Taj programcic ti ubaci key
PS: 100% je sigurno, nema virusa i zajebancija
Moderator/ica: insider
zahvaljujem,sad cu probatiSA1946 je napisao/la:
http://bluesoleil.en.uptodown.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo pickin dime![]()
Pa ako bi to znacilo kraj svijeta za tebe, to je onda vjerovatno zbog podataka. Bez obzira u kakvom je stanju sistem, podaci se mogu vratiti, samo odnesi nekom ko se razumije. Takav problem tesko mozes preko foruma rijesiti.djonla je napisao/la:Molim vas pomozite...naime sinoc sam ukljucio onaj photorec. recovery i jutors kad sam se probudio pojavio mi se onaj fazon kao u Dos-u(bila slova, crni backround)...i stoji mi C: i sta god da uradim, ne mogu da pokrenem sistem ,tj ne mogu da udjem u win7........sad mi rece kolegica da je moguce da mije pao sistem, a to bi znacio i kraj svijeta za mene......naadam se da neko zna otprilike o cemu se radi
Probaj naci postavke za USB connections na telefonu. Ne znam kako izgleda tacno na tom tvom, ali to je nekako uobicajeno kod drugih.zizu1991 je napisao/la:Šta je ovo, niko ništa, ma ja, boli vas k
![]()
Ajd nek' mi neko kaže kako da mi kompjuter " otkrije " mobilni uređaj da mogu prebacivati podatke s njega i suprotno ?
Imam USB kabel, instalirao sam drajvere, al kada uključim u kompjuter, ništa se ne dešava.
Aktivirajte se majku mu !
Da, imam tamo USB povezivanje, i idem na PC Suite, jel tako ?moustapha je napisao/la: Probaj naci postavke za USB connections na telefonu. Ne znam kako izgleda tacno na tom tvom, ali to je nekako uobicajeno kod drugih.
Hvala burazanonimni je napisao/la:promijeni šifru, opet će ti se onda tu ukucavati stara šifra, al' kad krenu na "Prijavite se", neće moći ući na tvoj profil
Upravo tako, meni brzi komp bude sa virusima neg sa avastomOxygen je napisao/la:Avast će ti još usporiti računar, jednostavno uzima previše resursa.
Nod32 je top, snađete se za licence i to je to.