam samo napisao da bi za nas bilo najbolje rijesenja u ovom momentu. Znaci, samo moja predpostavka pa zato nemojte nista uzimati zdravo za gotovo. Neko je ispod mene onda napisao, da bi za nas takoder bio dobar i Kemal Kozaric, koji je takoder i po meni veoma dobra solucija.. :D Vidjet cemo sta ce biti, evo mozda i Zuju ostane do kraja godine...

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 06 sep 2012, 11:41

Čitajući sve oko ove kampanje protiv Zelje i njegovih navijača ispada da je naš klub kriv po više osnova.
Krivi smo jer smo lani osvojili duplu.
Krivi smo jer kod nas igraju i jedni i drugi i treći a ima i ostalih
Krivi smo jer smo razbili bezobrazno nacionalne kljuceve
Krivi smo što i sada dominiramo
Krivi smo što pojedini čelnici teledirigovano iz inostranstva utiču na sudije i delegate lige
Krivi smo što smo zivi

Da ne bude da kod nas nema samokritike moj prijedlog je da budu svi zadovoljni
da se protjera ona skromna većina od 3500 bezumnika na stadionu koja se usudila pozdraviti Vladu Čapljica a tih desetak pravih navijača ,koji su ga vrijeđali nagraditi.

Još kada bi se riješili tih baklji, o zastavama da i ne govorim, a naš bezbjednjak počeo brinuti o istim gdje bi nam bio kraj

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 sep 2012, 12:04

savatihotece je napisao/la:Nakon odlaska Žuje neko napisa ovdje da je u opciji za predsjednika Širbegović. Poznajem i lično tog biznismena, i mislim da bi to bilo kapitalno rješenje za Želju. U tom slučaju, pošteno govoreći, ni priča oko stadiona više ne bi bila u domenu fantastike.
Ako je bila kakva zafrkancija, izvinjavam se.
Širbegović je prije par godina nudio da napravi istok,on sam,ali da dobije koncesiju na 30g,malo previse sto jest jest. Ne bi nam valjao neko ko ce gledati svoje interese ispred kluba.
U najboljem slucaju Kemal Kozaric ili Gredic
p.s.-zujo svakako bi trebao ostati dok ne dodje drugi predsjednik

@reks - potpis 1000000%

@admin - pustate nas da serendamo ovdje ko grlice,al dokle druze,ima li smisla
kanidja87 je napisao/la:Nece ni babe biti dovjeka...i ovako je ko malo podgrijan les...
A sto se Borca tice, dabogda nas sutra izbacili iz lige :D
kanidja87 je napisao/la:Takvi smo mi fasisti.jbg
kanidja87 je napisao/la: Poserem ti se na temu!!!

Hajd nek neko proceslja temu malo,red bi bio,ima 10-15 dana da se nije napisalo sta konkretno o klubu.
a ne bi bilo lose ni malo zabraniti registraciju na forum...
hvala

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 sep 2012, 12:30

eto šta stvarno kaže i misli vlado čapljić, deseto od onoga što je uprava slavije rekla da je rekao. čisto falsifikovanje stvarnosti.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 sep 2012, 12:44

mladost mrkonjic grad u kupu u gostima
Za zivot cijeli!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 sep 2012, 12:46

hhhh, jeko Mladost :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 sep 2012, 12:47

Sloboda MG, ustvari.
Hayley <3

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 06 sep 2012, 12:47

SarajlijaTM je napisao/la:
savatihotece je napisao/la:Nakon odlaska Žuje neko napisa ovdje da je u opciji za predsjednika Širbegović. Poznajem i lično tog biznismena, i mislim da bi to bilo kapitalno rješenje za Želju. U tom slučaju, pošteno govoreći, ni priča oko stadiona više ne bi bila u domenu fantastike.
Ako je bila kakva zafrkancija, izvinjavam se.
Širbegović je prije par godina nudio da napravi istok,on sam,ali da dobije koncesiju na 30g,malo previse sto jest jest. Ne bi nam valjao neko ko ce gledati svoje interese ispred kluba.
U najboljem slucaju Kemal Kozaric ili Gredic
p.s.-zujo svakako bi trebao ostati dok ne dodje drugi predsjednik

@reks - potpis 1000000%

@admin - pustate nas da serendamo ovdje ko grlice,al dokle druze,ima li smisla
kanidja87 je napisao/la:Nece ni babe biti dovjeka...i ovako je ko malo podgrijan les...
A sto se Borca tice, dabogda nas sutra izbacili iz lige :D
kanidja87 je napisao/la:Takvi smo mi fasisti.jbg
kanidja87 je napisao/la: Poserem ti se na temu!!!

Hajd nek neko proceslja temu malo,red bi bio,ima 10-15 dana da se nije napisalo sta konkretno o klubu.
a ne bi bilo lose ni malo zabraniti registraciju na forum...
hvala
Prvo, slažem se s tobom oko registracija na forum i trolova. Iskreno ponekad mi drago kada sučelim različita mišljenje sa nekim drugum manijakom jer znam da obojica mislimo dobro klubu, a ovi padobranci nas odvuku od teme. Čak sam i ja bio potpao pod taj uticaj.
Isto tako smatram da trebamo održati jedan intezivni pritisak oko stadiona. Nekako imam osjećaj da ćemo prelomiti ove godine i da će se na tom početi konkretno raditi.
Svaku vrstu politizacije ove teme sasjeći u začetku i to je odgovornost administratora.
Što se tiče Širbegovića, bolje da smo ga tada pustili da uradu Istok - ebeš 30 godina, jer će proći to vrijeme , a mi opet na početku. Osim toga, kakvo je sadašnje stanje na tržištu nekretnina (kamara praznih poslovnih prostora) da mu te iste uslove sada mi ponudimo, mislim da ne bi pristao.
Što se tiče Kozarića bankara, što bi stari svijet rekao lahko je tuđim k.... gloginje mlatit. Čovjek zna radit sa tuđim parama, nisam ubijeđen da bi on uspio obezbijediti neku značajniju lovu. To isto se odnosi i na ovog drugog bankara. Nije politika, govorim sa čisto komercijalne strane, ne mogu da skontam da Fahro Avaz. nema interesa ulaganja u stadion i uopšte u sport (ebem ga istruhnuće mu lova).
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 sep 2012, 12:48

badblueboylivno je napisao/la:Sloboda MG, ustvari.
jeste, znam da ima kosarkaski klub mladost, pa me prenijelo da je isti naziv i za fudbalski klub
Za zivot cijeli!

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 06 sep 2012, 12:51

Olimpic - Vitez

Sarajevo - Gradina

Sloboda (Mrkonjić Grad) - Željo

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 06 sep 2012, 12:51

Steta sto nije kod kuce cisto radi navijaca :(
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 06 sep 2012, 12:55

Ultras1921 je napisao/la:Steta sto nije kod kuce cisto radi navijaca :(
Mi sto smo navijali, navijali smo. Sad cemo fine kazne dobiti :roll:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 06 sep 2012, 12:56

doduse dobro bi bilo da nam sirbegovic gradi jer on je uvijek prije roka zavrsavao :) mada ne bi volio da se na želji talovi neki prelamaju...
nisam bio ljubitelj žuje al u zadnje vrijeme sve vise i vise ga postujem i ne bih volio da ode..
za vladu i ovu izjavu svaka mu cast postidio je onih 40 papaka sto psuju svaku utakmicu, zna i on da oni psuju svima (obicno ljudi srednjih godina kojima cuna vise ne radi ^^)

ima li klub igdje preciznu procjenu vrijednosti zemljista koje posjeduje? zanima me bas ako neko moze da mi odgovori

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 06 sep 2012, 13:11

Stole iz Bora je napisao/la:'Desetorica koji dobacuju nisu ogledalo Željezničara'

http://www.r.a.d.i.o.sarajevo.ba/novost ... ljeznicara" onclick="window.open(this.href);return false;

Dzaba, steta je vec napravljena, moze on sad pricati sta hoce, trebao se ranije oglasiti, sad nas ne moze nista oprati kad su clanci obisli cijelu exYU!

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 06 sep 2012, 13:13

Žujo ipak ostaje predsjednik kluba?

Tragom informacije da je jedan od kandidata za v.d. predsjednika Željezničara i nekadašnji golgeter plavog tima, a danas potptredsjednik kluba, kontaktirali smo Almira Gredića, koji je mnogo konkretniji bio kao igrač. Mada nije loš ni kao funkcioner kluba.

"Ne želimo donositi ishitrene odluke. Izborna Skupština je u decembru i u ova dva-tri mjeseca do izbora novog predsjednika insistiraćemo na tome da Žujo ostane na čelu kluba", kaže nam Gredić i dodaje:

"Pokušaćemo da ga ostavimo na mjestu predsjednika. Lično ću se zalagati za njegov ostanak, a ukoliko bude insistirao na odlasku, onda ćemo formirati tijelo koje će voditi klub do izborne Skupštine. Željo je ozbiljan klub i nećemo dopustiti da nas ova situacija destabilizira", riječi su Gredića, koji nije htio govoriti o tome koliko ima istine da će on u budućnosti biti nasljednik Žuje.

Podsjećanja radi, Sabahudin Žujo podnio je pismenu ostavku na mjesto predsjednika Željezničara, obrazloživši svoju odluku poslovnim obavezama kojih ima kao direktor kompanije Farmavita.

Danas se očekuje da članovima Predsjedništva dodatno pojasni razloge odlaska, s tim što je naglasio kako ne postoje nikakvi drugi razlozi za ostavku, osim poslovnih obaveza.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, mamonelafo i 46 gostiju.