GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

DANTES
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 14:11

Vama treba ozbiljan stoper, dva dobra strana veznjaka...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2012, 14:14

Tesko je naci kvalitetnog stopera a da das neku malu svotu za njega. Recimo ja bi volia vidit Kelica, kapetan mlade reprezentacije, kvalitetan, ima mjesta za napredovat ali je skup sigurno. Sve ostalo je sf, tesko cemo ubost nesto kao sta smo napravili sa Tonelom.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 14:18

Tonel je nagrada za Kufrea, Životnog Novotnog.... I nije mi jasno kako ga je Maminjo dobio.... Standardan u Sportingu kad odjednom ga eto u Dinamu....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2012, 14:35

Ovaj Bubi,pardon Brozović je žešći retard. :roll:

Ovako je nekad,ne tako davno,bilo kad se igrala LP (kval.):
[youtube][/youtube]
90 posto te ekipe koja je tada išla na utakmice je danas u nekom svom bojkotu.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2012, 14:36

Bas sam naletio na fejs od Brozovica :lol: nemogu vjerovat koji retard :D al dobro, nek on odigra kako zna i boli me cuna.

Za utakmicu protiv Arsenala sam ima kartu ali nisam moga stic iz Splita za Zagreb nikako :roll: koja greska.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2012, 14:46

Dobru ste grupu izvukli, kakve ste mogli :D
Porto je prejjak za vas, realno :D
PSG ce se uigrati kad tad, tako da ni tu nemate neke aman sanse :D
Dynamo K, eh tu bi mogli ubrat koji bod i uletit u EL :D
Ali opet, ko zna..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2012, 15:00

Tritolone je napisao/la:Bas sam naletio na fejs od Brozovica :lol: nemogu vjerovat koji retard :D al dobro, nek on odigra kako zna i boli me cuna.
Vamossssssssssssssssssssssssssss Brozzzzzzzzzzzzzzz :lol: :lol:

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 31 avg 2012, 18:41

evo jedan zanimljiv komentar sa sportskih

U Hrvatskoj se nikad nije cjenio rad i dobre ideje. Pocevsi od Nikole Tesle. Pogledajmo Mamcia, digo je Dinamo iz ponora do lige prvaka, bez milijardi u dzepu. Uspio je od tvrtke pred bankrotom, napravit tvrtku koja je primjer u regiji. To smo mi hrvati, cim neko nesto napravi svoim radom i dobrim idejama, to se necjeni, on je lopov, mafijas i slicno. Za nas je dobar policajac, doktor, pravnik ili bilo tko drigi, kad mu damo 100kuna ili 100€a da nam napravi uslugu ili nas pusti za napravljeni prekrsaj, takvi se ljudi kod nas cjene i vode na vecere. Mamic je jedini u Europi sto je u malim sredinama stvorio mali klub a da nije bio multimilioner, da nije imao milione iza ledja. Dobro mozda ima sad, ali i zasluzio je, u ovakvoj sredini kao sto smo mi da dignes klub iz ponora, zasluzuje svaki respect, klub je u dobroj financijskoj si
tuaciju, znaci da nije sve pokro. Drugi pokradu sve, dovedu tvtku do bankrota i onda ju kupe za kunu ili jednostavno odu s milijunima. Pogledajmo Zvezdu, svi znamo sta je bila prije rata a di je sad, di je nesto taj jugoslovenski nogomet, di je Partizan, di je Hajduk, di je Zeljo, di je Sarajevo, niko to nevidi, svi se samo pitaju, zasto Dinamo nije Barcelona, Real ili Bayer, to se zamjeri Mamicu. Kod nas se skandira "cigani nogomet ste sjebali", Hrvatska je jos jedina od tih jugo drzava di se igra nogomet, ovo oko nas je jos gore. Raspadom juge, raspalo se sve, sport, ekonomija, turizam, poljoprivreda, obitelji, navijaci, sve otislo u klinac. U Hrvatskoj se polako sve popravlja ali to neide preko noce, s ligom 10 cemo napraviti sigurno jos jedan korak napred. Samo jos da uvedu i drugu ligu s 10 klubova, tad bi taj klub koi ulazi bio jaci i imo vece sanse u borbi za opstanak, do ce ovako bit siguran putnik u drugu ligu. Kad bi bili realni svi bi se poklonili pred Mamicem i rekli bravo majstore. On i Cacic zasluzuju podrsku, jer Dinamo sve vise izgleda kao momcad i igra sve ljepsi nogomet, napreduje u svim segmentima. U Dinamu i oko Dinamo su momentalno jedina negativna stvar navijaci, koi nevide dalje od pive i koke, i takvi onda zele da odlucuju, koga treba prodat i koga treba dovest. Kad bi navijaci navijali a uprava dovodila i prodavala igrace, tad bi Dinamo bio za 20% jaci. Samim time svake godine bili blizu lige prvaka, igro bi se bolji nogomet, bilo bi vise ljudi na utakmicama, sve bi islo napred pa bi jednog dana doso i novi stadion. U ovakvoj situaciji kakva je sad, ovi navijaci nezasluzuju ni ovakav stadion a kamoli nesto drugo. Nek svako od nas stane pred ogledalo, pogleda se i sam sebi prizna, di smo bili a sta smo sad. Mamic zasluzuje pohvalu za svoj poso, a kako se ponasa na ulici to je druga stvar. Novinari bacaju ljagu na njega a covjek se ponasa prema njima bas onako kako oni i zasluzuju. Bravo MAMICU, samo napred, nedajse da te neko unisti.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 19:28

