FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Mozes da dozvoljavas ili ne, cinjenica jeste da se rat desio. Isto tako je cinjenica da je za vreme tog rata, Mirko Marjanovic bio predsednik FKP, te da je nakon toga uleteo u premijersku stolicu. To se iznenada. gle cuda,DANTES je napisao/la: Obzira? Nemoj ti da mi pričaš o obziru i ratu. To ne dozvoljavam nikom preko grane. Nego reci mi neke konkretne konkretne koristi koje je Partizan imao od premijera? Svi ti političari samo izvlače iz Partizana. U zadnjih 6 godina Partizan je po mojoj računici od igrača i sportskih evro rezultata zaradio oko 60 miliona eurica... U zadnjih 12 godina ta cifra je još i veća, štaviše mnogo veća. Gdje su te pare? Na pojačanja nisu otišle, na stadion takođe... Ali zato je jedna partija, jedna zaboravljena, mala, uništena, poražena partija ponovo povampirena i jaka na sceni. Kakva sreća za nas! Ono da se us.ereš! Uostalom ono što je očigledno, ne mora uvijek biti istinito... Ubuduće nećemo raspravu o Partizanu voditi na Zvezdinih temi.

Ubuduce, rasprave nece ni biti. Ti si uveren da FKP nikada nije bio proteziran, pa izvoli veruj i dalje u to. Ja sam siguran da jeste i to nece i ne mogu promenti ni 1 000 000 postova tipa "nismo mi, majke mi" . Bolje da tercirate jedni drugima, kad vec znate 1 istinu, nego sto vesto zamenjujete teze. OK

O ali ja tvrdim da su više iznijeli nego unijeli u Partizan... Zato nema još zakona o sportu... Privatnik ne bi dao ni privirit klubu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ko prica o finansijama?! Djecko je 15 puta u poslednjih nekoliko postova napisao rijec 'proteziran', a to nema nikakve veze sa tim koliko ko unosi ili iznosi iz kluba...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Upravo tako. Pogodio si sustinu.DANTES je napisao/la:O ali ja tvrdim da su više iznijeli nego unijeli u Partizan... Zato nema još zakona o sportu... Privatnik ne bi dao ni privirit klubu...
Celokupne "reforme" se u Srbiji vode tako da se stiti trange-frange model ekonomije. Zasto? Zato sto taj i takav sistem kolektivizuje gubitke, a personalizuje dobitke. Dva, tri, pet majmuna su bogatiji i bogatiji, a celokupan narod zato ispasta.
No taj sistem se odrzava sa vlasti. Sve uprave klubova imaju/imale su politicare u svojim sastavima.
Zasto? Objasnili ljudi u "Insajderu" = da bi se politickim stitom branili od zakona.
Nešto se spominje da bi Srđan Mijalilović mogao dođi u Zenit u 2013-toj,navodno cijena 4m eura,puno jbte
Doduše ne znam iskreno o kakvom igraču se radi,vidim da ima 18 godina,na prvu bi normalno pomislio da on ne moće pomoći Zenitu ali ipak je Luka Đorđević došao iz Mogrena i odma mu Spalleti daje određenu minutažu,a čak je i mlađi od Mijajilovića.
Puno je 4m i to tako svome voljenome partneru i finijanseru,sjetite se koliko vam je Gazprom dao,i Zenit je ispatio zbog odvajanja za Zvezdu

Doduše ne znam iskreno o kakvom igraču se radi,vidim da ima 18 godina,na prvu bi normalno pomislio da on ne moće pomoći Zenitu ali ipak je Luka Đorđević došao iz Mogrena i odma mu Spalleti daje određenu minutažu,a čak je i mlađi od Mijajilovića.
Puno je 4m i to tako svome voljenome partneru i finijanseru,sjetite se koliko vam je Gazprom dao,i Zenit je ispatio zbog odvajanja za Zvezdu

