Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

haris10
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la haris10 » 06 sep 2012, 22:48

znam da je off,al treba mi time out sabita hadzica ono kad psuje ako ima gdje!hvala

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 06 sep 2012, 23:04

refkec je napisao/la:dajte ljudi snimku utakmice molima vas

http://depositfiles.com/de/files/jnvinmy2s" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 06 sep 2012, 23:20

haris10 je napisao/la:znam da je off,al treba mi time out sabita hadzica ono kad psuje ako ima gdje!hvala
NAzalost izbrisali su ga :( :( :cry:

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 07 sep 2012, 00:40

Evo ga ANTE MASIC i njegove trice bez "kostiju"

[youtube][/youtube]

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 07 sep 2012, 01:04

NEZALAGANJE je napisao/la:
reptil je napisao/la:Blokada ZEKONJE! :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Koju mu nisu pripisali :roll: ,kao i barem jos jednu koju sam svojim ocima vidio protiv Holandije...
evo i te jedne :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 07 sep 2012, 01:11

neno#4 je napisao/la:Nisam ja kriv sto pojedinci gledaju kosarku nekim drugim ocima. A ne sjecaju se npr. kvalifikacija 2005. godine kada je Mirza napustio reprezentaciju, pa ga se poslije vratilo. Da se razumijemo, Mirza je pola ove reprezentacije, ali se to ne moze porediti. Mi smo takav narod, slabo pamtimo sta se i kada desavalo. Samo se sjecamo onog sto se desilo jucer ili prije mjesec dana. Danas je tim istim Teletovic kralj, car, i sta sve ne, a na prvu seriju promasaja od 3-4 lopte ce mu psovati sve zivo. Ne znam kako samo svi reprezentativci izdrze ovo sve. Svaka cast momcima i na tome im treba skinuti kapu.
Nisam upućen u situaciju..Zašto je napustio repku 2005 ? Hvala.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 sep 2012, 06:18

neno#4 je napisao/la:Nisam ja kriv sto pojedinci gledaju kosarku nekim drugim ocima. A ne sjecaju se npr. kvalifikacija 2005. godine kada je Mirza napustio reprezentaciju, pa ga se poslije vratilo. Da se razumijemo, Mirza je pola ove reprezentacije, ali se to ne moze porediti. Mi smo takav narod, slabo pamtimo sta se i kada desavalo. Samo se sjecamo onog sto se desilo jucer ili prije mjesec dana. Danas je tim istim Teletovic kralj, car, i sta sve ne, a na prvu seriju promasaja od 3-4 lopte ce mu psovati sve zivo. Ne znam kako samo svi reprezentativci izdrze ovo sve. Svaka cast momcima i na tome im treba skinuti kapu.

Nisi ga bas ni ti gotivio.Svasta si pisao ovdje,kako nece,glumi povrede itd....Da ne spominjem igrace koji su izmislili kosarku za njega,sve tvoje rijeci....Tako da,svi su pljuvali po momku, a sada je Heroj...Niko se ne sjeca koje je bitke Markovic vodio sa suigracima,nisu se mogli ocima gledati,ali eto ostao je heroj nacije!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 sep 2012, 06:52

Fanfara je napisao/la:
Nisam upućen u situaciju..Zašto je napustio repku 2005 ? Hvala.

Problemi sa Markovicem,u vezi minutaze ..Ali ne bitno ,opet je pogrijesio sto je otisao,ali je se brzo vratio..Nema opravdanja za ODLAZAK.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 sep 2012, 07:59

2005 je selektor bio Menso :roll:
Sjećam se ko juče da je bilo, pun Mejdan Mirza najveći talenat, Menso neće da ga ubaci vodimo 20 razlike, cijeli Mejdan Mensu jbe sve po spisku :lol: :lol:
Bilo je i poslije problema, te leđa, te ovo ono, ali bez daljneg Mirza tada nije bio na ovom nivou ;)
Sad je jedan od bolji Eurospkih košarkaša, vjerovatno najolji ex Ju košarkaš, a tada je još uvijek bio 6-ti igrač Caje ;) 2005 čak je još uvijek bio u Ostendeu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 sep 2012, 08:16

legenda reala je napisao/la:2005 je selektor bio Menso :roll:
Sjećam se ko juče da je bilo, pun Mejdan Mirza najveći talenat, Menso neće da ga ubaci vodimo 20 razlike, cijeli Mejdan Mensu jbe sve po spisku :lol: :lol:
Bilo je i poslije problema, te leđa, te ovo ono, ali bez daljneg Mirza tada nije bio na ovom nivou ;)
Sad je jedan od bolji Eurospkih košarkaša, vjerovatno najolji ex Ju košarkaš, a tada je još uvijek bio 6-ti igrač Caje ;) 2005 čak je još uvijek bio u Ostendeu ;)

