Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Grand Slam
nece delpotro nista ucinit izgubice lagano i bez zaebancije...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Kakva šteta Janko! Ono što je odigrao u 3 setu je nešto neviđeno... Samo je Fedex u stanju ono ispogađati i onako dominirati... Propuštena velika šansa... U pravu je Edin David 4 dana može igrati. Šta stizao i vraćao to jeludilo... Večeras bi pali i Nole i Marej, ali David se izvukao i ode dalje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I Nadal.DANTES je napisao/la:Kakva šteta Janko! Ono što je odigrao u 3 setu je nešto neviđeno... Samo je Fedex u stanju ono ispogađati i onako dominirati... Propuštena velika šansa... U pravu je Edin David 4 dana može igrati. Šta stizao i vraćao to jeludilo... Večeras bi pali i Nole i Marej, ali David se izvukao i ode dalje...
Al' David je cudo prirode, pa covjek ima 29 godina i onako trci
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Njega bi i Federer i Novak i Endi i Rafa završili u 3 seta. Ma koliko vam to čudno zvučalo nakon večerašnjeg meča.Edin TM87 je napisao/la:I Nadal.DANTES je napisao/la:Kakva šteta Janko! Ono što je odigrao u 3 setu je nešto neviđeno... Samo je Fedex u stanju ono ispogađati i onako dominirati... Propuštena velika šansa... U pravu je Edin David 4 dana može igrati. Šta stizao i vraćao to jeludilo... Večeras bi pali i Nole i Marej, ali David se izvukao i ode dalje...
Al' David je cudo prirode, pa covjek ima 29 godina i onako trciRad rad rad rad i bez servisa do velikih stvari, kapa do poda.
"Indija,Pakistan..."
Ako misliš na Davida nema šanse... Jedino Rodžer bi... Ako misliš na Janka opet se varas... Opet bi to jedino Fedex uradio...soba 39 je napisao/la:Njega bi i Federer i Novak i Endi i Rafa završili u 3 seta. Ma koliko vam to čudno zvučalo nakon večerašnjeg meča.Edin TM87 je napisao/la:I Nadal.DANTES je napisao/la:Kakva šteta Janko! Ono što je odigrao u 3 setu je nešto neviđeno... Samo je Fedex u stanju ono ispogađati i onako dominirati... Propuštena velika šansa... U pravu je Edin David 4 dana može igrati. Šta stizao i vraćao to jeludilo... Večeras bi pali i Nole i Marej, ali David se izvukao i ode dalje...
Al' David je cudo prirode, pa covjek ima 29 godina i onako trciRad rad rad rad i bez servisa do velikih stvari, kapa do poda.
@edine takve ljude moraš poštovati... Jankovi udarci su bili jaki i brzi on ih je nekako vraćao i to duboko... 4 i po sata igre a on cupka na liniji čeka nastavak...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Janko je prosle sezone protiv Novaka ovdje odigrao 2 fantasticna seta, nista losije od onog seta veceras kad je ubio Davida, samo sto je tada na semaforu bilo 1-1, a danas je hladno uzeo taj set.
Nije se puno ocekivalo od ove odvojice, a oni su odigrali fenomenalan mec, sto daje posebnu draz ovom duelu.
Jako me zanima mec izmedju Berdycha i Murraya. Berdych i Cilic su po profilu slicni teniseri, ako Murray ponovi onu igru iz prva dva seta, Berdych ce to znati kazniti. Murray ako bude na svom nivou, Berdychu su sanse minimalne.
Od Novaka veceras ocekujem rutinsku pobjedu, nadam se 3-0, u krajnjem slucaju 3-1.
Nije se puno ocekivalo od ove odvojice, a oni su odigrali fenomenalan mec, sto daje posebnu draz ovom duelu.
Jako me zanima mec izmedju Berdycha i Murraya. Berdych i Cilic su po profilu slicni teniseri, ako Murray ponovi onu igru iz prva dva seta, Berdych ce to znati kazniti. Murray ako bude na svom nivou, Berdychu su sanse minimalne.