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma gdje puno?! Micko je reprezentativac, ima samo 18 god. a igra na mozda i najosjetljivijoj poziciji u timu - zadnji vezni! Sad vs Bordoa je odigrao ko manijak, trci za 3-cu...Vjerujem da ce i sa Skotima igrati u prvoj postavi.
Mamic ga ne bi prodao za ispod 7-8 mil!
Sad, druga je stvar sto smo mi u q.cu, pa nam je svaka para dobra i sto nam je uprava malo je reci nesposobna...
Mamic ga ne bi prodao za ispod 7-8 mil!
Sad, druga je stvar sto smo mi u q.cu, pa nam je svaka para dobra i sto nam je uprava malo je reci nesposobna...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Za 4 miliona da ga uzmete,odma' otici u crkvu zahvaliti se Bogu,a zatim do Petrovsky stadiona se sutati u bolju sto je takav pos'o odradjen.Dylan Dog je napisao/la:Nešto se spominje da bi Srđan Mijalilović mogao dođi u Zenit u 2013-toj,navodno cijena 4m eura,puno jbte![]()

Momak je zadnji vezni kakvog ja ne pamtim da je u njegovim godinama ovako igrao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mozda pretjerujem, ali za dvije godine ne gine mu jedna od najjace cetiri lige, i to ne u prosjecnom timu...
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!
Mora popraviti malo ofanzivni dio igre, ali sigurno je velika karijera pred njim.
Milutin Dragicevic otisao u Lugano.
I ne bas neki narocit gubitak,ali opet steta da je i on bez kinte otisao u Svicu.
I ne bas neki narocit gubitak,ali opet steta da je i on bez kinte otisao u Svicu.
Odigrani jutros veciti derbiji u omladinskoj i kadetskoj konkurenciji.Na zalost pred praznim tribinama zbog one usluge koju su nam doneli na mecu sa Vojvodinom.
Ja svakako ne bih mogao ici,ali steta da se derbi propusti zbog necije gluposti.
Ucinak polovican.Omladinci pobedili 3:2 golovima Cikica x2 i Simica.Kaze mi kolega novinar koji je prisustvao utakmici a kasnije dosao na ovaj rostilj sto smo imali,Partizan u prvom poluvremenu masio par izglednih prilika i pri tome vodio 2:1,ali onda u drugom Zvezda mnogo bolja i apsolutno zasluzeno pobedjuje sa 3:2.
Kadeti izgubili 1:0.Po njemu nezasluzeno.Zvezda masila mnogo prilika,Partizan isto masio nekoliko ali dosta losije igrali nego Zvezda i realno je bilo da se zavrsi nereseno.Jos gol pao na neku srecu,udarila na neku neravninu na terenu i prevarila golmana.
Prvi tim u sastavu Bajkovic,Mikic,Krneta,Spajic,Nenadic,Sakic,Milijas,Vesovic,Miric,Mijatovic,Babalj odigrao 1:1 sa Sopotom.Strelac Eli Babalj.Nazalost utakmici nisu mogli ni novinari da prisustvuju pa sam ostao uskracen za desavanja na tom mecu.Valjda ce neko na zvanicnom da objavi nesta.

Ja svakako ne bih mogao ici,ali steta da se derbi propusti zbog necije gluposti.
Ucinak polovican.Omladinci pobedili 3:2 golovima Cikica x2 i Simica.Kaze mi kolega novinar koji je prisustvao utakmici a kasnije dosao na ovaj rostilj sto smo imali,Partizan u prvom poluvremenu masio par izglednih prilika i pri tome vodio 2:1,ali onda u drugom Zvezda mnogo bolja i apsolutno zasluzeno pobedjuje sa 3:2.
Kadeti izgubili 1:0.Po njemu nezasluzeno.Zvezda masila mnogo prilika,Partizan isto masio nekoliko ali dosta losije igrali nego Zvezda i realno je bilo da se zavrsi nereseno.Jos gol pao na neku srecu,udarila na neku neravninu na terenu i prevarila golmana.
Prvi tim u sastavu Bajkovic,Mikic,Krneta,Spajic,Nenadic,Sakic,Milijas,Vesovic,Miric,Mijatovic,Babalj odigrao 1:1 sa Sopotom.Strelac Eli Babalj.Nazalost utakmici nisu mogli ni novinari da prisustvuju pa sam ostao uskracen za desavanja na tom mecu.Valjda ce neko na zvanicnom da objavi nesta.
Pa dal' je moguce da se ovo dogadja.Hocemo li mi imati ikada **** srece.U kupu odma' u Nis na noge Radnickom. 