Zar nije 2006 bilo problema?Tada je Neno bio trener.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 sep 2012, 08:26

lumani je napisao/la: Zar nije 2006 bilo problema?Tada je Neno bio trener.
A ko je onda bio 2009?? da nije tad neno, a Menso osto i kvale za 2007 pa onda otišo nakon neuspjeha :roll:
Ma ja kontam 2005, nisam ni gledao, a znam da je u Beogradu nas vodio Menso
Ma ne znam, ja mislim da je ipak to bilo za vrijem Eurobasket 2009, jer 2006 nije bilo foruma :lol: :lol: :lol:

ma rano je sve se pomiješalo :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 sep 2012, 09:04

legenda reala je napisao/la:
lumani je napisao/la: Zar nije 2006 bilo problema?Tada je Neno bio trener.
A ko je onda bio 2009?? da nije tad neno, a Menso osto i kvale za 2007 pa onda otišo nakon neuspjeha :roll:
Ma ja kontam 2005, nisam ni gledao, a znam da je u Beogradu nas vodio Menso
Ma ne znam, ja mislim da je ipak to bilo za vrijem Eurobasket 2009, jer 2006 nije bilo foruma :lol: :lol: :lol:

ma rano je sve se pomiješalo :lol:

Ako se dobro sjecam ,posle utakmice sa Israelom je bio sukob!!
2006 mejdan,Tuzla!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 sep 2012, 09:28

lumani je napisao/la:

Nisi ga bas ni ti gotivio.Svasta si pisao ovdje,kako nece,glumi povrede itd....Da ne spominjem igrace koji su izmislili kosarku za njega,sve tvoje rijeci....Tako da,svi su pljuvali po momku, a sada je Heroj...Niko se ne sjeca koje je bitke Markovic vodio sa suigracima,nisu se mogli ocima gledati,ali eto ostao je heroj nacije!!
Pa nije dolazio i nije igrao. I sam si priznao da tada nije trebao otici. Sto se tice sukoba, on se desio prije utakmice u Portugalu, kada smo razmontirali Portugal 30 - ak razlike.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 07 sep 2012, 09:35

neno#4 je napisao/la: Mi smo se podigli, a onda kada smo zaigrali odbranu pojavio se Ilija Vojinovic. Igor Kokoskov, selektor Gruzije, a Ilija sudija.
Izvini, Neno, ali posto smo svi navikli da si savrsen ;) , moram te dobronamjerno ispraviti. Covjek se zove Milija, a ne Ilija.

Cisto da nam budes jos savrseniji.
:D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 sep 2012, 09:43

vladedivac je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Mi smo se podigli, a onda kada smo zaigrali odbranu pojavio se Ilija Vojinovic. Igor Kokoskov, selektor Gruzije, a Ilija sudija.
Izvini, Neno, ali posto smo svi navikli da si savrsen ;) , moram te dobronamjerno ispraviti. Covjek se zove Milija, a ne Ilija.

Cisto da nam budes jos savrseniji.
:D
Upravu si. Ko zna zasto je meni doslo Ilija :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 07 sep 2012, 11:31

mislim stvarno da nema nikakve potrebe da se sada trazi dlaka u jajetu.
sve u svemu momci igraju fantasticno i milina ih je gledat. pogotovo igra koju igramo je atraktivna za siru publiku i budi interesovanje mladjih generacija.
svi predznaci trenutno ukazuju na to, da se za buducnost bih kosarke ne trebamo sekirati. naravno, da na osnovu ovih solidnih temelja mora slijediti kontinuitet, kako u radu stvaranja novih generacija, tako i vracanju igraca pod nasu zastavu.
padovi u igri se desavaju, al to je neminovno i desava se svim reprezentacijama.

idemo sutra aBd razbit rumune i onda opusteno cekati zdrijeb za EB.

ponosan do neba na ove momke!!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 sep 2012, 15:20

U Sloveniji ćemo biti jači za tri nova igrača!

Na jednoj od prethodnih pres konferencija selektor Petrović je naglasio da će nakon što ostvarimo plasman sve biti u rukama Košarkaškog saveza.

Konačno su selektor Petrović i sekretar Harun Mahmutović otkrili o čemu se radi. Košarkaski savez prati trojicu igrača koji su rođeni u BiH i trenutno su u pregovorima sa njima, kako bi oni u budućnosti zaigrali za nas.

"Radi se o vrhunskim igračima, a u naredna dva ili tri mjeseca očekujemo njihov pozitivan odgovor", rekao je Petrović.

Ipak, selektor i sekretar su bili tajanstveni i nisu htjeli otkrivati imena, jer na koncu, prema njihovim riječeima, u ovoj reprezentaciji zaslužuju da igraju samo najbolji.

Koji li su to igrači ? :D ..Alen Omić, Mirza Begić, Goran Suton, Bojan Bogdanović, Boris Savović, itd. Ja znam za ove, ostali mi ne padaju na pamet :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 07 sep 2012, 15:24

Jel moguce da Mahalbasic bude opcija ? :?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2012, 15:28

Bogdanovic sigurno nije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 07 sep 2012, 15:44

Omic,Suton i Savovic...to je 90% da su oni

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, TripleThreat i 7 gostiju.