E neka su Teslu uzeli kao pandan Maminju... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2012, 09:37

oscar je napisao/la:evo jedan zanimljiv komentar sa sportskih

U Hrvatskoj se nikad nije cjenio rad i dobre ideje. Pocevsi od Nikole Tesle. Pogledajmo Mamcia, digo je Dinamo iz ponora do lige prvaka, bez milijardi u dzepu. Uspio je od tvrtke pred bankrotom, napravit tvrtku koja je primjer u regiji. To smo mi hrvati, cim neko nesto napravi svoim radom i dobrim idejama, to se necjeni, on je lopov, mafijas i slicno. Za nas je dobar policajac, doktor, pravnik ili bilo tko drigi, kad mu damo 100kuna ili 100€a da nam napravi uslugu ili nas pusti za napravljeni prekrsaj, takvi se ljudi kod nas cjene i vode na vecere. Mamic je jedini u Europi sto je u malim sredinama stvorio mali klub a da nije bio multimilioner, da nije imao milione iza ledja. Dobro mozda ima sad, ali i zasluzio je, u ovakvoj sredini kao sto smo mi da dignes klub iz ponora, zasluzuje svaki respect, klub je u dobroj financijskoj si
tuaciju, znaci da nije sve pokro. Drugi pokradu sve, dovedu tvtku do bankrota i onda ju kupe za kunu ili jednostavno odu s milijunima. Pogledajmo Zvezdu, svi znamo sta je bila prije rata a di je sad, di je nesto taj jugoslovenski nogomet, di je Partizan, di je Hajduk, di je Zeljo, di je Sarajevo, niko to nevidi, svi se samo pitaju, zasto Dinamo nije Barcelona, Real ili Bayer, to se zamjeri Mamicu. Kod nas se skandira "cigani nogomet ste sjebali", Hrvatska je jos jedina od tih jugo drzava di se igra nogomet, ovo oko nas je jos gore. Raspadom juge, raspalo se sve, sport, ekonomija, turizam, poljoprivreda, obitelji, navijaci, sve otislo u klinac. U Hrvatskoj se polako sve popravlja ali to neide preko noce, s ligom 10 cemo napraviti sigurno jos jedan korak napred. Samo jos da uvedu i drugu ligu s 10 klubova, tad bi taj klub koi ulazi bio jaci i imo vece sanse u borbi za opstanak, do ce ovako bit siguran putnik u drugu ligu. Kad bi bili realni svi bi se poklonili pred Mamicem i rekli bravo majstore. On i Cacic zasluzuju podrsku, jer Dinamo sve vise izgleda kao momcad i igra sve ljepsi nogomet, napreduje u svim segmentima. U Dinamu i oko Dinamo su momentalno jedina negativna stvar navijaci, koi nevide dalje od pive i koke, i takvi onda zele da odlucuju, koga treba prodat i koga treba dovest. Kad bi navijaci navijali a uprava dovodila i prodavala igrace, tad bi Dinamo bio za 20% jaci. Samim time svake godine bili blizu lige prvaka, igro bi se bolji nogomet, bilo bi vise ljudi na utakmicama, sve bi islo napred pa bi jednog dana doso i novi stadion. U ovakvoj situaciji kakva je sad, ovi navijaci nezasluzuju ni ovakav stadion a kamoli nesto drugo. Nek svako od nas stane pred ogledalo, pogleda se i sam sebi prizna, di smo bili a sta smo sad. Mamic zasluzuje pohvalu za svoj poso, a kako se ponasa na ulici to je druga stvar. Novinari bacaju ljagu na njega a covjek se ponasa prema njima bas onako kako oni i zasluzuju. Bravo MAMICU, samo napred, nedajse da te neko unisti.
Žalim ovakve ljude jer ne vide nešto što je očito i ispred nosa im je.A pretpostavljam i da čovjek koji je pisao nije iz Zagreba jer malo tko u Zagrebu ima ovakvo mišljenje.Većinom Mamića podržavaju ovi iz drugih gradova jer ljudi jednostavno ne shvaćaju što bi trebao biti Dinamo,ali dobro ne krivim ih previše.Možda shvate jednog dana.

