FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja opet ponavljam, ako nas kazne sa igranjem bez navijača, to će biti skandal samo takav!
Sloboda (M.Grad) - Zeljeznicar
imamo li sansi
imamo li sansi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nemojmo se zavaravati da smo u kupu dobili lakog protivnika,oni su 4 u ligi srpke
Imaju 2 pobjede i 2 nerijesene i bez poraza sa gol razlikom 6:1.
- samir_tm87
- Kontakt:
oldman je napisao/la:Nemojmo se zavaravati da smo u kupu dobili lakog protivnika,oni su 4 u ligi srpke

I sta je pisac htjeo recioldman je napisao/la:Nemojmo se zavaravati da smo u kupu dobili lakog protivnika,oni su 4 u ligi srpke

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Opet ja s Novim Pazarom,zna li iko ista?Ide li se organizovano?Halalite 

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
Prosetas do Grbavice i pistas u udruzenju, taman nije ni prevruce danas ubilo se za setnjuMarkoDa je napisao/la:Opet ja s Novim Pazarom,zna li iko ista?Ide li se organizovano?Halalite

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- DzoleZeljo
- Kontakt:
hehe, sto te lozi da odes jer i njemu treba ta infrormacijapropuh je napisao/la:Prosetas do Grbavice i pistas u udruzenju, taman nije ni prevruce danas ubilo se za setnjuMarkoDa je napisao/la:Opet ja s Novim Pazarom,zna li iko ista?Ide li se organizovano?Halalite

Ovaj Mrkonjić Grad je apsolutni favorit, uvjek su imali talenata samo treba otići tamo pa malo pogledati, a ko će to ništa dalje od kafića preko puta stadiona sve što je dalje muka je velika, nemaš u svojoj državi skauting, a mudonja pun klub šta očekivati za dalje.
Majstor Karatea
Zna se ko je najbolji klub i za kog se navija! Jesul vam poznati!?

gornji red: (?), Nenad Janković, Darko Ostojić - OgiUnKnownBA je napisao/la:Zna se ko je najbolji klub i za kog se navija! Jesul vam poznati!?![]()
donji red: Zenit Đozić - Zena, (?).
-
- Kontakt:
Daj ba kakva sloboda, pa mi branimo titulu i sad ispadnemo od nekog trećeligaša ili koja su već oni liga, vjerujem u pobijedu nekih 0:3 za nas..rasut ćemo ih 

Zar je neko spomenuo ispadanje?? Stoji to da treba biti oprezan,ali brate..Kakav Mrkonjic Grad..Sve osim prolaza Zelje bi bilo i vise nego senzacija..AboveTheLaw je napisao/la:Daj ba kakva sloboda, pa mi branimo titulu i sad ispadnemo od nekog trećeligaša ili koja su već oni liga, vjerujem u pobijedu nekih 0:3 za nas..rasut ćemo ih
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Ma ovaj @Nikica , nešto piše, da su favoriti, daj ba ljudi ne provaljujte se,oprezan treba biti naravno, nafurat ce se oni protiv nas , ali treba pokazat ko je gazdaRios je napisao/la:Zar je neko spomenuo ispadanje?? Stoji to da treba biti oprezan,ali brate..Kakav Mrkonjic Grad..Sve osim prolaza Zelje bi bilo i vise nego senzacija..AboveTheLaw je napisao/la:Daj ba kakva sloboda, pa mi branimo titulu i sad ispadnemo od nekog trećeligaša ili koja su već oni liga, vjerujem u pobijedu nekih 0:3 za nas..rasut ćemo ih

U posljednjih par sezona Kupa smo počinjali kao domaćini protiv ovih slabijih ekipa i u jednoj utakmici na Grbavici to prolazili, a kasnije su dolazile utakmice sa revanšom, a tu možemo dobit svakog u bilo kojem trenutku. Bitno je da igrači ostanu svjesni da za sve što odigraju u Mrkonjiću nema popravnog i samo 50% njihove koncentracije će biti dovoljno za prolaz. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Na utakmici protiv Dinama, pred sami pocetak tekme uletili i loptu sa centra vodili do gola Dinama i onda zabili. SLAVLJE kao da je pravi gol a ljudi iz Dinama se cudili....UnKnownBA je napisao/la:Zna se ko je najbolji klub i za kog se navija! Jesul vam poznati!?![]()

A vidim evo sad..Cuj apsolutni favoritAboveTheLaw je napisao/la:Ma ovaj @Nikica , nešto piše, da su favoriti, daj ba ljudi ne provaljujte se,oprezan treba biti naravno, nafurat ce se oni protiv nas , ali treba pokazat ko je gazdaRios je napisao/la:Zar je neko spomenuo ispadanje?? Stoji to da treba biti oprezan,ali brate..Kakav Mrkonjic Grad..Sve osim prolaza Zelje bi bilo i vise nego senzacija..AboveTheLaw je napisao/la:Daj ba kakva sloboda, pa mi branimo titulu i sad ispadnemo od nekog trećeligaša ili koja su već oni liga, vjerujem u pobijedu nekih 0:3 za nas..rasut ćemo ih.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
http://www.****.ba/upload/imag ... bavica.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Odustaše ipak 

Vozdra masvi ljoze pionsam!