Od Novaka veceras ocekujem rutinsku pobjedu, nadam se 3-0, u krajnjem slucaju 3-1.
Iako sam uz Delpa nocas, nekako ne vjerujem da moze do pobjede.
Citav turnir se provlaci pitanje da li je spreman i sta je s tom povredom ruke, ali do sada nije pokazao da ima probleme.
Ali tako je bilo i u Cinciu, protiv Chardya sve je radilo kako treba, a onda protiv Novaka dosta problema sa zglobom.
Novak je bio dosta los protiv Wawrinke u odnosu na prethodne duele i povrijedjeni Stan je poklonio pobjedu.
Ako Novak bude igrao kao u prva tri kola, onda ce dobiti.
Citav turnir se provlaci pitanje da li je spreman i sta je s tom povredom ruke, ali do sada nije pokazao da ima probleme.
Ali tako je bilo i u Cinciu, protiv Chardya sve je radilo kako treba, a onda protiv Novaka dosta problema sa zglobom.
Novak je bio dosta los protiv Wawrinke u odnosu na prethodne duele i povrijedjeni Stan je poklonio pobjedu.
Ako Novak bude igrao kao u prva tri kola, onda ce dobiti.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Upravo tako. Bilo je potrebno da se razbije monotonija u koju je ATP upao.retro je napisao/la:Vidis, to sam prvo pomislio sinoc, nimalo mi nije bilo krivo iako je "moj" igrac izgubio dosta vazan mec.To je potrebno tenisu, onakav Berdych, Cilic iz prva dva seta, Wawrinka, Janko, neki mladji igraci koji mogu iznenaditi velikane.
Odličan meč Tipse i Ferrera. Najbolji meč na turniru, odlične razmjene, servisi, riterni, a ona 3 poena Janka su bila fantastična. Osjetio sam potrebu da ustanem i aplaudiram, kako su se samo razvukli po terenu i kako je sjevnula ona bekend paralela.
Jednom sam rekao o Davidu, ali ću ponoviti opet. Čovjek je visok samo 1.75 a obratite pažnju kako servira i riternira. Zamislite samo šta bi radio da je bar 10 cm viši, ubijao bi. I ovako je s obzirom na slabiju konstituciju (raspon ruku) među TOP 3 riternera na touru. I kako da ga čovjek ne voli
Delpo, čekam te za finu lovu. Navali iz petnih žila.
Gleda li ko ove budale ?!
http://lsh.lshunter.tv/static/popups/10 ... 95070.html
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
SempreJuve
- Kontakt:
Kakav si prognozer najbolje govori cinjenica da si se htio ''roknuti'' zbog kladioniceVolimLiverpool je napisao/la:Ferrer će u polufinalu jako teško osvojiti više od 11-12 gemova.![]()
Meč između Del Potra i Novaka će biti spektakl,očekujem da Del Potro igra kao 2009. i izbaci Novaka.
Kakva je masina Ferrer,def. najdrazi teniser na touru.Na svaki poen ide kao da je mec lopta,kopa,trazi rupu,prilagodjava se svakoj podlozi,svakom protivniku.

Janko me iznenadio sinoc,bio je izuzetno naspanovan,u pojedinim momentima djelovao kao spoj Nadala,Djokovica i Federera,ali svejedno nisam sumnjao u pobjedu Spanjolca
pusti njegove prognoze, ne treba ni obracatr paznju, pogodi nesto svake prestupne... Djokovic ponovio Cinni sto se Delpa tice, e sad protiv Davida...
Mislim da Andy osvaja svoj prvi GS...
Ma osvaja ****, ako Novak bude igrao kao sinoc.
Sta je ono bilo.
Del Potro je dao sve sto je imao, kakve je samo FH igrao, a sve mu se vracalo.
Jednostavno:

Drugi set je bio nevjerovatan.
Ferrer ne moze dobiti Novaka, ali ce ga iscrpiti to je sigurno.
Sta je ono bilo.
Del Potro je dao sve sto je imao, kakve je samo FH igrao, a sve mu se vracalo.