[youtube][/youtube]

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 01 sep 2012, 21:33

Pobjeda protiv sestrinske Lokomotive 3:1, nastavlja se Čačićev niz koji se trenutno zaustavio na 32
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 sep 2012, 15:51

Čačke opet nekakve egzibicije izvodi.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 03 sep 2012, 21:24

Otišao Hulk u Zenit, imamo ih priliku odmah iznenaditi u 1.kolu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 sep 2012, 19:35

Da,primit ćemo 2 komada umjesto 4.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 06 sep 2012, 15:31

Tocno 45 godina je proslo od Dinamovog naslova u KVG :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 sep 2012, 15:40

Evo clip iz te utakmice.

[youtube][/youtube]

Zanimljivo te sezone je Celtic u Lisabonu pobjedi Inter 2:1 i osvojio naslov europskog prvaka te iste godine Dinamo je igrao prijateljsku utakmicu sa Celticom u Glasgowu i pobjedio 1:0 (to je neka vrsta superkupa onda :mrgreen: :lol: )

Evo clip i te utakmice :)

[youtube][/youtube]

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 06 sep 2012, 16:04

Ta utakmica sa Celticom je bila prijateljska i igrala se u proljece, na pripremama dok oba kluba jos nisu osvojili naslove. Dinamu je placeno 8.000$ da igra tu utakmicu, prihvatili su, najavljeni su u Glasgowu kao pokusni kunici, a onda ih je Dinamo golom Zambate u 89. pobijedio. Utakmica je zapravo igrana dan poslije nego li je zakazana zbog velikog nevremena, a nakon poraza Celtic je nudio 40.000$ za uzvrat dva dana poslije, ali su iz Dinama to odbili i vratili se u Zagreb.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 sep 2012, 16:07

Ma znam ;) to sam napisa zezancije radi :) ali nisam znao ovo da je Celtic trazio uzvrat :mrgreen:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 06 sep 2012, 19:06

Kad sam napisao post procitao sam jos jednom tvoj pa shvatio sto si zelio rec :mrgreen: . A Dinamo je zanimljivo pobijedio i Wolfsburga na pripremama one sezone kad su oni bili prvaci Njemacke, mozda ima jos koji primjer, mogli bi klubovi tipa Arsenala, Schalkea, Zvezde i tako tih dolazit da izgube od Dinama, pa da poslije osvoje naslov :lol:

A to da su trazili uzvrat imas negdje na netu sigurno, tako sam i ja nekad prije saznao te detalje :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 sep 2012, 19:08

Jack777Pott je napisao/la:Ta utakmica sa Celticom je bila prijateljska i igrala se u proljece, na pripremama dok oba kluba jos nisu osvojili naslove. Dinamu je placeno 8.000$ da igra tu utakmicu, prihvatili su, najavljeni su u Glasgowu kao pokusni kunici, a onda ih je Dinamo golom Zambate u 89. pobijedio. Utakmica je zapravo igrana dan poslije nego li je zakazana zbog velikog nevremena, a nakon poraza Celtic je nudio 40.000$ za uzvrat dva dana poslije, ali su iz Dinama to odbili i vratili se u Zagreb.
Dinamo je tad bio gospodski klub. Danas bi ove gramzive kokoši mater prodale za 5000 dolara. :(
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []