Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
jedan od nacina je http://www.piriform.com/ccleaner/download" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugo, ako nisi dugo radio sistem, najmanji je problem skinuti windows sa torrenta i snimiti ga na CD. Javi ako ti treba upustvo kako da odradis isti.

Drugo, ako nisi dugo radio sistem, najmanji je problem skinuti windows sa torrenta i snimiti ga na CD. Javi ako ti treba upustvo kako da odradis isti.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Stari laptop konektujem se preko kablaneo je napisao/la:Kako se konektujes na net ? Bezicno ?
Postavi IP I default geatway. Na compu sto ima net, udji u CMD i kucaj ipconfig /all te kopiraj sta treba.
[youtube][/youtube]
Samo sto ces ti isto to promjeniti na wirelless uredjaju ne na local connection.
Oh, mozda sam ja pozurioKako se konektujes na net ?
Tebi ne treba modem, vec ti treba LAN ulaz.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
						38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
svaki dan to radim,skido i kamaru takvih programaneo je napisao/la:jedan od nacina je http://www.piriform.com/ccleaner/download" onclick="window.open(this.href);return false;
ma nisam dugo,i znam da je to najmanji problem al nemam przaca pa onda

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?  
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
						20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
ako ima ko da dobro poznaje ip adrese molio bih ga da mi se javi na pp

znate li nekog da vrsi otkup desktop racunara?ako da,javite mi na pp 

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
						- Emir ZENICA
- Kontakt:
braco imal kakav program za prebacivanje sa racunara na mobitel preko blutua,imao sam ja taj program al formatirao racunar pa neam vise,a ne znam kako se zove.Za Nokiu je  

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
						"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
http://bluesoleil.en.uptodown.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Emir ZENICA je napisao/la:braco imal kakav program za prebacivanje sa racunara na mobitel preko blutua,imao sam ja taj program al formatirao racunar pa neam vise,a ne znam kako se zove.Za Nokiu je
evo pickin dime

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Zna li iko gdje mogu naci onaj kod od cini im se 25 znamenki za aktivaciju windowsa 7. Sada kad god upalim pc pise mi da li zelim da aktiviram windows 7, ja kazem da necu i onda mi na desktopu pise "windows is not genuine" i desktop mi je crne boje. Ranije sam jednom bio nasao taj kod, ali sam reinstalirao OS i sad ne mogu naci nigdje novi. Unaprijed hvala.

Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
guglaj "removewat" skineš program, pokreneš i sve sređeno, al' nemoj zaboravit isključit automatski update, može ti sve syebat  

mislis ovako da ugasim update?

Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
da, a ako ti je dosad to bilo uključeno moguće je da su ti se instalirali update-i koji blokiraju Removewat, desilo mi se pa sam tražio koji update to radi i obriso ga

Imas pp sa torent linkom za aktivaciju windowsa. Nakon toga mozes skidati update kada god hoces.emir987 je napisao/la:Zna li iko gdje mogu naci onaj kod od cini im se 25 znamenki za aktivaciju windowsa 7. Sada kad god upalim pc pise mi da li zelim da aktiviram windows 7, ja kazem da necu i onda mi na desktopu pise "windows is not genuine" i desktop mi je crne boje. Ranije sam jednom bio nasao taj kod, ali sam reinstalirao OS i sad ne mogu naci nigdje novi. Unaprijed hvala.
Bilo mi je i do sada ovako, ali kad sam ranije nasao na netu taj "activation key" nije bilo problema. Pokusat cu jos malo traziti taj key pa ako ne nadjem skinut cu taj programcic koji si preporucio. Hvala ti.

@emir987
Taj programcic ti ubaci key Boljeg nema, key mozes naci samo ako kupis orginal w7 i ubacis ga.
 Boljeg nema, key mozes naci samo ako kupis orginal w7 i ubacis ga.
PS: 100% je sigurno, nema virusa i zajebancija

Taj programcic ti ubaci key
 Boljeg nema, key mozes naci samo ako kupis orginal w7 i ubacis ga.
 Boljeg nema, key mozes naci samo ako kupis orginal w7 i ubacis ga.PS: 100% je sigurno, nema virusa i zajebancija

Imam jednu molbu, kako da aktiviram windows 7, nakon instalacije mi bio upaljen update pa mi "ukinuli" licencu za windows, sadm mi je npr. onaj crni desktop i sl. Ima li neko neki serial key da ne moram ponovo citav windows snimati.

Volim te Zeljo!!!
Dobio si i ti pp sa torent linkom za aktiviaciju. Ako gdje zapne pogledaj ovaj video:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma odradite full update, kad to odradite, onda aktivirate, tako ja radim, i nema problema  

- Emir ZENICA
- Kontakt:
zahvaljujem,sad cu probatiSA1946 je napisao/la:
http://bluesoleil.en.uptodown.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo pickin dime

Volim te Celik ! ! !
Jel ima ko da postavi link za drajvere za mobitel LG T 565 - b, " guglo " sam, al ne mogu da nađem.
Unaprijed zahvaljujem

Unaprijed zahvaljujem

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Molim vas pomozite...naime sinoc sam ukljucio onaj photorec. recovery i jutors kad sam se probudio pojavio mi se onaj fazon kao u Dos-u(bila slova, crni backround)...i stoji mi C: i sta god da uradim, ne mogu da pokrenem sistem ,tj ne mogu da udjem u win7........sad mi rece kolegica da je moguce da mije pao sistem, a to bi znacio i kraj svijeta za mene......naadam se da neko zna otprilike o cemu se radi