Jednostavno:

Drugi set je bio nevjerovatan.
Ferrer ne moze dobiti Novaka, ali ce ga iscrpiti to je sigurno.
Nemoj te bit pesimist, vjerujte u Davida
Vjerujem da c ga Ferrer namucit, i to dobro, a mozda pobjediti
Vamos David

Vjerujem da c ga Ferrer namucit, i to dobro, a mozda pobjediti
Vamos David
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sinocnjeg Novaka samo jedan covjek moze dobiti.
Del Potro je najbolji ofanzivac koji je (bio) preostao u zdrijebu i nije mogao naci rupu. Ja u zivotu nisam vidio da neko moze vracati onakve udarce, kad je na liniju vratio Fh od 180km/h.
Ferrer je dobar, ali njegova igra tacno odgovara Novaku.
Uciniti ce mec fizicki jakim, ali dobiti ne moze.
Del Potro je najbolji ofanzivac koji je (bio) preostao u zdrijebu i nije mogao naci rupu. Ja u zivotu nisam vidio da neko moze vracati onakve udarce, kad je na liniju vratio Fh od 180km/h.
Ferrer je dobar, ali njegova igra tacno odgovara Novaku.
Uciniti ce mec fizicki jakim, ali dobiti ne moze.
- legenda reala
- Kontakt:
Šteta što nema Rafe, poklanjaju se GS-vi, on se izležava po Španiji
Još jedna šansa da se izdominira slabašna konkurencija, ali to koljeno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Misliš ono kad padne na koljena poražen, samo što ne povraća?legenda reala je napisao/la:Šteta što nema Rafe, poklanjaju se GS-vi, on se izležava po Španiji![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
On na leđa uvijek padaDANTES je napisao/la:Misliš ono kad padne na koljena poražen, samo što ne povraća?legenda reala je napisao/la:Šteta što nema Rafe, poklanjaju se GS-vi, on se izležava po Španiji![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
¸SempreJuve je napisao/la:Kakav si prognozer najbolje govori cinjenica da si se htio ''roknuti'' zbog kladioniceVolimLiverpool je napisao/la:Ferrer će u polufinalu jako teško osvojiti više od 11-12 gemova.![]()
Meč između Del Potra i Novaka će biti spektakl,očekujem da Del Potro igra kao 2009. i izbaci Novaka.![]()
Kakva je masina Ferrer,def. najdrazi teniser na touru.Na svaki poen ide kao da je mec lopta,kopa,trazi rupu,prilagodjava se svakoj podlozi,svakom protivniku.
Janko me iznenadio sinoc,bio je izuzetno naspanovan,u pojedinim momentima djelovao kao spoj Nadala,Djokovica i Federera,ali svejedno nisam sumnjao u pobjedu Spanjolca
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ferer i Janko ne mogu dobit Nadala na GS-u ako je ovaj drugi makar u pristojnoj formi nikad u zivotu.Edin TM87 je napisao/la:I Nadal.DANTES je napisao/la:Kakva šteta Janko! Ono što je odigrao u 3 setu je nešto neviđeno... Samo je Fedex u stanju ono ispogađati i onako dominirati... Propuštena velika šansa... U pravu je Edin David 4 dana može igrati. Šta stizao i vraćao to jeludilo... Večeras bi pali i Nole i Marej, ali David se izvukao i ode dalje...
Previse se zanosite Ferrerom, on je ipak jucer igrao protiv Janka,tenisera koji nista posebno u svom arsenalu nema vec je jucer odigrao jedan od boljih meceva u zadnje vrijeme, i pobjedio ga.
Pa Ferrer je prosle godine pomeo Nadala na AO koji je bio u pristojnoj formi u 3 seta.
Ne znam. 7 puta bez aduta na koljenima, bez snage i daha...legenda reala je napisao/la:On na leđa uvijek padaDANTES je napisao/la:Misliš ono kad padne na koljena poražen, samo što ne povraća?legenda reala je napisao/la:Šteta što nema Rafe, poklanjaju se GS-vi, on se izležava po Španiji![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.