Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Dobre su ove iz BL dok ne montiraju ove sto trebaju doci, recaro (crveno-crne) mozda nabace i grb Celika.
P.S. Mislim da sam negdje procitao da ce se mjenjati sijalice sad da li na semafrou ili na reflekorima ne znam.
P.S. Mislim da sam negdje procitao da ce se mjenjati sijalice sad da li na semafrou ili na reflekorima ne znam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jel grb Borca na njima ?dinoze je napisao/la: Sjedista za igrace.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
znamne.Emir ZENICA je napisao/la:Jel grb Borca na njima ?dinoze je napisao/la: Sjedista za igrace.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
De ako neko zna nek kaze 
Volim te Celik ! ! !
Emir ZENICA je napisao/la:De ako neko zna nek kaze

Ima grb Bojca,vidis prekrili da ih raja ne syebe.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sad cemo ga iskruziti 
Volim te Celik ! ! !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, Općina ulaže ogroman novac u to, mislim da je lani uloženo 300,000 KM. Kod nas u Livnu stadion je ruglo, Općina kaže da nema para, a rade se parkovi i šetališta sve u šesnaest.zamorano je napisao/la:Lijep ovaj stadion u Tomislavgradu,ljudi se trude...Travnjak nije loš...Lijepo
Hayley <3
Čekajte, nisam u toku..... Znači prvobitne recaro stolice koje su trebale da dođu neće biti završene/isporučene do utakmice s Latvijom pa je onda iznenada uletio Borac tj ljudi iz Borca i poslali svoje stolice za tu utakmicu? Am I right?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da, a slijedece sedmice bi trebale doci ove prave.Alucard je napisao/la:Čekajte, nisam u toku..... Znači prvobitne recaro stolice koje su trebale da dođu neće biti završene/isporučene do utakmice s Latvijom pa je onda iznenada uletio Borac tj ljudi iz Borca i poslali svoje stolice za tu utakmicu? Am I right?
Celik!3,2,2.

I iza zapadne tribine se postavlja trava, šminka se prilaz stadionu i tako to
Čelik Zenica 1945
aha, dobro onda..lijep gest, lijepo od njihAllGunsBlazing je napisao/la:Da, a slijedece sedmice bi trebale doci ove prave.Alucard je napisao/la:Čekajte, nisam u toku..... Znači prvobitne recaro stolice koje su trebale da dođu neće biti završene/isporučene do utakmice s Latvijom pa je onda iznenada uletio Borac tj ljudi iz Borca i poslali svoje stolice za tu utakmicu? Am I right?
? " " у ' $ ' $ ? за " " за " " "?
$ $ јесте. ' се " у стау. :angry4:
Ovo je za patologije.ma stoka J*** ih u usta SKRBAVA
MARS IZ BORCA
- Richardson
- Kontakt:
Tako je.
A što se tiče reflektora i ja sam čuo da će biti promjenjeni (mislim na sijalice), jer u onakav semafor se neisplati ulagat.
A onaj frajer što je postavio sliku budućeg izgleda BP, ludilo, samo bez onog crnog (pretpostavljam da je to ograda) naravno i natkriven pa da postoji ono takmičenje kup pobjednika kupova, finale bi se moglo bi se komotno ovdje igrati
Hajde napravit će se i to nekad, mislim da netreba nešto puno para.Neko je spominjo rekonstukciju krova na zapadnoj tribini, pa krov je kompletno urađen prije par godina, čini mi se.
A što se tiče reflektora i ja sam čuo da će biti promjenjeni (mislim na sijalice), jer u onakav semafor se neisplati ulagat.
A onaj frajer što je postavio sliku budućeg izgleda BP, ludilo, samo bez onog crnog (pretpostavljam da je to ograda) naravno i natkriven pa da postoji ono takmičenje kup pobjednika kupova, finale bi se moglo bi se komotno ovdje igrati
Hajde napravit će se i to nekad, mislim da netreba nešto puno para.Neko je spominjo rekonstukciju krova na zapadnoj tribini, pa krov je kompletno urađen prije par godina, čini mi se.
voltron30 je napisao/la:? " " у ' $ ' $ ? за " " за " " "?$ $ јесте. ' се " у стау. :angry4:Ovo je za patologije.ma stoka **** ih u usta SKRBAVA
MARS IZ BORCA
gdje si ovo nasao?
@dinoze
Imaš pp.
Imaš pp.
I ja sam to negdje procitao da ce mjenjati sijalice na reflektorima, da li sad za Lativiju ili kasnije ne znam.Richardson je napisao/la: A što se tiče reflektora i ja sam čuo da će biti promjenjeni (mislim na sijalice), jer u onakav semafor se neisplati ulagat.
Sto se tice semafora prefarban je, također ograda se faraba i jarboli za zastave.
P.S. Recaro sjedista i video nadzor nece biti ugrađen za Latviju, tek nakon te utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma zamjenili klupe s Borcem...Njima idu ove sto su dosle greskom na Bilinodinoze je napisao/la:voltron30 je napisao/la:? " " у ' $ ' $ ? за " " за " " "?$ $ јесте. ' се " у стау. :angry4:Ovo je za patologije.ma stoka **** ih u usta SKRBAVA
MARS IZ BORCA
gdje si ovo nasao?
::::SAMO ČELIK::::
-
vivaILchelik
- Kontakt:
FK Čelik Zenica - Bilino polje je napisao/la:Teren Bilinog polja će biti u dimenzijama 105×68 metara, što je preporuka UEFE. Ukoliko dođe dozvola iz Nyona, moguće da se teren još dodatno proširi. Inače, linije travnjaka će biti dosta bliže tribinama nego inače, jer će novi teren Bilinog polja biti za četiri metra širi, a za 2,5 metra duži od ranijeg terena.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahaha...joj joj...voltron30 je napisao/la:? " " у ' $ ' $ ? за " " за " " "?$ $ јесте. ' се " у стау. :angry4:Ovo je za patologije.ma stoka **** ih u usta SKRBAVA
MARS IZ BORCA
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.