RADNICKI 1923 KRAGUJEVAC-CRVENA ZVEZDA
Nedelja,16.9,16:00
Stadion:Cika Daca,Kragujevac
Prenos:Arenasport 1
Nako reprezentativne pauze vracamo se nasem lepom domacem prvenstvu.Prvi ispit posle pauze izuzetno tezak.Gostovanje uvek i svakome nezgodnom Radnickom iz Kragujevca.U nadam se odlicnoj atmosferi koju ce prirediti navijaci oba kluba ocekujem takticki itekako zreo fudbal i nimalo prijatan za oko.Mi cemo da igramo bez Dimitrijevica po poslednjim prognozama a Makismovic i Milivojevic su trenirali punim intezitetom tako da bi mogli da zauzmu svoje mesto u timu.Pitanje je i koliko je Mikic spreman,ne bi me cudilo da se posegne za drugim resenjem desno.
Sto se tice Radnickog ne igraju kako se od njih ocekivalo.Dosta im je igra prostudirana,te sama cinjenica da je Tintor najbolji strelac ekipe sa dva gola dovoljno govori o tome kakva je napadacka koncepcija ekipe.OBratiti paznju moramo narocito na njihove prekide,tu su najjaci.
Istocna tribina stadiona ce da bude zatvorena zbog renoviranja tako da je kapacitet smanjen na 11000.Nema sumnje da ce stadion biti itekako popunjen.Delije su dobile 1500 karata u Beograd sto je odmah rasprodato,a tribina prima 3000,tako da se ostatak od 1500 prodaje na Cika Daci sto takodje ocekujem da ce biti rasprodato.
Pobeda je jedina opcija,verujem u nju.
Postoji li klub u kojem biste voljeli završiti karijeru?
-Navijam za lijep fudbal. Jedini klub je Crvena Zvezda i želja bi mi bila da završim karijeru na "Marakani". -Zvjezdan Misimović
-Navijam za lijep fudbal. Jedini klub je Crvena Zvezda i želja bi mi bila da završim karijeru na "Marakani". -Zvjezdan Misimović
Da to je on davno rekao,prvi put sam to cuo u jednom clanku dok je igrao za nasu mladu reprezentaciju,a kasnije je i nekoliko to puta ponavljao.Izuzetno bi bilo to kada bi dosao u Zvezdu,ali tesko.braco je napisao/la:Postoji li klub u kojem biste voljeli završiti karijeru?
Nisam malopre stigao da napisem.Jutros sam u onome jutarnjem terminu od 10:00 isao da gledam Balkan-Sopot.Ne svidja mi se nikako ono sto vidim da radi Sopot.Igra bez ikakve koncepcije,igra bez icega.Nekada je to bar nesta licilo na fudbal ali ovo danas.Ovako ne ide vise,nama Sopot uopste ne moze da izgradi fudbalera kroz utakmice ovakvog tima,gde Sopot igra bez ikakvog imperativa,a ponasanje igraca mi govori da se igra samo eto sto mora.Ili da poprave pristup igri ili da se raskine ovo sto imamo sa Sopotom,ostajanje nasih igraca u ovakvoj ekipi nicemu ne vodi.
Jel ovo Delije zbog sudjenja pevaju "ne treba nam placena titula"?Ironija ili im ovo stvarno ne treba? 

Jedan crveni.
Bez tri crvena ovo nije smelo proci u prvom poluvremenu.
Nisam ocekivao od Radnickog ovakvo ponasanje.Jedna velika sramota od kluba koji je do sada uvek igrao utakmice za primer.

Bez tri crvena ovo nije smelo proci u prvom poluvremenu.
Nisam ocekivao od Radnickog ovakvo ponasanje.Jedna velika sramota od kluba koji je do sada uvek igrao utakmice za primer.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.