FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pape ne podsjecaj nas majke ti onog loba petom za 1-0 i ubaci je lik u peterac pored alaima prodze i 2-0
al to je proslost SVI U LISTICU 

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
High je napisao/la:Ne znam sta misliti za sutrasnju tekmu.Na strani ove godine igramo katastrofalno,iako ni kuci nismo sjajni.Jedino pozitivno je ta forma Skore,koji igra sve bolje i bolje,ostalo je ruku na srce,lose,veoma.
Sutra idemo i proslaviti rodjendan,22 godine postojanja nase grupe.Nadam se da ce igraci pobijediti sutra,bas zbog toga ! Invazija !
nada zadnja umire
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ma meni jasno ako cemo biti u onoj pregradi sutra...neznam fkt kako cemo svi stati
Invazija spremna 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa bice nas i izvan pregrade.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
jao mama grmicemo ima da gori siroki*** je napisao/la:Braco Hordasi,
Zakljucno sa veceras, nasa invazija ce se sutra sastojati od pet autobusa i bezbroj kombija i privatnih vozila. Polazak je u 10h, dodjite najkasnije do 9:15h ispred Muzeja radi lakse organizacije.
Nemojte kasniti i imajte na umu da se u HNK i ZHZ zbog alkoholiziranog stanja moze desiti da nas vrate.
SVI U LISTICU!

samo se nemojte opijat da nas vrate opijat cemo se poslije xD. SVI U LISTICU

Momci sretno vam sutra molim vas da zapalite listicu, ja nemogu ici (privatni razlozi), al et nek se zna moram u bolnicu :ugeek: , al nebitno u HNK i ZHK, rade alko test zato se pazite da vas slucajno ne vrate!I za kraj sta reci MOMCI RAZVALITE IH!
Sve zakljucajte, djecu sklonite, vasim selom HORDE prolaze...
INVAZIJA U LISTICU!
INVAZIJA U LISTICU!
evo vam igrači šetuckaju po gradu... 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
nemoj da bi kojeg slucajno povrijedili...
...sala!!!

-
- Kontakt:
ma ubijte ih slobodno svakako su picke osim Alena svi
kakvi god da su, nasi su samo ti i niko vise saraj`voodsutraopetultra je napisao/la:ma ubijte ih slobodno svakako su picke osim Alena svi
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
nemojte igrace,a ako vidite ljude iz uprave ZGAZITE IH uci cete u džennet
Muhamed Alaim
Svaka cast Muhamedu na iskazanoj hrabrosti i ljudskost.
Malo je igraca i ljudi uopste koji bi rizikovali svoj zivot i karijeru da pomognu nekom ali Muhamed je sve to zanemario i pokazao da je covjek i ljudska gromada...
Malo je igraca i ljudi uopste koji bi rizikovali svoj zivot i karijeru da pomognu nekom ali Muhamed je sve to zanemario i pokazao da je covjek i ljudska gromada...
Zadnja izmjena: gringo1, dana/u 05 okt 2009, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Re: Muhamed Alaim
svaka cast muhamedu alaimu
ON VOLI SARAJEVO PRAVI JE HORDAS MUHAMED ALAIM JEDAN JE OD NAS !!!!
Doslo mi je da zaplacem zajedno sa njim.Svaka mu cast.Onako izaci pred policiju...nemam rijeci.I neka sad neko kaze nesto proiv njega.Mene je kupio za sva vremena.TAKO SE VOLI VOLJENI KLUB I TAKO SE CIJENE NAVIJACI SVOG KLUBA KAPA DO PODA
kad sam pogledao ovaj klip zaprepastio sam se.......
stvarno su trebali zapaliti onu benzinsku pumpu.....jer dobiti onakav degenek....ubistvo momka nevjerovatno...
Alaim otac nikad ga nisam volio al stvarno od danas mi je vrh svaka cast.....
stvarno su trebali zapaliti onu benzinsku pumpu.....jer dobiti onakav degenek....ubistvo momka nevjerovatno...
Alaim otac nikad ga nisam volio al stvarno od danas mi je vrh svaka cast.....
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Ja ga nisam volio do sada jer volim boje drugog kluba, no Muhamed je pokazao da je i vise nego dobar covjek i svaka mu cast..Totalni respekt od mene i sa ovim je zauvijek zasluzio moje postovanje
- Omerbavarac
- Kontakt:
Muhamede svaka ti cast. Zelim da ti dragi Allah podari sve najbolje zbog ovoga sto si ucinio. Ljudino.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Dave, mire971, misstianopenaldo, NeSamSafetee, prisonbreak, rimljanin90, Seipronto, VolimoSarajevo i 101 gost.